Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

26,800
  • Verschill

    +0,120 +0,45%
  • Volume

    3.436 Gem. (3M) 82K
  • Bied

    26,760  
  • Laat

    26,800  
+ Toevoegen aan watchlist

Galapagos januari 2020

3.832 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 192 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 januari 2020 14:43
    quote:

    Raasgier schreef op 14 januari 2020 12:36:

    [...]
    Een bodemloze zelfs, en daar zit je maar mooi mee in de put dan. Totdat het kalf verdrinkt...
    Op vele plaatsen op de planeet heerst er grote droogte (wegens één of andere enkel door wetenschappers geloofde klimaatverandering - heb ik van horen zeggen), je zal maar heel traagjes doodgaan, niet van verdrinking.

    courage.
  2. forum rang 4 Egomarinus 14 januari 2020 14:46
    quote:

    Toert schreef op 14 januari 2020 14:43:

    [...]

    Op vele plaatsen op de planeet heerst er grote droogte (wegens één of andere enkel door wetenschappers geloofde klimaatverandering - heb ik van horen zeggen), je zal maar heel traagjes doodgaan, niet van verdrinking.

    courage.
    Hier een beeld van hoe het er in de jaren 50-70 uit zag.
    Toen was het enorm koud op de Greta Thun berg.
    skepticalscience.com/translation.php?...
  3. [verwijderd] 14 januari 2020 14:50
    quote:

    Egomarinus schreef op 14 januari 2020 14:46:

    [...]Hier een beeld van hoe het er in de jaren 50-70 uit zag.
    Toen was het enorm koud op de Greta Thun berg.
    skepticalscience.com/translation.php?...
    Enige wat ik daar op te zeggen heb is dat het ongelofelijk is dat oelewapper-fantasten-fakenewsers wel geloofd worden, en dat echte wetenschappers met echte argumenten en jarenlange studies niet geloofd worden.

    punt. Case Closed.
  4. [verwijderd] 14 januari 2020 14:56
    excuus, ik dacht dat je naar een zoveelste climate scepticism site verwees, het is blijkbaar het omgekeerde. oef.

    maar toch : case closed, we gaan daar hier niet over beginnen.
  5. [verwijderd] 14 januari 2020 16:02
    Nu weer omhoog denk ik. Ik ben iig weer ingestapt.
    Dan hebben we vandaag een mooie groene hammer + gapfill, wat een erg mooie indicatie is voor verdere stijging naar ATH.
  6. [verwijderd] 14 januari 2020 16:33
    Dat was een leuk ritje. Ik weet niet wat het het komende uur gaat doen, maar rond deze stand, of hoger sluiten betekent denk ik morgen flink groen.

    nu even uitgestapt (turbo's) ivm winst veiligstellen en het even aankijken. Misschien kom ik terug vlak voor slot, of nabeurs kijken of er nog wat goedkoops in te slaan is in de nahandel.
  7. Tonneboy 14 januari 2020 16:40
    quote:

    MrBerth schreef op 14 januari 2020 16:33:

    Dat was een leuk ritje. Ik weet niet wat het het komende uur gaat doen, maar rond deze stand, of hoger sluiten betekent denk ik morgen flink groen.

    nu even uitgestapt (turbo's) ivm winst veiligstellen en het even aankijken. Misschien kom ik terug vlak voor slot, of nabeurs kijken of er nog wat goedkoops in te slaan is in de nahandel.
    Waar kun je kopen in de nahandel?
  8. forum rang 7 Just lucky 14 januari 2020 17:17
    quote:

    Sentiment schreef op 14 januari 2020 16:48:

    [...]Bij BinckBank
    Dat geldt zeker alleen voor aandelen die ook in Amerka verhandeld worden, want geen handel, geen bied/laat.
  9. Diu terminus 14 januari 2020 18:36
    De biotechsector herstelt weer wat aan de overkant van de plas en Gala blijft bepaald niet achter. Toch opvallend dat koers van Galapogos nog steeds behoorlijk de plus en de min lijkt in te schieten ten opzichte van het sectorgemiddelde.
  10. [verwijderd] 14 januari 2020 19:01
    quote:

    Just lucky schreef op 14 januari 2020 17:17:

    [...]Dat geldt zeker alleen voor aandelen die ook in Amerka verhandeld worden, want geen handel, geen bied/laat.
    Binck of bnp turbo's, iig via binckbank. Maar bnp turbo's zijn peperduur na 17.35 en tot 18.30 te verhandelen.
    Binck turbo's zijn 10c/aandeel duurder en tot 22u te verhandelen. Beiden ook voorbeurs tussen 8u en 8.50u

    Ik heb bnp turbo's gekocht 5min voor slot euronext. Nu alvast in de plus dankzij de slotveiling.
  11. forum rang 4 Wall Street Trader 14 januari 2020 19:13
    Belgische kleppers jagen op deals op Amerikaanse biotechhoogmis

    NICO SCHOOFS Vandaag om 16:41

    De crème de la crème van de Belgische biotech houdt deze week speeddates op de JPMorgan Health Conference in San Francisco, hét netwerkevent van het jaar. ‘Om het half uur stapt er iemand onze hotelkamer binnen.’

    De fine fleur van ’s werelds farma- en biotechindustrie strijkt deze week neer in San Francisco. De 38ste JPMorgan Health Conference ontvangt van maandag tot en met donderdag meer dan 450 bedrijven, maar ook bankiers, analisten en investeerders uit 155 landen in het prestigieuze Westin St. Francis-hotel.

    De 12.000 aanwezigen raken er alleen binnen op uitnodiging van de Amerikaanse zakenbank JPMorgan. Ook dit jaar tekent het kruim van de Belgische biotech present. Onder andere Mithra, Argenx, Biocartis, Bone Therapeutics, Galapagos en UCB hebben een delegatie ter plekke.

    ‘Voor ons is de conferentie de belangrijkste strategische afspraak van het jaar, omdat die alle spelers in de sector en de investeringsgemeenschap samenbrengt’, zegt Maud Vanderthommen, communicatiemanager van Mithra, dat naast CEO François Fornieri ook zijn financieel directeur en verantwoordelijke voor de investor relations afvaardigt.

    Speeddaten in een rotvaart

    De topconferentie moet u zich voorstellen als een paar dagen speeddaten in een rotvaart. Zo plande Mithra ruim op voorhand een tiental gesprekken per dag in. Het vierkoppige Biocartis-team haspelt zelfs meer dan 60 meetings af.

    ‘Het gaat om gesprekken met bestaande en mogelijke nieuwe investeerders of businesspartners’, zegt Renate Degrave, hoofd communicatie en investor relations. ‘De voorbereiding is erg belangrijk. Het grote voordeel is dat daar alleen C-suits (bedrijfskleppers, red.) rondlopen.’

    Galapagos organiseert in San Francisco niet alleen ‘catch up’-meetings, met investeerders en bedrijven die het al goed kent, maar evenzeer met nieuwe investeerders, bedrijven en bankiers.

    Gesprekken in hotelkamer

    Argenx belegt alle gesprekken in een hotelkamer. ‘Onze mensen splitsen zich ook op, om zowel met investeerders als businessdevelopers te spreken’, zegt woordvoerster Joke Comijn. ‘Zo gebeurt alles efficiënt. Om het half uur stapt een andere partij binnen. De meeste investeerders kennen ons en zijn grondig voorbereid. We moeten zelfs meetings weigeren, omdat we meer uitnodigingen krijgen dan onze mensen aankunnen.’

    Elk jaar selecteert JPMorgan ook een rist gelukkige bedrijven die er een presentatie mogen geven. Argenx-CEO Tim Vanhauwermeiren mag dinsdagavond zijn visie uit de doeken doen. Biocartis-topman Herman Verrelst presenteert donderdag voor het tweede jaar op rij. Galapagos licht er diezelfde dag zijn vooruitzichten voor het komende jaar toe.

    ‘Je kan in San Francisco je visie uitleggen’, zegt Sofie Van Gijsel, directeur investeerdersrelaties, vanuit de VS. ‘Investeerders en analisten meenemen in dat verhaal is essentieel om een gezonde, dynamische pijplijn te ondersteunen.’

    Voor Mithra-CEO François Fornieri is het donderdag zijn presentatievuurdoop. ‘Zo krijgt onze strategie een nog grotere visibiliteit dan in de vele face-to-facegesprekken’, benadrukt woordvoerster Vanderthommen het belang.

    'Het grote voordeel is dat er in San Francisco enkel 'C-suits' (bedrijfskleppers, nvdr) rondlopen.'

    Hoge factuur

    Hoewel de uitgenodigde bedrijven niet moeten betalen voor de conferentie zelf loopt de factuur voor een meerdaagse deelname op. De prijs voor een hotelkamer loopt in de congresweek op tot 1.000 dollar per nacht of meer. Belgische bedrijven proberen dat op te vangen door een jaar op voorhand hotelkamers en vluchten te boeken.

    ‘Uiteraard hangen er kosten aan vast. Zeker als je er, zoals wij, met zeven bent’, zegt Comijn van Argenx. ‘Maar zo’n logistieke kostprijs moeten we ook incalculeren als we op roadshow trekken. De conferentie in San Francisco loont absoluut de moeite omdat de return on investment hoog is.’

    Ze geldt niet voor niets als de ‘deal conference’, aldus Renate Degrave van Biocartis. ‘Er vinden frequent eerste ontmoetingen met mogelijke partners plaats, die later in een partnership beklonken worden.’

  12. forum rang 4 Al Kipone 14 januari 2020 19:21
    Ik had een tante die deed ook deals in hotelkamers tijdens conferenties.

    een bizonder goedenmorgen overigens.
  13. forum rang 4 alexnr75 14 januari 2020 19:51
    @AK,

    Jouw link gaat over:

    Last year’s rate cuts may need to be reversed, Fed’s George says

    Geen woord over China!!

    off-topic en Fake!
  14. forum rang 4 Al Kipone 14 januari 2020 19:56
    quote:

    alexnr75 schreef op 14 januari 2020 19:51:

    @AK,

    Jouw link gaat over:

    Last year’s rate cuts may need to be reversed, Fed’s George says

    Geen woord over China!!

    off-topic en Fake!
    Stocks gave back some of their earlier gains on Tuesday, easing from record levels, after a Bloomberg News report said U.S. tariffs targeting Chinese goods will stay on through the 2020 election even as both sides get ready to sign a "Phase One" trade deal.

    The S&P 500 and Nasdaq Composite briefly turned negative on the report before eking back slight gains. The Dow Jones Industrial Average which was trading at its session high, was up just 94 points, or 0.3%.

    China and the U.S. are scheduled to ink a phase one agreement Wednesday. The U.S. had also agreed to remove China from a list of currency manipulating countries as part of the deal. But according to the Bloomberg News report, both countries understand the U.S. will review and possibly trim existing levies no sooner than 10 months after the deal is signed.

    "That's what pulled the plug on the market," said Art Cashin, director floor operations at UBS.

    www.cnbc.com/2020/01/14/dow-futures-q...
3.832 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 192 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht