Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,905
  • Verschill

    +0,005 +0,56%
  • Volume

    4.531.435 Gem. (3M) 6,8M
  • Bied

    0,900  
  • Laat

    0,909  
+ Toevoegen aan watchlist

stop met zeuren

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 november 2003 10:46
    Mensen ,

    Stoppen met dat gezeur over de beurskoers.

    Fundamenteel is er niets aan de hand, we staan aan de vooravond van groot nieuws alszijnde partner , afsluiting clinical trials en product registratie alsmede het eerste transgene medicijn dat product registratie gaat aanvragen op zeer korte termijn.

    Zolang het fundamenteel goed zit, maakt de koers weinig uit, alsof die niet omhoog gaat als goed nieuws naar buiten komt. Beetje vertrouwen hebben hoor, ik heb nog nooit zoveel mensen collectief zien jammeren en hun hoofd laten hangen vlak voor de finish.

    Groet Snorkle
  2. [verwijderd] 6 november 2003 11:04
    Volgens mij beleggen mensen om geld te verdienen en niet om geduld te hebben. Dus lul niet over niet zeuren, alle beleggers in Pharming hebben wel degelijk recht tot zeuren. Die toko laat totaal niets van zich horen. En de koers plopt met de dag lager. Die voorspelde 5 euro van jou zal ook fictie blijken te zijn, nog amper 2 maanden tot jou zelf gestelde deadline van 5 euro der moet zijn. Nou wie daar nog in geloofd zei gezegend.

    Ik ben er nog redelijk op tijd uitgestapt op 1,38 met een fors verlies, maar dat is ten
    minste goedgemaakt door andere fondsen nadien. Was ik in Pharming blijven zitten was het verlies alleen maar groter geworden zo werkt dat eenmaal met dood geld. En aan de koers te zien wordt het er niet beter op.

    Succes met Pharming, of beter gezegd, succes met de PB's als Pharming eens aan zijn aandeelhouders gaat denken en ze gaat uitbrengen.
  3. [verwijderd] 6 november 2003 11:08
    tja, de kudde was het noorden kwijt. Een half jaar geleden stonden we rond de 1.30 als ik me niet vergis. In dat half jaar is er veel zekerheid gecreeerd.

    Terugkopen die hap is het devies voor diegenen die zich hebben laten leiden door de kudde, en beperk zo je (huidige) verlies en ga voor maximaal profijt op (korte) termijn.
  4. [verwijderd] 6 november 2003 11:10
    Volgens mij heeft de koers zijn bodem rond de 1.26 getest en kruipen we weer omhoog. Zal je zien dat iedereen hier weer euforisch wordt.
  5. durobinet 6 november 2003 11:13
    "Nou wie daar nog in geloofd zei gezegend"

    Weet je zeker dat gezegend dat zei? Zei die niet gelooft?
    vr.gr. duro
  6. [verwijderd] 6 november 2003 12:17
    Nou, nou,

    Dit lijkt me toch wel een beetje overdreven, zeker een geval van te hoog ingestapt.
    Kijk, natuurlijk beleg je om geld te verdienen, maar dit kan op verschillende manieren, heel snel of wat rustiger.
    Nu kan ik niet zeggen dat Pharming het goed of slecht doet, feit is dat ze vanaf het laagste punt toch behoorlijk gestegen zijn en je dus wel degelijk behoorlijk wat geld had kunnen verdienen.
    En ja, als je dan op €2,20 bent ingestapt omdat je op teletekst of waar dan ook heb gezien dat dat Pharming zo aan het stijgen was en je daar ook wel een graantje van mee wilde pikken, dan heb je VETTE PECH gehad.
    Is niet anders, jij hebt je verlies genomen en gaat proberen je geld ergens anders mee te verdienen.

    De harde kern blijft zitten waar ze zit en kopen eventueel nog bij, omdat ze geloven in Pharming en het gevolgde (en nog te volgen) beleid van deze firma.
    En als dat allemaal goed loopt, en waarom zouden we daaraan twijfelen, dan zal de koers in de toekomst nog flink kunnen stijgen.

    Eenieder verdiend z'n centen op z'n eigen manier, en er bestaat ook nog zoiets als het spreiden van je geld over diverse aandelen, dus.......
  7. op&neer 6 november 2003 12:56
    Ik heb het idee dat sommige mensen een aantal dingen door elkaar halen. Zo is het bijvoorbeeld niet de verantwoordelijkheid van het bedrijf wat het koersverloop van een aandeel is. Dat wordt bepaald door de markt. Als een koers zonder nieuws naar beneden gaat, kan het bedrijf daar niets aan veranderen. Ze kunnen toch moeilijk een persbericht gaan verzinnen. De verantwoordelijkheid van een beursgenoteerd bedrijf is om goed om te gaan met regelgeving en pas iets de wereld in te sturen als het een feit is. Je moet je frustraties dan ook niet richten op Pharming, maar op een markt waar je zelf een deel van uit maakt.
  8. [verwijderd] 6 november 2003 14:50
    Helemaal mee eens!

    Je belegt in Pharming omdat je er vertrouwen in hebt voor de lange(re) termijn. Heb je dit niet (meer)hebt, verkoop dan gewoon je stukken en pak je winst of verlies.

    In de eerste klas van de lagere school leren ze je bij de basisles over beleggen al dat beleggen iets is voor de lange termijn.

    Willen alle beurkoersklagers zich eens af gaan vragen: zou ik nu in Pharming gestapt zijn als ik geen aandelen zou hebben gehad? Als het antwoord ja is dan gewoon niet zeiken en de stukken aanhouden. ALs het antwoord nee is dan accuut dumpen die stukken, want dat is beter voor je nachtrust!

    Ik hou ze vast (ondanks mijn verlies) omdat ik er volop vertrouwen in heb. Straks, in 2003/2004 0f 2005 als de koers omhoog schiet (en kijk eens naar de vele voorbeelden van bio Nasdaqfondsen) dan voorspel ik jullie dat de huidige dumpers van Pharming op veel hogere koersen weer in zullen stappen.

    Groeten, boskalis

  9. MVMR 6 november 2003 15:23
    Straks, in 2003/2004 0f 2005 als de koers omhoog schiet (en kijk eens naar de vele voorbeelden van bio Nasdaqfondsen) dan voorspel ik jullie dat de huidige dumpers van Pharming op veel hogere koersen weer in zullen stappen.

    Beste Boskalis

    Sorry , maar dit is niet de juiste manier om te beleggen .
    Je bewijst wel dat je geen trader bent dat is waar.
    Maar de geschiedenis van andere fondsen gebruiken vind ik wel een eigenaardige manier om te beslissen Pharming te kopen.

    Bio Nasdaqfondsen hebben bewezen dat ze kunnen stijgen maar het is ook zo dat Pharming ruimschoots de tijd heeft gehad om dat ook te bewijzen.

    ik beweer niet dat Pharming in de toekomst het niet zou gaan doen maar voorlopig is het nog een beetje te vroeg.

    Spijtig dat we geen glazen bol hebben.

    MVG

  10. [verwijderd] 6 november 2003 19:45
    Wanneer dan ook het grote nieuws mag komen? Het is beter om vanaf 1,60 goed nieuws te ontvangen dan vanaf 1,30! In ieder geval heeft zeuren inderdaad geen zin. Verlies nemen hoort nu eenmaal ook bij beleggen, so take it like a man! Blijf je zitten, lul dan niet en wacht op het moment waar iedere pharmingbelegger (vergeefs?) op wacht.
  11. [verwijderd] 7 november 2003 10:17
    Girlnod,

    ik ben het eens dat als je roept dat Pharming bij het plaatsen van PB beter op zijn aandeelhouders mag letten (mits er geen andere bedoelingen achter zitten).

    Wat mij wel tegen valt is dat je kennelijk een sore looser bent, Je hebt gekocht op 2,20 in mei en riep niet vlak erna. Ik neem nooit verlies. Ik weet niet of je nog steeds in Corus zit, maar je doet net of het beleggen hebt uitgevonden. Terwijl ik van je postings weet dat je net zoals ik zelf een in februari / maart van dit jaar daar mee bent begonnen. Toevallig het dieptepunt van de beurs dus winst maken daarna met bijna alles is al heel snel mogelijk.

    Pharming is gewoon een risicobelegging met geen enkele garantie qua uitkomst. Je belegt hierin omdat je in de wat LT toekomst verwacht een ver-tig voudiging van je inleg. Als je dat niet voldoet aan je verwachting, verdiep je dan beter in het bedrijf waarin je belegd, maardat lijkt mij jou stijl niet (no offense bedoeld) Je lijkt mij een KT belegger in hart en ziel dus lijk je mij ook beter af zonder Pharming.

    Iedereen hoopt hier natuurlijk op snel en quick resultaat qua koersstijging (ook ik) en het positieve gehalte lijkt wel eens op de Antonovbeleggers, maar er het niveau en het respect onderling van de forumleden is als geen ander (op negatieve uitlatingen probeert men dat met bewijzen te weerleggen).
    Voor de rest blijft het speculatief en dat maakt het ook lekker spannend en wat minder leuk in downtrade.

    succes met je beleggingen.
14 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht