Forum: ING Groep » ING Juli 2019 | Beursduivel.be

ING Juli 2019

687 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
snuf13
0
Nou ik ben benieuwd, ik kan wel ff wachten tot donderdag..... want het wordt prachtig weer.

Ga de hele dag heerlijk in de zon hangen..... en de boel langzaam laten roosteren!!!

Proost!!!!!
Rupert
0
Ik vermoed dat Draghi op Donderdag gaat zorgen dat de rente nog verder daalt...de vraag is waar het stopt? bij -0,4%? of bij -0,8%?

Banken strijken aan het einde van de dag altijd de balans glad, de ratio's moeten dan allemaal kloppen. Soms is er geld over, soms is er wat nodig, niets om van in paniek te raken, banken losten dit grotendeels onderling op door elkaar 'overnight' geld te lenen. Toen kwam Griekenland.....opeens vertrouwde de banken elkaar niet meer....en de markt voor overnight leningen droogde op! De ECB moest toen inspringen om te zorgen dat met name de zwakke banken wel voldoende toegang hielden tot kapitaal!
De ECB vond het echter geen taak vanzichzelf om als toezichthouder de banken te financieren, dus kwam toen met het briljante idee om de voorzichtige banken die hun geld liever niet aan zwakke broeders uitlenen te straffen..... als jullie het niet bij hun uitzetten maar bij ons moet je ervoor betalen. Eigenlijk willen we dat jullie een misschien onverantwoord risico aangaan zodat wij dat niet hoeven te doen!

Het complete ECB beleid is een groot drama..... ipv goede banken te straffen hadden de slechte banken gestraft moeten worden of gewoon kopje onder moeten gaan. Ipv gratis geld hadden economieen moeten worden hervormd en bezuinigingen moeten worden doorgevoerd.

De held van Italie heeft misschien 1 ding bereikt..... dat is dat nu vrijwel alle Italiaanse schulden in Italiaanse handen zijn.Doemebest
0
quote:

tonytinus schreef op 22 jul 2019 om 19:56:


[...]

Klopt doet hij samen met zijn vrouwtje..hij is een huisjesmelker pur sang.. ook nog korting gekregen op zijn hypotheekjes..
Getuigt van inzicht, voor degenen die dit in negatief verband brengen met de koers van ING.
Artikel is van 2016, zat je er voor al in had je op 17 uit kunnen stappen, heb je later gekocht was het bekent dus...?
Beleggen DV
0
quote:

snuf13 schreef op 22 jul 2019 om 21:26:


Nou ik ben benieuwd, ik kan wel ff wachten tot donderdag..... want het wordt prachtig weer.

Ga de hele dag heerlijk in de zon hangen..... en de boel langzaam laten roosteren!!!

Proost!!!!!


Niet te lang roosteren Snuf!
snuf13
0
De ECB is idd een enorm groot drama...... Alles voorzien met neogeld is een koud kunstje.
Draghi met zijn complet is net zo erg als de complete witwas fabriek ING, ABN enz enz.

Het is daarom niet voor de aandeelhouders maar WEL voor dit soort mafkezen te hopen..... dat er een recessie
komt van hier tot Tokio!!!!!!
snuf13
0
Genaaid worden we , waar we allemaal bijstaan/zitten.

Elke dag opnieuw enorme omzetten in de naveiling.... en dat moet ik geloven?

Waarom wel bij ING en waarom niet bij alle andere aandelen..... vertel me dat eens even haarfijn....

Daar weet niemand geen normaal antwoord op te geven.......dus ik zeg "corruptie"!!!! tot op het bot!!!!
A3aan
0
Het kan zo maar ineens omslaan. Eind vorig jaar wilde niemand meer ASML/ASMI/BESI/Gala/Nvidia etc. Die aandelen zakten allemaal weg en de berichten op die forums ook ineens kommer en kwel door een aantal pessimisten, die met vol genoegen, bijna sadistisch anderen probeerden bang te maken. Waarom ze dat doen, weet ik ook niet. Het geeft ze waarschijnlijk een kik, want laten we eerlijk zijn, als ik niet geloof in een aandeel, waarom zal ik mij dan druk maken over de andere aandeelhouders die er wel in geloven. Dat moeten die beleggers toch zelf weten, het is mijn geld niet. En toch leken die figuren gelijk te krijgen. Je was gek als je ze kocht. Zelf kocht ik op 3 januari Nvidia voor $ 128,50 en in de volgende weken sloeg ik ASML, Besi etc. in. Alles op een koers die men nu al weer vergeten is. Kijk hoe het het gegaan is. Ineens werden ze weer populair in juni en zie resultaat. Allemaal bijna meer dan 40% hoger. Overigens was de koers van ING op 7 januari € 9,86 (heb ze op die datum voor die prijs gekocht)en op 7 mei weer verkocht voor 10,974 en ook nog dividend geïncasseerd. De laatste weken ben ik weer gaan inslaan. Waarom, omdat ik geloof dat de omslag zo maar ineens kan plaats vinden.

Het kan ineens gebeuren, net als met die voorbeeld fondsen die ik genoemd heb dat ineens de belangstelling weer verschuift naar de financials en dan kan het weer ineens hard gaan. Tja en dan zullen een aantal duidelijk aanwezigen bijna ING-haters hier waarschijnlijk vast moeten stellen dat ze achter het net gevist hebben. En ook dat zal me dan een zorg zijn. Is mijn probleem en belang niet.


687 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22-jul-19 17:36
Koers 10,074
Verschil -0,164 (-1,60%)
Hoog 10,148
Laag 9,987
Volume 10.362.366
Volume gemiddeld 11.364.677
Volume gisteren 9.755.621

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group