Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ING Groep NL0011821202

Laatste koers (eur)

16,448
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    4.235.759 Gem. (3M) 10,4M
  • Bied

    16,420  
  • Laat

    16,500  
+ Toevoegen aan watchlist

ING moet wel goede resultaten hebben

95 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. robin200 7 augustus 2007 11:29
    quote:

    paulta schreef:

    nog steeds erg mager voor deze "geldfabriek"...de bange particulier is zo goed als weggepest...
    en daar is het ze om te doen met hun mooie koersdoelen. allemaal gelul. ga op je eigen instinct af zou ik zeggen.
  2. [verwijderd] 7 augustus 2007 11:48
    Vandaag staan alle financials in de plus. ING doet het aardig maar het zijn niet de koerssprongen die je op een dag voor de cijfers zou verwachten.
    Als het sentiment voor ING goed is en de grote beleggers met veel invloed (lees informatie) blijven toch massaal weg dan zou ik niet instappen.
    Voor de lange termijn wel, maar voor de korte termijn blijf ik toch even aan de kant staan.

    Of je moet een gokje willen wagen?

    ING Groep NV Cert. Turbo Long 29,10 hefboom 9,18
    ING Groep NV Cert. Turbo Short 33,30 hefboom 5.4

    succes
  3. [verwijderd] 7 augustus 2007 11:53
    En toch zit er veel in wat een van de forumschrijvers op papier heeft gezet,namelijk dat de K/W van FORAB(verzonnen naam van fortis en abnamro)zo rond de 13 gaat uitkomen,en dan vraag ik mij af ben ik nu gek en FORAB zo slim,of...

    Beide bedrijven zitten in dezelfde business,banking, verzekeringen en real estate,en worden ook door Belgen gedirigeerd!

    ING gaat voor dit jaar bij de huidige koers,een K/W geven van 8,daarbij nog niet opgeteld de eenmalige winst op de abn aandelen van ong 2 miljard,hetgeen een K/W geeft die ik niet durf te noteren.

    De uitkomst is in ieder geval dat beide bedrijven qua waarden naar elkaar toe gaan groeien,dus EENS dient de ING richting 40 te gaan!of ben ik toch gek.

    Persoonlijk verwacht ik bij een AEX van 560 dat ING boven de 35 noteert.
  4. [verwijderd] 7 augustus 2007 13:54
    stijging blijft een beetje mager vandaag..er komt morgen echt wel antwoord op subrime-oplichtingspraktijken.geen antwoord=afstraffing op koers,eerlijk antwoord=+3%....
  5. Hoederman 7 augustus 2007 14:51
    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - ING zal over het tweede kwartaal van 2007 een lager resultaat bij het bankbedrijf hebben gerealiseerd dan het jaar ervoor. Analisten gepolst door Betten wijten dit voornamelijk aan achterblijvende resultaten bij ING Direct. De bankverzekeraar opent woensdag om 7.30 uur de boeken over het tweede kwartaal van 2007.

    De analisten rekenen er gemiddeld op dat het operationele resultaat voor belastingen en bijzondere posten bij het bankbedrijf in het afgelopen kwartaal met 13% is gedaald ten opzichte van het tweede kwartaal van 2006. Het onderliggende resulaat zou volgens de verwachting van vier analisten uitkomen op EUR 1.171 miljoen tegenover EUR 1.356 miljoen vorig jaar.

    Volgens analist Michael van Wegen van Societe Generale heeft de internetbank ING Direct niet weten te profiteren van de steiler wordende yield curve. Van Wegen denkt dat ING het extra geld dat het heeft verdiend door de hogere rentemarge, in marketinguitgaven heeft gestoken. De analisten zien nu de winst voor belasting bij ING Direct uitkomen op EUR 132 miljoen, een daling van 33% ten opzichte van vorig jaar.

    Bij het verzekeringsbedrijf zien de analisten iets minder druk. Gemiddeld gaan zij uit van een winst voor belastingen van EUR 1.300 miljoen tegenover EUR 1.316 miljoen vorig jaar. Michael van Wegen ziet bij het levenbedrijf een afnemende groei. Drie door Betten gepolste analisten zien in het afgelopen kwartaal de waarde van de nieuwe productie met 8,6% dalen van EUR 229 miljoen naar EUR 209 miljoen.

    Analist Cor Kluis van Rabo Securities is iets positiever gestemd over de ontwikkelingen bij ING. Met uitzondering van ING Direct ziet hij goede vooruitzichten bij de overige bedrijfonderdelen. Kluis noemt daarbij een aantal factoren zoals een herstel bij de Japanse verzekeringsactiviteiten evenals een herstel bij de waarde van nieuwe verzekeringscontracten in de Verenigde Staten en een sterke groei in opkomende markten.

    Onder de streep zien de analisten gemiddeld wel een stijging. Zij rekenen op een toename van de winst na belastingen met 1,3% naar EUR 2.040,5 miljoen. De stijging is deels toe te schrijven aan boekwinsten, volgens Kluis voor een bedrag van EUR 225 miljoen. Dit bedrag zou nog hoger uit kunnen komen vanwege de verkoop van een deel van haar belang in ABN AMRO. Ook analist Dirk Peeters rekent op een boekwinst op het belang in ABN AMRO.

    Omtrent de verkoop in het belang in ABN AMRO heerst enige onduidelijkheid. Half juni werd middels een melding bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM) bekend dat ING haar belang in ABN AMRO heeft verkleind van 11,7% naar 10,8%. Een woordvoerder van ING zei destijds tegen Betten dat de genoemde positie voor een klant werd gehouden. Toch rekenen analisten erop dat een deel van de boekwinst riching de kas van ING is gestroomd.
  6. [verwijderd] 7 augustus 2007 14:55
    de kwaliteit van de winst is echt belangrijk,risicovolle gokdollars zijn eenmalige gebeurtenissen...de verwachtingen zijn niet hoog gespannen..ik neem mee naar morgen...
  7. [verwijderd] 7 augustus 2007 15:28
    we worden op deze manier bepaald niet voorbereid op een tegenvallend resultaat, zodat morgen de koers wel weer een opdoffer van jewelste zal krijgen (leuk voor Aegon)
  8. [verwijderd] 7 augustus 2007 15:35
    quote:

    Ursa Maior schreef:

    we worden op deze manier bepaald niet voorbereid op een tegenvallend resultaat, zodat morgen de koers wel weer een opdoffer van jewelste zal krijgen (leuk voor Aegon)
    ???Ik kan u even niet volgen geloof ik! We worden juist wel redelijk voorbereid op een niet al te best resultaat. Koers is flink afgestraft de laatste weken dus het moet wel heel zwak zijn willen nog erg veel verder zakken. Resultaten zijn zelden ver onder de verwachtingen. Wat me enigzins verbaast is dat men zo negatief is over ING Direct. Dit was toch altijd de groeidiamant. In het buitenland is ING hier zeer actief mee geweest de laatste jaren en niet zonder succes. Het zal mij benieuwen morgen.
  9. [verwijderd] 7 augustus 2007 15:39
    quote:

    Manises schreef:

    [quote=Ursa Maior]
    we worden op deze manier bepaald niet voorbereid op een tegenvallend resultaat, zodat morgen de koers wel weer een opdoffer van jewelste zal krijgen (leuk voor Aegon)
    [/quote]
    ???Ik kan u even niet volgen geloof ik! We worden juist wel redelijk voorbereid op een niet al te best resultaat. Koers is flink afgestraft de laatste weken dus het moet wel heel zwak zijn willen nog erg veel verder zakken. Resultaten zijn zelden ver onder de verwachtingen. Wat me enigzins verbaast is dat men zo negatief is over ING Direct. Dit was toch altijd de groeidiamant. In het buitenland is ING hier zeer actief mee geweest de laatste jaren en niet zonder succes. Het zal mij benieuwen morgen.
    het venijn zit 'm in de verwachtingen ten aanzien van het verzekeringsbedrijf: daarover zijn de verwachtingen niet negatief te noemen en daar zal het wel mis zijn en da's dan de tegenvaller en dus ook niet leuk voor de koers van Aegon
  10. dekuip 7 augustus 2007 15:54
    Let nou maar op dat de resultaten bij ING Direct veel te somber voorspeld worden. Kom maar op met die cijfers!
  11. [verwijderd] 7 augustus 2007 15:55
    Die analisten vertrouw ik voor geen penny,ze zitten er meer(ver)naast dan dat ze een goede forecast geven,het zijn stuk voor stuk broodheertjes(en of dametjes)die op de een of andere manier de koers proberen te beinvloeden,op mijn portemonnaie mogen ze niet passen.

    Met de ervaring na 30 jaar handelen kun je beter contrair handelen dan in hun valkuil lopen,waarschijnlijk hebben ze nu al aan hun meerderen de opdracht gegeven om eea aan te kopen voor de company waarvoor ze trachten een job te doen.

    Vanmorgen kwam er ook weer een of andere idioot Corporate Express afkraken,direct nadien kwam er van een collega van hem het bericht dat dit bedrijf op 14 gewaardeerd wordt,ra ra hoe oud is de busschauffeur?

    eea ter meerder vermaak van de simpelen....

    We Zullen Zien!
  12. forum rang 10 voda 7 augustus 2007 17:09
    ING - analisten zien druk op resultaat bankbedrijf
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - ING zal over het tweede kwartaal van 2007 een lager resultaat bij het bankbedrijf hebben gerealiseerd dan het jaar ervoor. Analisten gepolst door Betten wijten dit voornamelijk aan achterblijvende resultaten bij ING Direct. De bankverzekeraar opent woensdag om 7.30 uur de boeken over het tweede kwartaal van 2007.

    De analisten rekenen er gemiddeld op dat het operationele resultaat voor belastingen en bijzondere posten bij het bankbedrijf in het afgelopen kwartaal met 13% is gedaald ten opzichte van het tweede kwartaal van 2006. Het onderliggende resulaat zou volgens de verwachting van vier analisten uitkomen op euro 1.171 mln tegenover euro 1.356 mln vorig jaar.

    Volgens analist Michael van Wegen van Societe Generale heeft de internetbank ING Direct niet weten te profiteren van de steiler wordende yield curve. Van Wegen denkt dat ING het extra geld dat het heeft verdiend door de hogere rentemarge, in marketinguitgaven heeft gestoken. De analisten zien nu de winst voor belasting bij ING Direct uitkomen op euro 132 mln, een daling van 33% ten opzichte van vorig jaar.

    Bij het verzekeringsbedrijf zien de analisten iets minder druk. Gemiddeld gaan zij uit van een winst voor belastingen van euro 1.300 mln tegenover euro 1.316 mln vorig jaar. Michael van Wegen ziet bij het levenbedrijf een afnemende groei. Drie door Betten gepolste analisten zien in het afgelopen kwartaal de waarde van de nieuwe productie met 8,6% dalen van euro 229 mln naar euro 209 mln.

    Analist Cor Kluis van Rabo Securities is iets positiever gestemd over de ontwikkelingen bij ING. Met uitzondering van ING Direct ziet hij goede vooruitzichten bij de overige bedrijfonderdelen. Kluis noemt daarbij een aantal factoren zoals een herstel bij de Japanse verzekeringsactiviteiten evenals een herstel bij de waarde van nieuwe verzekeringscontracten in de Verenigde Staten en een sterke groei in opkomende markten.

    Onder de streep zien de analisten gemiddeld wel een stijging. Zij rekenen op een toename van de winst na belastingen met 1,3% naar euro 2.040,5 mln. De stijging is deels toe te schrijven aan boekwinsten, volgens Kluis voor een bedrag van euro 225 mln. Dit bedrag zou nog hoger uit kunnen komen vanwege de verkoop van een deel van haar belang in ABN AMRO . Ook analist Dirk Peeters rekent op een boekwinst op het belang in ABN AMRO.

    Omtrent de verkoop in het belang in ABN AMRO heerst enige onduidelijkheid. Half juni werd middels een melding bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM) bekend dat ING haar belang in ABN AMRO heeft verkleind van 11,7% naar 10,8%. Een woordvoerder van ING zei destijds tegen Betten dat de genoemde positie voor een klant werd gehouden. Toch rekenen analisten erop dat een deel van de boekwinst riching de kas van ING is gestroomd.

    Corina Ruhe
    corina@bfn.com

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

  13. [verwijderd] 7 augustus 2007 19:06
    Ik zie dat veel reacties gaan over de gevaren van de slechte hypotheken. Ik meen het volgende al eens gelezen te hebben:
    ING heeft hiervoor een voorziening ter hoogte van 400 mln. Euro genomen.
    Dat zal niet betekenen dat die ook volledig worden aangesproken, maar wel dat de risico's reeds afgedekt zijn. Ik meen mij te herinneren dat verdere risico's niet aanwezig zijn. Morgen zullen we wel meer horen.
  14. ronwis 7 augustus 2007 20:53
    jaja dr P, dat zou wat zijn.
    Zit zelf inde turbo 's met stoploss op 29.10.
    Was ff billen knijpen afgelopen week, mar ik ben er van overtuigd dat de cijfers goed zijn en dat de analisten aan alle kanten proberen deze goede cijfers af te kraken.
    Vervolgens stappen ze zelf in om mee te profiteren van het inkoopprogramma, opbrengst AAB, de extra aandacht als alternatief voor het wegvallen vd financial AAB (en wellicht steken al die beleggers hun opbrengst weer in ING) en de inhaalsslag tov de AEX .............
    Mijn koersdoel: 31/12 € 37,50
95 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 mei

    1. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (Jap)
    2. Investeringen maart (NL)
    3. Consumentenvertrouwen mei (NL)
    4. Ackermans & Van Haaren Q1-cijfers
    5. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (Dld)
    6. Ahold Delhaize - beleggersdag
    7. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (eurozone)
    8. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (VK)
    9. Aalberts - jaarvergadering
    10. Turkse centrale bank - rentebesluit
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht