Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,900
  • Verschill

    +0,019 +2,16%
  • Volume

    3.641.122 Gem. (3M) 6,8M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Januari 2021

13.329 Posts
Pagina: «« 1 ... 481 482 483 484 485 ... 667 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Marxsa 22 januari 2021 20:06
    quote:

    Sharen schreef op 22 januari 2021 13:37:

    Goedemiddag Pharmingvrienden,

    Gisteravond stelde Marxsa de vraag of de bubbel van de immer stijgende aandelenmarkten nu niet eens zal gaan barsten, en wat dat bijvoorbeeld voor Pharming zou kunnen betekenen.

    Goedenavond alle!

    Wat een "geweldige" Pharming Friday.......

    Duidelijk verhaal Sharen, waarvoor dank ;-)

    Je schrijft:
    "Het bovenstaande heeft mij inderdaad inmiddels getriggerd om mijn algemene beleggingen flink terug te schroeven naar cash, en te wachten op een hopelijk laatste terugslag in de indexen alvorens we écht van deze pandemie af zijn"

    Ook ik heb wat teruggeschroefd vandaag, en ook bij mij is Pharming onaangetast gebleven. Mochten we nog wat zuidelijker gaan (zoals bv onze vriend Charlie beweert) dan pik ik weer wat op rond de 1,12 (en hopelijk niet ook nog rond de1 euro....)

    Maar hebben het zonder nieuws behoorlijk volgehouden om geen grote negatieve uitslagen te krijgen, dus eerlijk gezegd verwacht ik niet dat we daadwerkelijk die kant op gaan. Mits het bubbeltje niet klapt, want dan gaan we ook gewoon door het gootsteenputje...

    Overigens in het algemeen, een gemiddeld dag volume van 80k en dalend op de Nq.... Vandaag alweer 3751 ADR's verkocht, potjandorie.... Maar volgens de kenners is dat de stilte voor de storm, nou dan zal daar geen storm maar een orkaan op het hoogste niveau voor nodig zijn om die beweging daar in gang te zetten.

    Wordt ongetwijfeld vervolgd, binnenkort in dit theater!

  2. [verwijderd] 22 januari 2021 20:10
    quote:

    Totzo schreef op 22 januari 2021 19:57:

    [...]


    'BioConnection doet dat, zeker dankzij onze nieuwe productielijn, op het gebied van het afvullen van flacons en spuiten. Een markt waarin een notoir tekort aan capaciteit is.’

    Met name de laatste zin biedt kansen:
    - uitbreiding,
    - hoge winstmarge (met dividenduitkering),
    - beursgang?

    Ik denk dat BioConnection een van de modernste
    productielijnen heeft. Gloednieuw.
    vind het wel een prachtig bedrijf die bioconnection.

    pharming zou zich wel ten goede doen met risco verlagen.

  3. [verwijderd] 22 januari 2021 20:10
    quote:

    souni schreef op 22 januari 2021 18:46:

    Ondanks alle positieve berichten/links die iedereen geplaatst heeft deze week, weer een week zonder PB, de HAE app van pharming die in de prijzen is gevallen, opstart onderzoek in Mexico en Brazilie. pharming in de min. Resultaat: Stevig onder de 1 euro en 20 eurocent geeindigd.
    Aandeelhouder die de aandelen phaming heeft gekocht en afwacht tot de koers misschien gaat oplopen heeft afgelopen jaar alleen maar verlies geleden. Koers Januari 2020 1,25 euro, nu nog maar 1,185 euro, Reken maar uit.
    Aandeelhouders die hebben gehandeld afgelopen jaar hebben bij uitkienen een rendement van 50%+ kunnen halen. Langzaam komt het moment weer in zicht om weer te kopen en een nieuw ritje te gaan maken.
    Of pharming het goed of slecht doet is een kwestie van perspectief.
    Blijft op dit moment, pharming/dhr de Vries en dr Osthoff hebben niets contreets, kunnen niets concreets of willen niets concreets communiceren wbt het COVID 19 onderzoek richting de aandeelhouders of de wereld.
    Mocht er onverwachts toch positief nieuws komen dan is pharming in de verste verte niet in staat (ook niet met twee konijnen farms} om in de behoefte van ruconest te voorzien.
    Zeker niet met de verplichtingen op HAE gebied. Laat staan dat de onderzoeken naar PE en AKI weer op te kunnen starten of nieuwe toepassingen te gaan onderzoeken.
    Hier is op zijn minst de koeienlijn voor nodig en de verwachtte uitbreiding (nog te bouwen faciliteit) van de opzuiveringscapciteit. Deze zijn volgens planning niet voor 2e helft 2022 te verwachten.

    De koers zal zeker niet veel gaan doen totdat het zover zal zijn en er positief nieuws te melden is m.b.t. COVID 19 onderzoeken.

    3e Farm voor de konijnen is klaar of bijna in productie bouw was gestart. 2019.

    Ruud..
  4. [verwijderd] 22 januari 2021 20:14
    biotechradar.eu/the-european-listed-b...

    Weer een nieuwe up-date. Pharming staat nog steeds in het lijstje.

    Helaas krijg ik de tekst niet gekopieerd maar zeker het dik gedrukte stuk vond ik interessant omdat het het ook wordt benoemt dat bij studies van een ander bedrijf er bv geen controle groep was.
  5. forum rang 4 souni 22 januari 2021 20:18
    quote:

    Declan schreef op 22 januari 2021 20:10:

    [...]
    3e Farm voor de konijnen is klaar of bijna in productie bouw was gestart. 2019.

    Ruud..
    Zelfs dan kan niet aan de vraag voldaan gaan worden. Na goedkeuring van de 2e farm begin 2020 duurde het nog 6 tot 9 maanden eer op volle kracht ging draaien. Heb geen idee hoe lang goedkeuring door EMA en of FDA duurt. Die tijd komt er ook nog bij. Op zijn vroegst dus eerste helft 2022 productief. Verandert niets aan de huidige situatie. Gewoon realistisch
  6. [verwijderd] 22 januari 2021 20:19
    quote:

    Marxsa schreef op 22 januari 2021 20:06:

    [...]

    Wordt ongetwijfeld vervolgd, binnenkort in dit theater!

    Marxsa,

    Met Sharen, Declan (Ruud), Jansen&Jansen, blauweregenjas, voda, en mijzelf, ik geloof ook met altijdbullish zitten we dan in ieder geval op de eerste rang! Ik zal er vast een paar vergeten zijn, dus het wordt dringen.

    Charlie en Fanaat staan dan helaas buiten in de regen te blauwbekken.
  7. [verwijderd] 22 januari 2021 20:19
    ik blijf het zeggen maar het slimste wat we kunnen doen is een deel van pharvaris kopen+ licenties.

    de kans dat we verliezen is minimaal.

    stel ze hebben een hogere effectiviteit dan hebben we alsnog een deel van het bedrijf dus dan zullen we onze verliezen /matige groei goed kunnen maken.

    stel ze hebben een lagere effectiviteit dat pharming kunnen we ze alsnog verkopen samen met ruconest en op dit manier biocryst uit de markt prijzen en veel waarde toevoegen aan pharvaris.

    stel ze krijgen geen medicijn. hebben we alsnog het beste medicijn in de markt en kunnen we nog door groeien.

    win, win , win.

    we kunnen die licentie wel krijgen want we hebben goede verkoop apparaten.

    je verlaagt het risco van je bedrijf enorm+ we zitten al in dezelfde stad+ wij hebben ervaring& liquiditeit en de shorters van pharming hebben niks meer te klagen over de pijplijn/concurrentie.

    + we kunnen misschien hun website desinger krijgen want hun pagina ziet er wel mooier uit

  8. forum rang 4 Tartessos 22 januari 2021 20:36
    NOS NIEUWS • BINNENLAND • 22-1-2021, 17:36
    Hoge dosis bloedverdunners heeft effect bij coronapatiënten

    Een hoge dosis bloedverdunners kan voorkomen dat coronapatiënten ernstig ziek worden. Ook kunnen zij door de behandeling met deze antistollingsmiddelen beter herstellen. Dat blijkt uit tussentijdse resultaten van een wereldwijde studie onder 1300 matig zieke patiënten waar UMC Utrecht bij betrokken is.

    "Dit is heel goed nieuws en geeft beter inzicht van welke behandeling we op welk moment moeten inzetten," zegt UMC Utrecht-intensivist en onderzoeker Lennie Derde.

    Werkt niet voor IC-patiënten

    De hoge doses blijken effectiever dan de gebruikelijke hoeveelheid middelen om bloedstolsels te voorkomen, toont de studie aan.

    "Sinds het begin van de pandemie zien artsen over de hele wereld een verhoogd aantal bloedstolsels en ontstekingen bij patiënten met covid-19 die tot complicaties leiden, zoals longfalen, een hartaanval of een beroerte. Nu weten we dat het geven van een hogere dosis bloedverdunners dan die routinematig aan opgenomen patiënten worden toegediend, veilig en effectief is voor deze groep", aldus Derde.

    Hoe de bloedstolsels ontstaan, is nog altijd niet duidelijk. Dat moet nader onderzoek uitwijzen. "Het is iets dat iedere dokter aan het bed wel herkent, maar waar we nog weinig van weten", zegt zij. Vrijwel iedere coronapatiënt krijgt bloedverdunners, maar dan in lage doseringen. Eerder werd al bekend dat ernstig zieke patiënten met covid-19 op IC's juist geen hoge dosis moeten krijgen, omdat dit bij hen mogelijk schadelijk kan zijn.

    Derde coördineert samen met arts-microbioloog en UMC Utrecht-collega Marc Bonten het wereldwijde onderzoek in Europa. Volgens haar kan deze behandeling helpen om de druk op de IC te verlagen. "Het grootste deel van de opgenomen patiënten met covid-19 is niet op de intensive care maar op de afdeling en deze studie heeft invloed op hun herstel."
  9. [verwijderd] 22 januari 2021 20:44
    quote:

    De waarzegster schreef op 22 januari 2021 20:38:

    [...]

    Heb ik iets over het hoofd gezien @Totzo?
    Nee, ik probeerde de tekst ook te kopiëren. Het lukte mij ook niet. Bleek alleen een dubbele url te quoten. Dus maar weer verwijderd.
  10. [verwijderd] 22 januari 2021 20:50
    quote:

    souni schreef op 22 januari 2021 18:46:

    Ondanks alle positieve berichten/links die iedereen geplaatst heeft deze week, weer een week zonder PB, de HAE app van pharming die in de prijzen is gevallen, opstart onderzoek in Mexico en Brazilie. pharming in de min. Resultaat: Stevig onder de 1 euro en 20 eurocent geeindigd.
    Aandeelhouder die de aandelen phaming heeft gekocht en afwacht tot de koers misschien gaat oplopen heeft afgelopen jaar alleen maar verlies geleden. Koers Januari 2020 1,25 euro, nu nog maar 1,185 euro, Reken maar uit.
    Aandeelhouders die hebben gehandeld afgelopen jaar hebben bij uitkienen een rendement van 50%+ kunnen halen. Langzaam komt het moment weer in zicht om weer te kopen en een nieuw ritje te gaan maken.
    Of pharming het goed of slecht doet is een kwestie van perspectief.
    Blijft op dit moment, pharming/dhr de Vries en dr Osthoff hebben niets contreets, kunnen niets concreets of willen niets concreets communiceren wbt het COVID 19 onderzoek richting de aandeelhouders of de wereld.
    Mocht er onverwachts toch positief nieuws komen dan is pharming in de verste verte niet in staat (ook niet met twee konijnen farms} om in de behoefte van ruconest te voorzien.
    Zeker niet met de verplichtingen op HAE gebied. Laat staan dat de onderzoeken naar PE en AKI weer op te kunnen starten of nieuwe toepassingen te gaan onderzoeken.
    Hier is op zijn minst de koeienlijn voor nodig en de verwachtte uitbreiding (nog te bouwen faciliteit) van de opzuiveringscapciteit. Deze zijn volgens planning niet voor 2e helft 2022 te verwachten.

    De koers zal zeker niet veel gaan doen totdat het zover zal zijn en er positief nieuws te melden is m.b.t. COVID 19 onderzoeken.

    Allemachtig veel gezakt ja, sjonge!
    Wat een verhaal zeg, deze daling zegt totaal niets!
    We zijn wel anders gewend!

    Volgende week, honderd procent een grote stijging:-)
  11. forum rang 6 charlieb 22 januari 2021 21:15
    quote:

    PuntKomma schreef op 22 januari 2021 20:50:

    [...]

    Allemachtig veel gezakt ja, sjonge!
    Wat een verhaal zeg, deze daling zegt totaal niets!
    We zijn wel anders gewend!

    Volgende week, honderd procent een grote stijging:-)
    Je zegt altijd dat ik wat fake roept dat de koers naar 1 euro gaat....?, tja dat is al bijna waarheid, maar stop jij nu eens met t roepen v honderd procent grote stijging volgende week...?, dat roep je nu ook weken achter elkaar, en noppes, nada.....dus....niet dct mensen veroordelen die zeggen dat de koers naar 1 euro gaat, dat is realistischer dan te roepen, koers gaat naar de 1,60 of 2 euro....zonder nieuws gaat de koers omlaag, Puntkomma uit!!
    Charlie
  12. forum rang 6 Marxsa 22 januari 2021 21:33
    quote:

    PuntKomma schreef op 22 januari 2021 20:50:

    [...]

    Allemachtig veel gezakt ja, sjonge!
    Wat een verhaal zeg, deze daling zegt totaal niets!
    We zijn wel anders gewend!

    Volgende week, honderd procent een grote stijging:-)
    En jij kunt t weten toch? ;-)
  13. Twoane 22 januari 2021 21:36
    Zelfs al komt er een "Covid-stijging" van de koers, dan nog zal die waarschijnlijk geen spectaculaire beelden opleveren. De euforie zal er snel uit zijn als duidelijk wordt wat dit pharming gaat bijbrengen. Velen zullen uitstappen omdat ze eindelijk van dit speculanten aandeel af zullen zijn en ze met een positieve groene noot willen eindigen. Zelfs al mag pharming uiteindelijk Ruconest gaan gebruiken voor cytokinestorm, tegen dat dat materialiseert is iedereen in een land met een respectabel gezondheidssysteem al voor een 2de x ingeënt. Het verhaal leek leuk in April 2020. Anno 21 is het al vergane glorie alvorens het nog tot stand is gekomen. Bedankt pharming. Blij dat ik uitgestapt ben enkele weken terug. Ik hoop dat ze nog veel kunnen bedragen aan de globale gezondheid in de toekomst, maar bijdragen aan een langetermijnbelegger daar stel ik mij vragen bij.

    Fijn weekend :-) !
  14. [verwijderd] 22 januari 2021 21:36
    quote:

    souni schreef op 22 januari 2021 20:18:

    [...]

    Zelfs dan kan niet aan de vraag voldaan gaan worden. Na goedkeuring van de 2e farm begin 2020 duurde het nog 6 tot 9 maanden eer op volle kracht ging draaien. Heb geen idee hoe lang goedkeuring door EMA en of FDA duurt. Die tijd komt er ook nog bij. Op zijn vroegst dus eerste helft 2022 productief. Verandert niets aan de huidige situatie. Gewoon realistisch
    maar we kijken pas volgend jaar de goedkeuring wss en alsnog als we op 100% effectiviteit kunnen produceren maken we alsnog enorme omzetten.

    noem de bedragen die je wilt, maar we staan niet genoteerd op 1,2 als we met 2 konijnen boerderijen aan het produceren zijn.

  15. forum rang 6 fanaat 22 januari 2021 21:41
    Optimisme is een fantastische eigenschap. Soms is het beter ook wat realisme toe te laten en wat kritische vragen te stellen bij pharming en haar prestaties. Waarom vertrekt een cfo die je even later weer op ziet duiken. Waarom gaat men naar de usa en zien men niets terug van bedoelingen daarvan. Waarom stagneert de pijplijn en laat men Fabries lopen. Hoe kan het eerste kwartaal 2020 een fantastische omzet laten zien en moet men daarop terugkomen in kwartaal 2. Hoe is het mogelijk om wellicht 15 miljoen valutaire verliezen te leiden en aan dit gebeuren voorbij te gaan alsof het normaal is. Wellicht heeft deze omstandigheid de gang naar Amerika versneld maar weet de aandeelhouder daar niets van. Konijnen kunnen nooit voldoende produceren om ook maar enige betekenis te hebben in het covid gebeuren. waarom wordt hier niet over gesproken? De investering buiten de corebusiness om is welllicht de belangrijkste uitgave van de Vries in jaren. Over de exacte bedoelingen zijn weinig wetenswaardigheden bekend.
  16. Twoane 22 januari 2021 21:42
    quote:

    WD40 schreef op 22 januari 2021 21:38:

    Corona gaat nooit meer weg, tijd genoeg voor Pharming
    Nog meer tijd voor big pharma om een jaarlijks vaccin af te leveren zoals bij de griep.
13.329 Posts
Pagina: «« 1 ... 481 482 483 484 485 ... 667 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht