Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

5,605
  • Verschill

    -0,015 -0,27%
  • Volume

    375.660
  • Bied

    5,560  
  • Laat

    5,780  
+ Toevoegen aan watchlist

TomTom December 2016

3.270 Posts
Pagina: «« 1 ... 79 80 81 82 83 ... 164 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 december 2016 08:58
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 15 december 2016 08:37:

    [...]

    Er is helemaal geen verlies voor HERE: Microsoft laat gewoon z'n klanten kiezen tussen TomTom en HERE.
    Ik zou mensen wel eens willen horen gillen als TomTom de exclusiviteit kwijt raakt bij haar belangrijkste klant. Dan is het gejammer niet van de lucht, voor meerdere dagen. Tell het op bij Volvo, Subaru, Nissan, Mitsubishi, Suzuki. En het feit dat op de investeerders dag de hoogste baas van TomTom's automotive divisie vertelde dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ook General Motors en Ford gaan dual-sourcen om niet teveel business bij HERE te hebben, maar te verdelen over beide aanbieders.
  2. [verwijderd] 15 december 2016 08:59
    quote:

    harrysnel schreef op 15 december 2016 08:54:

    Nieuws van 14 november:

    NVIDIA and Microsoft Accelerate AI Together
    GPU-Accelerated Microsoft Cognitive Toolkit Now Available in the Cloud on Microsoft Azure and On-Premises with NVIDIA DGX-1

    SC16 -- To help companies join the AI revolution, NVIDIA today announced a collaboration with Microsoft to accelerate AI in the enterprise. Using the first purpose-built enterprise AI framework optimized to run on NVIDIA® Tesla® GPUs in Microsoft Azure or on-premises, enterprises now have an AI platform that spans from their data center to Microsoft's cloud....

    nvidianews.nvidia.com/news/nvidia-and...
    Zou de samenwerking van TomTom met Microsoft dan betekenen dat Tesla kiest voor Microsoft in de auto? Komt er dit weekend dan eindelijk de al langer verwachte aankondiging van de samenwerking tussen Tesla en TomTom?
  3. forum rang 6 Dutchy Ron 15 december 2016 09:09
    Microsoft also expanded its existing partnerships with two other suppliers of mapping data: Here, based in Chicago, and Esri, a company headquartered in Redlands, Calif.
    Other suppliers also are muscling into the market for smart maps. In February, Continental AG confirmed that it has a contract to supply its eHorizon smart map to an unnamed customer. Continental developed its map with IBM, Cisco and Here

    Onderschat HERE niet!
  4. [verwijderd] 15 december 2016 09:10
    quote:

    *Justin* schreef op 15 december 2016 08:58:

    [...]

    Ik zou mensen wel eens willen horen gillen als TomTom de exclusiviteit kwijt raakt bij haar belangrijkste klant. Dan is het gejammer niet van de lucht, voor meerdere dagen. Tell het op bij Volvo, Subaru, Nissan, Mitsubishi, Suzuki. En het feit dat op de investeerders dag de hoogste baas van TomTom's automotive divisie dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ook General Motors en Ford gaan dual-sourcen om niet teveel business bij HERE te hebben, maar te verdelen over beide aanbieders.

    Goddijn verwacht 50% marktaandeel Automotive in 2020.

    TomTom is hard op weg met Renault, Peugeot-Citroen, Fiat-Chrysler, Volvo, Subaru en naar nu blijkt ook Mitsubishu, Suzuki, Hyandai en Nissan. Dus een deal met Ford, GM of Toyota is voldoende voor die 50%.

    Dat marktaandeel levert dan in 2020 een omzet Automotive van boven de 1 miljard. Met de marge van 80-85% gaat de koers van TomTom dan door de grens van 100 euro.

    De CEO van HERE (ook 50% marktaandeel) verwacht te groeien naar zo'n 5 miljard euro omzet in 2025.
  5. Goudvis69 15 december 2016 09:14
    'Apple heeft Kaarten-lab in Berlijn met voormalig medewerkers van Here Maps'
    0 reacties | Gonny van der Zwaag | 14-12-2016 (14:15)
    Ooit hoopte Nokia de kaartendienst Here te verkopen aan Apple, maar die plannen liepen op niets uit. Nu lijkt het erop dat Apple toch veel medewerkers van Here in dienst heeft genomen en van plan is om een kantoor in Berlijn te openen. Via Linkedin is te achterhalen dat diverse Here-medewerkers zijn overgestapt naar Apple, maar ze mogen niets over hun huidige werkzaamheden zeggen.

    Apple Store Berlijn

    Kaarten-lab in Berlijn
    Tegenwoordig is Here WeGo een kaartendienst die in handen is van de Duitse automakers Audi, BMW en Daimler. Met de app kun je live verkeersinformatie opvragen, maar ook OV-tijden en -prijzen en nuttige plaatsen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van informatie van partners zoals Trip Advisor en Wikipedia. Apple is zelf ook druk bezig om de informatie in de kaartenapp uit te breiden, bijvoorbeeld met OV-informatie. Al eerder waren er geruchten dat Apple een ‘geheim lab’ in Berlijn zou openen voor het ontwikkelen van een eigen auto, maar de onderhandelingen met BMW en Daimler daarvoor liepen stuk vanwege privacybezwaren en iCloud. Bij de nieuwe plannen lijken de inspanningen meer gericht op Apple Kaarten.

    Here Maps-medewerkers overgestapt naar Apple
    Inmiddels blijken meerdere Here-medewerkers te zijn overgestapt naar Apple, maar ze zijn nog wel werkzaam vanuit Berlijn. Het gaat om twee ervaren software-engineers, een productmanager, programma-manager en andere leidinggevende medewerkers. Apple heeft in Berlijn officieel geen R&D-kantoor of -lab.

    Voormalig Nokia Here-medewerkers nu bij Apple

    Deze mensen zouden zijn overgestapt naar Apple, zo blijkt op Linkedin:

    Khang Tran — senior software-engineer bij Here, sinds deze maand bij Apple werkzaam.
    Konstantin Sinitsyn — senior software engineer bij Here, sinds eind november werkzaam bij Apple.
    Gilbert Schulz — programma-manager bij Here, in april overgestapt naar Apple en momenteel werkzaam bij het Apple Kaarten-team.
    Manfred Reich — leider van het regionale kaartenteam voor Oost-Europa bij Here, sinds juli 2015 werkzaam bij Apple in het Kaarten-team. Daarvoor werkte hij 7 jaar bij Here Maps.
    Andrey Arsentyev — productmanager bij Here Maps, sinds mei 2015 werkzaam bij Apple in het Kaarten-team.
    Torsten Krenz — directeur bij Here, meer dan 2,5 jaar werkzaam. Ging al in augustus 2014 bij het Apple Kaarten-team werken.
    Bij navraag wilde maar één de zes (Sinitsyn) reageren, maar hij mocht niet vertellen waar hij momenteel mee bezig is. Op de Linkedin-pagina’s van de genoemde medewerkers staat dat ze in Berlijn zijn gevestigd en bij Apple Maps werken.

    ‘Net als BlackBerry QNX’

    De situatie lijkt wel een beetje op die rond BlackBerry: Apple opende in de Canadese stad Ottawa een kantoor vlakbij de BlackBerry QNX-divisie, waar gewerkt wordt aan software voor de auto-industrie. Inmiddels zouden al heel wat voormalige QNX-medewerkers naar Apple zijn overgestapt, waaronder BlackBerry-veteraan Dan Dodge.

    BEKIJK OOK

    'Apple wil onderzoekscentrum openen vlakbij BlackBerry's autodivisie'
    21-1 · Apple is van plan om een onderzoekskantoor in Ottawa (Canada) te openen, vlakbij het kantoor waar BlackBerry automobiel-software maakt.
    61
  6. Censurion 15 december 2016 09:17
    quote:

    Dutchy Ron schreef op 15 december 2016 09:09:

    Microsoft also expanded its existing partnerships with two other suppliers of mapping data: Here, based in Chicago, and Esri, a company headquartered in Redlands, Calif.
    Other suppliers also are muscling into the market for smart maps. In February, Continental AG confirmed that it has a contract to supply its eHorizon smart map to an unnamed customer. Continental developed its map with IBM, Cisco and Here

    Onderschat HERE niet!
    Zijn waarschijnlijk gewoon API's. Iemand een link naar een iets meer technische uitleg van wat die integratie met Azure inhoudt?
  7. [verwijderd] 15 december 2016 09:20
    Heerlijk: FEBO nieuws! Billenknijpen (squeezen voor fijnproevers) hoort daar ook helemaal bij. Ook helemaal in de nieuwe Trump stijl!
  8. [verwijderd] 15 december 2016 09:22
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 15 december 2016 09:12:

    Waar gaan we op sluiten vandaag
    Ik teken voor 8.50
    Wat is er aan de hand?
    Kan jij even uitzoeken wat er aan de hand is?
  9. Koos99 15 december 2016 09:22
    quote:

    potpourri schreef op 14 december 2016 13:06:

    [...]

    Neen, want ben er OK mee, heb namelijk 500 call dec Long aan 8 euro en had die eigenlijk verwacht binnen te krijgen, nu koop ik die maar gestaffeld aan en gooi die op de grote hoop dat ijzeren voorraad noemt, dat begint trouwens weer serieuze vormen aan te nemen,

    Lekker die dec 8 calls
  10. forum rang 6 Dutchy Ron 15 december 2016 09:22
    Boven 7,98 sta ik in de plus, sluit ik het jaar met TT toch nog in het groen ;-)
    Short sqeez vandaag en morgen expiratie dec, zonder dit bericht expiratie rond 7,85
    Kon wel eens raar dagje worden
  11. [verwijderd] 15 december 2016 09:23
    Het lijkt stug dat dit nog zou draaien tot onder 8,00 voor morgenmiddag. Tijd om de hefboom weer wat aan te vullen nu de volle premie ook over die geschreven puts (veul!) binnen is.
3.270 Posts
Pagina: «« 1 ... 79 80 81 82 83 ... 164 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht