PostNL mei 2018, ontslagen !

3.296 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 161 162 163 164 165 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
pielsje
0
quote:

Martijn van M schreef op 10 mei 2018 22:59:


[...]

Dank, denk dat Pielsje voor de uitnodiging gaat bedanken.
Mening Martijn


PS. Pielsje is al jaren regelmatig een bezoeker van dit forum maar meestal alleen maar goed voor opmerkingen 'onder de gordel' en opmerkingen die eigenlijk niets met PostNL of financiele zaken van doen hebben hebben... bij voorkeur op dagen dat de koers onderdruk staat natuurlijk. Wat me wel opvalt is dat ik me niet kan heugen dat Pielsje überhaupt ooit te kennen heeft gegeven dat hij over PostNL aandelen beschikt... hij is meer van het maken van het soort opmerkingen als dat hij 'aandelen PostNL niets eens cadeau zou willen krijgen'.

Waar staat dit?


Vooral goed voor ludieke opmerkingen en onmogelijke ambigue vragen, verder bepaald geen figuur waar iemand iets wijzer van zal worden.


Martijn M. vooral goed voor ludieke opmerkingen en onmogelijke ambigue vragen, verder bepaald geen figuur waar iemand iets wijzer van zal worden.
pielsje
0
quote:

keffertje schreef op 10 mei 2018 22:01:


[...]

Daar gaan we weer..... 'ímpliciet suggereer je', martijn weet weer beter hoe hans het bedoelt dan hans zelf, waar vind je zo'n geweldenaar......Deze man leeft in zijn eigen fantasiewereld
Martijn van M
0
quote:

pielsje schreef op 11 mei 2018 07:30:


[...]

Martijn M. vooral goed voor ludieke opmerkingen en onmogelijke ambigue vragen, verder bepaald geen figuur waar iemand iets wijzer van zal worden.


(Pielsje is bezig om mijn geciteerde post anders voor te doen dan wat ik zelf geschreven heb. Pielsje draait er zijn hand niet voor om de waarheid op z'n kop te zetten... eigenlijk een kwestie van alleen maar zitten zieken, hij richt zijn gifpijlen regelmatig trouwens ook op andere mensen hoor. In combinatie met het feit dat hij zegt geen aandelen PostNL te hebben - onduidelijk is of hij ze überhaupt ooit heeft gehad - zegt dit weer iets over met wat voor soort volk we hier te maken hebben)
pielsje
0
quote:

Go Go Go ! schreef op 10 mei 2018 21:40:


[...]

Het is een voorbeeld wat Hansbeleg geeft, Martijn. Niets meer en niets minder.

Ik begin nu werkelijk te geloven dat jij degene bent, die werkelijk totaal paranoïde is. Je ziet inmiddels in bijna alles vreemde dingen, suggesties en voorbeelden, die met de beste wil van de wereld niet te ontdekken zijn.
Martijn, lees bovenstaand nog eens goed door
Accuboor
0
Ik lees net dat de CEO van Amazon (Jeff Bezos) een jaarsalaris heeft van USD1,7mln. Zou PostNL Amazon als peer gebruiken? ;-)
Geefgas
0
quote:

Accuboor schreef op 10 mei 2018 18:02:


Ik zal mijzelf vannacht maar in slaap huilen met de laatste tip in mijn gedachte...

www.leren.nl/cursus/sociale-vaardighe...

Prettige avond allen
Fantastisch, echt humor!
Ik ben bang trouwens dat de “betweter” op dit blog zichzelf te rijk rekent met de zin dat hij een gewaardeerd expert is in het geval van dit blog.

Vooral de laatste bullet is voor mij de meest belangrijke. Zou de betweter op dit blog deze ook eens tot zich laten doordringen wat dat precies betekent?
Go Go Go !
0
quote:

Accuboor schreef op 11 mei 2018 08:55:


Ik lees net dat de CEO van Amazon (Jeff Bezos) een jaarsalaris heeft van USD1,7mln. Zou PostNL Amazon als peer gebruiken? ;-)


Mevrouw Verhagen komt al langere tijd niet meer aan een beloning van 1,7 mio. Ze heeft op de inventives behoorlijk wat laten liggen.

Hansbeleg
0
Stel dat er eind juni iets naar buiten zou komen dan is het nog "maar"7 weken. Je zou toch verwachten dat de shorters er voor die tijd uit willen. Zo niet dan verwachten ze geen positieve dingen voor PostNL uit de dialoog. Ik heb nog wel hoop, we zullen het gaan zien.
Hansbeleg
0
quote:

Go Go Go ! schreef op 11 mei 2018 09:23:


[...]

Mevrouw Verhagen komt al langere tijd niet meer aan een beloning van 1,7 mio. Ze heeft op de inventives behoorlijk wat laten liggen.Klopt maar toch is ze nog beter af dan menig LT-er. ;-(
Geefgas
1
quote:

Hansbeleg schreef op 10 mei 2018 22:01:


[...]

Zolang het over cijfers gaat is er bijna nooit een dispuut, maar zodra het abstracter wordt is alles fantasie dat onstaat in de krochten van de hersenen van de posters die het allemaal niet snappen en paranoide zijn of op zijn minst trekjes daarvan hebben.

Martijn zou zijn boodschap ook zonder al die superlatieven kunnen brengen dan klinkt het al veel minder provocerend. Maar ja dit is een beleggingsforum en geen amateur psychologen platform, dus ik moet er maar mee leren leven. Voor ijver en vlijt krijgt Martijn wel de hoofdprijs en wat mij betreft en van mij hoeft hij niet weg. Ik kan er immers ook zelf voor kiezen niet te reageren.


Ja eens, maar het enige vervelende is dat hij voor zo’n zooitje op het forum zorgt dat het erg lastig is om nuttige berichten eruit te filteren. Als hij wat minder aanwezig zou zijn, zou het een veel evenwichtiger forum zijn.
pietje-2005
0
Geen beginnen aan om het PostNL-forum te volgen, toch?
En dan zonder moedeloos te raken?
Moedeloos slaat dan niet op het aandeel ;-)
Succes
Geefgas
0
quote:

jaapaap schreef op 10 mei 2018 22:42:


Er zijn 2 groepen partijen.

1 die alles en alles in de schoenen schuiven van RvB en RvC van PostNL
1 die andere zaken in ogenschouw nemen.

conclusie een ieder kan en mag denken wat hij wil, echter we hebben wel met fatsoensnormen te maken, onderling, maar ook over de mensen waarover wordt geschreven.

Ik zie vaak ongefundeerde meningen voorbij komen, en soms goed onderbouwde meningen. De mening van Martijn kan ik vaak billijken.
Tja, dit is wel erg suggestieve samenvatting ...
Geefgas
1
quote:

Martijn van M schreef op 10 mei 2018 22:37:


[...]

Pielsje is geen aandeelhouder van PostNL, maar hij is altijd wel goed ambigue provocaties... LOL, weet je wel zeker dat dit soort figuren erbij wilt hebben op de volgende AVA jaapaap?

Geldt eigenlijk ook voor dit forum, maar sommige forumgebruikers zitten zo vast in eigen denkkader dat ze de 'mollen' en 'trollen' ongemerkt tot hun grootste vrienden zijn gaan rekenen.

:-)Dit vond ik de allerleukste die ik las van de discussies gisteren ... Martijn die voor het eerst iets eerlijks zegt ... over zichzelf (maar denk dat hij niet dat zichzelf niet bedoelde ... :-)

Conclusie overall na de hele bloemlezing van gisteren met glimlach te lezen:

- Aan al degene die zich ergeren aan Martijn, en dat zijn er nogal wat. Onthoud dat je niet de enige bent en dat Martijn door overgrote gedeelte van Forum niet serieus wordt genomen (ok, wel de feitelijke cijfers, maar niet zijn interpretatie van zaken).
- Het is duidelijk dat Martijn geen management ervaring en geen corporatie ervaring heeft. Zaken als vaststellingsovk, beoordelingsgesprekken, bedrijfspolitiek, "praise in public, criticize in private”, niet achterste van tong laten zien, krachtenvelden, strategische vraagstukken, etc etc heeft hij geen ervaring mee.

Martijn is ooit door iemand met Don Quichotte vergeleken. Ik vond dat wel een sterke vergelijking. beveel iedereen aan dit in hoofd te nemen, dat helpt mij althans.

En ik hoop oprecht dat hij de laatste bullet van de definitie “betweter" van Accuboor op zich laat inwerken. Als hij enig gevoel heeft voor de medemens doet hij iets met deze informatie. Maar risico is groot dat hij ook deze suggestie weer gaat tegenspreken met een bloemlezing ipv een keer te luisteren naar ander (maar goed, niet luisteren stond volgens mij ook in de bullets van de definitie “betweter").
Broke Even
0
Waarom zit ik in dit aandeel? Omdat het veiliger is dan op de bank en iets meer oplevert. Ik verwacht verder geen vuurwerk...
Martijn van M
0
quote:

BoterbijdeVis schreef op 10 mei 2018 23:17:


Zo, en dan is het nu tijd voor de DAGSLUITING. En gelieve daarna niet meer te praten over personen maar over zaken. WELTERUSTEN.


Back to business:

Opnieuw 3,20 euro op de borden... besluiteloosheid over of dit niveau nu als een (oude) steun- of als weerstand gaat fungeren.

Overigens, de bandbreedte is afgelopen 3 dagen keurig opgelopen; ofschoon, vanochtend wel eventjes onder de bodem van gisteren... maar we lijken voorlopig wel weer voorzichtig op weg richting de weerstand na ex-dividend op 3,27 euro.
Geefgas
1
Kan iemand mij vertellen waarom steeds de koers hier wordt herhaald op dit forum (met paar onzinnige beschouwende zinnen erbij)?

Pure vervuiling van forum.

Ik ben toch geen mongool, ik kan de koers zelf ook wel zien??
pielsje
0
quote:

Geefgas schreef op 11 mei 2018 10:37:


Kan iemand mij vertellen waarom steeds de koers hier wordt herhaald op dit forum (met paar onzinnige beschouwende zinnen erbij)?

Pure vervuiling van forum.

Ik ben toch geen mongool, ik kan de koers zelf ook wel zien??


Dat is een teken dat Martijn er weer klaar voor zit, om iedereen te voorzien van zijn mening die dag
3.296 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 161 162 163 164 165 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 7 apr 2020 15:42
Koers 1,207
Verschil +0,037 (+3,12%)
Hoog 1,253
Laag 1,198
Volume 6.362.404
Volume gemiddeld 6.085.108
Volume gisteren 5.506.042

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group