Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

5,555
  • Verschill

    -0,015 -0,27%
  • Volume

    304.862 Gem. (3M) 279,2K
  • Bied

    5,550  
  • Laat

    5,630  
+ Toevoegen aan watchlist

TOMTOM SEPTEMBER 2015

4.651 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 233 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 september 2015 20:16
    Hardloophorloge TomTom voor hobbyist

    door onze redactie
    Navigatiebedrijf TomTom heeft op de IFA-elektronicabeurs in Berlijn een nieuwe lijn hardloophorloges aangekondigd. De Spark is vooral bedoeld voor de vrijetijdslopers, want er is een muziekspeler ingebouwd.
    TomTom-topvrouw Corinne Vigreux met een Spark
    TomTom-topvrouw Corinne Vigreux met een Spark
    Foto: De Telegraaf/Alfred Monterie
    Het horloge houdt dankzij ingebouwde gps de route bij en kan ook het aantal stappen, de gemiddelde snelheid en - bij sommige modellen - de hartslag bijhouden. Overigens kan het horloge ook bij veel andere in- en outdoor sporten gebruikt worden. Ook is de gadget compatibel met verschillende fitnessapps, zoals Runkeeper of Nike+.
    Het apparaat heeft 3GB aan opslaggeheugen voor muziek, die met een gekoppelde bluetooth-koptelefoon afgeluisterd kan worden. Het toevoegen van nummers kan volgens TomTom eenvoudig via iTunes of Windows Media Player.
    Technische specificaties heeft de fabrikant niet gegeven. De TomTom Spark is vanaf vandaag te bestellen en kost €249

    www.telegraaf.nl/digitaal/24448272/__...

  2. [verwijderd] 3 september 2015 20:26
  3. [verwijderd] 3 september 2015 20:53
    ik zou mee helemaal kapot schamen als ik eerst 3000 postings post over hightech navigatie, en vervolgens naadloos overschakel op kleuterspeelgoed voor hoogbejaarden.
  4. [verwijderd] 3 september 2015 21:41
    Moderator Henk, mag ik je verzoeken om ZERO (de naam zegt het al) te verbannen en te verwijderen.
    Hij heeft om precies te zijn 5 draadjes vervuild met pure ophitsing, bashen en complete onzin te schrijven, op alle draadjes hetzelfde.
    Hij wil duidelijk aandacht en de boel verzieken.
    Dit heeft op geen enkele wijze ook maar iets met beleggen, forum of wat dan ook te maken.
    Dit hoort nog niet eens thuis op de kleuterschool, maar echt nergens.
    Hopelijk doe je hier wat aan Henk!
  5. [verwijderd] 3 september 2015 21:51
    quote:

    ZER0 schreef op 3 september 2015 20:53:

    ik zou mee helemaal kapot schamen als ik eerst 3000 postings post over hightech navigatie, en vervolgens naadloos overschakel op kleuterspeelgoed voor hoogbejaarden.
    NOK
  6. Moneyball 3 september 2015 21:53
    quote:

    R8GT schreef op 3 september 2015 11:32:

    [...]

    de vraag is enkel wat staat waar onder welk dak ?

    even met de grove borstel, er spelen m.i. 3 mogelijkheden en die hebben alles vandoen hoe het aandeel TT en de algehele Beurzen zich in de komende 6 maand gaan gedragen

    of TT graviteert lager richting de 7 euro en dan zullen de grootaandeelhouders , wellicht met een nieuwe partij ( JdM & friends ? ) het van de Beurs halen op een afbraakprijs, wij als privé aandeelhouder worden genaaid waar we bijstaan, kansberekening 20%

    of TT herstelt naar de bovenkant van de vorige range 10,50/11,00 euro en zal gaan kapitaliseren en we zoeken snel de 15/20 euro range op ( JdM scenario) kansberekening 40%

    of TT doet helemaal niets , bestudeert de adviezen , heeft lak aan de Mol en gaat verder op de ingeslagen weg, het aandeel gaat langzaam naar beter, totaal afhangende van de winsten en groei die het bedrijf kan laten zien, 12,50 euro is al moeilijk voor de komende 12 maand en ook zeer afhangende wat t algehele beursklimaat doet.
    de Duitsers gaan bepalend worden en TT neemt een mega risico ( wat mij betreft onverantwoord ), want je hebt dan geen gebruik gemaakt van de opwaardering qua windfall welke je te danken hebt aan Here ( je hoeft niet je kaarten divisie te verkopen, om de markt te laten zien wat je onderwaardering is dat kan ook op een ander onderdeel, maar je moet iets hard maken zodat de markt het geconfirmeerd ziet)
    kansberekening 40%

    het nadeel is wel dat JdM dan in Justin's voorbeeld afscheid zou kunnen nemen van zijn belang , welke voor een koper een strategische waarde heeft voor een mooie premie , zeg 30% en dit gaat alles onderhands zonder disclosure en het aandeel gewoon verder dobbert op de beurs aan 10 euro, dat is dan onze notering.

    verder denk ik dat je kunt stellen dat de sector een gouden tijd tegemoet gaat, ik denk dat dit veel moeilijker voor een bedrijf te bepalen is, teveel outside factoren kunnen een invloed hebben, waar een company zelf vaak weinig aan kan doen.

    kun jij de huidige asset waardering van 20 tot 30 euro ( zeg 25 t midden ) eens voorrekenen ?
    Hoe heb je die kansen berekend?
  7. Dodger 3 september 2015 22:00
    Het blijft toch bijzonder om iedere keer de draad te openen na een nieuw bericht... En er dan achter komen dat er weer onenigheid is onderling... Lekker trouwens Nederlands elftal (laat ik eens wat luchtigs opnoemen)..
  8. [verwijderd] 3 september 2015 22:16
    quote:

    Dokus_ schreef op 3 september 2015 18:37:

    [...]

    Hoe kom je erbij dat ze niet met TT verder willen? Volgens mij is VW een samenwerking met TT aangegaan. Duitser wedden op 2 paarden
    dat zeg ik niet, we hebben het over overname, Mercedes, BMW en Audi hebben een geaccepteerde bieding voor Here, het is nu een kwestie van regelgeving om de OK te krijgen.
    Here is verkocht, TT niet, tot dusver althans.
    samenwerken heeft een andere weging als eigendom, het één is een contract, het tweede is een verantwoordelijkheid.

    de Duitsers hebben nu straks de verantwoordelijkheid over Here met alle baten en lasten, da's toch even andere koek dan een contractuele overeenkomst.

    dat VW waar de Audi groep inzit met TT een contract heeft is wellicht hedging of second sourcing, of om informatie te winnen over hoe en wat bij de concurrent speelt, maar laat je geen zand in de ogen strooien, de prioriteit is toch wel daar waar ze eigenaar van zijn, lijkt mij ook logisch.
    ze hebben Here niet gekocht om er een puinhoop van te maken, of om 3 miljard af te schrijven en TT nu vol te gaan sponsoren.

    we zullen volgend jaar wel merken hoe of wat de exacte ontwikkeling gaat geven en wie bereid zijn zich bij de Duitsers aan te sluiten.

  9. [verwijderd] 3 september 2015 22:35
    R8GT@ @ Nattekrant, hangt er vanaf hoe je het bekijkt, kijk je thans puur op de cijfers dan moeten we allemaal zeer tevreden zijn met 9 euro, kijk je naar de onderliggende waarde van de assets dan denk ik doe mij maar de JdM strategie.

    Wies, ik kan mij vergissen, maar naar mijn weten is er geen enkel serieus gesprek geweest waarin John de Mol zijn strategie echt kenbaar heeft gemaakt anders dan bij Boulevard waarin hij vertelde mee te willen denken, dat hij vond TomTom meer met amusement te maken heeft dan menigeen denkt en dat hij daar best zijn gedachten over wilde laten gaan. Hij had in elk geval geen zin om met een lollie op de achterbank te zitten.

    Volgens mij zijn op die uitlatingen in dat programma de berichten in de media ontstaan. TomTom reageert totaal niet op die uitlatingen of op zijn aandeel van 5.1% die het AFM meldde. Van een strategie is geen sprake, mogelijk zijn de grootaandeelhouders helemaal niet zo gecharmeerd van zijn uitlatingen in de media.

    MM@ ze blijven hangen in hun speeltje TomTom met zijn apparaatjes
    wakker worden HG en Management actie toeslaan anticiperen
    je tent in de spots zetten en niet met Imtech zaken bezig houden complete zotterij

    Je bent je toch wel bewust dat je in een Hardware bedrijf belegd zoals het aangemerkt wordt bij Binckbank boven je aandeeltjes? Dat het bedrijf heel bescheiden is in hun opstelling, dat ze geen CEO hebben die zich zou profileren zoals jij het hierboven beschrijft?

    Zou Harold Goddijn zich bedienen van de tactieken zoals jij ze voorstelt, dan had de curator al aan tafel gezeten, doe normaal. Bash je het aandeel met al je andere aliassen? Dan ben je heel doorzichtig, zit je nu voor long na een te hoge aankoop? Dan kun je beter je verlies pakken na die eerdere instappen dik te hebben gebeurd, hou toch op met die idioterie man het is niet serieus te nemen en het komt bij mij en waarschijnlijk ook bij anderen de strot uit.

    Neem gelijk Pielsje en Zero en al je andere vrienden mee.

    Tini



  10. [verwijderd] 3 september 2015 22:54
    @R8GT

    Ik denk dat here voor 99% een automotive focus krijgt en mobile/internet erbij doet (bestaande klanten blijven bedienen). Aan de ene kant zien we de requirements van tech versus automotive verder uit elkaar lopen. Wat plijt voor specialisatie. Anderzijds zie je dat tech en automotive in elkaar schuiven. Hoe moet TT Apple zien? Als iPhone maker of als toekomstig autofabrikant? Daarom van belang om beiden te blijven doen en synergie te blijven zoeken tussen automotive en tech. Want dat wordt aan klantzijde ook steeds diffuser. Wat is Uber bijvoorbeeld? Men noemt het een tech bedrijf, ik zou eerder zeggen automotive, vanuit een TT perspectief.
  11. [verwijderd] 3 september 2015 23:15
    Morgen het besef dat de nieuwe sportwatch niks baanbrekends is. Veel wearables van grotere bedrijven hebben al langer muziek op hun watch.Bovendien erg duur met vanafprijs van 249€. Amerika ook stuk lager gesloten dan slot Aex. Terug naar 8.70 morgen
  12. [verwijderd] 3 september 2015 23:19
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 3 september 2015 14:03:

    [...]

    PRIMA WEERGEGEVEN
    TomTom management GEEFT NIKS OM ZIJN AANDEELHOUDERS
    ALLEEN ALS ZE ONS NODIG HEBBEN BIJ EMISSIE
    Ik heb het al eens eerder gevraagd maar heb jij mee gedaan aan de emissie moneymaker ?
  13. [verwijderd] 3 september 2015 23:29
    quote:

    me and myself schreef op 3 september 2015 23:15:

    Morgen het besef dat de nieuwe sportwatch niks baanbrekends is. Veel wearables van grotere bedrijven hebben al langer muziek op hun watch.Bovendien erg duur met vanafprijs van 249€. Amerika ook stuk lager gesloten dan slot Aex. Terug naar 8.70 morgen
    Eind van de maand het besef dat me and myself er weer eens naast zit en de koers niet op 8.70 maar op 10 euro staat.

    Al vanaf euro 3.50 hebben we een stel kokosmakronen op het forum en ieder jaar staat de koers weer een eurootje of zelfs 2 hoger.

    Voor alle diehards die hun informatie/kennis en links blijven posten petje af!

    Voor alle Bartjes en trollen/bashers jullie zijn waard nog niet de geur van mn scheet.

    Moderator bedankt voor het compleet verzieken van het forum!

    Met vriendelijk groet,

    Cain Velasquez

  14. [verwijderd] 3 september 2015 23:39
    Ik word ziek van die mateloos positievelingen. Tomtom is gestegen dit jaar op het Here nieuws. Het had anders nu tussen 6 en 7 euro genoteerd. Een heel realistische koers. Dat er dit jaar op 10 is gehandeld wil niet zeggen dat die koers terugkomt. Er is immers ook op 5 euro gehandeld dit jaar en die koers komt ook niet meer terug voorlopig. Het gemiddelde ervan 7.5€ is ruimschoots beloond op de beurs.
  15. [verwijderd] 3 september 2015 23:39
    quote:

    Meryntje schreef op 3 september 2015 13:34:

    [...]
    En ik durf nog steeds niet op m'n stukken te schrijven. Ben erg vast op TomTom.

    Groet uit Grunn.
    Ik schrijf redelijk wat calls op geschreven puts. "Dubbel melken". Door de sterke opgelopen volatiliteit krijg je dan tot zo'n 90 cent premie in een week of 2,5. Da's veul. Daarnaast weer een mix van aandelen en gekochte ITM calls met nauwelijks weglopende premie.
  16. [verwijderd] 3 september 2015 23:45
    Mooie kleuter logica Rabo!

    Nog eentje voor het slapen gaan: Ik pas in mijn jas, mijn jas past in mijn tas, ik pas dus ook in mijn tas!
4.651 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 233 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 17 mei

    1. Japan economische groei Q1
    2. China detailhandelsverkopen april
    3. China industriële productie april
    4. Sif Q1-cijfers
    5. Engie Q1-cijfers
    6. Corbion ex €0,61 dividend
    7. EU inflatie april (def)
    8. VS voorlopende indicatoren april
  2. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht