Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Ctac NL0000345577

Laatste koers (eur)

3,200
  • Verschill

    -0,040 -1,23%
  • Volume

    2.522 Gem. (3M) 18,5K
  • Bied

    3,200  
  • Laat

    3,210  
+ Toevoegen aan watchlist

C/tac zal aankomende weken een sprong maken

331 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Salus 11 januari 2006 23:23
    Ik heb ze nog en sta weer gelijk met mijn aankoopprijs. Ik ben geen daytrader en koop meestal voor de lange termijn. Ik ben benieuwd waar de koers de komende maanden naar toe gaat.
    Met dank voor het medeleven.
  2. [verwijderd] 12 januari 2006 17:23
    sap nieuws 12-1-2005

    39 nieuwe mySAP All-in-One partneroplossingen voor de middenmarkt


    ´s-Hertogenbosch - 11 januari 2006 - SAP heeft zijn aanbod bedrijfssoftwareoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven in 2005 uitgebreid met 39 gekwalificeerde mySAP All-in-One partneroplossingen. De oplossingen zijn ontwikkeld en worden geleverd door SAP partners uit de hele wereld. Elke oplossing bevat 'best practices' voor het beheren van bedrijfsprocessen in een bepaalde branche, variërend van technische groothandel, transportdiensten en luchtvaart tot de biotechnologie, dagversbranche en kledingwinkels. Er zijn nu bijna zeshonderd gekwalificeerde mySAP All-in-One partneroplossingen verkrijgbaar in meer dan vijftig landen. De oplossingen worden door meer dan 7.100 klanten wereldwijd gebruikt.

    Middelgrote organisaties hebben behoefte aan bedrijfsoplossingen die dezelfde voordelen bieden als de oplossingen van hun grotere concurrenten, maar voor een prijs en met een maat die past bij hun middelen en eisen. Snelle resultaten, snelle return on investment en kwalitatief hoogstaande support zijn voor deze bedrijven van groot belang. Met mySAP All-in-One oplossingen van SAP partners kunnen deze bedrijven bewezen 'best practices' voor hun branche inzetten voor het beheren van belangrijke kernprocessen. Bovendien zijn de oplossingen uitgerust voor maatwerk om zo de unieke processen te bewaken waarmee middelgrote organisaties zich van hun concurrentie kunnen onderscheiden.Ingebouwde branchekennis.

    Gekwalificeerde mySAP All-in-One partneroplossingen ondersteunen vooraf gedefinieerde bedrijfsprocessen uit de branche. Ze kunnen volledig volgens de individuele behoeften van een bedrijf worden geconfigureerd. SAP channel partners bouwen de oplossingen op basis van SAP 'best practices' en hun eigen unieke branchekennis en -ervaring. mySAP All-in-One oplossingen worden door SAP channel partners verkocht, geïmplementeerd en onderhouden als 'defined-scope' implementaties.

    De nieuwe mySAP All-in-One oplossingen richten zich op microverticale branches, zoals farmacie, 'plant'-constructie, biotechnologie, consumentenproducten (voeding), drogisterijen, transport over zee, projectmanagement, bouwcomponenten, vervoer en opslag, chemie, kleding, uitgeverijen, automotive dealers, metaalverwerkende industrie en handel in diamanten. Meer informatie over de nieuwe oplossingen, waar ze verkrijgbaar zijn en bij welke partners, is te vinden op < a href="http://www.sap.com/company/press/factsheets/A1solution.epx" target="_blank">www.sap.com/company/press/factsheets/A1solution.epx.

    "Onze mySAP All-in-One partners vormen een even wezenlijk deel van de oplossing als de software zelf", aldus René Zwezerijn, director SMB SAP Nederland. "De branchekennis van de partners en de jarenlange ervaring van SAP in bedrijfsoplossingen vormen een ijzersterke combinatie. Ook in Nederland merken we dat onze partners zich volledig hebben gecommitteerd aan klanttevredenheid op de lange termijn en dat er gezamenlijk steeds meer nieuwe oplossingen worden ontwikkeld. Met de nieuwe oplossingen willen we nog meer bedrijven helpen te profiteren van 'industry best practices' om daarmee 'best-run businesses with SAP' te worden."

    In Nederland werden in 2005 tien nieuwe mySAP All-in-One partners geïntroduceerd. Hiermee komt het totaal aantal mySAP All-in-One partners op 28. Vier mySAP All-in-One oplossingen werden in 2005 gekwalificeerd, waaronder mySAP All-in-One Pro Trade van mYuice en mySAP All-in-One SURE voor Dagvers van Bbit. Naar verwachting zullen in de loop van 2006 nog eens twaalf Nederlandse mySAP All-in-One oplossingen van partners worden gekwalificeerd. In Nederland heeft SAP momenteel ruim 300 mySAP All-in-One klanten.

    Om aan de stijgende behoefte aan SAP professionals binnen het MKB te kunnen voldoen, start SAP in samenwerking met de All-in-One Partner Council in maart 2006 met een Masterclass. Deze Masterclass is een initiatief van de All-in-One Partner Council, een overlegorgaan voor SAP partners in het MKB, en wordt ondersteund door SAP Nederland. Aan het einde van de Masterclass zijn de deelnemers gecertificeerde SAP professionals en kunnen zij aan de slag bij één van de zes deelnemende mySAP All-in-One partners

    gigantische groei in het segment waar c/tac zich op richt!!

  3. [verwijderd] 13 januari 2006 18:14
    en als partner worden er projecten gescoord en met tevredenheid opgeleverd.

    13-1-2006 op de site van www.myuice.nl (onderdeel van het sappowerhouse van c/tac)

    mYuice feliciteert Variass Electronics met het live gaan van mySAP All-In-One per 1 januari 2006. Onze complimenten gaan uit naar het voltallige implementatieteam van Variass Electronics. Hun professionaliteit heeft een succesvolle implementatie gegarandeerd!

    Onderstaande tekst is aangeleverd door Variass Electronics

    Op 3 januari j.l. heeft Variass Electronics BV te Veendam, met veel succes mySAP All-in-One geïmplementeerd.

    Na een uitgebreid selectietraject heeft Variass gekozen voor mySAP All-In-One. Dit pakket heeft Exact E-Pas vervangen als integraal besturingssysteem. Een grondige implementatie en dito training van het projectteam en medewerkers, stonden aan de basis van een vlekkeloze migratie.

    De complexe logistieke organisatie, welke compleet klantordergestuurd is ingericht en waarbij gewerkt wordt met autonome productieteams, brachten de nodige implementatie vraagstukken met zich mee. Uiteindelijk is, met behoud van het integrale karakter, een organisatiebrede invulling gerealiseerd.

    Onderdeel van de implementatie was het communicatieplan. Vooraf was onderkend dat een goede communicatie en het creëren van betrokkenheid erg belangrijk zouden zijn. Middels het personeelsblad en diverse overlegstructuren, zijn alle medewerkers van de voortgang op de hoogte gehouden. Om de betrokkenheid van de organisatie te waarborgen, is er gaande weg het project een zogenaamde SAP snuffelmarkt georganiseerd. Alle betrokkenen werden daarbij in algemene zin, maar ook door het verantwoordelijke projectteamlid, geïnformeerd over de status.
    Als eerste kennismaking is er gekozen voor een ludieke start. Op de eerste live-dag is, door het uitdelen van appels, aandacht gegeven aan de eerste aanloop. Hierbij werd de parallel getrokken met het wel bekende gezegde: Even door de zure appel heen bijten.

    Gezamenlijk met het projectteam en de gecertificeerde implementatie partner mYuice, wordt op een zeer succesvolle migratie teruggekeken. Volgens één van de consultants “de zachtste landing ooit meegemaakt”. Variass Electronics is van mening dat de onderscheidende functionaliteiten van mySAP, op onderdelen als engineering en logistieke integratie, de organisatie de mogelijkheden geeft om haar processen verder te optimaliseren, waardoor ze nu en in de toekomst beter kunnen aansluiten op de wensen van de klanten.

    Variass Electronics BV te Veendam is toeleverancier van totaaloplossingen en legt zich toe op ontwikkeling, engineering, inkoop, elektronica- en totaalassemblage, testen, service en reparatie. Het bedrijf levert met 115 medewerkers, producten voor onder meer de medische-, defensie- en agro industrie, domotica- en energiemarkt.

  4. [verwijderd] 14 januari 2006 16:25
    Beste Poil,

    Én... C/Tac is inmiddels ruimschoots door de weerstand van € 2,60 heengebroken en gaat richting de oude (van 2001) weerstanden van € 3,00 en € 3,60. En dat met een bedrijf dat inmiddels véél meer progressie en uitbreiding maakt dan menigeen denskt.

    Groet, SuperTelstar
  5. [verwijderd] 16 januari 2006 21:11
    nog even een nieuwsbericht van eind 2005 dat een van de redenen is om dit aandeel in de gaten te houden

    SAP reikt Partner Awards 2005

    1 van de winnaars HP met de volgende uitleg:

    HP won dit jaar een nieuwe award, de TCO Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de technology partner die het meeste bijdraagt aan een verlaging van de Total Cost of Ownership van klanten. Zo zijn door toedoen van HP de kosten voor hardware en software bij Ctac gedaald met 20 tot 30%. Daarnaast zijn de beheerskosten enorm afgenomen. Hierdoor kan Ctac zijn klanten een nog beter aanbod doen op het gebied van (het hosten van) SAP oplossingen.

    Met andere woorden HP wint een prijs op basis van de behaalde opdrachten van c/tac.
    aankomend jaar verwacht ik dan ook dat wij (de beleggers in c/tac) in de prijzen zullen vallen.
    groet poil
  6. forum rang 7 trab33 17 januari 2006 14:16
    sentiment zal dan toch wat beter moeten worden maar dit zijn uitstekende kansen om nog wat stukken op te nemen
    3euro en meer is maar een kwestie van paar weken
  7. [verwijderd] 18 januari 2006 13:25
    Ik vrees dat het algemene sentiment C/Tac ook heeft getroffen, nu we onder de 2,60 staan, kan de 3 euro wel weer even duren, maar dat geeft niet, ik heb de tijd.
  8. [verwijderd] 18 januari 2006 13:55
    quote:

    Mark'Oh schreef:

    Ik vrees dat het algemene sentiment C/Tac ook heeft getroffen, nu we onder de 2,60 staan, kan de 3 euro wel weer even duren, maar dat geeft niet, ik heb de tijd.
    een aantal paniek verkopen heeft voor wat koersdruk gezorgd.
    zoals gebruikelijk duurt het voor c/tac eventjes voordat de boekjes weer gereageerd hebben, maar inmiddels zijn er al weer voldoende in de bied en verwacht ik voor vandaag dat we zeker weer de 2,60 gaan opzoeken.
    Dit aandeel staat op springen met ongeveer een maand voor de Q4 cijfers moet je dit dan ook zeker als een goed aankoop moment zien.
    Alle signalen staan op groen:

    -opdrachten stromen binnen (hoge omzet)
    -veel openstaande vacatures
    -uitbreiding SAP Powerhouse (uit eigen kapitaal)
    -groeie winst (deels uitbetaald in dividend)
    -aankoop aandelen bestuur ruim 600000
    -verwachting Q4 positief (uitspraak tijdens Q3 cijfers)
    -positieve ontwikkeling sap in zijn totaliteit

    met andere woorden de tijd die je hebt zal beloond worden
    succes poil

  9. forum rang 7 trab33 24 januari 2006 18:50
    was zelfde verloop als gisteren met dit verschil dat ik gisteren te laat was om een order te zetten en ze vandaag wil binnen heb op 2.51

    naarmate we dichterbij sluipen naar de cijfers toe zal de koers nog rare bokkesprongen maken,daar kan je van op aan
  10. [verwijderd] 26 januari 2006 17:12
    komende weken zal de koers oplopen
    naar mijn mening staan alle signalen op groen
    3 euro na de cijfers zal dan zeker niet onwaarschijnlijk zijn

    SAP en dus ook het SAPPOWERHOUSE (c/tac) gaan opwaarts!
  11. Beate 30 januari 2006 19:10
    Zo te zien heeft iemand nog hoge nood en wil van zijn/haar stukken af. Wel voor een prijs boven 2,70! Hij/zij moet dus ook de analyse van Waldo maar eens lezen, dan houdt hij/zij het boeltje nog even vast tot de koers hoog genoeg is opgelopen.

    groet,
    beate
  12. [verwijderd] 30 januari 2006 22:02
    quote:

    beate schreef:

    Zo te zien heeft iemand nog hoge nood en wil van zijn/haar stukken af. Wel voor een prijs boven 2,70! Hij/zij moet dus ook de analyse van Waldo maar eens lezen, dan houdt hij/zij het boeltje nog even vast tot de koers hoog genoeg is opgelopen.

    groet,
    beate
    het is het beeld dat we al lange tijd zien
  13. [verwijderd] 31 januari 2006 12:49
    Beste Poil.

    Ook al is er al lange tijd sprake van een hogere laat (boven de 2,70) dan bied, er wordt toch telkens een centje hoger ingezet en langzaam kruipt de koers omhoog. Ik zie het liever zo dan met sprongen van 10 cent per dag. Want meestal zijn dat fondsen (kijk naar Crucell of TomTom en vele anderen) die stijgen als een raket en kunnen dalen als een baksteen. En als je dan op he verkeerde moment bent ingestapt...
    Nog even en dan komen de cijfers eraan en ik verwacht uitstekende resultaten over 2005.

    Groet, SuperTelstar.
331 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 04 juni

    1. Werkloosheid mei (Dld)
    2. Vacatures april (VS)
    3. Fabrieksorders april (VS)
  2. 05 juni

    1. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex diensten Caixin mei (Chi)
    3. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Dld)
    4. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (EU)
    5. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (VK)
    6. Producentenprijzen april (eurozone)
    7. Campbell Soup Q3-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht