Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Grondstof

Gold World Spot (USD) XC0009655157

Laatste koers

2.337,95
  • Verschill

    +5,92 +0,25%
  • Volume

    0
  • Bied

    2.337,42  
  • Laat

    2.338,48  
+ Toevoegen aan watchlist

Goud en Zilvermijnen

7.148 Posts
Pagina: «« 1 ... 108 109 110 111 112 ... 358 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. moonshots1973 23 juli 2020 08:31
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 juli 2020 16:33:

    Van Eck - maandag, 6 juli 2020 09:58
    Een gouden ster voor junior mijnbouw bedrijven

    Goudprijs bereikte in mei het hoogste niveau sinds zeven jaar
    De goudmarkt bleef profiteren van de onzekerheden en risico's als gevolg van de coronapandemie. Goud klom op 18 mei naar $ 1765 per ounce. Dit hoogste niveau sinds zeven jaar werd bereikt na een waarschuwing van Fed-voorzitter Jerome Powell dat het coronavirus nog meer risico's met zich mee kan brengen voor de economie en beurskoersen. Toen de aandelenmarkt nieuwe kortetermijnpieken beleefde na de versoepelingen van de lockdownmaatregelen en nieuws over de voortgang van de ontwikkeling van een COVID-19-vaccin, daalde goud naar $ 1694 per ounce. De stijgende lijn werd echter snel hervonden na hernieuwde protesten in Hongkong in verband met China's nieuwe nationale veiligheidswet. Voor de regering Trump was dit aanleiding om een proces in gang te zetten om de preferentiële handelsstatus van Hongkong in te trekken. De dollar liet aan het eind van de maand een dalende trend zien, terwijl goud de maand afsloot op $ 1730,27, een winst van $ 43,77 (2,6%).

    Sterke instroom en een comeback van zilver
    De rendementen op zilver lopen al meerdere jaren achter op die van goud en in maart bereikte de goud/zilverratio een recordhoogte van 123. In mei maakte zilver echter een comeback met een winst van 18,3%. Dit was te danken aan enkele van de grootste instromen in ETFs voor fysiek zilver sinds de oprichting van deze ETFs. We zien nog meer stijgingspotentieel in zilver, omdat zilver dit jaar nog steeds 14% achterloopt op goud en de goud/zilverratio nog op 97 staat, ver boven het vijfjaargemiddelde van 80.

    Positieve vooruitzichten op lange termijn voor mijnbouwbedrijven dankzij aangepaste bedrijfsvoering
    Goudbedrijven noteerden opnieuw een sterke maand: de NYSE Arca Gold Miners Index (GDMNTR)1 steeg met 5,6% en de MVIS Global Junior Gold Miners Index (MVGDXJTR)2 met 12,6%. De resultaten over het eerste kwartaal kwamen over het geheel genomen overeen met de verwachtingen. De impact van de coronagerelateerde shutdowns zullen pas goed zichtbaar worden in de cijfers over het tweede kwartaal. We schatten dat in april maximaal zo'n 12% van de wereldproductie stillag. Inmiddels is de productie echter vrijwel overal weer hervat. Bedrijven hebben hun operationele activiteiten snel aangepast om de kans op verspreiding van het virus te minimaliseren. Enkele maatregelen die zijn genomen:

    Inzet van meer voertuigen en vliegtuigen voor vervoer van medewerkers
    Gespreide en langere ploegendiensten
    Algemene inzet van coronatests en coronaprotocollen
    Grotere ertsvoorraden
    Redundanties in toeleveringsketens
    Diversificatie van transport en raffinage van doré

    Deze inspanningen hebben geleid tot hogere kosten. In de huidige omstandigheden worden de hogere kosten in verband met corona echter meer dan goedgemaakt door lagere brandstofkosten en zwakkere lokale valuta's.

    Veel bedrijven hebben in mei en april de publicatie van hun winstverwachtingen voor dit jaar uitgesteld. Die publicatie wordt nu weer hervat en de eerste cijfers wijzen erop dat de productie van individuele bedrijven in 2020 zo'n 0% tot 5% afneemt, terwijl de kosten zo'n 0% tot 5% stijgen. De pandemie heeft de langetermijnvooruitzichten voor de sector niet nadelig beïnvloed.

    Fusies tussen gelijkwaardige bedrijven leiden tot meer waarde en hogere rendementen voor aandeelhouders
    Het aantal fusies en overnames blijft gelijk op een gematigd niveau. In mei kondigden de gelijkwaardige, middelgrote producenten SSR Mining en Alacer Gold een fusie aan die leidt tot de vorming van een bedrijf dat in onze ogen veel sterker is dan zijn voorgangers. Alacer heeft een grote, technisch complexe mijn in het oosten van Turkije, terwijl SSR verschillende kleinere mijnen heeft in Noord- en Zuid-Amerika. We verwachten dat het gecombineerde bedrijf betere toegang heeft tot kapitaal, wereldwijde diversificatie biedt, meer technische mogelijkheden heeft en sterkere rendementen kan genereren voor zijn aandeelhouders. Het belangrijkste is dat het nieuwe SSR de beste mensen van beide bedrijven aan zich bindt. Er waren geen besturen die de hakken in het zand zetten en probeerden deze transactie te ondermijnen waarmee de belangen van de eigenaren volgens ons het best zijn gediend.

    Fusies en overnames vonden in het verleden vooral plaats op basis van prijzen boven reguliere marktprijzen. Daardoor betaalden te veel bedrijven volgens ons een te hoge prijs voor activa die uiteindelijk niet opleverden wat ervan werd verwacht. In de huidige haussemarkt komen fusies tussen gelijkwaardige bedrijven vaker voor, omdat bedrijven liever zoeken naar manieren om waarde voor aandeelhouders te verhogen dan dat ze te veel betalen om de goudproductie te kunnen vergroten, alleen maar om te groeien. Met de goudprijs in de lift, kwamen deze strategieverschuiving en de grotere discipline duidelijk in beeld tijdens de onlangs gehouden BofA Global Metals, Mining and Steel Conference. Enkele observaties:

    Focussen op stabiele productie en hogere marges via kostenverlagingen
    Vrije kasstromen genereren voor uitkering aan aandeelhouders en aflossing van schulden
    Financieren van minder kostende en beter renderende autonome groei en brownfieldexpansies
    Goudprijzen van tussen de $ 1200 en $ 1250 blijven hanteren bij het berekenen van reserves, en niet uitgaan van marginale, laagwaardige grondstoffen

    In de grafiek is duidelijk te zien wat deze uitgangspunten hebben opgeleverd. Tijdens de haussemarkt van 2001 tot 2011 stegen de kosten nog met de goudprijs mee, maar dat is nu niet meer het geval. Dit levert meer winst en grotere kasstromen op voor de goudbedrijven.

    Tijdens de haussemarkt van 2001 tot 2011 stegen de kosten met de goudprijs mee, maar nu niet

    Dat ziet er heel goed uit voor de komende jaren, kijken of we de all time highs van 2011 en 2016 kunnen doorbreken. Ben benieuwd. Hopelijk zijn de euro's en of dollars dan nog wat waard.
  2. moonshots1973 23 juli 2020 13:00
    quote:

    Dividend Collector schreef op 21 juli 2020 19:02:

    [...]

    Ja was een positieve verrassing dat de mijn in Peru die dicht moest vanwege Corona nu toch weer opgestart kan gaan worden. Ik denk dat de koers nog veel hoger kan.
    En de stijging van de zilverprijs niet te vergeten, we gaan mooie tijden tegemoet qua edelmetalen en andere grondstoffen, qua politiek steven we af naar de afgrond.
  3. forum rang 6 gbakl 24 juli 2020 15:01
    .
    Beleggers die in goud willen stappen, houden het best rekening met de dollarkoers, het monetaire beleid en de rente. Die zijn bepalend voor de goudprijs, aldus Georgette Boele, edelmetalenspecialist bij ABN AMRO.
    .
    De dollar is een van de belangrijkste drijfveren van de goudprijs. Op het moment dat de dollar stijgt, stijgt de goudprijs bijna nooit

    Wat hebben goudbeleggingen in de eerste weken van de crisis gedaan?

    GEORGETTE BOELE. "Vorig jaar waren veel beleggers in goud gestapt omwille van het renteverschil met overheidsobligaties. Door het soepele geldbeleid van de Europese Centrale Bank noteerden veel Europese overheidsobligaties tegen negatieve rentes. Daarom namen beleggers meer posities in goud, want daar hadden ze geen rente op. Dat deed de prijs stijgen. Maar met de crisis in maart gingen beleggers massaal op zoek naar heel liquide activa, zoals de dollar en de yen. Iedereen vluchtte naar de dollar als veilige haven en alle beleggingsinstrumenten gingen daardoor van de hand. Ook goud, dat een grote prijsdaling zag."
    Ondertussen is de goudprijs weer gestegen. Hoe komt dat?

    BOELE. "Een belangrijke datum was 23 maart. Toen kondigde de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, nieuwe maatregelen en een nieuw opkoopprogramma aan. Dat legde een soort bodem onder de financiële markten. Het beleggerssentiment verbeterde en de aandelenmarkten herstelden. De verdere verruiming van de centrale banken stutte de prijs nog meer. Monetaire verruiming is altijd positief voor goud. Op de goudmarkt was er toen ook enorm veel vraag naar fysiek goud, wat de goudprijs weer deed stijgen."

    Op het hoogtepunt van de crisis vluchtte iedereen naar dollars voor veiligheid. Maar is goud niet de ultieme veilige haven in crisissen?

    BOELE. "Er zijn nog altijd beleggers die fysiek goud kopen als veilige haven, omdat ze denken dat het financiële systeem onbetrouwbaar is of op instorten staat. Daarnaast zijn er veel goudbeleggers bij gekomen die om andere redenen goud kopen, zoals het renteverschil of om te speculeren op de goudprijs. Daardoor is het veilige karakter van goud afgezwakt. Dat zag je ook aan de prijsbewegingen. Er waren periodes dat de goudprijs daalde en steeg samen met de aandelenmarkten. Dat zou niet gebeuren, mocht het een veilige haven zijn. Je moet meer dan vroeger rekening houden met het type beleggers dat actief is op de goudmarkt en met de redenen waarom ze goud kopen."

    Je moet meer dan vroeger rekening houden met het type beleggers dat actief is op de goudmarkt en met de redenen waarom ze goud kopen

    Sinds wanneer zijn die nieuwe goudbeleggers erbij gekomen?

    BOELE. "Sinds 2004, toen de goudmarkt werd opgesteld voor ETF's (exchange traded funds, nvdr) die in goud beleggen. Dat heeft voor een grote toestroom van nieuwe goudbeleggers gezorgd. De goudprijs is daardoor ook gevoeliger geworden voor de dollar."
    Ondertussen is de goudprijs weer gestegen. Hoe komt dat?

    BOELE. "Een belangrijke datum was 23 maart. Toen kondigde de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, nieuwe maatregelen en een nieuw opkoopprogramma aan. Dat legde een soort bodem onder de financiële markten. Het beleggerssentiment verbeterde en de aandelenmarkten herstelden. De verdere verruiming van de centrale banken stutte de prijs nog meer. Monetaire verruiming is altijd positief voor goud. Op de goudmarkt was er toen ook enorm veel vraag naar fysiek goud, wat de goudprijs weer deed stijgen."

    Op het hoogtepunt van de crisis vluchtte iedereen naar dollars voor veiligheid. Maar is goud niet de ultieme veilige haven in crisissen?

    BOELE. "Er zijn nog altijd beleggers die fysiek goud kopen als veilige haven, omdat ze denken dat het financiële systeem onbetrouwbaar is of op instorten staat. Daarnaast zijn er veel goudbeleggers bij gekomen die om andere redenen goud kopen, zoals het renteverschil of om te speculeren op de goudprijs. Daardoor is het veilige karakter van goud afgezwakt. Dat zag je ook aan de prijsbewegingen. Er waren periodes dat de goudprijs daalde en steeg samen met de aandelenmarkten. Dat zou niet gebeuren, mocht het een veilige haven zijn. Je moet meer dan vroeger rekening houden met het type beleggers dat actief is op de goudmarkt en met de redenen waarom ze goud kopen."

    Je moet meer dan vroeger rekening houden met het type beleggers dat actief is op de goudmarkt en met de redenen waarom ze goud kopen

    Sinds wanneer zijn die nieuwe goudbeleggers erbij gekomen?

    BOELE. "Sinds 2004, toen de goudmarkt werd opgesteld voor ETF's (exchange traded funds, nvdr) die in goud beleggen. Dat heeft voor een grote toestroom van nieuwe goudbeleggers gezorgd. De goudprijs is daardoor ook gevoeliger geworden voor de dollar."

    Welk effect had de intrede van die nieuwe goudbeleggers op de goudmarkt?

    BOELE. "Op dit moment is de situatie voor goud heel positief, met centrale banken die verruimen en met massale overheidsuitgaven. Veel particuliere beleggers nemen daarvoor hun toevlucht tot goud. De ETF-posities in goud zijn nog nooit zo groot geweest. Dat is niet noodzakelijk goed voor de goudprijs. Als heel veel beleggers dezelfde posities hebben, kan een kleine teleurstelling een verkoopgolf op gang te trekken."

    Wat is het verband tussen de dollar en goud?

    BOELE. "De dollar is een van de belangrijkste drijfveren van de goudprijs. Op het moment dat de dollar stijgt, stijgt de goudprijs bijna nooit. Wanneer beleggers positief staan tegenover de dollar of er hun toevlucht toe nemen, zullen ze nooit op hetzelfde moment goud kopen. De dollar en goud bewegen bijna altijd in tegenovergestelde richtingen."

    Wat zijn de belangrijkste manieren om in goud te beleggen?

  4. forum rang 6 gbakl 24 juli 2020 15:01
    BOELE. "Een eerste optie is fysiek goud te kopen in de vorm van munten of een staaf. Bij sommige banken kan dat. Daar zijn wel transactiekosten aan verbonden. Je kunt ook sieraden kopen, maar daarvan weet je vaak niet hoe zuiver het goud is. Bij sommige banken kun je ook een goudrekening openen, zoals je een dollar- of een eurorekening opent, maar die is niet fysiek gedekt. Ten slotte zijn er de goud-ETF's. Daar zijn er oneindig veel van. Er zijn ETF's die gedekt zijn door fysiek goud, maar ook ETF's die niet gedekt zijn."

    Welke rol kan goud spelen in een brede gediversifieerde beleggingsportefeuille?

    BOELE. "Goud reageert anders dan andere, meer cyclische beleggingen zoals aandelen. Hoewel goud steeds minder een veilige haven wordt, gaat de goudprijs in crisissen gemiddeld minder fel omlaag dan aandelen of andere edelmetalen zoals zilver of platina. Die zijn in maart veel forser gedaald dan de goudprijs. Enkele beleggers nemen goud op in hun portefeuille omdat het voor een beter evenwicht zorgt."

    Een veelgehoord argument is dat goud de ultieme inflatiebescherming is. Klopt dat?

    BOELE. "We hebben al heel lang een lage inflatie. Als die weer oppikt, hangt het af van hoe de centrale banken daarop zullen reageren. Als de inflatie piekt en de centrale banken achter de feiten aanlopen door hun beleidsrente niet snel genoeg te verhogen, is dat positief voor goud. Als de beleidsrente of de nominale rente even snel stijgt als de inflatie, heffen die elkaar op. Als de beleidsrente of de nominale rente sneller stijgt dan de inflatie, heeft dat het omgekeerde effect. Een hoge rente is niet goed voor goud, want goud betaalt geen rente."
  5. moonshots1973 24 juli 2020 19:57
    quote:

    gbakl schreef op 24 juli 2020 15:01:

    BOELE. "Een eerste optie is fysiek goud te kopen in de vorm van munten of een staaf. Bij sommige banken kan dat. Daar zijn wel transactiekosten aan verbonden. Je kunt ook sieraden kopen, maar daarvan weet je vaak niet hoe zuiver het goud is. Bij sommige banken kun je ook een goudrekening openen, zoals je een dollar- of een eurorekening opent, maar die is niet fysiek gedekt. Ten slotte zijn er de goud-ETF's. Daar zijn er oneindig veel van. Er zijn ETF's die gedekt zijn door fysiek goud, maar ook ETF's die niet gedekt zijn."

    Welke rol kan goud spelen in een brede gediversifieerde beleggingsportefeuille?

    BOELE. "Goud reageert anders dan andere, meer cyclische beleggingen zoals aandelen. Hoewel goud steeds minder een veilige haven wordt, gaat de goudprijs in crisissen gemiddeld minder fel omlaag dan aandelen of andere edelmetalen zoals zilver of platina. Die zijn in maart veel forser gedaald dan de goudprijs. Enkele beleggers nemen goud op in hun portefeuille omdat het voor een beter evenwicht zorgt."

    Een veelgehoord argument is dat goud de ultieme inflatiebescherming is. Klopt dat?

    BOELE. "We hebben al heel lang een lage inflatie. Als die weer oppikt, hangt het af van hoe de centrale banken daarop zullen reageren. Als de inflatie piekt en de centrale banken achter de feiten aanlopen door hun beleidsrente niet snel genoeg te verhogen, is dat positief voor goud. Als de beleidsrente of de nominale rente even snel stijgt als de inflatie, heffen die elkaar op. Als de beleidsrente of de nominale rente sneller stijgt dan de inflatie, heeft dat het omgekeerde effect. Een hoge rente is niet goed voor goud, want goud betaalt geen rente."

    De banken zijn al jaren technisch failliet, ze worden in leven gehouden door de ECB.
  6. [verwijderd] 24 juli 2020 20:28
    Vooral deutsche bank. Komt nog steeds spul uit 08 op de balans terecht. En als je denkt dat 't klaar is, komt er weer een nieuwe zak rotzooi
  7. forum rang 6 gbakl 25 juli 2020 09:15
    dollarkoers sukkelt achteruit en we moeten terug naar sept 2018
    voor deze valutakoers.

    is ook niet slecht voor goud als dit doorzet.
  8. [verwijderd] 25 juli 2020 17:32
    quote:

    kortshort schreef op 25 juli 2020 17:01:

    Ik vraag mij af wat dan tegenwoordig de veilige haven investering is zoals goud vroeger was..
    Gewoon dat dus.
  9. [verwijderd] 25 juli 2020 17:47
    Tulpenbollen.

    quote:

    kortshort schreef op 25 juli 2020 17:40:

    Ik vraag mij af wat dan tegenwoordig de veilige haven investering is zoals goud vroeger was..

  10. [verwijderd] 25 juli 2020 19:18
    Ik denk dat vooral de tweede en derde de meeste waarde vermeerdering door gaan maken de komende paar jaar.

    quote:

    moonshots1973 schreef op 25 juli 2020 18:37:

    Goud, zilver, platina, koper, nikkel etc. Gewoon tastbare grondstoffen. Geen papieren zwendel.
  11. Sebasssss 25 juli 2020 21:40
    quote:

    elio e faso schreef op 25 juli 2020 19:18:

    Ik denk dat vooral de tweede en derde de meeste waarde vermeerdering door gaan maken de komende paar jaar.

    [...]

    Waarom denk je dat ;)
  12. Bonno 26 juli 2020 22:01
    Update Goldsource GXS:

    The company started a small pilot plant, gravity circuit operation. This was processing only the Saprolite using cyclones for gravity extraction. Unfortunately, the recoveries were less than anticipated, as the gold was too fine, some less than 30 microns. The unrecovered gold went through to our tailings pond, about 5000 ounces, which are still there. It was decided to drill and prove through more Saprolite ounces and build a full CIL plant (cyanide/leach) and go into full production. 

    They have been in the exploration phase for about 2 1/2 years and have made four new discoveries, Salbora, Powis, Toucan and just recently, Friendly. These four areas cover an area of about 2 KMs.

    They are back drilling again, after the Covid-19 halt and this latest program should be the last before they prepare the new Resource Report, expected in the 4th quarter, this year.

    The expectations, are that they will have, at least 600k oz of Saprolite and 1.5 to 2 million oz total resource. The 600k will give them at least 10 years of production @ 60,000 oz per year, or higher. Being shallow, open pit, with about 96% recovery, cost should be quite low. 

    With success, they could have the feasibility next year and production,

    Now with gold starting to get stronger, the recent international interest in Guyana, and the new resource coming up, the rest of this year looks quite exciting. 

    Gotta love having Eric Fier running the show and heavily invested. Sprott has a huge position, and I don't know what you think, but I love the drill results and think they are being overlooked for some reason. Excellent drill results, excellent jurisdiction, this is going to be a big mine and they can start production quickly and cheaply. And grow production a lot over time. It will be more ounces a year and a bigger operation than a lot of people think. Stock is cheap, and gold is at $1900. I guess the huge dilution is scaring people away, or maybe the poor history of the property and the recent failed attempt to start the operation.

    But with Eric Fier running the show it is hard to imagine this not turning into a home run. The cheap price more than makes up for the dilution.
  13. JJMMTT 27 juli 2020 08:55
    quote:

    bionerd schreef op 25 juni 2020 08:31:

    Opletten op:

    ceo.ca/mai - gaan begin volgend jaar in productie

    ceo.ca/eas - wacht op permit gisteren al 17,6% omhoog

    ceo.ca/vzla - gisteren 68% omhoog na zeer goede boorresultaten. Optie op 75 m2 land.
    dit wordt de volgende silvercrest. Net een paar dagen geleden ingestapt:)

    Bionerd, zit je nog in EAS? De AMDAL permit zou in de komende veertien dagen worden goedgekeurd. Intussen zit ik bij EAS op bijna 50% winst (gemiddelde GAK was bij mij 0,12), maar is mogelijks peanuts ivm de mogelijke ontwikkelingen de kolende weken/maanden.

    Voor wie EAS nog niet kent, heel interessant om eens bij te lezen: ceo.ca/eas
    Als deze daadwerkelijk dit jaar of volgend jaar in productie gaat wil je deze niet missen denk ik.
  14. moonshots1973 27 juli 2020 10:18
    quote:

    JJMMTT schreef op 27 juli 2020 08:55:

    [...]

    Bionerd, zit je nog in EAS? De AMDAL permit zou in de komende veertien dagen worden goedgekeurd. Intussen zit ik bij EAS op bijna 50% winst (gemiddelde GAK was bij mij 0,12), maar is mogelijks peanuts ivm de mogelijke ontwikkelingen de kolende weken/maanden.

    Voor wie EAS nog niet kent, heel interessant om eens bij te lezen: ceo.ca/eas
    Als deze daadwerkelijk dit jaar of volgend jaar in productie gaat wil je deze niet missen denk ik.
    Ik koop EAS en VZLA na de tweede dip vanwege de tweede golf, die nu wel erg gepusht wordt door de onze vrienden van de media.
  15. bionerd 27 juli 2020 12:33
    quote:

    JJMMTT schreef op 27 juli 2020 08:55:

    [...]

    Bionerd, zit je nog in EAS? De AMDAL permit zou in de komende veertien dagen worden goedgekeurd. Intussen zit ik bij EAS op bijna 50% winst (gemiddelde GAK was bij mij 0,12), maar is mogelijks peanuts ivm de mogelijke ontwikkelingen de kolende weken/maanden.

    Voor wie EAS nog niet kent, heel interessant om eens bij te lezen: ceo.ca/eas
    Als deze daadwerkelijk dit jaar of volgend jaar in productie gaat wil je deze niet missen denk ik.
    Ja ik zit zeker nog in EAS. Het klonk in het begin een beetje duister, maar zie dat dingen nu echt gaan gebeuren. Als het ze allemaal lukt, Amdal, productie opstarten en Miwah 3 miljoen ounces weer in de boeken te krijgen dan is het aandeel zwaar ondergewaardeerd. Hier is iedereen het wel over eens. Ik heb een grote pluk en zie dit echt als een no risk no champaign aandeel.

    EAS.v - Gold junior breakout | 52 week high
    Closed highs of day Friday on breakout to 52 week high. CEO Terry Filbert says AMDAL in the next two weeks leading to production license.

    Listen to the latest interview: youtu.be/5iy1wdJC9gQ

    60-70% margins
    Drilling program at Sangihe to drill and bring 2,000,000 oz gold into the books at low expense cause gold is at surface.
    Bring second project Miwah with 3.14m oz gold and 9m oz silver into production and back onto the books.

    This unknown junior is starting to perk its head and the investing community is starting to figure it out; just STARTING to.

    At $17m market cap, this has not even begun to the valuation most juniors have seen, let alone with an imminent production license and a 3.14m gold resource in a well known gold fault called the Sumatran Gold Fault where large scale and resource mines are already active.

    As Mexico Mike says, bidding and waiting for shares to come to u can result in missing the boat. forum.mexicomike.ca/viewtopic.php?f=2...

    Macro economics and the hot gold and silver market is supporting all juniors. When (not if) this undervalued junior catches up in valuation, it will be worth likely at least 6x from current $0.17 share price level, or bring it to a conservative $100m market cap, and increasing with Sangihe producing 1,000-4,000 oz per month at 60-70% margin, then drilling to increase resources, and then Miwah back onto books.

    Lots of catalysts for EAS to be the next multi multi bagger!
7.148 Posts
Pagina: «« 1 ... 108 109 110 111 112 ... 358 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht