Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Getronics Terug naar discussie overzicht

KPN WIL GETRONICS OVERNEMEN VOOR EUR 6,25 PER

102 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 juli 2007 14:33
    quote:

    Buzzmaster schreef:

    [quote=Fabian_D2]
    Ja inderdaad, ik heb vanochtend na even aankijken maar gelijk alles verkocht.
    Ben die troep mooi kwijt voor 6.21 :)
    [/quote]
    Hoeveel had je er dan wel niet?

    Joop
    Paar duizend.
  2. [verwijderd] 30 juli 2007 15:43
    quote:

    John Cleese schreef:

    Dan word je uitgerookt; je raakt ze dan gewoon kwijt voor de prijs van het bod. Maar dat bod moet nog (officieel) gedaan worden.

    Fradanto: je moet eea zien in het licht van de recente overnameperikelen. Als je nog verder teruggaat in de tijd, kom je nog hogere koersen tegen. Maar is niet relevant in huidige omgeving.
    JC,

    gedeeltelijk met je eens, maar de 7.44 Euro was slechts zo'n 1/2 jaar geleden. Het huidige bod vind ik dan ook niet geweldig.
    Ook de overname koers is door meerdere "beroeps"-analisten flink hoger ingeschat bij de mededeling dat er interesse was uit de USA. (Weliswaar waren er nog geen GTN cijfers bekend.)

    Ik ben wel benieuwd hoe de cijfers zijn van, de voor de KPN, kernactiviteiten/landen. Pas dan kan de discussie meer inhoud krijgen over de fairness van het bod.

    Ook zal de RvC met een goede verklaring moeten komen wat de aard van het eerste gesprek was en of er al een indicatie was van een bod.

    De rol van Henderson en de aankondiging dat Minderhout niet zijn termijn zou uitzitten, zijn natuurlijk interessante onderwerpen gezien het bericht van vanochtend.

    Misschien denkt de RvC en Wagenaar verlost te zijn van de AFM, met name de "Pasta case", maar de situatie nu lijkt mij ook een aardig onderwerp om verder uit te spitten.
  3. Sponge Bob 30 juli 2007 15:44
    KPN: 'Wij kunnen problemen Getronics aan'

    Gepubliceerd: vandaag 14:07

    KPN kan de problemen van Getronics aan. Dat heeft bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer van het telecomconcern maandag gezegd in een interview met Betten.

    'Wij hebben inzicht gekregen in de activiteiten, en weten waar de problemen zitten. Wij denken dat we die aan kunnen', aldus Scheepbouwer. 'Mocht er onverhoopt toch nog iets zeer negatiefs naar buiten komen, kunnen we ons altijd terugtrekken uit het biedingsproces.'

    Volgens de bestuurder is Getronics een 'geweldig bedrijf' dat veel 'uitdagingen' kent in het buitenland. Door de overname van de Nederlandse en Belgische activiteiten wordt KPN marktleider in de Benelux op het gebied van werkplekbeheer.

    'In Nederland en Belgie zullen we ons richten op het behalen van hogere marges', zo stelt Scheepbouwer. 'Als de overname afgerond is zullen we eens kijken welk percentage we daar aan verbinden.'

    De activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, waar Getronics de afgelopen maanden onverwachte impairmentlasten moest nemen van respectievelijk EUR 25 miljoen en EUR 50 miljoen, bevinden zich in een turn-aroundproces. 'Hier is het zorg het draagvlak voor de kosten te verbeteren', zegt Scheepbouwer.

    Volgens de bestuurder stond het management te juichen toen overeenstemming was bereikt over de overname van Getronics. 'Wij worden in een klap marktleider in Nederland op het gebied van ict-diensten. Daarmee lopen we vooruit op onze doelstellingen. Dat is toch fantastisch?'

    Verder gaf Scheepbouwer aan te kijken naar overnames van mobiele operators. 'We zijn op zoek in Oostenrijk, Zwitserland en ook Frankrijk. Komt er iets te koop staan, zullen we daar zeker naar kijken.' Een prijsrange is volgens hem niet zo interessant. 'Wij kunnen contant betalen, en eventueel ook aandelen uitgeven.'

    Ook denkt de bestuurder na over uitbreiding op eigen kracht. 'Mogelijk dat we op den duur activiteiten willen opstarten in Oost-Europa, maar dat zal zeker niet dit jaar meer het geval zijn.'
    ====
    ...stond het management te juichen toen overeenstemming was bereikt...
    Het management van Getronics of dat van KPN?
  4. forum rang 10 voda 30 juli 2007 16:19
    2e UPDATE: KPN doet bod op Getronics van EUR6,25 p/a


    (Update van bericht 'KPN doet bod op Getronics van EUR6,25 p/a' om extra informatie, commentaar ceo en achtergrond toe te voegen.)



    Door Robin van Daalen en Carel Grol

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke KPN nv wil Getronics nv overnemen en is voornemens een bod in contanten te doen van EUR6,25 per aandeel op het IT-concern. Dat maken beide bedrijven maandag voorbeurs bekend. Ook hebben zij hun resultaten over het tweede kwartaal gepubliceerd.

    Het bod van KPN waardeert Getronics op EUR766 miljoen en heeft de steun van zowel de raad van bestuur als de raad van commissarissen. "We doen een fair bod op Getronics", aldus Ad Scheepbouwer, chief executive officer van KPN in een persconferentie ter toelichting van het bod.

    Het aandeel Getronics noteert omstreeks 16,05 uur 20,6% hoger op EUR6,15.

    "Gegeven het aantal potentiele bieders op Getronics dat in de afgelopen jaren is genoemd, verwachten we dat er op een rivaliserend bod zal worden gespeculeerd", zegt Petercam analist Luuk van Beek. "Echter, KPN heeft de meeste synergiemogelijkheden, vanwege de overlap in Nederland", aldus Van Beek.

    Hij meent dan ook dat KPN het beste gepositioneerd is om als winnaar uit de bus te komen, hoewel er mogelijk wel druk uitgeoefend zal worden om het bod te verhogen. Petercam verhoogde eerder vandaag het advies voor Getronics naar hold van reduce en heeft op KPN een buy-advies.

    KPN heeft in het verleden al eens gesprekken met Getronics gevoerd over een mogelijke overname. Toen zag het uiteindelijk af van een bod, omdat Getronics verschillende activiteiten had die niet goed bij KPN pasten en omdat er "vrij veel" aan de hand was bij het bedrijf. "In het voorbije jaar is Getronics veel transparanter geworden", zegt Scheepbouwer.

    KPN en Getronics verwachten in de komende weken een definitieve overnameovereenkomst te sluiten. De naam Getronics zal behouden blijven. "Dit is een reuze stap vooruit in onze strategie", aldus de KPN-topman.

    Er gaan zo'n 3.500 mensen van KPN naar Getronics, en er zullen honderden arbeidsplaatsen vervallen. De twee bedrijven voorzien vanaf 2009 een jaarlijkse synergie van EUR50 miljoen.

    Het voorgenomen bod komt kort nadat Getronics gesprekken geeft gevoerd met een niet nader genoemd Amerikaanse bedrijf. Op 3 juli meldde de IT-dienstverlener dat het Amerikaanse bedrijf interesse in een overname had geuit, waarna de koers in een week tijd bijna 23% opliep.

    Op 18 juli melde Getronics dat de gesprekken waren afgebroken. Verder dan verkennende gesprekken kwamen beide bedrijven niet, aldus Getronics, waarna de koers met 16,2% onderuit ging.

    Op de persconferentie ter toelichting van de overname, wil Klaas Wagenaar, chief executive officer (ceo) van Getronics, niet verder ingaan op die mislukte gesprekken.

    Belangrijk is dat een overname door KPN stabiliteit biedt, aldus de topman. "Daar was toch gebrek aan."

    Getronics stond in de voorbije jaren voortdurend op een ongunstige manier in de belangstelling. Door operationele tegenvallers stond het bedrijf herhaaldelijk op het randje van het schenden van de bankconvenanten, vooral vanwege problemen in Italie, waar het lokale management in 2005 onjuiste cijfers voorlegde.

    Getronics focust zich op desktop management services, dat lage marges heeft. Het bedrijf heeft in recente jaren meerdere malen zijn outlook verlaagd, onder meer door hoger dan verwachte start-up kosten.

    Daarnaast kreeg het eerder dit op 28 februari van dit jaar Autoriteit Financiele Markten (AFM) achter zich aan. Die onderzoekt de gang van zaken bij de problemen van Getronics in Italie. Het bedrijf maakte medio januari 2006 melding van die problemen, maar bestuursvoorzitter Klaas Wagenaar zou hier al in december 2005 weet van hebben gehad.

    De raad van bestuur en de raad van commissarissen van Getronics treden terug nadat de overname is afgerond. "De klus is dan klaar", aldus de ceo.

    Ondanks de tumultueuze periode dat Wagenaar topman was, zegt hij desgevraagd "geenszins beschadigd" te zijn door zijn jaren bij Getronics. "Toen ik in 2003 begon, was het bedrijf op sterven na dood. De ruimte was zeer beperkt. Als ik dan nu naar het bedrijf kijk, krijg ik een goed gevoel. Ik kan iedereen recht in de ogen kijken."

    Naast de voorgenomen overname publiceren KPN en Getronics tevens de resultaten over het tweede kwartaal. Getronics boekte een nettoverlies van EUR108 miljoen in de eerste helft van 2007, grotendeels veroorzaakt door afboekingen op de waarde van zijn activiteiten in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk van in totaal EUR75 miljoen.

    Getronics verlaagt tevens zijn margedoelstelling voor 2007 tot een bandbreedte van 3% tot 3,5%, vanwege "aanhoudende margedruk". De afboeking van EUR50 miljoen op zijn Amerikaanse activiteiten zorgt ervoor dat het concern in 2007 een nettoverlies verwacht te boeken.

    KPN zag zijn nettowinst over het tweede kwartaal uitkomen op EUR400 miljoen, tegen EUR431 miljoen een jaar eerder. Analisten rekende gemiddeld op een nettowinst van EUR366 miljoen. De omzet steeg naar EUR3,01 miljard van EUR2,98 miljard een jaar eerder.



    Door Carel Grol en Robin van Daalen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; robin.vandaalen@dowjones.com



  5. [verwijderd] 30 juli 2007 16:47
    [quote=voda]
    2e UPDATE: KPN doet bod op Getronics van EUR6,25 p/a


    (Update van bericht 'KPN doet bod op Getronics van Ondanks de tumultueuze periode dat Wagenaar topman was, zegt hij desgevraagd "geenszins beschadigd" te zijn door zijn jaren bij Getronics. "Toen ik in 2003 begon, was het bedrijf op sterven na dood. De ruimte was zeer beperkt. Als ik dan nu naar het bedrijf kijk, krijg ik een goed gevoel. Ik kan iedereen recht in de ogen kijken."

    Wagenaar kan nu in ieder geval de aandeelhouders niet meer recht in de ogen kijken, want ik vind 6,25 als bod, wat hij zegt te accepteren regelrecht een klap in het gezicht van de aandeelhouders.
    Als hij een vent was geweest had hij gezegd, dat pas bij een realistisch bod te praten viel en dat hij anders de klus zou willen afmaken.
    Als Minderhoud het dan niet met hem eens was geweest had hij de eer aan zichzelf moeten houden:nu heeft Klaas kleur bekend: uiteindelijk kiest hij toch voor zijn portemonnee.
    Ik zou zeggen : bod niet accepteren en dan is Klaas evengoed weg: gaan we op zoek naar een nieuwe man: doen ze bij Logicacmg ook!!!!
  6. [verwijderd] 30 juli 2007 16:54
    KW heeft/had bij GTN niets meer te zeggen. Maarten Henderson is uiteindelijk degene geweest die in opdracht van de banken deze hele overname heeft voorbereid (Rivier heeft ons meermalen willen doen geloven dat Henderson een ondergeschikte rol speelt, maar dit terzijde). Vandaag nog gehoord van een analist op radio 1 dat zowel Ad S. als Maarten M. elkaar met enige regelmaat op de golfbaan ontmoet hebben. Pikant detail daarbij is dat ook Ben Verwaayen van BT graag een balletje met de heren slaat. Een echt ouderwets old boys network.
  7. [verwijderd] 30 juli 2007 17:00
    Morris, CEO is Wagenaar en niet Henderson!!!!
    Minderhoud zal wel een belangrijke rol hebben gespeeld, denk ik.
    Graag wat feiten waar je deze beweringen op baseert, graag!!
  8. [verwijderd] 30 juli 2007 17:05
    Alstublieft niet zo naief Gari. Kijk naar de bijdragen van StockRocks en je weet genoeg. KW stond gewoon sinds de komst van Henderson onder curatele, publiek geheim.
  9. [verwijderd] 30 juli 2007 17:06
    quote:

    hajeje schreef:

    Maarten Henderson zat in de board van KPN, dat weten jullie toch wel he?

    :-)

    Groeten,
    Hajeje
    klopt, maar hij zit bij GTN voor de financiele zaken en niet voor de strategische zaken HJJ!!!
    Hij is wel de man achter de impairments in de USA.
  10. [verwijderd] 30 juli 2007 17:08
    quote:

    garibaldi666 schreef:

    [quote=hajeje]
    Maarten Henderson zat in de board van KPN, dat weten jullie toch wel he?

    :-)

    Groeten,
    Hajeje
    [/quote]
    klopt, maar hij zit bij GTN voor de financiele zaken en niet voor de strategische zaken HJJ!!!
    Hij is wel de man achter de impairments in de USA.
    Morris heeft gelijk geloof ik... :-))))))
  11. [verwijderd] 30 juli 2007 17:14
    quote:

    morris05 schreef:

    Alstublieft niet zo naief Gari. Kijk naar de bijdragen van StockRocks en je weet genoeg. KW stond gewoon sinds de komst van Henderson onder curatele, publiek geheim.
    De bijdragen van SR weet ik niet te vinden Morris.
    Financieel staat hij onder curatele, dat klopt, maar strategische beslissingen worden nog steeds door CEO in samenspraak met RVC gemaakt: Wie ging er ook alweer naar de USA om met die Amerikanen te praten: niet Henderson hoor.
  12. [verwijderd] 30 juli 2007 17:29
    Garibaldi,

    Pipo Minderhoud en Klaasje mochten de spek-en-bonen sideshow in de USA leiden terwijl Henderson met KPN ongetwijfeld bezig was hier in Nederland om de huidige deal te maken.
    Wat is nou belangrijk? Het is een klassiek goocheltruukje: in de lege linkerhand een vage Amerikaan met Klaas terwijl de hoge kaart al in de rechtermouw werd gestopt (Maarten H. met KPN).

    (Wie denkt dat ze het dealtje dit weekend pas inelkaar hebben gestoken is... naief).

    E.
  13. Sponge Bob 30 juli 2007 19:03

    MUMBAI (Thomson Financial) - Fitch Ratings said it does not expect any rating impact on Netherlands-based Koninklijke KPN's long-term issuer default rating of 'BBB+' if the mooted 1 bln eur acquisition of Getronics NV goes ahead.

    Fitch said its decision follows the joint statement from the companies that an agreement may be expected with respect to a 766 mln eur cash offer for Getronics. If successful, the Dutch company also expects to tender a further 263 mln eur with respect to Getronics' outstanding convertible debt. If accepted in full, the overall enterprise value paid for Getronics would be 1.029 bln eur.

    "While the scale of the transaction at just over 1 bln eur is material in the context of KPN's balance sheet, the Dutch incumbent is generating solid free cash flow and has publicly stated that it expects to remain within its stated financial targets," a director in Fitch's European TMT team, Stuart Reid said.

    TFN.newsdesk@thomson.com rsh/cmr COPYRIGHT Copyright AFX News Limited 2007.
  14. [verwijderd] 30 juli 2007 19:15
    als het doorgaat...kpn betaalt gewoon cash uit de kassa.het bod is zo laag dat het geen invloed op kpn-winstcijfers heeft,wat een vernedering...
  15. Sponge Bob 30 juli 2007 19:15
    Getronics & KPN eindelijk samen
    (MP) De overname van Getronics door KPN beheerst vandaag het Nederlandse beursnieuws. Een week nadat bekend werd dat TeleAtlas in handen valt van Tom Tom gaat er opnieuw een fonds verdwijnen uit de AMX. De transactie van vandaag is echter een stuk minder onverwacht dan het overnamenieuws van vorige week.

    De afgelopen jaren circuleerden al regelmatig overnamegeruchten rondom Getronics en er zijn onlangs al gesprekken gevoerd tussen het it-bedrijf en KPN. Het heeft er nu alle schijn van dat het telecombedrijf de boot toen heeft afgehouden in de hoop op lagere overnameprijs. En in die opzet is KPN heel goed geslaagd.

    Getronics sloot vrijdag op 5,10 euro en dat is de laagste koers in bijna een jaar. Begin juli schoot de koers door overnamegeruchten met 20% omhoog naar 6,80 euro en met het bod van 6,25 euro lijkt topman Ad Scheepbouwer van KPN voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Het management van Getronics heeft zich al achter het overnamebod geschaard.

    Voor aandeelhouders Getronics lijkt nu een eind te komen aan een achtbaan met regelmatig koersschommelingen van 10% of meer. Vandaag schiet het aandeel met 1,05 euro omhoog naar 6,15 euro (+20,6%) en dat is ongeveer het einde van de rit. Als KPN het bod gestand doet, kunnen beleggers nog 1,6% verdienen maar dat kan nog maanden duren.

    De boete van 7 miljoen euro die betaald moet worden als er een andere koper gevonden wordt zal potentiële bieders niet afschrikken. Er zijn echteral zo regelmatig overnamegesprekken stukgelopen dat het lastig is om te bedenken waar nieuwe interesse vandaan moet komen.

    KPN noteert 7 eurocent in de min (-0,6%), maar het bedrijf lijkt wel de grote winnaar van deze transactie. Het bedrijf betaalt 766 miljoen euro voor alle aandelen, wat ruim 100 miljoen minder is dan wanneer er enkele maanden geleden een bod was uitgebracht.

    Daarvoor krijgt de onderneming een goede springplank naar gebieden buiten de Nederlands/Duits/Belgische thuismarkt en bijna 100 miljoen euro aan compensabele verliezen. Bovendien loopt KPN dankzij de overname in Europees opzicht voorop bij de integratie van it- en telecomdiensten:

    www.iex.nl/columns/columns_artikel.as...

  16. forum rang 10 voda 30 juli 2007 21:00
    RTRS-KPN houdt Getronics in ere (2)
    S a m e n v a t t i n g, met reactie CNV Dienstenbond in
    vierde alinea

    DEN HAAG (ANP) - KPN laat na de overname de naam Getronics
    voortbestaan. Het telecombedrijf voegt zijn eigen ict-dochter
    samen met Getronics en profiteert zo van de naamsbekendheid van
    de verlieslijdende automatiseerder. ,,Met Getronics halen we een
    geweldig bedrijf in huis'', zei KPN-bestuursvoorzitter Ad
    Scheepbouwer maandag in een toelichting.

    De maandag aangekondigde overname van Getronics moet voor
    KPN de deur openen naar het midden- en kleinbedrijf.
    ,,Telecommunicatie en it-diensten lopen in toenemende mate in
    elkaar over. Getronics heeft in Nederland een geweldige positie,
    dankzij heel goed personeel en uitstekende dienstverlening'',
    beargumenteerde Scheepbouwer. Eerdere overnamegesprekken tussen
    beide bedrijven liepen vorig jaar spaak. ,,Getronics is het
    afgelopen halfjaar een veel transparanter bedrijf geworden'',
    zei Scheepbouwer.

    De overname kost enkele honderden arbeidsplaatsen. KPN
    verhuist 3500 medewerkers naar Getronics, dat daarmee uitkomt op
    meer dan 25.000 werknemers, zei KPN-bestuurder Eelco Blok, die
    verantwoordelijk wordt voor Getronics 'nieuwe stijl'. Het
    telecomconcern denkt met de overname van Getronics vanaf 2009
    jaarlijks tenminste 50 miljoen euro te besparen.

    ,,KPN is een stabiele haven waar Getronics kan
    binnenvaren'', kenschetst bestuurder Gerard van Hees van FNV
    Bondgenoten de overname. Abvakabo FNV maakt zich zorgen over het
    banenverlies, maar is verder positief over de overname. ,,Wij
    denken dat het de positie van KPN in de markt zal versterken,
    omdat het bedrijf breder wordt: van telecom, naar meer it.'' Ook
    bestuurder Nico Passchier van CNV Dienstenbond laat in reactie
    weten 'voorzichtig positief' te zijn over een eventuele
    overname.

    Getronics is de afgelopen jaren afgeslankt en daardoor
    aantrekkelijker geworden voor KPN. De veelbekritiseerde
    bestuursvoorzitter Klaas Wagenaar van Getronics verkocht de
    afgelopen periode vooral buitenlandse dochters. ,,Een behoorlijk
    lijstje'', aldus Wagenaar. Desondanks moest hij onlangs de
    Amerikaanse activiteiten voor 50 miljoen euro afwaarderen.
    Eerder dit jaar moest Getronics ook al de boekwaarde van zijn
    Belgische en Britse activiteiten met tientallen miljoenen euro
    verlagen.

    Het verlies van de automatiseerder verdubbelde mede daardoor
    het afgelopen halfjaar tot 108 miljoen euro. De omzet kromp met
    2 procent tot 1,28 miljard euro. Net als 2006 zal ook dit jaar
    met verlies eindigen, verwacht Getronics.

    Volgens het maandag aangekondigde bod van 6,25 euro per
    aandeel is Getronics op 766 miljoen euro waard. Daarbij trekt
    KPN 415 miljoen euro uit voor de overname van schulden en
    preferente aandelen van Getronics. Het telecomconcern wil de
    overname contant betalen uit eigen middelen.

    Het bod is bijna een kwart meer dan de beurswaarde van
    Getronics afgelopen vrijdag. Het telecomconcern wil de strategie
    van Getronics handhaven. De directie en commissarissen van de
    automatiseerder staan achter het KPN-bod. Als Getronics alsnog
    een concurrerend bod aanbeveelt, moet het KPN 7 miljoen euro
    boete betalen. Twee weken geleden nog braken Getronics en een
    onbekend Amerikaanse bedrijf onderhandelingen af.

    Als de overname slaagt, verdwijnt niet alleen het aandeel
    Getronics van de Amsterdamse effectenbeurs. De commissarissen en
    de directie van de automatiseerder stappen op waarna KPN een
    eigen bestuur benoemt.

    KPN presenteerde maandag, een dag eerder dan aangekondigd,
    beter dan verwachte kwartaalresultaten. Het telecomconcern
    profiteert van de sterke groei in mobiele telefonie,
    voornamelijk bij zijn Duitse dochter E-Plus. KPN rekent erop dat
    de omzet van E-Plus in het tweede halfjaar sterker groeit dan in
    de afgelopen drie maanden.

    De nettowinst van KPN daalde, in vergelijking met dezelfde
    periode vorig jaar, van 431 miljoen naar 400 miljoen euro. De
    winst voor belastingen, rente en afschrijvingen daalde in het
    tweede kwartaal met 0,9 procent tot 1,28 miljard euro.

    ((Jurjen van de Pol, email economie(at)anp.nl, +31 20 504
    5999))
102 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.842
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.542
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.982
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.545
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.152
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.764
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.621
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.407
AMG 965 126.205
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.174
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.626
Arcelor Mittal 2.024 318.713
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.150
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.284
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.729
ASML 1.762 77.212
ASR Nederland 18 4.132
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.694
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 mei

    1. Eurocommercial Q1-cijfers
    2. VK economische groei eerste kwartaal
    3. VK handelsbalans maart
    4. VK industriële productie maart
    5. Wolters Kluwer €1,36 ex-dividend
    6. Aperam €0,50 ex-dividend
    7. AMG €0,20 ex-dividend
    8. Arcadis €0,85 ex-dividend
    9. VS consumentenvertrouwen (Universiteit Michigan) mei (vlp) 77
  2. 13 mei

    1. NL faillissementen april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht