Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Valuta

BTC/USD

Laatste koers (usd)

57.329,04
  • Verschill

    -5.759,49 -9,13%
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Nieuw Bitcoin Forum

15.658 Posts
Pagina: «« 1 ... 228 229 230 231 232 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 efreddy 14 juni 2018 00:31
    quote:

    Bitcoin voor paar jaar schreef op 13 juni 2018 15:58:

    Niets aan de hand .... geduld..
    ???
    Niets aan de hand wat mij betreft.

    Mijn cryptoportefeuille staat sinds begin dit jaar zo rond de 50 % in de plus.
    (wel in Bitcoin gerekend).

    Het is natuurlijk wel een mager resultaat als men het vergelijkt met de periode van begin december vorig jaar tot begin dit jaar waar de portefeuille 60% op 1 maand in Bitcoin behaalde.

    In € vergeleken is het resultaat dit jaar nog magerder en zelfs negatief waar de € gedurende die maand december tussen de 6250 en 12500 satoshi noteerde noteert die nu wel bijna 19000 satoshi.
    Waarschijnlijk wel een belachelijke hoge prijs voor iets wat geen intrinsieke waarde heeft maar de markt heeft altijd gelijk,zelfs als die ongelijk zou hebben.
    Het is natuurlijk wel zo dat die € een jaar geleden nog rond de 40000 satoshi en begin 2017 zelfs nog boven 100000 satoshi noteerde en dat deze heropleving van de € dan in feite niet meer is dan een dead cat bounce.
  2. tampi 15 juni 2018 08:01
    Het zijn de fomo mensen die steen en been klagen. De HODL-ers hoor je niet. De HODL-ers begrijpen wel dat de koers zal herstellen.

    Het zijn dezelfde fomo mensen die de bangmaakverhalen over Bitcoin geloven.

    Dit rijtje heb ik onlangs gehoord bovenop de eerdere bangmaakverhalen.
    1) Crypto exchange is weer gehacked
    Het is wereldnieuws als een crypto exchange wordt gehackt. Ik ben ergens ook wel blij met deze vorm van transparantie. Het grappige is als het SWIFT-systeem weer eens wordt gehackt (2 a 3x per jaar) hoor je er nooit wat over. In Nederland alleen werd tot 2013 voor ruim 30 miljoen per jaar aan geld "gehackt" bij online bankieren. Hier hoor je ook nooit wat over.

    2) Bitcoinmining is niet meer rendabel, miners gaan mogelijk weg.
    Het grappige is nu dat de productiekosten van veel grondstoffen rondom de verkoopsprijs liggen. Dit geldt voor o.a. goud en platina. Maar hier hoor je nooit wat over. Het is overigens heel normaal dat de miningkosten dichtbij de verkoopskosten liggen. Deze gaan hand-in-hand.

    3) Je bent stom als je Bitcoin koopt, je mag hopen dat iemand anders deze voor een nog hoger bedrag van je gaat kopen.
    Wanneer geld uit het niets wordt gemaakt, geldt precies dezelde regel. De Euro is uit lucht gemaakt, gelukkig wordt deze nog wel door iedereen geaccepteerd.

    4) Bitcoin is niets, maar de blockchain is veelbelovend
    De mensen die dit zeggen hebben geen verstand van Bitcoin en geen verstand van de blockchain. De blockchain gaat hand-in-hand met de cryptomunt. Je hebt de cryptomunt nodig om waarde te verplaatsen in de blockchain, dit kost energie, en iemand moet dit doen. Bitcoin gebruikt als eerste de blockchain. Wanneer er ooit iets zou gebeuren met de blockchain van Bitcoin, dan worden daarmee ALLE andere blockchain netwerken ook onder druk gezet. Bitcoin is gelukkig nog nooit gehackt.

    Zolang het aantal Bitcoingebruikers stijgt, gaat de koers vroeg of laat omhoog. Ik zou zeggen maak je niet zo druk om de Bitcoinkoers, volgend jaar zijn de kaarten weer anders geschud.
    Het aantal crypto gebruikers neemt ook nog steeds toe, ondanks alle bangmaakverhalen.
  3. tampi 15 juni 2018 08:12
    Ik vergat

    5) Tether is gebruikt om de Bitcoin koers op te krikken
    Ik zie een duidelijk verband tussen het printen van geld en de beurskoersen. Je zou kunnen stellen dat geprint geld vrijwel direct naar de aandelenbeurzen gaat. Is dit dan geen vorm van het omhoog krikken van een koers?

  4. forum rang 4 efreddy 15 juni 2018 11:22
    quote:

    tampi schreef op 15 juni 2018 08:12:

    Ik vergat

    5) Tether is gebruikt om de Bitcoin koers op te krikken
    Ik zie een duidelijk verband tussen het printen van geld en de beurskoersen. Je zou kunnen stellen dat geprint geld vrijwel direct naar de aandelenbeurzen gaat. Is dit dan geen vorm van het omhoog krikken van een koers?

    Je kan natuurlijk niet alles opsommen maar je had de hoge energiekosten,de hogevolatiliteit er ook nog gemakkelijk kunnen bijzetten.
    De hoge energiekosten zijn maar een fractie van het energiegebruik van het fiatnetwerk maar men vergelijkt het liever met iets wat beter uitkomt.

    Er is natuurlijk de hoge volatiliteit,het eigenaardige daarbij is dat wanneer dezetoch eens wat lager ligt men alsnel van saai gaat spreken.
    Zo kan het inderdaad nooit goed zijn.

    Bij aandelen heb je ook volatiliteit,het verschilt natuurlijk ook per aandeel en periode.
    Tesla is duidelijk volatieler dan unilever.
    De volatiliteit van de aandelen in 2018 lag beduidend hoger dan in 2017,de volatiliteit ligt nu beduidend lager dan in 2008 maar wel hoger dan in 2017.

    Gisteren kocht ik een aandeel omdat dit aandeel gisteren een lage aankooplimiet die ik had ingezet toch bereikte,op dat ogenblik van aankoop was ik niet eens online.
    Toen ik wel online was en zag dat dit aandeel was aangekocht noteerde dit aandeel 5% hoger dan mijn aankoopkoers.

    Overigens kocht ik op 06-10-18 22:25:49 Augur voor 28.111€ en verkocht hetzelfde aantal op 06-14-18 19:25:02 voor 29.489 €.
    Er ligt een lagere aankooplimiet in de markt voor een iets hoger aantal dan mijn aan en verkoop.
    De aankoop (en latere verkoop) bedroeg ongeveer 8% van het aantal Augur dat ik bezit.
  5. aandeeltje! 15 juni 2018 15:50
    Bij het gebruik van het woord bangmakerij door iemand denk ik vooral: de persoon zelf is bang dat het scenario wel klopt en wuift het graag weg met bangmakerij.

    Het is gewoon een feit dat er met enige regelmaat een grote kraak plaatsvindt. Het gaat dan ook gelijk over de nodige virtuele miljoenen en misschien helaas in sommige gevallen echte miljoenen, van mensen die net van hun zorgvuldig bij elkaar verzameld spaargeld voor veel geld zo'n speelmunt hebben gekocht.

  6. aandeeltje! 15 juni 2018 15:51
    Het is toch heel gemakkelijk overigens die gestolen speelmuntjes uit rolatie te nemen dat is de kracht van Blockchain, op papier kun je zo volgen van wallet naar wallet, sterker dat gebeurd, maar ja wie bepaald nu dat die muntjes uit rolatie genomen kunnen worden? Dat is nu weer een interessante er is helemaal geen regelgever alleen maar regelaars op technisch niveau bepaald (of zie ik dat verkeerd?).
    Waar kan ik terecht als er bij mij een speelmunt gestolen wordt? moet ik dan naar het politiebureau??
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 15 juni 2018 15:54
    quote:

    aandeeltje! schreef op 15 juni 2018 15:51:

    Het is toch heel gemakkelijk overigens die gestolen muntjes uit rolatie te nemen dat is de kracht van Blockchain, op papier kun je zo volgen van wallet naar wallet, sterker dat gebeurd, maar ja wie bepaald nu dat die muntjes uit rolatie genomen kunnen worden? Dat is nu weer een interessante er is helemaal geen regelgever alleen maar regelaars op technisch niveau bepaald (of zie ik dat verkeerd?)
    Als iemand de gestolen munten 'uit de roulatie' zou kunnen nemen, dan kunnen ze ook jouw munten afpakken.
  8. aandeeltje! 15 juni 2018 15:57
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 15 juni 2018 15:54:

    [...]
    Als iemand de gestolen munten 'uit de roulatie' zou kunnen nemen, dan kunnen ze ook jouw munten afpakken.
    klopt, toch werd gezegt bij die vorige kraak door dat exchange platform: we kunnen het volgen en dan? ga je ze dan weer afpakken? lijkt me niet. Ga je tx blokkeren? kan dat??? Als dat zou kunnen dan worden munten dus uit rolatie genomen. Wat je niet kunt gebruiken rouleert niet meer...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 15 juni 2018 16:19
    Cryptohandelaar Ripple tempert verwachtingen rond blockchain

    Banken zullen blockchaintechnologie niet snel inzetten voor interbancair verkeer, zegt David Schwartz van cryptohandelaar Ripple.
  10. forum rang 4 efreddy 15 juni 2018 20:34
    quote:

    aandeeltje! schreef op 15 juni 2018 15:51:


    Waar kan ik terecht als er bij mij een speelmunt gestolen wordt? moet ik dan naar het politiebureau??
    Voorkomen is nog altijd veel beter dan genezen.

    De meeste speelmunten zoals jij ze noemt worden gestolen omdat men er zelf zeer onvoorzichtig mee omspringt.

    Ook diefstal bij fiatmunten op je bankrekening d.m.v. phishing gebeurt door onvoorzichtigheid.

    Diefstal bij cash geld zal eerder gebeuren door een inbraak of overval.
    Het kan natuurlijk ook dat onvoorzichtigheid omdat de deur niet op slot is en je het de dief wel zeer gemakkelijk maakt daarbij een oorzaak is.

    Bij cash geld is het verloop moeilijk na te gaan,je kan het gaan aangeven op het politiebureau en als je de serienummers weet (wat al niet zo waarschijnlijk is) bvb Z67603291209 kun je dat meedelen maar je kan moeilijk bewijzen dat dit biljet met dat serienummer daadwerkelijk van jou was.
    Ook kan je wanneer men dit biljet zou kunnen onderscheppen (zeer kleine kans) moeilijk bewijzen dat dit de dief is,degene die op dat ogenblik het biljet in bezit heeft kan het ook als betaling hebben ontvangen en die kon onmogelijk weten dat het om een gestolen biljet ging.

    Bij diefstal bij fiatmunten op je rekening kan men de transactie dan wel achterhalen en beweren dat het wel in orde komt maar de werkelijkheid is wel dat er heel wat moeilijkheden en heel wat tijd zal overgaan vooraleer men het geld terug zal zien als het al in orde komt.

    Bij diefstal van speelmunten zoals jij ze noemt heb je de moeilijkheid om daadwerkelijk te bewijzen dat die van jou waren want strikt gezien is de bezitter van de private key de eigenaar en kan hij die uitgeven (wel maar 1 keer) ,het is perfect mogelijk dat zowel ik als jij de private key hebben en dus allebei eigenaar zijn maar aangezien ze maar 1 keer kunnen worden uitgegeven waren ze van jou als jij de eerste was die bevestiging kreeg van de uitgave of van mij als ik de eerste was.
    Het is dus niet zoals vaak word beweerd dat men Bitcoins niet kan Kopiëren ,dit is perfect mogelijk maar men kan ze wel maar 1 keer besteden.
    Een voorbeeld is private key 5HpHagT65TZzG1PH3CSu63k8DbpvD8s5ip4nEB3kEsreAnchuDf
    Als men naar 1EHNa6Q4Jz2uvNExL497mE43ikXhwF6kZm Bitcoins stuurt worden waarvan ik hier de private key heb gegeven worden die binnen de kortste keren naar een ander Bitcoinadres gestuurd aangezien er heel wat personen zijn die net als ik deze private key kennen.
    Ik zou het versturen van dit adres naar bvb 1CfaunqrVpcXmpLheUVWeSP1KPsKDha1Nb dan niet eens meer diefstal durven noemen.

    Staan je Bitcoins of andere crypto bij een exchange,dan heb niet jij maar de exchange de private key en is die dus de eigenaar.
    Jij hebt enkel een vordering van die crypto op die exchange net zoals je geen eigenaar van het geld op je spaarrekening bent maar enkel een vordering hebt op de bank waar je deze spaarrekening bezit.

    Misschien heeft men al verschillende keren mijn private keys trachten te achterhalen maar het is ze dan in ieder geval nog niet gelukt.

    Men heeft me wel al dikwijls een phishing mail gestuurd maar daar ben ik nog niet ingelopen.

    Diefstal van cash geld,inbraak heb ik gelukkig nog niet meegemaakt.
    Toch ben ik daar ook soms zo onvoorzichtig geweest dat mijn deur volledig openstond ,ik de sleutel buiten op het slot had laten zitten,er een raam openstond etc terwijl ik voor meerdere uren afwezig was.
  11. forum rang 4 efreddy 15 juni 2018 20:57
    Onze Belgische minister van consumentenzaken heeft het enkele weken geleden in zijn hoofd gehaald om te waarschuwen voor crypto's via een website temooiomwaartezijn.be .

    Dat het binnenkort verkiezingen zijn en hij met belastinggeld van zich kan laten horen is daarbij mooi meegenomen.

    Deze website moet natuurlijk wat met belastinggeld worden gepromoot en een acteur vertelt hoe iemand hem aanraadde om voor 5000 € te investeren in crypto door een persoon die er zeer betrouwbaar uitzag,hij die persoon geloofde wat hij beter niet had gedaan en hij de crypto's nooit heeft gezien maar zijn 5000 € wel foetsie zijn.

    Deze persoon waarvan hij beweert dat die er erg betrouwbaar uitzag zal net zo betrouwbaar geweest zijn als die acteur die ons dergelijk verhaal op de mouw spelt omdat hij ervoor met belastinggeld is betaald.

    De website zelf geeft telkens hetzelfde antwoord als men wil weten of een website betrouwbaar is of niet:

    De website die je ingaf, werd niet als frauduleus gemeld in België.

    Opgelet: Onze website geeft enkel vennootschappen weer die zonder geldige vergunning op de Belgische markt werden opgespoord door de markttoezichthouders.

    Ook al stellen de markttoezichthouders alles in het werk om waarschuwingen snel te publiceren, toch is het mogelijk dat de activiteit van een bedrijf dat illegaal handelt op de Belgische markt nog niet is ontdekt of gemeld. Het ontbreken van een waarschuwing over een vennootschap op onze website is dus geen garantie dat deze vennootschap over een geldige vergunning beschikt.
    Wees daarom altijd voorzichtig.

    Daar heb je als consument dus heel veel aan,het belastinggeld word hier wel heel goed besteed.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 16 juni 2018 09:49
    Alles wat je moet weten over de Bitcoin
    Overzichtelijk ingedeeld en zeer toegankelijk geschreven

    De basis van de Bitcoin - Hoe is de Bitcoin ontstaan?
    Wetgeving / Regulatie - Waar moet je om denken?
    Platforms / Wallets - Hoe houd je je Bitcoins veilig?
    De techniek achter de Bitcoin - Hoe werkt de Bitcoin?
    Handelen in de Bitcoin - Hoe kun je handelen met deze digitale valuata?
    Alles over Altcoins - De (vaak hele interessante) alternatieven voor de Bitcoin
    Minen van Bitcoins - De beste manier om geld te verdienen met de Bitcoin

    Geschreven door

    Harm van Wijk van Beleggen.com
    Herbert Robijn van Finodex.nl en Iris.nl
    Leon van Dam van Optiespecialist.com
    Wouter Quik van Dutchminingteam.nl
    Ad Quik van Dutchminingteam.nl

    Zie de lovende reacties op het boek en de online training

    Edward Een zeer waardevol boek.
    Richard Weer een interessante training. Dank.
    Peter helder boek en hard nodig voor de goegemeente denk ik voorziet in een (grote) behoefte!!
    Aloys Schol Harm en Team ... geweldige training en uitstekende illustraties
    Henk mooi boek meest gestelde vragen
    Henk was vandaag compleet nieuw maar volgende week ben ik er zeker weer bij zeer intrerresant Harm Bedankt
    Corrie Superbedankt !
    Peter hartelijk dank! veel geleerd.
    Michael weer veel geleerd en goede input van de deelnemers
    Paul Harm en je team bedankt weer veel inf en tot de volgende week.
    Joop Prachtig boek, Chapeau.
    Joop Super Harm. Ga het nog een keer na luisteren..
    Rosanna dank jullie wel voor de info

    PS stuur deze mail door naar geinteresseerden in Bitcoin en blockchain technologie.

    PPS Is dit het einde van de dollar en de VS zoals wij het kennen?

    PPS Zie de verklaring van Putin op youtu.be/-Toso2Cd_30

    IK WIL MIJN GRATIS BOEK ONTVANGEN
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 juni 2018 19:18
    Euro’s inwisselen voor bitcoins op Schiphol

    Door Redactie DFT
    Updated Vandaag, 12:19
    Vandaag, 12:13 in FINANCIEEL

    Reizigers op Schiphol kunnen euro’s inwisselen tegen cryptomunten bitcoin en ethereum in nieuwe automaten op de luchthaven.

    Schiphol is de eerste luchthaven die hiermee experimenteert. Het verwacht een jonger publiek te helpen dat actief is met betalen in cryptomunten.

    Volgens Amsterdam Airport Schiphol is er al langer behoefte aan bij de reizigers die kleingeld in euro’s over hebben maar er in hun eigen land of op hun reis verder niets meer mee kunnen.

    Het gebruik van de 1300 munten, maar vooral bitcoins en ethers, neemt toe.

    Ook bezoekers

    De machines in aankomsthal 2 en vertrekhallen 1 en 2 blijven er zeker zes maanden staan. Daar kunnen ook bezoekers nog euromunten wisselen voor crypto’s.

    Die zijn overigens afgelopen maanden fors in waarde gedaald: de bitcoin is sinds de piek in decemer vorig jaar met 70% gekelderd.
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 juni 2018 19:19
    Tether Has Enough USD to Back Tokens, Says Law Firm in Unofficial Statement
    779 Total views
    80 Total shares

    Tether’s (USDT) long-contested assertion that its digital currency is backed by the appropriate amount of dollar holdings has been seemingly confirmed, Bloomberg reports June 20.

    According to an interview with Tether’s general counsel Stuart Hoegner, law firm Freeh Sporkin & Sullivan LLP had access to two of Tether’s bank accounts for weeks and released the amount of dollar holdings as of June 1, although not as part of an official audit.

    The bank accounts will not be named due to privacy concerns, Hoegner notes, adding that the firm had access to banks statements and employees, as well as contact with Tether executives.

    Law firm Freeh Sporkin & Sullivan LLP, co-founded by former FBI director Louis Freeh, noted in their statement that their conclusions are specific to the close of business on June 1, 2018:

    “FSS is not an accounting firm and did not perform the above review and confirmations using Generally Accepted Accounting Principles [...] FSS has assumed, without further inquiry, that the bank personnel providing the confirmations were duly authorized to provide such confirmations, and that the confirmations were correct.”

    Tether’s general counsel said that the number of USDT issued was equal to $2.54 billion on June 1, and Coinmarketcap data shows that there is now a total of about 2.8 billion USDT currently in circulation. As to why an official audit was not conducted, Hoegner told Bloomberg that large accounting firms would not take on clients who work with cryptocurrencies:

    “The bottom line is an audit cannot be obtained [...] The big four firms are anathema to that level of risk. We’ve gone for what we think is the next best thing.”

    Tether and crypto exchange Bitfinex, which share a CEO, had reportedly received subpoenas from U.S. regulators on Dec. 6, 2017, with the impetus for them still unclear. The cryptocurrency again fell under scrutiny from the crypto community in the wake of dissolving their connection with an auditor before the official audit was released.

    However, in February, a study from Bitmex research showed that Tether could have enough cash reserves, possibly in a Puerto Rican bank, to match its token issuance.

    At the end of May, Tether had minted another 250 million USDT, rekindling the issue of their dollar reserves. Then, a study released this month by the University of Texas again brought Tether to the spotlight as it blamed both the cryptocurrency and connected crypto exchange Bitfinex for Bitcoin (BTC) price manipulation in 2017, specifically in regards to Bitcoin’s price rise to $20,000 in December of last year.

    In response to the claims of Bitcoin market price manipulation, Tether CEO J.L. van der Velde told Bloomberg that the assertions were untrue:

    “Despite speculation, we have consistently stated that Tether is backed by USD reserves at or exceeding the Tethers in circulation at a given moment, and we’re glad to have independent verification of this to answer some of the questions posed by the public.”

    The suspected Tether Bitcoin manipulation had brought down Bitcoin futures prices 55 percent this week.
  15. [verwijderd] 21 juni 2018 21:19
    COMMENT: I found it very interesting when my bank would not allow using a credit card to buy cryptocurrencies. A friend of mine in Singapore said the government there has also instructed banks not to honor cryptocurrencies. It appears that government is starting to retaliate against the cryptocurrency world and I must question its viability long-term.

    REPLY: Yes. This is happening around the world. The US banks of Bank Of America, Citigroup, JP Morgan, Capital One, and the Discover card, have all banned their customers from purchasing cryptocurrencies. In the UK, Lloyds banking group was the first to ban cryptocurrencies and then MBNA, Halifax, and Bank of Scotland quickly followed. According to the blockchain research firm Chainalysis, the long-term Bitcoin holders sold at least $ 30 billion worth of Bitcoin to new speculators between December 2017 and April 2018, half of which was in December 2017 alone making this very taxable in 2018. Many cryptocurrency investors have been lulled by the claim this is outside the central banks and off the grid. There are hundreds of data sources available to governments to track payments after conversion to a hard cash they call “Fiat” currency. Anyone who had purchased cryptocurrencies using their credit cards before the banks started to ban those transactions has a clear paper record for government to track.
  16. [verwijderd] 21 juni 2018 21:21
    Oftewel ... de grote jongens- en meisjes, zijn al lang uitgestapt en hebben de crypto's aan een generatie loosers verkocht ->
    According to the blockchain research firm Chainalysis, the long-term Bitcoin holders sold at least $ 30 billion worth of Bitcoin to new speculators between December 2017 and April 2018, half of which was in December 2017 alone.
  17. forum rang 4 efreddy 22 juni 2018 09:53
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 21 juni 2018 21:21:


    According to the blockchain research firm Chainalysis, the long-term Bitcoin holders sold at least $ 30 billion worth of Bitcoin to new speculators between December 2017 and April 2018, half of which was in December 2017 alone.
    Bij elke koper hoort een verkoper en bij elke verkoper een koper,dit gaat zowel voor aandelen,goud,crypto etc op.

    Op een top word altijd beduidend meer gehandeld dan op een bodem.

    Crypto is daarbij geen uitzondering.

    Dat daarbij vroegere houders gedeeltelijk of volledig zijn uitgestapt en er andere voor zijn in de plaats gekomen is in feite geen nieuws,het is de logica zelve.
    Toen ik de eerste keer instapte op de top van 200 € ben ik ook in de plaats gekomen van iemand die uitstapte (al dan niet volledig).

    Aangezien de Bitcoin toen later nog steeg naar nieuwe toppen kon men toen niet besluiten dat deze aan een generatie loosers is verkocht ,bij 1000€ daarentegen kon het wel,de Bitcoin daalde nadien immers fors.
    Bij de huidige koers van ongeveer 5500€ kan men de generatie die op 1000€ kocht niet meer als loosers beschouwen.
    (Dit kan enkel opgaan voor wie hogere prijzen dan de huidige heeft betaald wat enkel maar mogelijk is voor wie na half oktober 2017 is ingestapt ).
    Men zou wel kunnen besluiten dat de Bitcoin is overgegaan van een looser naar een winnaar in de periode nadien want er zullen zeker personen zijn die op de top van 1000€ hebben gekocht om die later met verlies te verkopen.
    Ook dit is in feite geen nieuws,dit gebeurt ook met andere activa als aandelen en is ook de logica zelve.



  18. tampi 24 juni 2018 09:36
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 21 juni 2018 21:21:

    Oftewel ... de grote jongens- en meisjes, zijn al lang uitgestapt en hebben de crypto's aan een generatie loosers verkocht ->
    According to the blockchain research firm Chainalysis, the long-term Bitcoin holders sold at least $ 30 billion worth of Bitcoin to new speculators between December 2017 and April 2018, half of which was in December 2017 alone.
    Beste Tom Riddle,

    Bitcoin is volledig transparant. Je kunt dus het aantal Bitcoins in elke wallet volgen.

    Voor zover ik weet, kun je niet aan de blockchain zien hoeveel BTC er is verhandeld. Daarvoor heb je toch echt de data nodig van exchanges.

    Waar aan de ene kant de grote jongens- en meisje zijn uitgestapt. Zijn er weer aan de andere kant grote andere jongens- en meisjes ingestapt.

    Voor een volledige lijst van alle wallets:
    bitinfocharts.com/top-100-richest-bit...

    Let vooral op nr. 6 in de lijst. Dit is een zeer grote jongen, die in
    2 maanden tijd ruim 85000 BTC heeft verzameld. Speculaties gaan rond dat dit een Chinese overheidsorgaan is. Of zelfs de Amerikaanse FBI.
15.658 Posts
Pagina: «« 1 ... 228 229 230 231 232 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 01 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april (def)
    2. China inkoopmanagersindex industrie (Caixin) april
    3. NL omzet detailhandel maart
    4. Wolters Kluwer Q1-cijfers
    5. Beurzen Euronext gesloten vanwege Dag van de Arbeid
    6. Chinese beurzen gesloten
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. GlaxoSmithKline Q1-cijfers
    9. VS hypotheekaanvragen - wekelijks
    10. Kraft Heinz Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht