Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Aegon BMG0112X1056

Laatste koers (eur)

5,864
  • Verschill

    -0,102 -1,71%
  • Volume

    5.807.000 Gem. (3M) 5,9M
  • Bied

    5,850  
  • Laat

    5,878  
+ Toevoegen aan watchlist

Aegon; mei 2014

781 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 ... 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Dicall69 16 mei 2014 17:50
    quote:

    The Bugs Bunny schreef op 16 mei 2014 17:24:

    [...]

    Houd de RSI van dit soort fondsen eens wat scherper in de gaten. ;)
    Ik zei woensdagavond al, boven de 6,70 = shorts kopen. Daar stond de koers volgens mij redelijk dichtbij. Zou de koers naar de 6,20 gaan bij opening dan longs kopen. Nu het fonds rond de 6,12 koerst heb ik 2 extra plukkies bijgekocht die ik rond de 7,50- hoop te verkopen (mocht Aegon weer eens richting de boekwaarde willen bewegen).
    Een logica zoeken weerspiegeld hoe dan ook een koersdaling van deze orde niet, dus de RSI zegt in die gevallen heel weinig zelfs helemaal niks !!!
  2. [verwijderd] 16 mei 2014 18:00
    quote:

    Dicall69 schreef op 16 mei 2014 17:50:

    [...]

    Een logica zoeken weerspiegeld hoe dan ook een koersdaling van deze orde niet, dus de RSI zegt in die gevallen heel weinig zelfs helemaal niks !!!
    De RSI is naast de moving average de enige ECHT wetenschappelijk betrouwbare factor waaraan de stand van de koers valt af te lezen. Bij een zijwaarts bewegend patroon heb je niks aan de MA en zul je het moeten zoeken bij een contraire variabele (RSI) als je niks hebt aan het nieuws wat er naar buiten komt. (Bollinger bands zijn vaak ook handig, niet voor de richting, wel voor hoe ver men doorschiet of juist niet met de koers, maar is minder betrouwbaar).

    Ik heb maar even een plaatje gemaakt van de situatie, als je mij niet geloofd dat ik het gezegd heb scroll dan ff een paar pagina's terug, ik houd niet van Doctoraal Achteraf Lullen zonder vooraf iets te hebben gezegd.

    Met een zijwaarts koersend fonds neemt de volatiliteit (bovengrens en ondergrens) af. Dat betekent dat de bewegingsruimte beperkt is en ik daar rekening mee hield. ;)
    Dat ik donderdagavond vrij goedkoop kon inkopen en vanmiddag nog een plukkie kon bijkopen is daarmee een schot in de roos. De koers had ook op 6,70 kunnen staan op donderdag en nu voor de expiratie zijn teruggevallen naar 6,50 dan had ik nu wat shorts in bezit.
  3. [verwijderd] 16 mei 2014 18:11
    DEFLATIEVREES. :O

    Sommigen zijn daar zo bang voor..... :O
    Maar die komen er volgende week wel achter dat een deflatie van -0,7% (zoiets heet inflatie met + 0,7%) niet voldoende is om -8% in de koers op 2 dagen te verantwoorden.
  4. [verwijderd] 16 mei 2014 19:03
    As the U.S. economy bounces back from the harsh winter, it may expand more swiftly, and boost earnings higher, than investors anticipate.

    By Justin Lahart

    By now most investors recognize that the harsh weather weighed on the economy through the winter. What they might not appreciate is how big the snapback will be. The estimate that the Commerce Department released at the end of last month showed gross domestic product expanded by an annualized 0.1% in the first quarter.
  5. [verwijderd] 16 mei 2014 19:08
    'Belegger mag soms verstand loslaten'....

    Er is een 'revolutie' van de verkeersregels op komst. Automobilisten zullen niet meer verplicht zijn om bij het rijden altijd het stuur vast te houden. Duitsland heeft daar in VN-verband voor gelobbyd, zo meldt de krant Die Welt vrijdag.

    Duitse autoconcerns als Mercedes hebben lang gewerkt aan auto's die 'zelf' kunnen parkeren of 'zelf' file kunnen rijden. Volgens VN-regels uit 1968 moeten automobilisten tijdens het rijden altijd hun handen aan het stuur houden.(VK)
  6. [verwijderd] 16 mei 2014 21:49
    Narendra Modi’s victory in the Indian election is expected to improve trade ties between New Delhi and Washington and could eventually lift U.S. exports in industries ranging from pharmaceutical products to heavy infrastructure, U.S. officials and business leaders say.
  7. [verwijderd] 17 mei 2014 11:59
    De rijksoverheid weet niet of de bedrijven die ze jaarlijks miljarden euro's subsidie geeft, wel deugen. Ook controleert ze slechts beperkt of het geld volgens afspraak wordt besteed. Dat schrijft NRC Handelsblad na onderzoek.

    Dat niet alle subsidieontvangers van onbesproken gedrag zijn, blijkt uit gegevens van het zakelijk informatiebedrijf Graydon. De directeur van Graydon, Robert Blom, bevestigt de strekking van het verhaal. "Het is heel vreemd allemaal. Het Rijk weet vaak amper waar het over gaat."

    Graydon onderzocht meer dan 5000 bedrijven en instellingen die in 2010 rijkssubsidie kregen. Met 183 was iets aan de hand: ze waren betrokken bij fraude, deponeerden hun jaarrekeningen niet, hadden bestuurders met een strafblad, of ze bestonden alleen op papier.

    Seksshops

    De opvallendste bevindingen, zo schrijft NRC Handelsblad, hadden betrekking op een subsidieregeling die is bedoeld voor bedrijven die zich willen beschermen tegen criminelen. Seksshops en coffeeshops, waaronder het Amsterdamse sekstheater Casa Rosso, maakten er gebruik van.

    Geen nieuws over AEGON dan maar over waar ons geld blijft.........
  8. [verwijderd] 18 mei 2014 11:49
    quote:

    Mailbox schreef op 18 mei 2014 11:44:

    Zometeen Geert Schaay bij Business Class. Heeft vrijdag Aegon ingeslagen....
    Aegon zit in de AEX niet in "lokaal" of de ascx. ;)
  9. forum rang 5 Mailbox 18 mei 2014 11:55
    quote:

    The Bugs Bunny schreef op 18 mei 2014 11:49:

    [...]

    Aegon zit in de AEX niet in "lokaal" of de ascx. ;)
    Snap ik, toch heeft de koers er in het verleden wel op gereageerd. Overigens heeft hij het er niet over gehad.
  10. [verwijderd] 18 mei 2014 12:32
    quote:

    Mailbox schreef op 18 mei 2014 11:44:

    Zometeen Geert Schaay bij Business Class. Heeft vrijdag Aegon ingeslagen....
    Niks over gezegd, doet hij ook zelden bij AEX fondsen en vooral banken/verzekeraars noemt hij amper.
  11. [verwijderd] 18 mei 2014 14:30
    VS LOPEN VOOROP, MAAR OOK EUROPA STAAT ER NU BETER VOOR VOLGENS AEGON..

    Aegon toont zich optimistisch

    15 mei 2014 Bron VEB

    Verzekeraar Aegon ziet de winst het eerste kwartaal stijgen. Topman Alexander Wynaendts is optimistisch over de nabije toekomst.
    Verzekeraar Aegon heeft in het eerste kwartaal van dit jaar de nettowinst met maar liefst 74 procent zien stijgen tot 392 miljoen euro.

    Aegon boekte daarnaast een 20 procent hogere omzet en profiteerde ook van lagere financieringskosten.

    Het onderliggend resultaat voor belastingen nam met zeven procent toe tot 498 miljoen euro. Aegon zag de pensioenstortingen sterk stijgen, vooral dankzij een prima markt voor pensioenen en lijfrentes in de Verenigde Staten.

    Aegon haalt meer dan de helft van haar omzet uit de VS.

    Er werden ook meer ongeval- en ziekteverzekeringen verkocht (plus 17 procent). Levensverzekeringen blijven moeilijk te slijten. De omzet in deze polissen daalde met acht procent tot 459 miljoen euro. In Nederland en het Verenigd Koninkrijk ligt deze markt nog altijd op zijn gat.

    Tevreden
    Beleggers en analisten tonen zich tevreden over de prestaties van Aegon in de eerste maanden van 2014. De nettowinst en het onderliggend resultaat zijn duidelijk beter dan verwacht. Aegon heeft een sterke meewind gehad op de financiële markten: de beleggingsresultaten hielpen flink.

    Ondanks dat levensverzekeringen er nog altijd moeilijk te slijten zijn, waren er duidelijke verbeteringen zichtbaar die Aegon boekte op de voor het concern belangrijke Britse markt. Volgens topman Alexander Wynaendts boekt Aegon goede vooruitgang met het terugdringen van de schuldpositie en de versterking van de balans.

    VS lopen voorop
    Wynaendts toonde zich optimistisch over de nabij toekomst. Over de wereldeconomie zei hij dat in vrijwel alle markten duidelijke tekenen van verbetering te zien zijn.

    Meer over Aegon

    De VS lopen voorop, maar ook Europa staat er nu beter voor. De werkgelegenheid blijft daarbij nog wel achter, maar Aegon ziet dat klanten weer serieus na beginnen te denken over levensverzekeringen en (aanvullend) pensioen en ook bereid zijn beslissingen te nemen op dat gebied. Dat zou goed moeten uitpakken voor Aegon.

    Waardering
    Op 21 mei is de aandeelhoudersvergadering bij Aegon. Daar zal worden vastgesteld dat de verzekeraar over 2013 een dividend gaat uitkeren van 0,22 euro per aandeel.

    Bij de vandaag ruim hogere koers van 6,50 euro betekent dat een rendement van 3,4 procent.

    Analisten verwachten dat Aegon dit jaar op een winst per aandeel uit gaat komen van 0,70 euro. Daarmee is de koers-winstverhouding ongeveer 9.

    Voor een aandeel als Aegon, een bedrijf dat bovendien zelf aangeeft dat de resultaten duidelijke verbeteringen laten zien, lijkt dat niet duur.
  12. [verwijderd] 18 mei 2014 17:23
    quote:

    elf schreef op 18 mei 2014 17:05:

    15-5-2014 KBC Securities Hold 6,00


    Wat moet je hier nu mee ?

    (en de groeten uit Zuiderwoude)

    Die houden rekening met een winst van (met k/w van 10) net 60 cent per aandeel dit jaar. :)
    In het eerste kwartaal alleen al is er zo'n 20 cent winst gemaakt, dus an sich moet het beter kunnen dan KBC ons voorschotelt.
781 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 ... 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 05 juni

    1. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex diensten Caixin mei (Chi)
    3. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Dld)
    4. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (EU)
    5. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (VK)
    6. Producentenprijzen april (eurozone)
    7. Campbell Soup Q3-cijfers
    8. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    9. Banenrapport ADP mei (VS)
    10. Air France-KLM jaarvergadering
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht