Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Innoconcepts Terug naar discussie overzicht

die Hugo...

59 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 juli 2010 23:12
    Hugo met aandelen na de deal met Proventec, bij een koers van Inno tussen de 0,22 en 0,23

    quote:

    7 jul 10, 10:25 - Hugo44 schreef:

    Ik verwacht dat de koers langzaam richting de 40 cent zal gaan. Want voordat de Proventec-zaak speelde lag de koers nog rond de 50 cent. Nu hebben we 20% meer aandelen.

    Natuurlijk kost het Inno daarnaast ook nog wat geld. Toch was het een half jaar geleden ook al duidelijk dat Proventec geldproblemen had, het stond in hun persbericht van 23 november 2009:

    "We are continuing to look at ways of repaying and or converting the loan notes in issue and this and the preservation of cash remain high on the agenda of your Board."

    Ik vind het positief dat Niraj Mehra de al jaren voortslepende zaak Proventec definitief heeft geregeld. Dat had al veel eerder moeten gebeuren.
    [/quote]

    Hugo (2 weken later) zonder aandelen na de deal met Proventec, bij een koers van Inno tussen de 0,22 en 0,23

    [quote=21 jul 10, 09:27 - Hugo44]
    Laat je niet blij maken met en dooie mus! Je kunt uit de brief duidelijk opmaken dat Inno nu erg krap bij kas zit. Dus de zorgen zijn niet over. Dat er in oktober een extra vergadering komt, tja, wat hebben we daar aan? Ik zou nog even afblijven van Inno, het kan ook nog verder naar beneden.
  2. Hugo44 22 juli 2010 10:01
    Wat ik wel heb geleerd met beleggen is dat je niet moet vasthouden aan veronderstellingen als de praktijk anders uitwijst. Het ging met Inno niet naar 40 cent, maar wel iets boven de 30 cent. Toen zakte de koers langzaam terug en heb ik verkocht, op gemiddeld 26 cent (aankoop 18,5). Ik vond dat een mooi resultaat en heb winst genomen. Als ik er weer brood in zie kom ik wel weer terug. Tussentijds heb ik een paar dagen Apple gehad, winst genomen, nu USG gekocht. Morgen cijfers USG, ik denk beter dan wordt verwacht.
  3. [verwijderd] 22 juli 2010 12:46
    nevermind Hugo
    vond dat je aardig op de hoogte was van het reilen en zeilen bij Inno
    had je berichtgeving in eerste instantie alleen iets objectiever ingeschat
    dat je maar veel goede trades mag maken!
  4. Hugo44 22 juli 2010 16:56
    Ik volg Inno al jaren, ik heb er ook veel geld in gestoken wat waarschijnlijk nooit meer terugkomt. Inno is nog steeds niet scheutig met informatie, dus moet je zelf op zoek, via websites of andere kanalen.

    Het is lastig om via websites van de gelieerde bedrijven iets te weten te komen. Ik heb sinds de overname in dec.2007 een e-mail abo op nieuws van Formy Tachov, maar ik heb nog nooit iets ontvangen. Hun website is sindsdien niet gewijzigd.

    Als je bij Dampack kijkt, waar Inno sinds nov.2009 een samenwerking mee heeft, is het laatste nieuws van 2 jaar geleden.

    De samenwerking van Inno met de Obeikan Groep in Saoedi-Arabië is nergens te vinden op een website van Obeikan.

    Op de site van WNA staan alleen producten, af en toe een nieuw product.

    De Rompa groep doet het beter, de verschillende sites zijn nu samengevoegd op rompagroup.com, naast productinfo ook af en toe wat nieuws.

    Dan HTP Tooling, een weinig schokkende website, wel wat aardige productinfo. De verwijzing naar de site van Ipac levert niets op: www.ipactechnologies.com/

    De andere website die speciaal over IPac is ingericht bevat weinig info (http://www.ipacfpe.com/)

    De site van Inno zelf houdt het bij de persberichten, er staat weinig op over deelnemingen, deels is de info ook verouderd.

  5. [verwijderd] 22 juli 2010 21:45
    Bedankt voor de nuttige info Hugo...!

    Er zijn er wel meer die een dubbel gevoel bij innoconcepts hebben, anders waren we allemaal wel blijven zitten. Hugo, lijkenpikker en ikzelf hebben allemaal hun winst verzilverd. Ik ben er weer terug ingestapt omdat ik het gevoel had dat ze wel eerder met nieuws naar buiten waren gekomen. Die brief naar de aandeelhouders is een mooi gebaar, maar daar hadden ze ook veel eerder mee kunnen komen, had de koers nu nog kunnen hangen rond de 30 cent of misschien wel wat hoger. Maar door het uitblijven van nieuws is er zoveel onzekerheid ontstaan, dat de meeste hun aandelen weer van de hand hebben gedaan en of in ieder geval angst veroorzaakt hebben waardoor we weer wegzakte naar 22 cent.

    Gelukkig is voor mij vandaag de bodem op 22 cent wel bevestigd en hoop dat de positieve trend zich doorzet. Ik heb alle begrip voor CEO Mehra, hij is er ook niet bij gebaat dat de koers zo laag staat en laag blijft staan,maar door zijn komst is er nu schoon schip gemaakt en de hele berg slecht nieuws nu wel geweest. Ik geloof daarom nog steeds op een goede afloop en dat innoconcepts nu toch snel met goed nieuws gaat komen. Dat gaven ze zelf ook aan, "ik citeer"

    Nieuwe spuitgiettechnologie

    "De aandacht kan daardoor weer volledig op de core business worden gericht: de productie en verkoop van traditionele matrijzen en het doorontwikkelen van InnoConcepts' nieuwe spuitgiettechnologie waarmee op korte termijn de eerste klant moet worden overtuigd"
    Bron: www.veb.net/content/HoofdMenu/Beurs/K...

    Transparantere Onderneming Omzetontwikkeling per kwartaalbasis

    We maken van Innoconcepts een transparantere onderneming'', aldus CEO Niraj Mehra. Het bedrijf is voornemens om op kwartaalbasis de omzetontwikkeling te rapporteren.
    Bron: www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...

    Marketperformer-advies Innoconcepts van AEK

    AMSTERDAM (AFN) - Innoconcepts heeft een initieel marketperformer-advies gekregen van AEK Research. Volgens analist Martin Crum heeft het uitvindersbedrijf een veelbelovende technologie in huis en is het voldoende gefinancierd voor de korte termijn.

    Tegelijk heeft Innoconcepts met een negatieve erfenis te maken. We wachten duidelijke signalen af in hoeverre het management in staat is het bedrijf op succesvolle wijze te hervormen, aldus Crum in een rapport.
    Bron: www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...

    Mijn vraag aan allen lezers is, hebben ze de Q1 cijfers gepresenteerd, want die kan ik nergens vinden? En wanneer zouden de Q2 cijfers komen of een update van de Omzetontwikkeling per kwartaal?
  6. [verwijderd] 23 juli 2010 00:26
    Mehra heeft schoon schip gemaakt en het van te voren netjes aangekondigd. Ik denk dat de claimemissie bedoeld was om de puinhopen op te ruimen. Lees hieronder het artikel:

    13 Dec 2009 17:20:38
    Voormalige top Innoconcepts misleidde aandeelhouders

    Innoconcepts blijkt beleggers stelselmatig te positief te hebben voorgelicht over de eigen ontwikkelingen. Te positieve verhalen van voormalige bestuurders en agressieve boekhoudcapriolen hebben moeten verbloemen hoe hoog de nood is. Om een faillissement te vermijden moeten beleggers nu bijspringen.

    Onder het bewind van de nieuwe topman Niraj Mehra wordt steeds duidelijker dat bij Innoconcepts de problemen stelselmatig onder het tapijt zijn geveegd. In korte tijd is meer dan 50 procent van het eigen vermogen verdampt door extra afschrijvingen van 58 miljoen euro op een balanstotaal circa 150 miljoen euro. De kas is inmiddels leeg, er zijn grote schulden bij huisbank ING (55 miljoen euro) en voorlopig weinig inkomsten.

    Om een faillissement te voorkomen moeten beleggers bij springen. Tegen heug en meug zullen ze moeten instemmen met een claimemissie van 27,2 miljoen euro, zodat Innoconcepts voorlopig verder kan.

    Met het opgehaalde kapitaal zal het bedrijf een overbruggingskrediet van tien miljoen euro bij ING aflossen. Het resterende kapitaal wordt onder meer gebruikt om de nieuwe strategie op te tuigen en de nettoschuld te verlagen.

    Verwatering 200 procent
    Na de afronding van de emissie zullen er 78,4 miljoen aandelen uitstaan, een verdrievoudiging van het huidige aantal van 26,1 miljoen. Op basis van de mogelijke extra verwatering door de onderhandse plaatsing bij Mehra en de uitoefening van opties zullen er zelfs 86,1 miljoen stukken uitstaan.

    Alles over Innoconcepts
    De emissie is door een aantal grootaandeelhouders en de bank volledig gegarandeerd. Een grote nieuwe investeerder wil nog anoniem blijven. In de emissie gaat Mehra voorop; hij investeert vier miljoen euro en krijgt als extraatje voor zijn deelname een groot pakket opties. Deze toekenning vloeit voort uit zijn vorstelijke beloningspakket.

    Misleiding
    Naar nu blijkt nam het vorige bestuur het niet zo nauw met een adequate verantwoording richting beleggers. Voor het eerst zijn aandeelhouders in de aandeelhoudersvergadering begin december geïnformeerd over technische problemen bij de invoering van de I Pac technologie (injection moulding), het intellectuele eigendom van Innoconcepts. Innoconcepts´ techniek is, in tegenstelling tot wat het vorige bestuur verkondigde, nog niet ver genoeg ontwikkeld en staat nog in de kinderschoenen.

    Deze technologie leek zich afgaand op de woorden van founding father tot september commissaris Fred Langerak en voormalig I-Pac directeur Peter Teerlink voldoende te hebben bewezen voor het gebruik van cd- en dvd doosjes en transportverpakkingen (kratten en pallets).

    Dit zou blijken uit de langlopende licentieovereenkomsten met het Chinese Cheng Meng (multimedia) en Schoeller Arca Systems (SAS). Maar nu blijken deze overeenkomsten nog nauwelijks royaltyinkomsten te hebben opgeleverd.

    En dat is schrikken voor aandeelhouders, die door de voormalige top heel andere verhalen voorgeschoteld kregen. Geïnteresseerde partijen stonden in de rij om de Innoconcepts-technologie af te nemen en het Barendrechtse bedrijf kon het werk niet aan om ze allemaal te contracteren.

    Dat de reeds bestaande partners in de verste verte niet de voorgespiegelde voordelen behaalden met de technologie is nooit gemeld. President-commissaris Gerard Jansen Venneboer brengt het nu alsof de nieuwe strategie noodzakelijk is geworden door de kredietcrisis. Beleggers weten wel beter.

    Agressief boekhouden
    Innoconcepts hanteerde bovendien een agressieve boekhoudmethode. Omzet voor een gehele licentieperiode (bijvoorbeeld vijf jaar) werd als gerealiseerd beschouwd op het moment dat het contract met de tegenpartij was gesloten. Zonder deze dubieuze methode zou Innoconcepts nooit winstcijfers en operationeel positieve kasstromen hebben kunnen presenteren.

    Toen de prestaties in de praktijk achterbeleven bij de voorspellingen, staakten afnemers de betalingen. De tekorten in de kas werden aangevuld met emissies, die door de ten onrechte gepresenteerde winsten tegen een hoge koers in de markt konden worden gezet. In 2008 kwam de ommekeer. Innoconcepts kon niet langer de problemen blijven verbloemen en door de kredietcrisis kon geen geld meer via emissies worden aangetrokken.

    Innoconcepts leek een speler van internationaal formaat, die wereldspelers als klanten maar voor het kiezen had. Voor de megalomane top van Innoconcepts waren de technische problemen kennelijk alleen maar van ondergeschikt belang. Mehra presenteert zijn plannen enthousiast, maar of dat voldoende zal zijn om de scepsis onder beleggers en afnemers weg te nemen, is nog onduidelijk.



  7. Beate 23 juli 2010 13:56
    Duidelijk geval van opzettelijke misleiding. Lijkt me genoeg voor zware straf van het voormalige bestuur. Gaan Mehra cs. dat nu ook op de bestuurders verhalen? Doet de VEB nog iets? Of Lakeman misschien?

    Groetjes,
    Beate

    quote:

    superted2 schreef:

    Mehra heeft schoon schip gemaakt en het van te voren netjes aangekondigd. Ik denk dat de claimemissie bedoeld was om de puinhopen op te ruimen. Lees hieronder het artikel:

    13 Dec 2009 17:20:38
    Voormalige top Innoconcepts misleidde aandeelhouders

    Innoconcepts blijkt beleggers stelselmatig te positief te hebben voorgelicht over de eigen ontwikkelingen. Te positieve verhalen van voormalige bestuurders en agressieve boekhoudcapriolen hebben moeten verbloemen hoe hoog de nood is. Om een faillissement te vermijden moeten beleggers nu bijspringen.

    Onder het bewind van de nieuwe topman Niraj Mehra wordt steeds duidelijker dat bij Innoconcepts de problemen stelselmatig onder het tapijt zijn geveegd. In korte tijd is meer dan 50 procent van het eigen vermogen verdampt door extra afschrijvingen van 58 miljoen euro op een balanstotaal circa 150 miljoen euro. De kas is inmiddels leeg, er zijn grote schulden bij huisbank ING (55 miljoen euro) en voorlopig weinig inkomsten.

    Om een faillissement te voorkomen moeten beleggers bij springen. Tegen heug en meug zullen ze moeten instemmen met een claimemissie van 27,2 miljoen euro, zodat Innoconcepts voorlopig verder kan.

    Met het opgehaalde kapitaal zal het bedrijf een overbruggingskrediet van tien miljoen euro bij ING aflossen. Het resterende kapitaal wordt onder meer gebruikt om de nieuwe strategie op te tuigen en de nettoschuld te verlagen.

    Verwatering 200 procent
    Na de afronding van de emissie zullen er 78,4 miljoen aandelen uitstaan, een verdrievoudiging van het huidige aantal van 26,1 miljoen. Op basis van de mogelijke extra verwatering door de onderhandse plaatsing bij Mehra en de uitoefening van opties zullen er zelfs 86,1 miljoen stukken uitstaan.

    Alles over Innoconcepts
    De emissie is door een aantal grootaandeelhouders en de bank volledig gegarandeerd. Een grote nieuwe investeerder wil nog anoniem blijven. In de emissie gaat Mehra voorop; hij investeert vier miljoen euro en krijgt als extraatje voor zijn deelname een groot pakket opties. Deze toekenning vloeit voort uit zijn vorstelijke beloningspakket.

    Misleiding
    Naar nu blijkt nam het vorige bestuur het niet zo nauw met een adequate verantwoording richting beleggers. Voor het eerst zijn aandeelhouders in de aandeelhoudersvergadering begin december geïnformeerd over technische problemen bij de invoering van de I Pac technologie (injection moulding), het intellectuele eigendom van Innoconcepts. Innoconcepts´ techniek is, in tegenstelling tot wat het vorige bestuur verkondigde, nog niet ver genoeg ontwikkeld en staat nog in de kinderschoenen.

    Deze technologie leek zich afgaand op de woorden van founding father tot september commissaris Fred Langerak en voormalig I-Pac directeur Peter Teerlink voldoende te hebben bewezen voor het gebruik van cd- en dvd doosjes en transportverpakkingen (kratten en pallets).

    Dit zou blijken uit de langlopende licentieovereenkomsten met het Chinese Cheng Meng (multimedia) en Schoeller Arca Systems (SAS). Maar nu blijken deze overeenkomsten nog nauwelijks royaltyinkomsten te hebben opgeleverd.

    En dat is schrikken voor aandeelhouders, die door de voormalige top heel andere verhalen voorgeschoteld kregen. Geïnteresseerde partijen stonden in de rij om de Innoconcepts-technologie af te nemen en het Barendrechtse bedrijf kon het werk niet aan om ze allemaal te contracteren.

    Dat de reeds bestaande partners in de verste verte niet de voorgespiegelde voordelen behaalden met de technologie is nooit gemeld. President-commissaris Gerard Jansen Venneboer brengt het nu alsof de nieuwe strategie noodzakelijk is geworden door de kredietcrisis. Beleggers weten wel beter.

    Agressief boekhouden
    Innoconcepts hanteerde bovendien een agressieve boekhoudmethode. Omzet voor een gehele licentieperiode (bijvoorbeeld vijf jaar) werd als gerealiseerd beschouwd op het moment dat het contract met de tegenpartij was gesloten. Zonder deze dubieuze methode zou Innoconcepts nooit winstcijfers en operationeel positieve kasstromen hebben kunnen presenteren.

    Toen de prestaties in de praktijk achterbeleven bij de voorspellingen, staakten afnemers de betalingen. De tekorten in de kas werden aangevuld met emissies, die door de ten onrechte gepresenteerde winsten tegen een hoge koers in de markt konden worden gezet. In 2008 kwam de ommekeer. Innoconcepts kon niet langer de problemen blijven verbloemen en door de kredietcrisis kon geen geld meer via emissies worden aangetrokken.

    Innoconcepts leek een speler van internationaal formaat, die wereldspelers als klanten maar voor het kiezen had. Voor de megalomane top van Innoconcepts waren de technische problemen kennelijk alleen maar van ondergeschikt belang. Mehra presenteert zijn plannen enthousiast, maar of dat voldoende zal zijn om de scepsis onder beleggers en afnemers weg te nemen, is nog onduidelijk.



  8. Hugo44 23 juli 2010 14:12
    quote:

    superted2 schreef:

    Mijn vraag aan allen lezers is, hebben ze de Q1 cijfers gepresenteerd, want die kan ik nergens vinden? En wanneer zouden de Q2 cijfers komen of een update van de Omzetontwikkeling per kwartaal?
    Gewoon op de website van inno bij de persberichten:

    www.inno-concepts.com/fileadmin/user_...

    Resultaat tweede kwartaal zal wel half augustus komen.
  9. [verwijderd] 26 juli 2010 12:41
    quote:

    superted2 schreef:

    Gelukkig is voor mij vandaag de bodem op 22 cent wel bevestigd
    Weet je het zeker Ted???

    Fonds: aand. InnoConcepts.
    Laatste Volume Tijd
    Laatste 0,22 3.500 12:35:46
    Verschil -0,008 -3,5088 %

    Bid Ask
    Orders Volume Bid Ask Volume Orders
    2 15.000 0,211 0,224 6.392 1
    5 31.870 0,21 0,225 10.000 2
    1 10.000 0,201 0,23 19.833 3
    5 38.150 0,20 0,231 20.500 2
    1 16.000 0,19 0,232 2.101 1
  10. [verwijderd] 26 juli 2010 13:22
    Het boekje zag er vanmorgen wederom goed uit, maar soms zijn er toch flinke dumps. Sta er inderdaad wel van te kijken dat we niet omhoog kunnen.
  11. Hugo44 26 juli 2010 14:05
    22 cent gaat het niet houden, en de steun op 21 cent (volgens Quoteweb) is ook niet al te groot. Ik zie de koers deze week helaas richting 20 cent gaan.
  12. [verwijderd] 26 juli 2010 14:39
    We kunnen zeker omhoog, maar dan moeten er wel mensen zijn die geloven in dit bedrijf en aandelen durven kopen.. En die mensen zijn er dus niet meer (ook niet heel verrassend)
  13. Jaantje2 26 juli 2010 19:39
    quote:

    Hugo44 schreef:

    22 cent gaat het niet houden, en de steun op 21 cent (volgens Quoteweb) is ook niet al te groot. Ik zie de koers deze week helaas richting 20 cent gaan.
    En hoogst waarschijnlijk onder de €0.19
  14. Beate 27 juli 2010 07:41
    Ik zie Inno nog wel boven de 1 ct blijven. Schommelt wat tussen 1 cent en 18€ denk ik.

    Groetjes,
    Beate
  15. [verwijderd] 27 juli 2010 11:52
    quote:

    lijkenpikker schreef:

    [quote=superted2]
    Gelukkig is voor mij vandaag de bodem op 22 cent wel bevestigd[/quote]

    Weet je het zeker Ted???

    Fonds: aand. InnoConcepts.
    Laatste Volume Tijd
    Laatste 0,22 3.500 12:35:46
    Verschil -0,008 -3,5088 %

    Bid Ask
    Orders Volume Bid Ask Volume Orders
    2 15.000 0,211 0,224 6.392 1
    5 31.870 0,21 0,225 10.000 2
    1 10.000 0,201 0,23 19.833 3
    5 38.150 0,20 0,231 20.500 2
    1 16.000 0,19 0,232 2.101 1
    Krááááááááááááááááááák

    Fonds: aand. InnoConcepts.
    Laatste Volume Tijd
    Laatste 0,201 4.800 11:29:28
    Verschil -0,012 -5,634 %

    Bid Ask
    Orders Volume Bid Ask Volume Orders
    2 40.000 0,201 0,211 6.361 1
    7 47.708 0,20 0,219 16.904 2
    1 3.100 0,193 0,22 15.000 2
    1 10.000 0,191 0,224 18.605 1
    2 16.500 0,19 0,225 31.500 2
  16. [verwijderd] 27 juli 2010 15:12
    Hey Lijkenpikker,

    Inderdaad lag de bodem niet op 22 cent, al leek het er dagen op dat de bodem stevig genoeg was. Er lijkt nu we de 20 cent hebben aangeraakt, weer wat opwaarts potentieel te zijn en het boekje is inmiddels ook weer aangevuld,we staan voor vandaag zelfs op winst. Toch blijf ik positief en hou mijn stukjes gewoon rustig vast.

    Bied:
    0 1 000 0.210
    0 800 0.208
    0 5 199 0.207
    0 1 000 0.205
    0 2 500 0.203
    0 8 789 0.202
    0 27 985 0.201
    0 618 788 0.200
    0 20 500 0.190
    0 4 000 0.189

    Laat:
    0.215 15 250 0
    0.218 13 204 0
    0.219 18 605 0
    0.220 44 000 0
    0.222 6 000 0
    0.225 1 500 0
    0.228 19 650 0
    0.230 10 000 0
    0.231 20 500 0
    0.236 10 000 0
59 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.858
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.511
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.059
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.837
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.501
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.872
ageas 5.843 109.790
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.041
Air France - KLM 1.024 34.413
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.596
Allfunds Group 3 1.242
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 343
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.612
AMG 965 126.899
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.220
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.631
Arcelor Mittal 2.025 318.829
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.209
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.333
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.801
ASML 1.762 78.093
ASR Nederland 18 4.183
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 348
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.830
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 04 juni

    1. Werkloosheid mei (Dld)
    2. Vacatures april (VS)
    3. Fabrieksorders april (VS)
  2. 05 juni

    1. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex diensten Caixin mei (Chi)
    3. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Dld)
    4. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (EU)
    5. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (VK)
    6. Producentenprijzen april (eurozone)
    7. Campbell Soup Q3-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht