Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,298
  • Verschill

    +0,012 +4,20%
  • Volume

    820 Gem. (3M) 9,2K
  • Bied

    0,286  
  • Laat

    0,298  
+ Toevoegen aan watchlist

Eerst Logica, nu CTAC ook al; wie volgt?

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. panolo 14 oktober 2008 12:06
    CRM-specialist Symbioo nu onderdeel Logica
    25/09/2008

    Logica neemt de Bilthovense crm-specialist Symbioo over. De ict-dienstverlener wil zo groeien in de markt voor crm op basis van Microsoft Dynamics.

    Ict-dienstverlener Logica Nederland neemt crm-specialst Symbioo uit Bilthoven over. Dat bedrijf implementeert klantcontactsystemen op basis van Microrsoft Dynamics. Voornaamste klanten zijn hypotheekmaatschappij Florius en leverancier van bedrijfscommunicatiesystemen NEC/ Philips.

    De overname past bij de doelstelling van Logica om te groeien in de markt voor costumer relationship management (crm) op basis van Microsoft Dynamics. De specifieke kennis van Symbioo in aanvulling op Logica’s ervaring en kennis in de markt voor SAP en Oracle moet leiden tot een sterkere nationale en internationale positie op de markt voor Microsoft-producten. Volgens Logica is er is er vooral op crm-gebied behoefte aan serieuze leveranciers. De Nederlands-Britse automatiseerder ziet dienstverlening rond Microsoft-technologie als een van de belangrijkste groeigebieden op de middellange termijn.

    De zeven Symbioo-medewerkers worden ondergebracht op de Rotterdamse vestiging van de ict-dienstverlener. Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

  2. panolo 14 oktober 2008 12:06
    Ctac breidt dienstenportfolio uit met Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics NAV

    Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!
    14/10/2008 09:06
    SAP-specialist Ctac in Den Bosch breidt zijn dienstenportfolio uit met twee Dynamics-bedrijfsoplossingen van Microsoft. Het gaat om Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) voor Enterprise Resource Planning, en Microsoft Dynamics CRM voor klantrelatiemanagement.
    Ctac speelt hiermee in op de toenemende vraag bij klanten naar bedrijfssoftware die bij de omvang of de aard van de activiteiten aansluit. Ctac combineert de Microsoft Dynamics CRM-oplossing met zijn SAP-oplossingen voor het mkb. Met Microsoft Dynamics NAV richt Ctac zich op klanten of sectoren waar een SAP-implementatie meestal te omvangrijk of complex is.

    De bedrijfssoftware van Microsoft is voor Ctac een belangrijke aanvulling op het bestaande portfolio voor het midden– en kleinbedrijf. Er bestaat bij een groot deel van de Ctac-klanten behoefte aan bedrijfssoftware die goed past bij de omvang van hun bedrijf of de sector waarin ze opereren. Voor deze groep is een SAP-implementatie in de regel organisatorisch of financieel niet haalbaar. Microsoft Dynamics NAV is dan een goed alternatief. Dat geldt ook voor Microsoft Dynamics CRM, dat deze bedrijven een goede combinatie biedt van functionaliteit en gebruiksgemak.

    “Dankzij onze unieke kennis van SAP-omgevingen zijn wij in dit verband onder meer in staat om Microsoft Dynamics CRM probleemloos te koppelen aan SAP, waardoor er voor klanten één geïntegreerde oplossing ontstaat. Daarmee kunnen zij hun bedrijfsprocessen, inclusief het klantrelatiebeheer, optimaliseren”, zegt Bart Hogendoorn, CEO van Ctac
  3. forum rang 6 pietje-2005 14 oktober 2008 14:45
    Iedereen schijnt te verwachten dat hier nog een groeimarkt aan zit te komen !
    Zaak voor Qurius om gas te geven en hun mensen vast te houden, zodat ze niet bij de concurrent gaan helpen.
    Succes
3 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 17 mei

    1. Japan economische groei Q1
    2. China detailhandelsverkopen april
    3. China industriële productie april
    4. Sif Q1-cijfers
    5. Engie Q1-cijfers
    6. Corbion ex €0,61 dividend
    7. EU inflatie april (def)
    8. VS voorlopende indicatoren april
  2. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht