Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Philips Koninklijke NL0000009538

Laatste koers (eur)

19,745
  • Verschill

    +0,480 +2,49%
  • Volume

    2.855.045 Gem. (3M) 2M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Philips 2023

5.557 Posts
Pagina: «« 1 ... 256 257 258 259 260 ... 278 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 €URO-Trader 17 oktober 2023 13:46
    quote:

    kooning schreef op 16 oktober 2023 19:19:

    [...]Tuurlijk gaat de koers niet naar 5€. Mocht dat wel gebeuren eet ik m'n hoed en m'n schoenen op.
    De 15€ gaan we wellicht nog wel zien....misschien de 23ste al bij de Q3-cijfers.
    Ik geloof helemaal niks van je theorie dat het management bewust de mensen heeft laten sterven ten gunste van de beurskoers.
    Het is dat de FDA Philips maande aktie te ondernemen, anders was men simpelweg op dezelfde voet verder gegaan. Maar ieder zijn/haar mening uiteraard. Pensioenfondsen gaan eerder uitstappen dan uitbreiden, aangezien het management alle krediet verspeeld heeft, en zoals vele andere investeerders.
  2. tenore 17 oktober 2023 16:00
    quote:

    €URO-Trader schreef op 17 oktober 2023 13:46:

    [...]Het is dat de FDA Philips maande aktie te ondernemen, anders was men simpelweg op dezelfde voet verder gegaan. Maar ieder zijn/haar mening uiteraard. Pensioenfondsen gaan eerder uitstappen dan uitbreiden, aangezien het management alle krediet verspeeld heeft, en zoals vele andere investeerders.
    Maak je toch niet zo druk op een forum van een fonds waarin je geen enkel belang hebt.

    Live is short.

    :-)
  3. forum rang 4 Ben 18 oktober 2023 09:31
    Dat doen ze weer knap vanochtend, met een paar aandeeltjes de koers fors lager.
    De laatste particuliere beleggers worden vriendelijk doch nadrukkelijk uitgenodigd hun aandeeltjes Philips in paniek te verkopen, voor zo ver ze dat al niet braaf met verstandige stop loss ordertjes gedaan hebben.... :-)
  4. forum rang 4 kooning 18 oktober 2023 10:14
    quote:

    Ben schreef op 18 oktober 2023 09:31:

    Dat doen ze weer knap vanochtend, met een paar aandeeltjes de koers fors lager.
    De laatste particuliere beleggers worden vriendelijk doch nadrukkelijk uitgenodigd hun aandeeltjes Philips in paniek te verkopen, voor zo ver ze dat al niet braaf met verstandige stop loss ordertjes gedaan hebben.... :-)
    Gewoon blijven zitten en wekelijks een paar duizend euries armer te worden is misschien ook niet zo'n verstandige keuze geweest.
    Beleggen was niet zo moeilijk schreef je overlaatst hier toch?
    Dan kun je hier vast wel vertellen wanneer de koers eens gaat stijgen?
  5. pmepme 18 oktober 2023 11:01
    Zo triest dit bedrijf. Eens voorloper op technisch gebied en nu al jaren - dankzij het slapen van mn de vorige directie - verschoppeling van de beurs. Gegeijzeld door de dreamstation. (overigens de 2e VS-overname - Cleveland)) die faliekant mislukte omdat Philips niet adequaat kwaliteitscontrole uitvoerde. De Amerikanen maakten er een zooitje van en Philips - lees v. Houten cs. stond als een verlegen jongetje aan de kant te kijken.Resultaat voor beleggers: mega schade. Gelukkig incasseerde v. Houten zijn bonus nog voor (niet-) geleverde diensten.
  6. forum rang 5 mathijsjelle 19 oktober 2023 09:15
    benieuwd naar de cijfers op de 23e. Zou prettige zijn als ze outlook nogmaals verhogen. Kunnen we wat goed nieuws gebruiken vind ik. En ja zit LT met opties.
    Cijfers moeten maar even voor het goede nieuws zorgen ipv news over FDAetc.
  7. forum rang 5 mathijsjelle 19 oktober 2023 09:41
    quote:

    craasie schreef op 19 oktober 2023 09:31:

    Of goed nieuws FDA
    Yes dat zou een mooie opsteker zijn. Vraag: geeft een FDA dan wel een soort guideline af hoe een onderzoek gedaan moet worden? Of geven ze zelf de opdracht tot onderzoek. M.a.w. hoe kan PHI ervoor zorgen dat de FDA ervan overtuigd raakt van de kwaliteit van de apparaten en dat de schuld bij de gebruiker ligt (als dat al zo is he)

    En tijdens het typen vraag ik mij oprecht af of dat allemaal wel uitmaakt. Commerciele rechtzaken zijn gesetteld toch nu, maar de medische tja.

    Er is al genoeg over geschreven. Ik hoop (slechte raadgever) dat het niet zo lang duurt als met bayer
  8. stoeltje 19 oktober 2023 10:13
    Phi is een bedrijf wat op medisch gebied altijd te maken heeft gehad met FDA regulations. Ze zouden donders goed moeten weten wat dat inhoudt en ook moeten handelen alsof ze zelf de FDA zijn.
    Dat betekent dat je op een actieve manier problemen moet voorkomen en als ze er zijn snel en doeltreffend moet aanpakken zonder bemoeienis van de FDA, zodat je kunt aantonen dat je er alles aan doet om je produkt zo veilig mogelijk te houden.
    Door alleen maar reaktief te zijn op de bevindingen van de FDA ben je steeds te laat.
    Door aktief te handelen laat je als bedrijf zien dat je altijd 1 ding voorop hebt staan nl. de gezondheid en veiligheid voor de consument.
    Philips laadt nu de verdenking op zich dat ze dat niet altijd scherp voor ogen heeft gehad. Een pro-aktievere houding zou wonderen kunnen doen.
  9. forum rang 10 voda 19 oktober 2023 12:12
    Philips analyseert duurzaamheid Fins ziekenhuis

    Heeft lopend contract.

    (ABM FN-Dow Jones) Philips heeft een Fins ziekenhuis voor hartaandoeningen geanalyseerd op duurzaamheid en heeft samen met het ziekenhuis een plan gemaakt om de uitstoot van CO2 tegen 2035 tot nul terug te brengen. Dat maakte Philips donderdag bekend.

    Het gaat om het academische ziekenhuis Tampere.

    Philips heeft een vijftienjarig contract met het ziekenhuis voor strategisch dienstenbeheer. Eerder deed het bedrijf vergelijkbare analyses voor Vanderbilt University Medical Center in de Amerikaanse stad Nashville, en voor een biomedisch bedrijf in Lissabon.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  10. forum rang 5 mathijsjelle 19 oktober 2023 14:20
    Dat stuk op FD is nou niet echt een positieve kijk in de keuken zullen we maar zeggen. Heb LT opties die staan gelukkig (nog) wel in het groen. Echt reuzenieuwsgierig naar de cijfers en te zien of er nu eindelijk wat groei is gerealiseerd in cashflow, omzet enz. Wat denken jullie?
  11. forum rang 5 Lekker Truitje 19 oktober 2023 14:36
    ik denk gewoon continuering van de trend van vorig kwartaal. Daar las ik niets over een "diepe crisis". We zullen zien. Medische sector is wat minder gevoelig voor recessies.
  12. craasie 19 oktober 2023 14:50
    Philips CEO: Bedrijf en toeleveringsketen in China ondergaan grote veranderingen
    19 oktober 2023 om 14:27 uur
    Delen
    Philips CEO : Bedrijf en toeleveringsketen in China ondergaan grote veranderingen
    Meer producten voor China lokaal maken en chips kopen van verschillende leveranciers zijn slechts twee van de veranderingen in de toeleveringsketen die het Nederlandse Philips doorvoert als gevolg van de toenemende handelsspanningen, vertelde CEO Roy Jakobs aan Reuters.
    Het bedrijf wil ervoor zorgen dat tegen 2024 90% van de producten voor de Chinese markt in China worden ingekocht en geassembleerd - tegenover 75% nu en 48% in 2022.

    Na tekorten aan computerchips tijdens de COVID-19 pandemie, die de winst drukte, verandert het bedrijf ook de manier waarop het op maat gemaakte chips inkoopt die in zijn CT-scanners en ultrasone apparaten worden gebruikt. Het bedrijf geeft nu de voorkeur aan nieuwere, maar duurdere chips om ervoor te zorgen dat ze in geval van nood op verschillende locaties beschikbaar zijn. Deze trends betekenen prijsverhogingen, maar geen margeoffers, zei Jakobs in een interview. "Vroeger waren we allemaal op zoek naar de optimale efficiëntie van de wereldwijde toeleveringsketen," zei hij. Nu "moet u veel dichter bij uw eindmarkten inkopen, produceren en leveren", zelfs als dat hogere kosten met zich meebrengt.

    Jakobs kreeg de topfunctie bij Philips in 2022 tijdens een grote terugroepactie van slaapapneu- en ademhalingsapparaten. Hij zegt dat het beheren van de terugroepactie en de kostbare nasleep ervan zijn topprioriteit blijft.

    Maar "het is ook belangrijk dat ik ervoor zorg dat de rest van Philips het goed doet," zei hij. Aandelen stijgen 31% in 2023.

    China, waar Philips al 100 jaar actief is en bekend staat als "Philipu", is na de VS de grootste nationale markt van het bedrijf, goed voor ongeveer 13-15% van de omzet met 8.000 werknemers en vijf productielocaties.

    De activiteiten van Philips in China groeiden enorm vóór de pandemie, maar die trend vertraagt, aldus Jakobs. De toekomstige bescheidener groei zal komen van de toenemende afhankelijkheid van gezondheidszorgtechnologie in China naarmate de beroepsbevolking krimpt en ouder wordt.

    Hoewel Duitsland bedrijven heeft opgeroepen om hun risico's uit China te nemen, zal het in Nederland gevestigde Philips Chinese onderdelen blijven kopen, waaronder moeren, bouten, plastic, elektronica, monitoren en andere halffabricaten voor zijn activiteiten over de hele wereld.

    "Hoe kleiner je gaat in onderdelen, hoe meer het uit China zal komen," zei hij. "Tweede, derde en vierde topleveranciers in China doen veel voor de hele wereld ...(realistisch gezien) zal er een zekere voortdurende afhankelijkheid van China zijn".

    Maar "hoe hoger je komt in de waardeketen, hoe meer je moet voldoen aan lokale (nationale) vereisten," zei hij
  13. craasie 19 oktober 2023 14:52
    Maar als een ieder zo negatief is over philips, waarom zou EXOR voor 2,5 miljard zich inkopen? en waarom zou Roy Jakobs prive 10000 stuks kopen (2x) a 19,00 euro.
  14. forum rang 5 De Zwarte kat 19 oktober 2023 15:42
    quote:

    craasie schreef op 19 oktober 2023 14:52:

    Maar als een ieder zo negatief is over philips, waarom zou EXOR voor 2,5 miljard zich inkopen? en waarom zou Roy Jakobs prive 10000 stuks kopen (2x) a 19,00 euro.
    Omdat er ook slechte belegers zijn
5.557 Posts
Pagina: «« 1 ... 256 257 258 259 260 ... 278 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht