Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Wake Up!

6.508 Posts
Pagina: «« 1 ... 319 320 321 322 323 ... 326 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 augustus 2017 12:34
    Stratenmaker runt witwascentrale
    46 min geleden

    BREDA - Een stratenmaker in Brabant blijkt het middelpunt te zijn van een grote witwasoperatie.

    De politie doet op negen plaatsen in de provincie huiszoeking.

    Bij zeven accountantskantoren is de administratie in beslag genomen. De politie vermoedt dat de verdachten van het witwassen gebruikmaakten van de diensten van de kantoren. De politie weet niet of de accountants op de hoogte waren van de witwaspraktijken.

    Bij het onderzoek richt de politie zich op een stratenmakersbedrijf. De politie verdenkt criminelen ervan dat ze grote sommen zwart geld aan dat bedrijf verstrekten. ,,Via slinkse weg zorgden ze ervoor dat dit geld weer via het stratenmakersbedrijf bij hen terechtkwam'', aldus een politiewoordvoerder.

    De politie voert de actie uit op adressen in Sprundel, Raamsdonksveer, Made, Drimmelen, Kaatsheuvel, Geertruidenberg, Oosterhout en Hank. Daarbij zet politie honden in die gespecialiseerd zijn in het opsporen van geld. Er is nog geen geld gevonden. Ook heeft de politie nog geen verdachten aangehouden.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 augustus 2017 13:24
    Deelname Boris Becker aan pokertoernooi roept vragen op
    35 min geleden

    Ondanks dat Boris Becker momenteel geen cent te makken heeft en het wemelt van de schulden rondom de failliet verklaarde tennislegende, werd hij afgelopen donderdagavond gespot tijdens een potje pokeren.

    Volgens de Duitse krant Bild heeft Becker sinds eind 2016 een contract ondertekend om voor ’Party Poker’ als ambassadeur aan de slag te gaan. Hiervoor moet hij deelnemen aan een aantal toernooien, maar het is onduidelijk of hij het inschrijfgeld van 2.200 euro uit eigen zak moet betalen of dit voor hem vergoed wordt.

    Een van de pokeraars vertelt aan de krant: „We hebben ons afgevraagd met wiens geld hij meespeelde. Sommigen hebben het aan hem gevraagd, maar hij antwoordde niet.” Pikant detail: volgens de Duitse media zou Becker vrijdagavond wederom deel hebben genomen aan een pokertoernooi, waarvan het inschrijfgeld ruim 3.200 euro bedraagt.

    Tijdens zijn pokercarrière heeft Boris al enig succes geboekt. Zo won hij in 2013 zo’n 35.000 euro, al zou dat nu slechts een druppel op een gloeiende plaat zijn om zijn schulden af te lossen.

    Eerder deze week werd al bekend dat Boris maar 340.000 euro over heeft van de 150 miljoen euro die hij ooit bezat. Daarnaast is hij, zonder de claim van 36,5 miljoen euro van voormalig zakenpartner Hans-Dieter Cleven, zo’n 22 miljoen euro verschuldigd aan zijn schuldeisers.

  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 augustus 2017 12:38
    Dieven stelen complete notenkraam
    18 min geleden

    CHAAM - Dieven zijn in de Brabantse plaats Chaam ervandoor gegaan met een marktwagen vol noten.

    De gestolen notenkraam.
    De gestolen notenkraam.
    Foto: politie.nl

    De notenverkoper had zijn notenkraam zaterdagavond geparkeerd op de Dorpsstraat. Zondag zou hij op de jaarmarkt staan. Rond 23.00 zaten getuigen de marktwagen wegrijden en dachten dat de marktkoopman achter het stuur zat.

    Zondagochtend bleek dat de wagen met daarin 1500 kilo nootjes, pinda's, zuidvruchten en Japanse mix gestolen was. De eigenaar heeft aangifte gedaan.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 17 augustus 2017 22:21
    Straf voor mishandelen en naakt de straat opsturen van ex-vriendje dochter

    Gepubliceerd: 17 augustus 2017 16:07 Laatste update: 17 augustus 2017 17:50

    Een 39-jarige Helmonder heeft een celstraf van negentig dagen, waarvan 88 voorwaardelijk, en 160 uur taakstraf gekregen omdat hij eind vorig jaar het ex-vriendje van zijn dochter had mishandeld en naakt de straat had opgestuurd.

    Hij deed dat omdat zijn dochter had verteld dat de destijds 17-jarige jongen naaktfoto's en -filmpjes van haar op zijn mobiele telefoon had staan.

    De vader was bang dat de jongen die beelden zou verspreiden. Toen het ex-vriendje niet direct zijn telefoon aan de vader gaf, sloeg en duwde hij de jongen, dwong hem zijn kleren uit te doen en zette hem vervolgens naakt op straat.

    De man heeft zich daarmee schuldig gemaakt aan mishandeling, vrijheidsberoving, dwang en diefstal. ''De rechtbank begrijpt dat de man zijn dochter heeft willen beschermen. Maar de eigenrichting die hij heeft gepleegd is binnen de Nederlandse rechtsorde en samenleving volstrekt onacceptabel", luidt het vonnis van de rechtbank in Den Bosch.
    Door: ANP
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 augustus 2017 18:24
    Hond plast Douwe Bob onder
    28 min geleden

    VIDEO - Douwe Bob en zijn hondje zijn normaal gesproken onafscheidelijk. Maar als de twee elkaar dan toch even moeten missen, is Tammy door het dolle heen als ze haar baasje weer ziet. Zo blij, dat ze Douwe Bob dan helemaal onderplast...

    In een video die de zanger op Instagram gezet heeft, is te zien hoe Tammy op hem afstormt nadat ze elkaar twee weken niet gezien hebben. Het hondje springt in de armen van Douwe Bob en likt zijn hele gezicht af. Als ze vervolgens op zijn schoot zit, plast ze de hele boel onder. „Ze liet alles lopen”, schrijft hij bij het filmpje. Niet dat het hem overigens wat uitmaakt: „Even terug-goois naar toen m'n kleine schatje en ik elkaar twee weken niet hadden gezien #liefdon.”

    Douwe Bob kreeg het hondje eind vorig jaar voor zijn 24e verjaardag. Op Instagram plaatst hij geregeld foto’s en video van Tammy.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 augustus 2017 18:19
    Milf wordt Whip
    1 uur geleden

    Londen - Mooie vrouwen op leeftijd die op jonge mannen vallen, hebben een nieuwe titel; die een stuk netter klinkt dan het platte ’Milf’.

    Schrijfster Bibi Lynch introduceerde de nieuwe term WHIP: Women who are Hot, Intelligent and in their Prime. Oftewel: knappe slimme vrouwen in de bloei van hun leven.

    De 51-jarige Linch, zelf single, zei dat in het tv-programma ’This Morning’ van het Engelse ITV. ’Deze nieuwe afkorting is grappiger, slimmer en sexier dan Milf’, wat zoveel betekent als een jonge man die het graag met een moeder doet die een ’gezonde zin in seks’ heeft.

    De voorgestelde naamsverandering zal beroemdheden zoals Madonna, Mariah Carey en Brigitte Macron, die voorheen allemaal werden afgeschilderd als vrouwelijke roofdieren die hun zinnen zetten op jonge, mannelijke prooien, alvast muziek in de oren klinken, zo schrijft Het Nieuwsblad.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 30 augustus 2017 18:14
    Geen halve ton voor bijklussen met tatoeages
    1 uur geleden Redactie DFT

    Twee Enschedese tatoeëerders zijn ontkomen aan een vordering van een halve ton. De gemeente eiste het geld van de bijstandsgerechtigden omdat zij zouden hebben bijverdiend met tatoeëren.

    De rechter vindt een vordering van €50.000 echter te gortig, meldt regionaal dagblad Tubantia. De twintig tatoeages die de twee hebben gezet, zijn bij elkaar eerder €500 waard, luidt het oordeel.

    Als het aan de rechter ligt, doet de gemeente Enschede onderzoek naar de gemiddelde waarde van een tatoeage. De gemeente ziet tatoeëren als een activiteit met een prijskaartje, maar kon de prijs niet vaststellen. Om die reden is besloten de bijstand vanaf juli 2012, een bedrag van €49.604, terug te vorderen.
    Tuinhuisje

    De tatoeërende Enschedeërs kwamen in 2014 in het vizier van het handhavingsteam van de gemeente, na een anonieme tip. Het stel dat een bijstandsuitkering ontving, zou in hun tuinhuisje bijverdienen met het zetten van tatoeages. Inkomsten die volgens de gemeente niet waren gemeld. De gemeente telde tot september 2015 twintig klanten en ging over tot de vordering van bijna een halve ton.

    Daarop gingen de twee tatoeëerders in beroep bij de rechtbank, volgens hen waren de anonieme tips onvoldoende onderbouwd. Bovendien zeiden zij hun werkzaamheden wel gemeld te hebben. Het zou gaan om vier tot vijf vrienden per jaar die zij met inkt bewerkten.
  8. forum rang 6 NewKidInTown 31 augustus 2017 05:30
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 30 augustus 2017 18:14:

    ......De twintig tatoeages die de twee hebben gezet, zijn bij elkaar eerder €500 waard, luidt het oordeel......
    Shoot, altijd teveel betaald, toch maar eens geld terug zien te krijgen ;-)
  9. Da Freeze 31 augustus 2017 07:12
    quote:

    NewKidInTown schreef op 31 augustus 2017 05:30:

    [...]

    Shoot, altijd teveel betaald, toch maar eens geld terug zien te krijgen ;-)
    Misschien had de rechter de prijs beoordeeld op het resultaat. :)
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 september 2017 19:19
    quote:

    Dream*On schreef op 3 september 2017 19:15:

    The Crash Is Coming! Prepare For The Imminent Economic Collapse 2017
    youtu.be/MU5FmVASBjg
    Je begrijpt toch wel dat dit soort flutfilmpjes alleen gemaakt worden om geld mee te verdienen..??

    Alleen al de titel is goed voor 10.000-den domme nieuwsgierige kijkers.

    Ik kijk er in ieder geval nooit naar.
  11. [verwijderd] 3 september 2017 19:45
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 30 augustus 2017 18:14:

    ......

    De rechter vindt een vordering van €50.000 echter te gortig, meldt regionaal dagblad Tubantia. De twintig tatoeages die de twee hebben gezet, zijn bij elkaar eerder €500 waard, luidt het oordeel.

    .....

    Jammer, deze uitspraak. Als je op kosten van de belastingbetaler leeft, heb je je aan de regels te houden. Zelfs al hadden ze maar €1,- ontvangen zonder het op te geven, dan hadden ze alles terug moeten betalen.

    Door dit soort beroeps werklozen gaat ons sociale stelsel naar de knoppen.
  12. [verwijderd] 3 september 2017 19:56
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 17 augustus 2017 22:21:

    Straf voor mishandelen en naakt de straat opsturen van ex-vriendje dochter

    Gepubliceerd: 17 augustus 2017 16:07 Laatste update: 17 augustus 2017 17:50

    Een 39-jarige Helmonder heeft een celstraf van negentig dagen, waarvan 88 voorwaardelijk, en 160 uur taakstraf gekregen omdat hij eind vorig jaar het ex-vriendje van zijn dochter had mishandeld en naakt de straat had opgestuurd.

    Hij deed dat omdat zijn dochter had verteld dat de destijds 17-jarige jongen naaktfoto's en -filmpjes van haar op zijn mobiele telefoon had staan.

    De vader was bang dat de jongen die beelden zou verspreiden. Toen het ex-vriendje niet direct zijn telefoon aan de vader gaf, sloeg en duwde hij de jongen, dwong hem zijn kleren uit te doen en zette hem vervolgens naakt op straat.

    De man heeft zich daarmee schuldig gemaakt aan mishandeling, vrijheidsberoving, dwang en diefstal. ''De rechtbank begrijpt dat de man zijn dochter heeft willen beschermen. Maar de eigenrichting die hij heeft gepleegd is binnen de Nederlandse rechtsorde en samenleving volstrekt onacceptabel", luidt het vonnis van de rechtbank in Den Bosch.
    Door: ANP

    2 dagen voorarrest en een taakstraf. Dat heeft iedere ouder voor zijn kind over.

    Eigenlijk zegt de rechter: U had groot gelijk, maar voor het oog van het volk moet ik een straf geven.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 september 2017 23:47
    Aanhangers spaghetti-kerk willen vergiet op pasfoto
    Ambtenaren worstelen met pastafari: vergiet of niet?
    2 uur geleden

    Den Haag - Ambtenaren zitten regelmatig met de handen in het haar door personen die met een pastavergiet op het hoofd aan de balie verschijnen bij de aanvraag van een paspoort of rijbewijs. Ze vragen zich af: mag dat?

    De opmerkelijke aanvragers zijn lid van de ‘de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster’. De pastafari, zoals ze zichzelf noemen, vinden dat ze net als een moslima het recht hebben om het hoofddeksel van hun religie te dragen op pasfoto’s voor officiële documenten.

    Mag dit?

    Uit een wob-verzoek van de Nederlandse afdeling van de ‘kerk’ blijkt dat ambtenaren in alle hoeken van het land de afgelopen jaren te maken hebben gehad met aanvragen. In veel gevallen werd het ministerie van Binnenlandse Zaken om hulp gevraagd.

    Foto: Rijksoverheid / besluit WOB-verzoek

    „De meneer die kwam is aanhanger van de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster. Vanwege zijn geloof, zegt hij een vergiet te moeten dragen. Volgens de paspoortwet is een hoofddeksel toegestaan om religieuze redenen. Mogen wij een pasfoto van de meneer met een vergiet op zijn hoofd aannemen?”, vraagt een ambtenaar van de gemeente Emmen bijvoorbeeld aan het departement.
    Niet toegestaan

    Het ministerie en ook de rechter hebben inmiddels duidelijk gemaakt dat het vergiet op pasfoto’s niet is toegestaan. Twistpunt is de vraag of het al dan niet verplicht is om het keukengerei te dragen. In verschillende landen is het overigens wel toegestaan om met het opmerkelijke hoofddeksel op te foto te gaan voor een rijbewijs. Twee jaar geleden ging het in Nederland mis: in Den Haag en Leiden hebben ambtenaren wel een keer een paspoort afgegeven aan een pastafari.

    De ‘kerk’ leert onder meer dat er in de hemel biervulkanen en naaktdanseressen zijn. Verder spelen piraten een belangrijke rol. De levensbeschouwing is in de Verenigde Staten opgericht; vooral uit protest tegen de invloed van de gevestigde wereldreligies.
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 september 2017 14:07
    ’Monsterlijke vetberg in riool’
    2 uur geleden

    LONDEN - Spoel jij regelmatig dingen door het toilet die daar eigenlijk niet horen? Dan zie je hier het resultaat: in een Londens riool is een ’vetberg’ van maarliefst 250 meter lang en 130 ton zwaar aangetroffen. De smerige ophoping van gestold vet, luiers, olie en condooms wordt door de rioolbeheerder omschreven als ’een compleet monster’.

    Volgens de autoriteiten gaat het opruimen van de rotzooi veel tijd kosten. „Het is een keiharde massa geworden. Het is eigenlijk hetzelfde als door beton breken”, aldus een zegsman. „We zien wel vaker opstoppingen, maar van deze omvang hebben we het nog niet gezien.”

    De schoonmaakklus aan Whitechapel Road gaat waarschijnlijk dagen duren. In Kingston werd in 2013 nog een ’vetprop’ ter grootte van een bus aangetroffen.
6.508 Posts
Pagina: «« 1 ... 319 320 321 322 323 ... 326 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.297
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.893
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.334
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.046
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.310
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.239
Allfunds Group 3 1.187
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 330
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.248
AMG 965 125.657
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.594
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.105
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.263
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.661
ASML 1.762 76.861
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.649
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.662

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht