Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

26,760
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    71.834 Gem. (3M) 82K
  • Bied

    27,720  
  • Laat

    27,720  
+ Toevoegen aan watchlist

GALAPAGOS OKTOBER 2015

5.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 89 90 91 92 93 ... 291 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 egeltjemetstekel 7 oktober 2015 22:36
    quote:

    Chicken mist zitvlees schreef op 7 oktober 2015 22:28:

    Heeft er al eens iemand onderzoek gedaan naar de mate van pietluttige irritatie op een forum en de te verwachten koersvorming van onderliggend aandeel?
    (ik verwacht te zien dat blijkt dat toenemend geze-k en gezever over teveel en te nutteloos een voorbode blijkt te zijn voor een grote sprong voorwaarts.)
    Geen idee wie zo'n onderzoek deed
    Maar de uitkomst zal zijn dat er geen relatie is tussen onzin op een forum en het succes van een bedrijf gecombineerd met een dito aandeelkoers.
    .er is wel een relatie tussen onzin op een forum en de mate van veelbesprokenheid van het aandeel...
    Maar dat kan dus ook om andere redenen...

    Slaap lekker kip.
  2. NielsjeB 7 oktober 2015 23:14
    quote:

    Chicken mist zitvlees schreef op 7 oktober 2015 22:28:

    Heeft er al eens iemand onderzoek gedaan naar de mate van pietluttige irritatie op een forum en de te verwachten koersvorming van onderliggend aandeel?
    (ik verwacht te zien dat blijkt dat toenemend geze-k en gezever over teveel en te nutteloos een voorbode blijkt te zijn voor een grote sprong voorwaarts.)
    Het is nog even wachten tot u beledigd wordt en uw gemis aan zitvlees u uw stukjes doet verkopen. Eerder gaan we niet up.
  3. [verwijderd] 7 oktober 2015 23:35
    Hee, waar is nu dat PB waar iedereen het over had vanmorgen!!??

    Iig biotech zeer sterk gesloten op NASDAQ, maar GALA niet.....
    Denk dat we morgen ochtend toch gewoon lekker hoger openen! Op naar de 44 Euro! Vanaf daar sta ik in de winst!
  4. [verwijderd] 7 oktober 2015 23:47
    quote:

    springinhetveld schreef op 7 oktober 2015 23:35:

    Hee, waar is nu dat PB waar iedereen het over had vanmorgen!!??

    Iig biotech zeer sterk gesloten op NASDAQ, maar GALA niet.....
    Denk dat we morgen ochtend toch gewoon lekker hoger openen! Op naar de 44 Euro! Vanaf daar sta ik in de winst!
    Biotech gebounced op de SMA100.. maar hoelang het sterk blijft..

    We hadden moeten verkopen toen chicken weer instapte en vandaag of morgen weer instappen maar ja, achteraf is makkelijk praten.
  5. Galajurk 7 oktober 2015 23:53
    En dan het risico zonder gala te zitten als de koers een sprongetje omhoog maakt?
    Ik zou niet durven. Vooruitzichten blijven goed dus niet meteen in paniek raken als de koers weer wat zakt. Rustig blijven zitten tot t weer omhoog gaat. Morgen , of anders vrijdag.

    Of volgende week
  6. [verwijderd] 8 oktober 2015 00:01
    probeerde in navolging van niels een grapje ten koste van chicken zijn ego te maken..

    ik blijf rustig zitten zolang de vooruitzichten mij goed lijken, en dat lijkt me langer dan morgen of vrijdag... Tot galapagos groter dan abbvie is blijf ik zitten
  7. Maycon 8 oktober 2015 07:50
    quote:

    grrrrrrrrrrrr pffffff zucht schreef op 8 oktober 2015 07:49:

    wel raar een PB voorbeurs
    Geen vermelding op website GAL
  8. [verwijderd] 8 oktober 2015 07:53
    quote:

    Maycon schreef op 8 oktober 2015 07:43:

    [...]
    Thx goede berichten om mee wakker te worden. Alleen Abbvie geeft in dit verhaal weer een onprettige bijsmaak.Maar eens kijken hoe dit vandaag opgepikt gaat worden
    Na ja, nieuws. Gaat gewoon over de presentaties/posters op de conferentie... Daar waren de abstracts al lang bekend. Nix nieuws, niet koers relevant!
  9. Pharmking 8 oktober 2015 07:55
    En nu de inhoud...

    Safety, tolerability and pharmacokinetics of a novel CFTR Potentiator GLPG1837 in healthy volunteers
    Galapagos presents safety and tolerability of GLPG1837 in healthy human volunteers, paving the path for the Phase 2 study in Class III mutation patients to start by end 2015. More information on this poster will be published later during the conference.
  10. Pharmking 8 oktober 2015 08:03
    Vooraankondiging.
    Als ze resultaten bekend maken die wij nog niet weten horen we het van zelf. Maakt toch niet uit HOE het verteld wordt? ALS het maar verteld wordt...
  11. forum rang 4 egeltjemetstekel 8 oktober 2015 08:05
    Nou ja als gala op die conferentie is dan vraag ik me af of daar danook mogelijkheid is om achter de schermen met eventuele aanwezige geïnteresseerden filgotinib te bespreken...
  12. zakgeld 8 oktober 2015 08:13
    Published: 07:30 CEST 08-10-2015 /GlobeNewswire /Source: Galapagos NV / : GLPG /ISIN: BE0003818359
    Galapagos presenteert veelbelovende bevindingen in taaislijmziekteprogramma's op NACFC 2015

    Vooruitgang en diepte van de ontdekkingen en ontwikkelingen in taaislijmziekte beslaat vijf posters

    Mechelen, België; 8 oktober 2015 - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) vaardigt voor de presentatie van vijf posters een sterke delegatie af naar de North American Cystic Fibrosis Conference (NACFC) in Phoenix deze week.

    Donderdag 8 oktober 11.50 AM - 1.50 PM MST
    Alle posters

    Vrijdag 9 oktober 7.30 AM - 8.45 AM
    Poster 50
    Potentiators: how do they impact the fate of CFTR during biogenesis?
    Inzichten over hoe GLPG1837 bijdraagt aan het herstel van F508del CFTR

    Poster 70
    Insight into the mechanisms of correctors and potentiators
    Galapagos en AbbVie hebben nieuwe middelen ontwikkeld voor een beter begrip van het werkingsmechanisme van correctors and potentiators in hun taaislijmziekteportfolio

    Poster 62
    Using BLISS analysis to categorize corrector-corrector interactions
    Galapagos and AbbVie onthullen de werking van een analyse model waarmee interacties tussen kandidaat corrector compounds in het taaislijmziekteprogramma gecategoriseerd kunnen worden

    Poster 258
    Safety, tolerability and pharmacokinetics of a novel CFTR Potentiator GLPG1837 in healthy volunteers
    Galapagos presenteert veiligheid en verdraagzaamheid van GLPG1837 in gezonde vrijwilligers, en maakt zo de weg vrij voor de start van de Fase 2 studie in Klasse III mutatie patienten voor het einde van 2015. Meer informatie over deze poster wordt gepubliceerd later tijdens de conferentie.

    Zaterdag 10 oktober 7.30 AM - 8.45 AM
    Poster 219
    Novel Potentiators Augment Efficacy of Translational Readthrough in CFTR Nonsense Mutations
    Veelbelovende preklinische data met Galapagos potentiators voor Klasse I (nonsense) CFTR mutaties

    Deze posters zullen kort na de presentaties beschikbaar zijn op www.glpg.com
    De North American Cystic Fibrosis conferentie wordt georganiseerd door de Amerikaanse Cystic Fibrosis Foundation. Voor meer informatie over taaislijmziekte (mucoviscidose), zie www.cff.org.

    Over taaislijmziekte (mucoviscidose, CF)
    Taaislijmziekte is een zeldzame, levensbedreigende, genetische ziekte waaraan wereldwijd ongeveer 80.000 patiënten lijden. Het is een chronische ziekte die voornamelijk de longen en het spijsverteringsstelsel aantast. Patiënten met taaislijmziekte hebben een ernstig verminderde kwaliteit van leven en een gemiddeld gehalveerde levensduur vergeleken met die van de gemiddelde bevolking. De gemiddelde leeftijd van overlijden is 27 jaar. Momenteel is er geen remedie voor deze ziekte. Patiënten ondergaan een levenslange behandeling met meerdere dagelijkse medicaties, frequente hospitalisaties en uiteindelijk longtransplantatie. Deze symptomatische behandelingen zijn levensverlengend maar niet curatief. Taaislijmziekte wordt veroorzaakt door een mutatie in het gen coderend voor het CFTR-eiwit, wat resulteert in abnormaal transport van chloride over het celmembraan. Het chloridetransport is vereist voor een effectieve hydratatie van de epitheliale oppervlakken in vele organen van het lichaam. Een normaal CFTR kanaal zorgt voor de uitscheiding van chloride-ionen. Een gemuteerd CFTR kanaal heeft geen chloride transport, waardoor kleverig slijm ophoopt op de buitenkant van de cel. CFTR dysfunctie veroorzaakt dehydratatie van de epitheliale oppervlakken waardoor weefsels aangetast worden en leidt tot ziekte van de longen, slechte absorptie in het darmkanaal en alvleesklier insufficiëntie.

    Over Galapagos
    Galapagos (Euronext & NASDAQ: GLPG) is een biotechnologiebedrijf in de klinische fase, gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Het bedrijf heeft drie fase 2, twee fase 1, vijf preklinische en 20 onderzoeksprogramma's in taaislijmziekte, ontstekings- en andere ziekten. Filgotinib is een orale, selectieve inhibitor van JAK1 voor de behandeling van reuma en mogelijk andere ontstekingsziekten. Dit programma is momenteel in een klinische Fase 2B studie voor reuma en in een Fase 2 studie voor de ziekte van Crohn. Galapagos heeft goede werkzaamheid en een gunstig veiligheidsprofiel met filgotinib laten zien in zowel de DARWIN 1 als DARWIN 2 studies in reuma. AbbVie en Galapagos ontwikkelen samen medicijnen tegen taaislijmziekte (mucoviscidose). Deze medicijnen werken op mutaties in het CFTR gen. Potentiator GLPG1837 is in een fase 1 studie. Galapagos heeft ook een corrector, GLPG2222, in de preklinische kandidaat-medicijn fase. GLPG1205, het eerste medicijn gericht op het nieuwe target GPR84, wordt momenteel in een fase 2 Proof-of-Concept studie in colitis ulcerosa getest. GLPG1690, een first-in-class autotaxin remmer, heeft goede veiligheid in Fase 1 aangetoond en een fase 2 Proof-of-Concept studie in IPF wordt momenteel voorbereid. De Galapagos groep, met inbegrip van fee-for-service dochter Fidelta, heeft ongeveer 400 medewerkers in het hoofdkantoor in Mechelen, België en in de vestigingen in Nederland, Frankrijk en Kroatië. Meer info op www.glpg.com

    CONTACT

    Galapagos NV

    Investors:
    Elizabeth Goodwin, VP IR & Corporate Communications
    Cell: +1 781 460 1784

    Mediaverzoeken:
    Evelyn Fox, Director Communications
    Tel: +31 6 53 591 999

  13. NielsjeB 8 oktober 2015 08:16
    quote:

    Pharmking schreef op 8 oktober 2015 07:55:

    En nu de inhoud...

    Safety, tolerability and pharmacokinetics of a novel CFTR Potentiator GLPG1837 in healthy volunteers
    Galapagos presents safety and tolerability of GLPG1837 in healthy human volunteers, paving the path for the Phase 2 study in Class III mutation patients to start by end 2015. More information on this poster will be published later during the conference.
    Meeste conferenties hanteren een beleid dat extra informatie (dus alles buiten de abstract) die gereleased gaat worden tijdens de conferentie, pas vanaf het moment van presentatie in een PB gemeld mag worden.
5.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 89 90 91 92 93 ... 291 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht