Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

EBUSCO HOLDING NL0015000CZ2

Laatste koers (eur)

2,790
  • Verschill

    +0,238 +9,33%
  • Volume

    330.961 Gem. (3M) 337,4K
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Ebusco 2023, It giet oan.

8.137 Posts
Pagina: «« 1 ... 253 254 255 256 257 ... 407 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Jeksel 18 september 2023 18:10
    quote:

    tmaster schreef op 18 september 2023 17:36:

    Het lijkt echt wel of niemand meer in het bedrijf gelooft. Ik ben denk ik de enige nog samen met de directeur van Ebusco en haar medewerkers...
    Ja afgelopen half jaar was bagger door tal van redenen, maar feit blijft dat ze een steengoed product hebben waarbij ze nog steeds orders voor binnen krijgen. Ik geloof nog steeds in een mooie toekomst. We moeten alleen even door de zure appel heen. En wellicht ook nog een emissie.. Tja het is niet anders.
    Mooi product is leuk maar je moet ook de mensen en onderdelen hebben. Voorlopig gewoon afblijven
  2. forum rang 6 Marcel H. 18 september 2023 18:48
    The plant has been reailised in Rouen. Just waiting for employees.
    What will be next?
    Going up of going pennystock?
  3. Groeneguru 18 september 2023 18:49
    Dit is de reden waarom je jouw Ebusco aandelen moet vasthouden voor minstens een halfjaar....

    Oprichting van de elektrische busmaatschappij Ebusco in Cléon: “Ons contract wordt een contract van onbepaalde duur”
    28 juli 2022 van Remi Tradin
    Terwijl het elektrische busbedrijf Ebusco onlangs zijn aanstaande vestiging op de Renault Cléon-site aankondigde, verzekert de Franse algemeen directeur dat de 350 te vervullen vacatures permanent zullen zijn.

    France 3 Normandie kondigde op 22 juli de oprichting aan van het elektrische busbedrijf Ebusco op de Renault-site, in Cléon, in Seine-Maritime. Dit Nederlandse bedrijf, dat 100% elektrische bussen ontwerpt, produceert en distribueert, zal daarom zijn Franse hoofdkantoor en zijn productie- en assemblage-eenheid in Normandië vestigen. “Het gebouw wordt rond april/mei 2023 aan ons opgeleverd. En de opening van de fabriek staat gepland op 1 januari 2024. Uiteindelijk zal er zo’n 350 mensen werken en 500 voertuigen per jaar worden geproduceerd”, vertelt hij. Jean-François Chiron, algemeen directeur van Ebusco Frankrijk.

    “Onze contracten zullen vaste contracten zijn”, verzekert hij. “Tegen welk salaris precies? Willen ze het minimumloon als ze in Cléon inhuren? » Vraag het aan Pascal Le Manach, vakbondsvertegenwoordiger CGT en medewerker van Renault Cléon. De vakbondsman specificeert ook dat “er bij Renault Cléon altijd minstens 500 uitzendkrachten zijn”. Banen waarvan hij vindt dat ze banen moeten zijn. Thomas Denis, directeur van de Renault Cléon-fabriek, garandeert van zijn kant dat er “niemand zal worden opgehaald uit het Renault-personeel bij Ebusco”.

    Nicolas Mayer-Rossignol, de burgemeester van Rouen en president van de metropool Rouen, Normandië, zei dinsdag 26 juli opnieuw tevreden te zijn met deze locatie tijdens de presentatie van het elektrificatieproject voor het busremise “2 Rivières”. “Het is geweldig omdat het zowel ecologie is: we gaan koolstofvrij maken, we gaan minder CO2 produceren. En tegelijkertijd gaat het om de economie, de werkgelegenheid en de aantrekkelijkheid van ons grondgebied”, verheugde hij zich.

    Over de randvoorwaarden om bij Ebusco te kunnen werken, specificeert de CEO dat “managers in Nederland zullen worden opgeleid. En vanaf het moment dat we een pand beschikbaar hebben, gaan we mensen inhuren om hen in Rouen op te leiden. Het is belangrijk dat het voltallige directiecomité Engels spreekt, maar het operationeel personeel hoeft niet per se tweetalig te zijn.

    Het Nederlandse bedrijf koos voor de installatie de site van Renault Cléon omdat “de site in Normandië aan bijna alle criteria voldeed”, vat Jean-François Chiron samen. Bovendien maakt Renault “een belangrijke transitie om de Franse referentiefabriek voor elektromotoren te worden. We zitten in elektrische mobiliteit, dus het was logisch”, benadrukt hij.

    Thomas Denis, directeur van de Renault Cléon-fabriek, 27 juli 2022.



    CategorieënNieuws
    Etikettencleon , ebusco , elektrisch , renault , site
    Ter herinnering: Professionals of particulieren, als u een motorvoertuig bezit, bent u wettelijk verplicht een autoverzekering af te sluiten.

    © 2014-2022 Site en blog van liefhebbers van auto's en stadsvervoer. Doe met ons mee.
  4. forum rang 5 stockholder 18 september 2023 19:01
    quote:

    tmaster schreef op 18 september 2023 17:36:

    Het lijkt echt wel of niemand meer in het bedrijf gelooft. Ik ben denk ik de enige nog samen met de directeur van Ebusco en haar medewerkers...
    Ja afgelopen half jaar was bagger door tal van redenen, maar feit blijft dat ze een steengoed product hebben waarbij ze nog steeds orders voor binnen krijgen. Ik geloof nog steeds in een mooie toekomst. We moeten alleen even door de zure appel heen. En wellicht ook nog een emissie.. Tja het is niet anders.
    Misschien heb je wel gelijk. Ik vraag me alleen wel af tegen welke koers de emissie in de markt gezet wordt. Hoe groot zal de korting zijn en zal dit geen forse druk op de koers zijn?
    Lijkt me dan ook niet handig om het aandeel nu te kopen.
    Als je in het bedrijf gelooft , dan kun je beter even de emissie afwachten.
    (ik heb geen aandelen Ebusco maar volgt het draadje met belangstelling)
  5. Groeneguru 18 september 2023 19:01
    Ebusco, de Nederlandse fabrikant van elektrische bussen, is van plan zijn investeringen op de Renault Cléon-site te verdubbelen
    De Nederlandse fabrikant van elektrische bussen Ebusco bevestigt haar vestiging op de Renault Cléon-site, nabij Rouen in Seine-Maritime. Hij zou zelfs 20 miljoen euro kunnen investeren en niet langer 10 miljoen zoals aangekondigd in juli 2022.
    Ebusco, de Nederlandse fabrikant van elektrische bussen, bevestigt haar vestiging op de Renault Cléon-site in Seine-Maritime om elektrische bussen te bouwen voor de Franse markt. De intentieverklaring die hij in juli 2022 met Renault tekende voor de huur van 21.000 m² binnen het fabriekspand werd omgezet in een huurcontract. Tegelijkertijd heeft Ebusco zijn oorspronkelijke project herzien en zou het 20 miljoen euro kunnen investeren en niet langer 10 zoals aangekondigd in juli 2022 .
    Naast de voertuigassemblage zal de locatie – die tevens het hoofdkantoor van Ebusco France zal worden – onderdelen van composietmateriaal produceren met machines die koolstof weven. Het doel is om “ hier de koolstofonderdelen te vervaardigen voor de rondhouten die het raamwerk van onze voertuigen vormen ”, zegt Jean-François Chiron, algemeen directeur Frankrijk van Ebusco. “ We willen onze toeleveringsketen veiligstellen, meer flexibiliteit hebben en een autonome fabriek in Cléon hebben ”, voegt de manager toe, die ook op zoek is naar partners voor chassisproductie en lakdiensten.

    De fabrikant is van plan om in september 2023 in zijn muren te staan ??na de oplevering van het gebouw door Renault dat, midden in een transformatie richting de elektromotor , ongebruikte gebouwen wegdoet. Jean-François Chiron beschrijft de belangrijkste fasen van het project. “ In januari 2024 beginnen we met de productie. De fabriek zal twee jaar lang draaien. Het zal op kruissnelheid 500 voertuigen per jaar produceren .” De industrieel, die tegen eind 2025 350 werknemers in dienst wil hebben, profiteert van financiële overheidssteun. De regio Normandië ondersteunt de oprichting ervan met een subsidie ??van 1,2 miljoen euro en de metropool Rouen draagt ??900.000 euro bij, waarvan 276.000 euro steun voor bedrijfsvastgoed.

    Sinds de oprichting in Frankrijk is Ebusco van plan de markt voor de elektrificatie van bussen in Frankrijk te betreden. De metropool Rouen heeft al een bestelling geplaatst voor 80 gelede elektrische bussen. Op 4 juni 2023 zijn vier exemplaren opgeleverd in het Nederlandse Deurne, hoofdkantoor van Ebusco (111 miljoen euro omzet in 2022). De overige 76 zullen in batches worden geleverd in de periode 2025-2026.

    Ebusco hoopt gemeenschappen en publieke kopers te overtuigen met het gewicht van zijn voertuigen. “ We hebben de lichtste voertuigen op de markt ontwikkeld ”, verzekert Jean-François Chiron. “ Onze bus van 12 meter weegt 9,5 ton vergeleken met gemiddeld 13,5 ton/14 ton voor andere producten op de markt ”.
  6. Groeneguru 18 september 2023 19:05
    De industriële regio Rouen heeft al veel geïnvesteerd in de nieuwe productiefaciliteit van Ebusco en zal deze dan ook niet zomaar laten zakken.
    Nogmaals dit is een regio met veel technische kennis op het gebied van elektrische voertuigen dus genoeg personeel vinden lijkt me redelijk kansrijk.
    Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in dat Ebusco een goede start zal maken in Rouen en dat de productie begin 2024 aardig op gang zal komen.
  7. Groeneguru 18 september 2023 19:08
    PS artikel is vertaald met online vertaling vandaar de soms rare woordkeuze.
    Maar goed de algemene boodschap is duidelijk!
  8. forum rang 4 Lor3032 18 september 2023 19:30
    quote:

    Ruval schreef op 25 augustus 2023 17:39:

    [...]
    Voor het geval je jezelf teveel op de borst gaat kloppen: de meeste aandelen staan 10% (of in sommige gevallen nog veel meer) lager. De daling is echt niet Ebusco specifiek.

    Uiteraard is het ook niet zo dat Ebusco zich positief heeft onderscheiden, anders zou koers niet mee dobberen met de negatieve trend

    En bedankt dat je nog even in je glazen bol hebt gekeken voor de voorspelling -/- 20% ultimo 2023. Met deze feiten kunnen we echt iets. AB!
    Beste Ruval. Je verlies is ondertussen een meervoud van die 10% geworden. Daar hoef ik mij niet voor op de borst te kloppen maar jij jezelf misschien wel voor de kop slaan dat je niet bent uitgestapt
  9. forum rang 6 Ruval 18 september 2023 20:02
    quote:

    Lor3032 schreef op 18 september 2023 19:30:

    [...]

    Beste Ruval. Je verlies is ondertussen een meervoud van die 10% geworden. Daar hoef ik mij niet voor op de borst te kloppen maar jij jezelf misschien wel voor de kop slaan dat je niet bent uitgestapt
    Sneu dat je anderen een verlies toewenst, dat zal je vast een fijn gevoel geven. Ik zie dat je hiervoor speciaal bent terug gekomen op dit forum na drie weken zonder posten. Maar helaas voor jou ben ik er al 2 weken uit.
  10. Snodaar007 18 september 2023 20:51
    quote:

    Jan de Man schreef op 18 september 2023 12:43:

    [...]
    Ik ken een paar werknemers Ebusco die raden mij sterk af aandelen Ebusco te kopen.
    Iemand uit mijn dorp werkt er en raad het oom ten zeerste af heeft die mij in vertrouwen gezegd. Het gaat helemaal niet goed momenteel en er zijn groter partijen die meer weten. Ik brand mijn vingers er dus absoluut niet aan. Hij gaf zelf aan dat er een reeele kans is dat het gaat uitdraaien op faillisment op termijn
  11. forum rang 4 K. Wiebes 18 september 2023 21:39
    Tot zover "het vertrouwen" :D

    En met alle respect voor de dorpeling: we hoeven enkel maar naar de cijferpresentatie te kijken
    om te weten dat het niet goed gaat. De vraag is waaróm het niet goed gaat. En of er uitzicht is
    op verbetering.

    Als je denkt dat ze schuldenvrij failliet gaan moet je uiteraard wegblijven bij het aandeel. Als je
    denkt dat ze de boel op eigen kracht weer op de rails krijgen óf er zich mogelijkheden aandienen
    qua alliantie of overname, is het wellicht 'n overweging waard om van het actuele negatieve sen-
    timent gebruik te maken om 'n plukkie in te slaan.
  12. forum rang 6 Marcel H. 18 september 2023 22:06
    quote:

    phu schreef op 18 september 2023 21:59:

    Waar blijven nieuwe orders voor Ebusco?
    Going down goingdown
  13. forum rang 4 jan6307 18 september 2023 22:32
    quote:

    Snodaar schreef op 18 september 2023 20:51:

    [...]

    Iemand uit mijn dorp werkt er en raad het oom ten zeerste af heeft die mij in vertrouwen gezegd. Het gaat helemaal niet goed momenteel en er zijn groter partijen die meer weten. Ik brand mijn vingers er dus absoluut niet aan. Hij gaf zelf aan dat er een reeele kans is dat het gaat uitdraaien op faillisment op termijn
    quote:
    Jan de Man schreef op 18 september 2023 12:43:

    [...]
    Ik ken een paar werknemers Ebusco die raden mij sterk af aandelen Ebusco te kopen.


    Wel heel vreemd dat jij nu voor het eerst reageert op dit forum.

    Is het niet verstandiger dat jij je in je eigen potjes reageert
    .
8.137 Posts
Pagina: «« 1 ... 253 254 255 256 257 ... 407 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht