Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

2017

908 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 46 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 juni 2017 09:19
    quote:

    dre1960 schreef op 1 juni 2017 09:16:

    [...] Omdat ik gelukkig weet wanneer ik bepaalde discussies af moet sluiten , sommige hebben daar blijkbaar moeite mee , ik ben zuinig op mijn energie.
    Veel geklets en nog steeds geen antwoord waar we wat aan hebben.
  2. forum rang 4 Erg chebbi 1 juni 2017 12:28
    Lijkt op een schreeuw voor aandacht..
    Het product zit niet in een JV (of nog niet). Met dit demo materiaal kunnen ze de markt op om te kijken of autofabrikanten interesse tonen. Ik krijg steeds meer het gevoel dat een clubje nerts de HD-map kan maken en dat iedere fabrikant de middelen heeft om ze te laten maken.
    M.a.w. hebben T2 (naast de Volvo-deal) en AND wel een rol in de toekomst, of worden ze links en rechts bedankt voor hun mooie demo-modellen..?
  3. gyronando 1 juni 2017 13:19
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 31 mei 2017 19:47:

    30 JAAR TOONAANGEVEND IN BEELD

    CycloMedia is al ruim 30 jaar gespecialiseerd èn toonaangevend in het systematisch en grootschalig in beeld brengen van de openbare ruimte. Dit wordt gedaan met hoogwaardige 360° straatfoto’s en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid.

    Dankzij unieke, door CycloMedia ontwikkelde, camera- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vastgelegd en in een database opgeslagen. De database is via het internet overal, op ieder moment en met elk apparaat toegankelijk voor professionele gebruikers.

    Bij CycloMedia werken 120 medewerkers, verdeeld over 3 wereldwijde locaties, waarvan 30% werkt op onze Research & Development afdeling op het hoofdkantoor in Nederland te Zaltbommel. Wij zijn een innovatieve organisatie. Onze medewerkers hebben passie voor onze producten, diensten en klanten. Wij maken een transitie door naar een meer marktgerichte en internationale organisatie. Met z’n allen zetten we onze schouders hieronder, om zodoende het succes dat CycloMedia al jaren geniet in Nederland, ook uit te breiden naar andere landen, met op dit moment een focus op de Verenigde Staten en Duitsland.

    Het beeldmateriaal van CycloMedia is een waardevolle en gebruiksvriendelijke visuele informatiebron welke een productieve meerwaarde creëert in vele werkprocessen. De beschikbare technologie en een grootpartnernetwerk stellen CycloMedia in staat in Europa en Amerika snel en kostenefficiënt markt- en klantspecifieke oplossingen aan te bieden.
    CycloMedia levert oplossingen die:

    Tijdsbesparing realiseren – medewerkers zien direct de werkelijke situatie op de foto, waardoor er minder buitenbezoeken nodig zijn;
    Communicatie verbeteren (intern en extern) – door meer informatie over bepaalde objecten en situaties direct, online beschikbaar te hebben, praat iedereen over dezelfde situatie waardoor misverstanden worden voorkomen. Ook kunnen burgers en klanten hierdoor sneller en beter geïnformeerd worden;
    Waarde toevoegen – door ervaring en innovatieve technologieën te benutten wordt de efficiency verhoogd en de kwaliteit van de dienstverlening verbeterd.

    het komt op mij over dat cyclo media dit voor iedere willekeurige opdracht gever kan doen?
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 juni 2017 14:02
    quote:

    gyrolando schreef op 1 juni 2017 13:19:

    [...]het komt op mij over dat cyclo media dit voor iedere willekeurige opdracht gever kan doen?
    Het zal heus niet exclusief zijn; ze concurreren in feite met Google-maps en de Apple-cars.
  5. royal cancun 2 juni 2017 00:26
    quote:

    lapins schreef op 31 mei 2017 20:06:

    Ik snap niet dat de koers vandaag niet omhoog gegaan is , voorkennis is er toch altijd ?
    Hier nog een beetje voorkennis. Over een week of 12 de halfjaar cijfers,
    als er dan nog geen grote opdrachten binnen zijn gekomen en de winst per aandeel
    is slechts een paar dubbeltjes zou ik het niet snappen als de koers niet flink
    zal dalen.
  6. [verwijderd] 2 juni 2017 09:29
    KPN heeft iemand van HERE in dienst genomen. AND ook. KPN heeft die persoon aangenomen vanwege diens kennis over nieuwe technologie. AND ook.
  7. Frankla 2 juni 2017 16:19
    vooralsnog zijn het allemaal investeringen die veel geld kosten. Het blijft wachten op omzet! Vooralsnog is die voor 2017 beperkt. Als er geen orders komen zal de omzet flink lager zijn dan in 2016 en de kosten veel hoger. En dus een flink lagere koers.
  8. emilio!.! 8 juni 2017 06:51
    AND_Rotterdam? @AND_Rotterdam 13 uur13 uur geleden

    Mapmaker AND will be present at #TUDetroit, reach out to us if you want to meet us and discuss mapping!
  9. [verwijderd] 9 juni 2017 10:57
    TomTom presenteerde zich zichtbaar en duidelijk op de beurs in Detroit. Op de site van TT site staat het belang van de TomTom HD Map:
    To power this transformation, autonomous vehicles require maps that are significantly different from the maps that are used in today’s navigation systems. In order to operate safely, efficiently and in a comfortable way for passengers, autonomous vehicles need high-definition maps that allow for centimeter-level accuracy. HD maps also need to be updated in real-time, to reflect changes such as lane closures, traffic jams, and updated speed limits.
    AND introduceerde onlangs de eerste versie van de High Definition Autonomous Vehicle Map. De zelfrijdende auto heeft grote toekomst, dit is onomkeerbaar. AND heeft in de VS erg goede contacten met mapping industrie. Wat AND doet/ ontwikkelt blijft niet onopgemerkt.
    De ontwikkelingen bij AND sluiten trouwens nauw aan bij wat TomTom bezighoudt
  10. [verwijderd] 9 juni 2017 10:57
    TomTom presenteerde zich zichtbaar en duidelijk op de beurs in Detroit. Op de site van TT staat het belang van de TomTom HD Map:
    To power this transformation, autonomous vehicles require maps that are significantly different from the maps that are used in today’s navigation systems. In order to operate safely, efficiently and in a comfortable way for passengers, autonomous vehicles need high-definition maps that allow for centimeter-level accuracy. HD maps also need to be updated in real-time, to reflect changes such as lane closures, traffic jams, and updated speed limits.
    AND introduceerde onlangs de eerste versie van de High Definition Autonomous Vehicle Map. De zelfrijdende auto heeft grote toekomst, dit is onomkeerbaar. AND heeft in de VS erg goede contacten met mapping industrie. Wat AND doet/ ontwikkelt blijft niet onopgemerkt.
    De ontwikkelingen bij AND sluiten trouwens nauw aan bij wat TomTom bezighoudt.
  11. Hkdnp 16 juni 2017 09:44
    T'zal wel wachten worden tot 17 augustus. Hopelijk worden we met de cijfers verrast!
  12. lapins 19 juni 2017 16:44
    De koers is de laatste tijd tenminste aardig stabiel , er worden geen grote aantallen meer gedumpt , ik verwacht dat we de komende weken wel zullen stijgen in afwachting tot....
908 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 46 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht