Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

AB InBev BE0974293251

Laatste koers (eur)

56,120
  • Verschill

    +0,060 +0,11%
  • Volume

    1.175.113 Gem. (3M) 1,3M
  • Bied

    55,980  
  • Laat

    56,480  
+ Toevoegen aan watchlist

Proost!

5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 259 260 261 262 263 264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 15 februari 2024 14:30
    Beursblik: Bank of America tipt kansrijke Europese aandelen
    15-feb-2024 14:09

    Onder meer bierbrouwers, ASML en Shell.

    (ABM FN-Dow Jones) Amerikaanse aandelen zullen beter presteren dan Europese, maar ook in Europa zijn er een paar mooie aandelen te vinden. Dat bleek donderdag uit een rapport van Bank of America.

    Amerikaanse aandelen zullen volgens de analisten een winstgroei van ongeveer 5 procent boeken. Daarbij gelden techaandelen als meest aantrekkelijk.

    "Voor Europese aandelen is het analistenteam voorzichtiger", aldus Bank of America. Vooral de eerste jaarhelft belooft lastig te worden, maar in de tweede helft klaart de lucht op, denken de analisten. Specifieke aandelen bieden volgens de bank echter nog altijd een flink opwaarts potentieel.

    In de consumententak gaat de voorkeur van Bank of America uit naar LVMH en in de drankensector naar het Belgische AB InBev en het Nederlandse Heineken. De brouwers hebben volgens de bank een goed winstmomentum en een aantrekkelijke waardering.

    In de olie- en gasindustrie kijkt de bank naar Shell en TotalEnergies. Shell heeft de beste kasstroom en TotalEnergies een sterke balans.

    Onder de Europese techbedrijven kiest Bank of America voor ASML, met zicht op een samengestelde jaarlijkse groei van de EBITDA met 20 procent in de komende vier jaar.

    In de lijst van kansrijke midkappers staat ook een Nederlandse naam, namelijk IMCD.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  2. forum rang 8 Leefloon 19 februari 2024 19:23
    quote:

    JdeFL schreef op 14 februari 2024 14:10:

    Geschreven call, gedekt door Abi's
    Houd, bij een eventueel bisnummer met (zeer) kortlopende covered calls, met eigen verwachtingen rekening met de jaarcijfers van 28 februari. Altijd kans op een meevallende krimp, bijvoorbeeld.
  3. forum rang 7 JdeFL 20 februari 2024 09:51
    Ach, wil ze eigenlijk niet houden.
    Wispelturig management. Nooit goed.
    Hebben we de travestie-rel, dan iets met kooivechters, en weer iets anders, de olympische spelen.
    Krimpende biermarkt (al jaren zo), en weinig grip op alternatieven (wel ooit veel aankondigingen).
    Kan wat procenten winst opleveren, maar dan wordt het nog geen groeiaandeel.
    Dividend laatste 0.75€. Ook moeilijk een dividendaandeel te noemen.

    Zie niet echt lichtpunten, behalve resultaten zouden kunnen meevallen. Zouden, of misschien ook niet...
  4. forum rang 8 Leefloon 20 februari 2024 10:16
    quote:

    JdeFL schreef op 20 februari 2024 09:51:

    Zie niet echt lichtpunten, behalve resultaten zouden kunnen meevallen. Zouden, of misschien ook niet...
    Ik kom ook niet veel verder dan misschien (!) meevallende krimp, een goede kans op wat outperformance door positieve ontwikkelingen rond een negatieve schuldenberg, en een bijna noodzakelijk synthetisch dividend om iets te doen aan het werkelijke dividendrendement.

    Winstneming met een (deep-)in-the-money covered call "kan". Maar dan moeten bij cijfers de tegenvallers niet teveel gaan tegenvallen. Er moet dan ook op álle kosten worden gelet, het rendement gaat op rente lijken, en je kunt in deze periode misschien betere alternatieven menen te weten.

    Mijn visie is ongewijzigd. Geschikt als fundament voor een bredere portefeuille. Maar met short puts eventueel instappen, en met covered calls er mogelijk uit, dat kan ook met Amsterdamse spreads. Dan bedoel ik niet zo'n andere bierreus, Heineken, want daar ontbreekt de schuldenberg-passaat die AB InBev wel in de rug heeft.
  5. forum rang 7 JdeFL 21 februari 2024 10:13
    quote:

    Leefloon schreef op 19 februari 2024 19:23:

    [...]
    Houd, bij een eventueel bisnummer met (zeer) kortlopende covered calls, met eigen verwachtingen rekening met de jaarcijfers van 28 februari. Altijd kans op een meevallende krimp, bijvoorbeeld.
    Bijna 1€ voor de 60€ call... Kon het niet laten. Heb er maar eentje trouwens (peanuts dus), uit een uitoefening van puts 57 toen.
    Een tijdje geleden zag mijn glazen bol inbev doorstomen naar de 65€. Maar ook hier, een abrupt einde aan die stijging. Winstnemingen? Zie dat elders ook nogal wat voorkomen. (En dat nog los van Trump of Heineken-moves.)
  6. forum rang 8 Leefloon 21 februari 2024 12:14
    quote:

    JdeFL schreef op 21 februari 2024 10:13:

    Maar ook hier, een abrupt einde aan die stijging.
    Op een wat langere termijn en specifiek bij AB InBev veroorzaakt door de cijfers van KW3, op 31 oktober. Na een omgekeerde exponentiële stijging is het effect daarvan begin december uitgewerkt, rond 58,xx.

    Vanaf 1 december tot vandaag doet de ICB subsector Brewers ook weinig, met ongewogen -1,23% en gewogen +2,27%. Heinekens duidelijk bovenaan, Co.Br.Ha duidelijk onderaan, en AB InBev en Malteries Franco-Belges ongeveer subsectorconform.

    Sectoraal een soortgelijk beeld. Beverages ongeweogen -1,21%, en gewogen +0,10%. Van de grotere opnieuw Heineken als outperformer, en Rémy Cointreau als lichte achterblijver. De rest van de wat grotere bewoog per saldo nauwelijks, net zoals AB InBev. Pernod Ricard en Davide Campari-Milano staan ook nabij de nul.

    Met (Europese) slotkoersen heeft AB InBev sinds de cijfers over KW3 2x de € 60 overschreden.

    Met de slotkoers van gisteren (€ 58,26) was de afstand tot de laagste intraday koers vanaf 1 december slechts 3,63%, en tot de hoogste intraday koers -4,88%. Idem, met slotkoersen, respectievelijk slechts 2,82% boven de laagste slotkoers en -3,94% onder de hoogste recente slotkoers.

    Inclusief Trump en Heineken is sinds cijfers over KW3 de implied volatility van AB InBev bovengemiddeld. Er gebeurt dus wel wat, het is vooralsnog geen stilte voor de storm, maar per saldo zweeft de koers rond de 0% koerswinst. Opvallend, maar volatiliteit is neutraal van richtig en is niet oer se eenzijdig gericht. Veel gespin, weinig wol.

    Bij Heineken een vergelijkbare implied volatility sinds de cijfers over KW3 van van AB InBev, maar daar in de slotkoersen meer (procentueel relatief kleine) uitschieters omhoog én omlaag.

    Terzijde: overigens doe ik geen bijzondere moeite meer om van in Oekraïne uitgevoerde veroordelingen uit de Sovjettijd af te komen, voor zover het daar allemaal nog de moeite is. Het zij zo; mijn probleem verder niet zo. Ook read-only kom ik er nu nog maar zelden.
  7. forum rang 8 Leefloon 21 februari 2024 14:12
    quote:

    Leefloon schreef op 21 februari 2024 12:14:

    Inclusief Trump en Heineken is sinds cijfers over KW3 de implied volatility van AB InBev bovengemiddeld. Er gebeurt dus wel wat, het is vooralsnog geen stilte voor de storm, maar per saldo zweeft de koers rond de 0% koerswinst. Opvallend, maar volatiliteit is neutraal van richtig en is niet oer se eenzijdig gericht. Veel gespin, weinig wol.

    Bij Heineken een vergelijkbare implied volatility sinds de cijfers over KW3 van van AB InBev, maar daar in de slotkoersen meer (procentueel relatief kleine) uitschieters omhoog én omlaag.
    Twee tekeningen erbij. Een vergelijkbare IV bij beide bierreuzen, maar iets excentriekere koersen bij Heineken.

    Achteraf (want: terugkijkend, naar gegevens vanaf 31 oktober) een relatief gunstige periode voor o.a. covered calls, met een licht bovengemiddelde volatiliteit, maar per saldo weinig beweging bij AB InBev.

    Ik moet eerlijk gezegd nog beginnen aan de eendelige GAK-opleiding, maar volledigheidshalve verwerk ik met aandelen als afdekking de netto ontvangen optiepremie nog onwetend als netto dividend. Inkomsten behaald met een oorspronkelijke investering, met alleen een beetje impact op een break-even. Alleen de eerste keer, als dat vooraf al de opzet was, én alle transacties (koop aandelen, verkoop call) tegelijkertijd worden uitgevoerd, trek ik het van een AK af. Merkwaardig voorbeeld: 100 aandelen ING kopen aan € 12,67, en meteen een call december 2027, uitoefenprijs € 6, verkopen aan € 6,70. Dan is de bedoelde oorspronkelijke investering ongeveer € 6 en niet € 12,67 per aandeel. In alle overige gevallen, zoals nu bij een herziene AB InBev-aanpak: verwerken als dividend. Inkomsten behaald met "€ 57" als investering per aandeel.

    Oh, de beide tekeningen. Voelt een beetje als een doelpuntloze maar vermakelijke wedstrijd bij AB Inbev, ná de meevallende-krimp-koersreactie op de cijfers van KW3 die rond 1 december was uitgewerkt, met daarna een volatiele maar toch "horizontale rally":
  8. Superdude 22 februari 2024 16:24
    AB begint mij serieus te vervelen. Als de cijfers middelmatig of slecht zijn ga ik eruit. Doodmoe dat ik dit heb gekocht in begin 2021, nog geen euro verdiend!
  9. MQ666 23 februari 2024 12:00
    Tijd voor bier? Beleggers aangetrokken door brouwers nu de verkoop van sterke dranken hapert
    23 februari 2024 om 07:00 uur

    Beleggers zien bieraandelen als een relatief goedkope manier om te profiteren van de groei van alcoholmerken, vooral in opkomende markten, nu de kostendruk afneemt en brouwers de kloof dichten met de sterke drankengiganten die hen jarenlang hebben overtroffen.
    Terwijl gedistilleerde drankenbedrijven een recordgroei kenden tijdens een post-pandemische hausse in dure likeuren, hebben brouwers zoals Anheuser-Busch InBev en Heineken geworsteld met enorme stijgingen in de kosten van alles van energie tot nauwelijks.

    Dit heeft de marges verkleind en de verkoop gekwetst, omdat ze de prijzen verhoogden om hun rekeningen te dekken, en versnelde een verschuiving van wijn en bier naar sterke drank op de westerse markten.

    Maar nu maken brouwers zich op voor een herstel van de marges nu de inflatie afneemt, en verhogen ze hun groeiambities. Hoewel Heineken, de nummer 2 brouwer ter wereld, de markten onlangs teleurstelde met zijn voorzichtige verwachtingen, verwacht het nog steeds meer bier te verkopen in 2024 en zou het een sterke winstgroei kunnen zien.

    Ondertussen schaadt de economische neergang de vraag naar sterke dranken van bedrijven als Diageo en Pernod Ricard.

    Sommige beleggers vragen zich af of ze voor een serieuzere uitdaging staan dan een terugkeer naar normaliteit na de explosie van de verkoop na de pandemie, toen veel drinkers zich te buiten gingen aan prijzige flessen tequila, whisky en meer.

    "Het grote onbekende voor sterke dranken versus bier is hoeveel er thuis in uw kast staat," zei Tom O'Hara, een portefeuillebeheerder van Janus Henderson wiens fonds in bieraandelen belegt, en hij voegde eraan toe dat flessen sterke drank jarenlang in kasten kunnen staan.

    Het was onduidelijk hoe dicht drinkers bij een tekort waren, en of ze voor hetzelfde prijskaartje zouden kopen, zelfs als ze dat zouden doen, voegde hij eraan toe.

    Op sommige markten stapelen de onverkochte flessen sterke drank zich al op, wat het vertrouwen van beleggers in topbedrijven zoals Diageo schaadt, omdat sommige drinkers dure sterke dranken dumpen voor goedkopere opties.

    Diageo en Pernod Ricard hebben ook dalende verkoopcijfers gezien op de kritieke Amerikaanse markt.

    De risico's voor sterke drankbedrijven werden mogelijk onderschat, zei O'Hara, en hij voegde eraan toe dat de aandelen ook relatief duur waren.

    "Bier is gemakkelijker: het is veerkrachtig, er is heel weinig downtrading," vervolgde hij, eraan toevoegend dat er zich een consensus rond deze visie aan het vormen is.

    BIER OP WEG NAAR GROEI

    Moritz Kronenberger, een portefeuillebeheerder bij het Duitse Union Investment, dat belegt in gedistilleerde dranken en bier, zei dat sommige drinkers lijken over te stappen van gedistilleerde dranken naar bier.

    Marco Scherer, een portefeuillebeheerder bij Metzler Asset Management, dat ook in beide aandelen belegt, dacht echter dat de problemen van sterke drankenbedrijven van korte duur waren.

    Op de langere termijn waren ze beter in staat om volumes te laten groeien, hadden ze sterke merken en meer prijszettingsvermogen dan brouwers, zei hij.

    Hoewel bier op sommige markten marktaandeel verliest, zal het wereldwijd naar verwachting in volume toenemen en marktaandeel winnen in termen van verkochte liters alcohol, aldus analisten van Jefferies in een recente notitie.

    Marktonderzoeksbureau Euromonitor International verwacht dat het aandeel van bier in het totale alcoholvolume licht zal stijgen tegen 2027, terwijl het aandeel van sterke dranken zal dalen.

    Internationale brouwers verankeren hun merken steeds meer in grote, opkomende markten in Latijns-Amerika, Afrika en Azië, waar de vraag naar bier toeneemt naarmate de inkomens stijgen, aldus de analisten van Jefferies.

    In Latijns-Amerika bijvoorbeeld hebben zowel AB InBev als Heineken geïnvesteerd in groei-initiatieven, zoals het aanbieden van snelle leveringen van koude bieren aan de deur van de drinkers.

    Dat heeft geholpen om de verkoop te stimuleren in landen als Mexico, vorig jaar een van Heineken's best presterende markten, vertelde Chief Executive Dolf van den Brink aan Reuters.

    De verkoop van gedistilleerde dranken daalt daarentegen in dergelijke markten, mogelijk omdat drankenfabrikanten de prijzen te ver hebben verhoogd terwijl bier betaalbaar moet blijven, aldus Etienne Roux, een portefeuillemanager bij bierinvesteerder Truffle Asset Management.

    Aandelen in gedistilleerde dranken zijn ook te duur gezien de uitdagingen waar ze voor staan, vervolgde hij.

    De waarderingen van gedistilleerde drankenbedrijven zijn gedaald tot meer in lijn met historische niveaus nadat ze tijdens de pandemie de pan uitrezen, terwijl bieraandelen goedkoper blijven dan in het verleden.

    Maar volgens sommige maatstaven zijn gedistilleerde dranken ook ondergewaardeerd, zei Joseph Gabelli, portefeuillebeheerder bij Gabelli Funds, en voegde eraan toe dat beide sectoren klaar zijn voor toekomstige groei.

    "Ik zou geen sterke dranken verkopen en bier kopen, maar ik zou wel bier kopen," zei hij, eraan toevoegend dat bieraandelen aantrekkelijker worden naarmate de problemen afnemen.
  10. Lucid 29 februari 2024 07:51
    Volumes naar beneden maar winst omhoog. Met alle respect maar een bedrijf tracht vooral een hogere marge te behalen en winst te verhogen zodat ze verder kunnen investeren. Ok, een volumestijging had leuk geweest maar we wisten al op voorhand dat dit niet ging lukken met het hele Bud Light fiasco. Overall goede cijfers dus volgens mij zouden we toch een lichte stijging mogen verwachten. Valt wat te zien van het beurssentiment vandaag alsoog aandeelhouders die hopelijk voorbij die volumecijfers kunnen kijken.
  11. MQ666 29 februari 2024 07:59
    Brouwer AB InBev verhoogt jaarlijks dividend na betere omzetraming voor het vierde kwartaal

    s Werelds grootste bierbrouwer Anheuser-Busch InBev versloeg donderdag de omzetramingen voor het vierde kwartaal en verhoogde het jaarlijkse dividend met 9%, een zet die beleggers die hongerig zijn naar rendement na jaren van focus op schuldvermindering waarschijnlijk zal toejuichen.
    AB InBev bouwde zichzelf uit tot 's werelds grootste brouwer via een reeks blockbusteracquisities, waarbij verschillende grote brouwers internationaal werden samengevoegd tot één wereldwijde reus.

    Maar de overnamegolf zorgde er ook voor dat de brouwer met een schuld van meer dan $100 miljard bleef zitten, die het moeilijk vond om zo snel af te betalen als eerder verwacht, waardoor het vermogen om geld terug te geven aan aandeelhouders via dividenden en inkoop werd beperkt.

    AB InBev zei in een verklaring dat het zijn brutoschuld met nog eens $1,8 miljard had verminderd, tot $78,1 miljard aan het einde van het jaar.

    "Als gevolg hiervan hebben we extra flexibiliteit in onze kapitaalallocatiekeuzes."

    De beslissing komt nadat AB InBev in oktober een zeldzame aandeleninkoop aankondigde, waardoor haar aandelen een boost kregen.

    De brouwer meldde donderdag ook een omzetstijging van 6,2% in het vierde kwartaal, net boven de analistenverwachtingen van 6,1%, volgens consensusramingen van het bedrijf.
  12. MQ666 29 februari 2024 08:00
    Outlook

    AB InBev verwacht voor 2024 een stijging van de EBITDA in lijn met de eigen vooruitzichten voor de middellange termijn, namelijk tussen 4 en 8 procent.

    Voor 2024 verwachten de analisten wel weer een volumestijging, maar een beperkte, van slechts 1,2 procent. Verder houden de analisten rekening met een omzetgroei van 7,1 procent en een 8,7 procent hogere EBITDA dit jaar.

    De investeringen zullen naar verwachting van de brouwer tussen de 4,0 en 4,5 miljard dollar uitkomen in 2024.

    Op 31 december 2023 bedroeg de nettoschuld 67,6 miljard dollar, een daling in vergelijking met 69,7 miljard dollar op 31 december 2022. Dit betekende eind 2023 een schuldratio van 3,38.

    "Een sterke vrije-kasstroomgeneratie heeft ons in staat gesteld onze schuldafbouw verder te zetten, een hoger dividend voor onze aandeelhouders voor te stellen en een aandelenterugkoopplan van een miljard dollar uit te voeren", zei CEO Michel Doukeris donderdag in een toelichting.
  13. Kiere 29 februari 2024 08:31
    Cijfers die in lijn lagen met mijn verwachtingen. Ik verwacht een relatief neutrale dag.
  14. forum rang 8 Leefloon 29 februari 2024 11:14
    quote:

    Lucid schreef op 29 februari 2024 07:51:

    het beurssentiment vandaag alsoog aandeelhouders die hopelijk voorbij die volumecijfers kunnen kijken.
    Donquichotterie.

    In werkelijkheid is het AB InBev-koersfiasco, onder andere met gedwongen desinvesteringen, minder simpel dan eenvoudige prijselasticiteit, waarbij ook www.examenoverzicht.nl/economie/prijs... het aspect weglaat van het jezelf op den duur uit de markt prijzen door deze structurele krimpflatie en vooral graaiflatie. De sentimentele beurs/consument blijkt uitstekend in staat om voorbij die (eenmalige) volumecijfers te kunnen kijken, getuige het kwakkelende koersverloop en de chronische volumekrimp van de laatste jaren. Denken aan een korte termijn, met op diezelfde korte termijn eerder een met succes gehalveerde dan een verdubbelde koers.
  15. MQ666 29 februari 2024 12:26
    Cultuuroorlog kostte AB InBev kwart van Amerikaanse winst

    De crisis rond het Amerikaanse biermerk Bud Light – een marketingstunt met transgender Dylan Mulvay ­leidde tot een boycot – heeft de winstgevendheid van AB InBev vorig jaar danig aangetast.

    Ruben Mooijman
    Vandaag om 12:15

    Het ziet ernaar uit dat de Bud Light-boycot AB InBev langdurige schade heeft toegebracht. Ook in het vierde kwartaal lagen de verkoopvolumes ver onder de doelstellingen. In het laatste trimester verkocht AB InBev in de VS 16 procent minder bier onder eigen merk dan het jaar voordien. Iets minder slecht dan in het voorgaande kwartaal, toen er 18 procent minder werd verkocht. AB InBev had gehoopt om met een hernieuwd marketingoffensief de schade te beperken, maar het effect daarvan is dus beperkt gebleven.

    In het vierde kwartaal van 2023 verdiende de brouwer in de VS ongeveer een derde minder dan in 2024. Over het hele jaar gaat het om een winstdaling met 23 procent. Uit het jaarverslag blijkt dat AB InBev er vorig jaar in Noord-Amerika 1,6 miljard dollar operationele winst bij inschoot.

    Boycot
    Ter herinnering: rechtse influencers riepen in april op tot een boycot van het grootste Amerikaanse merk van AB InBev, Bud Light. Ze stoorden zich eraan dat Anheuser Busch, de Amerikaanse tak van de brouwer, een gepersonaliseerd promotieblikje had gestuurd naar de transgender Dylan Mulvaney. Die deed op sociale media verslag van haar leven als vrouw.

    Omdat AB InBev zo’n grote groep is, verwatert de impact van de slechte resultaten in de VS op het internationale geheel. Maar ook de wereldwijde nettowinst steeg maar heel licht, en per aandeel ging de winst er zelfs op achteruit. Toch wordt het dividend gevoelig opgetrokken. Het gaat met 9 procent omhoog naar 82 cent.

    Omzetstijging
    AB InBev zette vooral zijn omzetstijging in de verf. Vorig jaar werd 7,8 procent meer verkocht. Per hectoliter steeg de omzet met 9,9 procent. Van de topmerken van de brouwer, Budweiser, Stella Artois, Corona en Michelob Ultra, steeg de omzet buiten de respectieve thuismarkten met 18,2 procent. Het bedrijf slaagde er ook in zijn schuldgraad terug te dringen. In 2022 waren de schulden nog 3,51 keer zo groot als de kernwinst (ebitda), een jaar later was dat 3,38 keer.

    Aandeelhouders reageerden niet enthousiast op de cijfers. Het aandeel was na enkele uren handel 1,49 procent van zijn waarde kwijt. Ze reageerden vooral op de cijfers over het vierde kwartaal. “De groepsomzet dook door de Bud Light-crisis 1 procent lager tot 14,47 miljard dollar, ver onder de door analisten verhoopte 15,66 miljard”, stelde KBC vast. “De prognose voor 2024 impliceert 4 à 8 procent groei van de kernwinst, wat min of meer in lijn ligt met de groeiambitie voor de middellange termijn. Analisten hoopten echter op 9 procent groei.”
  16. MQ666 1 maart 2024 07:56
    Amerikaanse vakbond en Anheuser-Busch bereiken akkoord
    29 februari 2024 om 15:17 uur

    (ABM FN) De Amerikaanse vakbond Teamsters en Anheuser-Busch hebben een voorlopig akkoord bereikt over een nieuw pakket arbeidsvoorwaarden. Dit maakte de vakbond bekend.

    Het gaat om afspraken voor een periode van vijf jaar en betreffen onder meer een "significante" verhoging van de lonen, een bonus, betere gezondheidszorg en afspraken over pensioenen, aldus Teamsters. De afspraken gelden voor ongeveer 5.000 medewerkers van Anheuser-Busch.

    De afspraken werden gemaakt na een lange periode van onderhandelingen, waarin Teamsters dreigden dat de werknemers hun werk zouden neerleggen als er niet voor het weekend een akkoord zou worden bereikt.

    "Ik wil heel duidelijk zijn, onze leden werken geen minuut meer na 29 februari, als ons huidige contract afloopt zonder dat een nieuwe overeenkomst is bereikt die recht doet aan hun werkzaamheden", waarschuwde voorzitter Sean O'Brien van Teamsters begin deze maand al.

    De afspraken met de brouwer worden door de vakbond unaniem aanbevolen aan de aangesloten leden.

    "Teamsters maken het bier, Teamsters maken Anheuser-Busch succesvol, en onze leden verdienen het beste contract", zei O'Brien na het behaalde akkoord.

    © ABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999; Disclaimer
  17. forum rang 10 voda 1 maart 2024 10:51
    Barclays verlaagt koersdoel AB InBev
    Gepubliceerd door Trivano.com op 1 maart 2024 om 07:26
    De analisten van Barclays hebben zich vrijdag opnieuw positief uitgelaten over AB InBev. Barclays herhaalde het advies overweight voor de aandelen van AB InBev.

    Het koersdoel werd verlaagd van 67,00 naar 63,00 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van AB InBev met 13% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 55,72 EUR.

    www.trivano.com/aandeel/ab-inbev.131-...
  18. forum rang 10 voda 1 maart 2024 10:51
    Deutsche Bank verhoogt koersdoel AB InBev
    Gepubliceerd door Trivano.com op 1 maart 2024 om 08:33
    De analisten van Deutsche Bank hebben zich vrijdag opnieuw neutraal uitgelaten over AB InBev. Deutsche Bank herhaalde het advies houden voor de aandelen van AB InBev.

    Het koersdoel werd verhoogd van 58,00 naar 59,00 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van AB InBev met 6% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 55,72 EUR.

    www.trivano.com/aandeel/ab-inbev.131-...
5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 259 260 261 262 263 264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht