Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

TNT Express Terug naar discussie overzicht

Laatste nieuws

51 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pardon 28 november 2012 20:10
    United Parcel Service Inc ( UPS ) kan bieden om goederen voor rivalen te vervoeren naar een 5160000000-euro (6670 miljoen dollar) de aankoop van TNT Express NV (TNTE) te redden te midden van de Europese Unie antitrust betreft, drie mensen die bekend zijn met de plannen gezegd.

    UPS garanties waardoor anderen om items te sturen tegen vaste prijzen via een netwerk van vrachtwagens, vliegtuigen en opslagplaatsen, om een ??voldoende aantal Europese concurrenten in 's nachts express zendingen te behouden overweegt, de belangrijkste zorg van de EU-regelgevers, zei de mensen, die anoniem wenst worden geïdentificeerd omdat de gesprekken zijn prive.

    UPS is ook te kijken naar de verkoop van activa als onderdeel van een pakket van oplossingen die het kan opleveren aan toezichthouders zo spoedig morgen, zeiden de mensen. Anton van der Lande, een woordvoerder in Brussel voor Atlanta gevestigde UPS, weigerde commentaar te geven op de eventuele middelen.

    UPS de overname van TNT wordt steeds meer geconfronteerd investeerder scepsis, met voorraad van de Nederlandse firma de handel op een 21 procent korting op de 9,50-euro-een-aandeel biedprijs, als 's werelds grootste pakket-delivery bedrijf worstelt om te winnen goedkeuring van de EU. Sinds de aankondiging van de aankoop op 19 maart, heeft UPS twee keer schoof de streefdatum om de grootste overname in de 105 ronden - jarige geschiedenis van de herziening van de regelgeving blijft.

    Regelgevers zal worden gekeken naar de vraag of de toegang remedie effectief zou zijn en iets wat ze konden controleren, aldus Bruce Kilpatrick, een in Londen gevestigde advocaat met Addleshaw Goddard. Zij zouden ook proberen uitzicht vanaf rivalen op de manier waarop de toegang tot het netwerk zou werken.

    "Voor de distributienetwerken, het probleem is dat het niet alleen over de prijs - het gaat ook om service levels en de voorwaarden van toegang, dus de remedie wordt aanzienlijk complexer," zei hij in een e-mail.

    TNT daalt
    TNT daalde 13 cent, of 1,7 procent, tot 7,47 euro bij het sluiten van de handel vandaag in Amsterdam. De voorraad is gestegen met 29 procent dit jaar, de waardering van het bedrijf op 4,06 miljard euro. UPS steeg 0,7 procent tot 72,68 dollar op 1:46 uur in New York.

    "Het suggereert dat al hun andere pogingen om de EU-visie op de markt te verbreden niet hebben gewerkt", zegt Damian Brewer, een in Londen gevestigde RBC Capital Markets analist die beoordeelt presteren TNT. "Het tweede ding is welk niveau is de vaste prijs vastgesteld op? Wie stemt wat de prijs is vastgesteld op en hoe lang voor? Dat betekent dat je kunt krijgen op het grondgebied van het zijn een prijs-gereguleerde nutsbedrijf. "

    UPS bod vereist "substantiële corrigerende maatregelen" om antitrust weg te nemen, de EU-commissaris voor Concurrentie Joaquin Almunia zei in een 2 november toespraak. Regelgevers formele bezwaar toegezonden aan de bedrijven vorige maand een opsomming van mogelijke problemen met het bod op TNT, die UPS omvang zou verdubbelen in Europa.

    Asset Sales
    UPS is gericht op La Poste SA DPD pakketdienst distributie-eenheid als de gewenste koper voor haar EU-materiaal, een van de mensen zeiden. Het is de bedoeling dat door het aanbieden van voldoende activa, alsmede een netwerk sharing agreement, DPD zou worden beschouwd als een sterke concurrent van de EU, de persoon zei.

    UPS heeft ook informele gesprekken met de Royal Mail Group Ltd 's dochteronderneming van GLS en als aangehouden FedEx Corp ( FDX ) , de persoon zei. Royal Mail, La Poste en FedEx vertegenwoordigers weigerde commentaar te geven over eventuele gesprekken.

    FedEx is niet waarschijnlijk activa te kopen van de gecombineerde onderneming op dit punt, omdat het wil dat de overeenkomst moet worden geblokkeerd, drie mensen gezegd. FedEx kan heroverwegen kopen activa indien zij van mening UPS heeft andere levensvatbare kopers gevonden en de deal zou de EU goedgekeurde, zeiden ze.

    'Helpen FedEx'
    "Ik had verwacht dat ze vrij ver gaan, maar niet zo veel helpen FedEx om een ??opstap te creëren om uit te breiden in Europa", aldus Marcel Achterberg, een in Amsterdam gevestigde Petercam-analist die adviseert het kopen van TNT voorraad. "Als ze bereid zijn om dat te doen, het risico van ze weg lopen als gevolg van de remedies is kleiner dan verwacht, dus ik zou zeggen dat het een positief."

    Bij UPS en TNT oorspronkelijk overeengekomen om de overname van het bedrijf naar schatting het kan nodig zijn om de internationale kleine TNT pakketpost bedrijf, dat een omzet van ongeveer 900 miljoen euro heeft en in ruime mate aanwezig in Europa, verkopen een van de mensen zeiden. UPS's aanbod om de EU deze week kan verschillen van de eerste ramingen, zei de persoon.

    Bij UPS en TNT oorspronkelijk overeengekomen om de overname van het bedrijf naar schatting het kan nodig zijn om de internationale kleine TNT pakketpost bedrijf, dat een omzet van ongeveer 900 miljoen euro heeft en in ruime mate aanwezig in Europa, verkopen een van de mensen zeiden. UPS kan hebben sinds getweaked het actief aanbod als van de EU bezwaren overschreden verwachtingen van het bedrijf, zei de persoon.

    Regelgevers vertelde UPS vorige maand dat het bod op TNT zou een van de weinige serieuze concurrenten op de Europese bezorgdiensten markt te nemen, een persoon bekend met de toezichthouders 'klacht zei op het moment.

    TNT en Deutsche Post AG (DPW) 's DHL, de markt-aandeel leider, zijn de belangrijkste concurrenten van UPS voor de volgende dag express leveringen binnen Europa, op basis van antitrust bezwaren van de Europese Commissie, zei dat de persoon, die de vertrouwelijke aanklacht zag op de zaak.

    Deutsche Post CEO Frank Appel zei in een interview Frankfurt was hij niet in staat om te reageren, totdat hij had gezien de definitieve voorstellen.

    Om de verslaggevers contact op dit verhaal: Aaron Kirchfeld in Londen op akirchfeld@bloomberg.net; Mary Jane Credeur in Atlanta op mcredeur@bloomberg.net; Mary Schlangenstein in Dallas op maryc.s @ bloomberg.net

    Ed Dufner op edufner@bloomberg.net; Chad Thomas op cthomas16@bloomberg.net: aan de redactie die verantwoordelijk is voor dit verhaal contact op
  2. pardon 30 november 2012 07:23
    UPS en TNT dienen concessies in bij EU

    Gepubliceerd: Friday 30 November 2012 07:19

    HOOFDDORP (AFN) - UPS en TNT Express hebben bij de Europese Commissie voorstellen ingediend die de zorgen over de gevolgen van hun samensmelting voor de concurrentie moeten wegnemen. Die concessies hebben geen gevolgen voor de voorwaarden waaronder UPS TNT wil overnemen, meldden de twee bedrijven vrijdag.

    UPS en TNT bieden aan activiteiten te verkopen en zijn ook bereid capaciteit op het gebied van luchtvracht beschikbaar te stellen aan concurrenten. Nadere detaisl worden niet gegeven omdat de discussies met de Europese Commissie nog lopen en de te nemen maatregelen nog kunnen veranderen.
  3. nestel 30 november 2012 08:46
    UPS en TNT dienen concessies in bij EU

    Gepubliceerd op 30 nov 2012 om 07:19 | Views: 258 | Onderwerpen: Europa


    HOOFDDORP (AFN) - UPS en TNT Express hebben bij de Europese Commissie voorstellen ingediend die de zorgen over de gevolgen van hun samensmelting voor de concurrentie moeten wegnemen. Die concessies hebben geen gevolgen voor de voorwaarden waaronder UPS TNT wil overnemen, meldden de twee bedrijven vrijdag.

    UPS en TNT bieden aan activiteiten te verkopen en zijn ook bereid capaciteit op het gebied van luchtvracht beschikbaar te stellen aan concurrenten. Nadere details worden niet gegeven omdat de discussies met de Europese Commissie nog lopen en de te nemen maatregelen nog kunnen veranderen.

    UPS bracht dit voorjaar een bod uit van 9,50 euro per aandeel op TNT Express. Al snel bleek dat de Europese Commissie niet zonder meer akkoord zou gaan omdat de combinatie wellicht een te groot deel van de markt voor zich zou opeisen. Vorige maand maakte de commissie formeel haar bezwaren kenbaar.

    Volgend jaar

    De twee bedrijven lieten vrijdag weten nog altijd samen te werken met de Europese Commissie om de overname door te laten gaan. Zij herhaalden hun verwachting dat de transactie begin volgend jaar kan worden afgerond. Aanvankelijk had de overname eind dit jaar al moeten zijn voltooid.

    Het voortbestaan en de dienstverlening aan klanten van de af te stoten onderdelen mogen niet in gevaar komen, stelden UPS en TNT. Eventuele kopers zullen daarover garanties moeten afgeven.
  4. [verwijderd] 30 november 2012 09:23
    STOCKWATCH 'Indienen concessies UPS en TNT logische stap'
    AMSTERDAM (ANP) - Het indienen bij de Europese Commissie van voorstellen voor concessies door UPS om toestemming te krijgen voor de overname van TNT Express, is "een logische stap in het proces". Dat stelde analist Dieter Furniere van KBC vrijdag.
    Volgens Furniere bewijst het nieuws dat UPS en TNT vastbesloten zijn de overname tot een goed einde te brengen en samenwerken met de Europese Commissie om toestemming te krijgen. Hij handhaaft zijn hold-advies en koersdoel van 7,20 euro.
    Het aandeel TNT Express noteerde vrijdag om 9.16 uur 0,8 procent hoger op 7,64 euro, nog altijd ruim onder de biedprijs van 9,50 euro per aandeel van UPS. De AEX noteerde vlak.
    Bron: ANP
    Publicatiedatum: 30 nov 2012 09:21:26
    Copyright (c) 2012 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP
  5. Berdientje 30 november 2012 09:39
    quote:

    Berdientje schreef op 30 november 2012 08:58:

    Zo te lezen blijft het bod staan ;-)
    Ja dus :

    TNT Express werd 1% meer waard. UPS en TNT Express hebben bij de Europese Commissie voorstellen ingediend die de zorgen over hun samensmelting moeten wegnemen. De pakketbezorgers bieden aan activiteiten te verkopen en zijn bereid capaciteit op het gebied van luchtvracht beschikbaar te stellen aan concurrenten. De voorwaarden waaronder UPS TNT wil overnemen blijven onveranderd.

    + dat KCB een vinkje heeft geplaatst ;-) en dat zegt alles natuurlijk.
  6. forum rang 4 ischav2 30 november 2012 10:32
    MARKET TALK: TNT/UPS tonen toewijding - KBC

    AMSTERDAM (Dow Jones)--TNT Express (TNTE.AE) en UPS maakten vrijdag voorbeurs bekend een reeks voorstellen ingediend te hebben bij de Europese Commissie om de overname van TNT door UPS veilig te stellen, waaronder de verkoop van bedrijfsactiviteiten en assets en het openstellen van het Europese luchtvaart netwerk voor concurrenten. KBC-analist Dieter Furniere spreekt van een logische stap en geeft aan van mening te zijn dat de aangekondigde maatregelen inderdaad laten zien dat de twee bedrijven gecommitteerd blijven aan de overname en nauw samenwerken met de Europese Commissie voor goedkeuring. De analist hanteert een hold-advies en koersdoel van EUR7,20. Omstreeks 10.10 uur noteert het aandeel 0,4% hoger op EUR7,61, terwijl de AEX vlak noteert. (PBU)

    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


    (END) Dow Jones Newswires
    November 30, 2012 04:10 ET (09:10 GMT)

    En hoe verschillend kunnen analisten tegen een mogelijke deal aankijken:

    MARKET TALK: Kepler negatief over kans op succes TNT/UPS
    AMSTERDAM (Dow Jones)--TNT Express (TNTE.AE) en UPS maakten vrijdag voorbeurs bekend een reeks voorstellen ingediend te hebben bij de Europese Commissie om de overname van TNT door UPS veilig te stellen, waaronder de verkoop van bedrijfsactiviteiten en assets en het openstellen van het Europese luchtvaart netwerk voor concurrenten. Kepler-analist Andre Mulder geeft echter aan tal van complicaties te voorzien en twijfelt dientengevolge of de voorgestelde maatregelen afdoende zullen zijn om toestemming te krijgen van de Europese Commissie. Vooralsnog is de analist negatief over de kans op succes. Mulder hanteert een reduce-advies en koersdoel van EUR7,50. Omstreeks 9.10 uur noteert het aandeel 1,2% hoger op EUR7,66, terwijl de AEX met 0,1% daalt. (PBU)

    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

    (END) Dow Jones Newswires
    November 30, 2012 03:26 ET (08:26 GMT)
    Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.

    Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.
  7. mamaloe 30 november 2012 10:32
    Waarom stapt niemand in, voor deze koers 7,60 als er waarschijnlijk een bod komt van 9,50. Dan ben je wel te laat als het bod door gaat.
  8. forum rang 4 ischav2 30 november 2012 10:35
    quote:

    brunette30 schreef op 30 november 2012 10:32:

    Waarom stapt niemand in, voor deze koers 7,60 als er waarschijnlijk een bod komt van 9,50. Dan ben je wel te laat als het bod door gaat.
    Blijkbaar schat de markt de kans nog steeds niet hoog in...
    Heb zelf positie.
  9. [verwijderd] 30 november 2012 10:39
    quote:

    brunette30 schreef op 30 november 2012 10:37:

    ik heb ook een aantal gekocht, op 7,68
    Kan beter possie kopen is de klap niet zo hard als het toch mis mocht gaan.
  10. forum rang 4 ischav2 30 november 2012 10:45
    Ik kan mij niet voorstellen dat men zoveel arbeid verricht om de fusie door te laten gaan zonder dat men weet waar men aan begint. Maar ja ambtenaren....
  11. pardon 30 november 2012 12:54
    De yanks spelen poker met grote inzet en altijd winst.De koers blijven drukken,en goedkoop inkopen.
  12. ballie2 30 november 2012 16:35
    quote:

    brunette30 schreef op 30 november 2012 10:33:

    wel 1 miljoen omzet, maar de koers wil nog niet omhoog!!!
    Maak je niet druk om de koers. Uiteindelijk krijg je gewoon 9,50!
  13. [verwijderd] 30 november 2012 17:04
    quote:

    ballie2 schreef op 30 november 2012 16:35:

    [...]

    Maak je niet druk om de koers. Uiteindelijk krijg je gewoon 9,50!
    Amerikanen spelen een vies spel. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
  14. pardon 5 december 2012 19:31
    UPS Said om concessies aanbiedt in 13 landen voor TNT Deal
    Door Alex Webb , Aaron Kirchfeld & Mary Jane Credeur - 05 december 2012 18:43 GMT +0100
    Facebook Delen
    LinkedIn
    Google +1
    0 COMMENTS
    Afdrukken
    QUEUE
    Q
    United Parcel Service Inc (UPS) voorgesteld concessies in 13 van de Europese Unie 27 landen als het probeert om te duwen door middel van haar 5,16 miljard euro (6,75 miljard dollars) bod op TNT Express NV (TNTE) , twee mensen bekend met de situatie gezegd.
    UPS biedt aan voornamelijk TNT bedrijven te verkopen in kleinere Europese markten, zei de mensen, die anoniem wenst te worden geïdentificeerd omdat de onderhandelingen zijn prive.
    UPS, dat gevestigd is in Atlanta, een bod aan toezichthouders vorige week dat de verkoop van een aantal bedrijfsonderdelen en het verlenen van toegang tot haar netwerk voor luchtvervoer inbegrepen. UPS heeft twee keer schoof de streefdatum om de grootste overname in de 105-jarige geschiedenis, dat zijn omvang zal verdubbelen in te vullen Europa , zoals de fusie beoordeling blijft. Europese toezichthouders 'officiële deadline voor een uitspraak is nu 05 februari.
    UPS rivalen en klanten worden gevraagd te reageren op het voorstel van het bedrijf en hun feedback zal worden gebruikt door de EU om te bepalen of het aanbod voldoende is om de concurrentie op te lossen. Regelgevers formele bezwaren naar UPS in oktober, zei de overname zou een van de weinige serieuze rivalen in de Europese delivery-markt te verwijderen, volgens een persoon bekend met de toezichthouders klacht.
    "We zijn overgegaan tot een markttoets van de corrigerende maatregelen voorstel," EU-commissaris voor concurrentie Joaquin Almunia zei tegen verslaggevers in Brussel vandaag. Hij zei dat hij terug zou komen om de twee bedrijven "hen te informeren over een aantal van onze bezorgdheid gezien de resultaten." De markt testproces nog niet is voltooid, Almunia woordvoerder Antoine Colombani zei in een e-mail.
    TNT sloot op 7,64 euro in Amsterdam de handel van vandaag, de waardering van het Nederlandse bedrijf op 4,15 miljard euro. De voorraad is de handel 24 procent onder de biedprijs van 9,50 euro per aandeel.
    Kleinere Dochterondernemingen
    Terwijl ze sluiten niet uit UPS-eenheden, de concessies ingediend grotendeels invloed op kleinere TNT dochterondernemingen worden alle activa, klantencontracten en personeel, een van de mensen zeiden. Dat zou UPS de belangrijkste synergieën in de grootste markten te behouden, een andere persoon zei.
    "We zeiden op vrijdag zullen we niet in details te treden, en we gaan niet," Peggy Gardner, een woordvoerster van UPS, zei vandaag met betrekking tot de voorgestelde pakket corrigerende maatregelen. Hoofddorp, kon in Nederland gevestigde TNT woordvoerder Ernst Moeksis niet direct worden bereikt voor commentaar.
    Indien de Europese Commissie regel ten gunste van het beroep, UPS zou dan ongeveer zes maanden om de verkoop van activa, voert u een van de mensen zeiden.
    UPS bod voor TNT noodzakelijk "substantiële corrigerende maatregelen" aan de EU antitrust weg te nemen, Almunia zei in een 2 november toespraak. Regelgevers nog tijd hebben voordat ze nodig hebben om een ??beslissing over de UPS-TNT deal voor te bereiden, zei hij vandaag.
    Eenvoudige Remedies
    "Na de kerst zullen we moeten een ontwerp-besluit hebben en voor deze tijd moeten we maken ons definitieve advies met betrekking tot de capaciteit van de remedies uiteindelijk voorgesteld door UPS en TNT," zei hij.
    EU-regelgevers voorkeur corrigerende maatregelen bij fusies die "eenvoudig, werkbaar en eenvoudig te implementeren," Alexander Italianer, de antitrust-agentschap hoogste ambtenaar, zei op een conferentie in Brussel vandaag.
    Een aanbod om kritische technologie of infrastructuur de toegang moet eenvoudig zijn en moet effectief worden gecontroleerd om succesvol te zijn, zei hij. Hij heeft geen betrekking op de UPS-TNT transactie.
    Om de verslaggevers contact op dit verhaal: Alex Webb in Frankfurt op awebb25@bloomberg.net ; Aaron Kirchfeld in Londen op akirchfeld@bloomberg.net ; Mary Jane Credeur in Atlanta op mcredeur@bloomberg.net
51 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.296
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.611
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.007
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.558
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.194
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.769
ageas 5.843 109.781
Agfa-Gevaert 13 1.879
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.372
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.709
Allfunds Group 3 1.224
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.769
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.424
AMG 965 126.338
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.177
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.729
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.160
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.295
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.736
ASML 1.762 77.311
ASR Nederland 18 4.157
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
    8. VS ondernemersvertrouwen MKB april
    9. Home Depot Q1-cijfers
    10. Maandrapport OPEC
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht