Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Coronavirus echt gevaar?

59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 1999 2000 2001 2002 2003 ... 2985 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 september 2021 23:59
    quote:

    rationeel schreef op 16 september 2021 23:57:

    [...] ziet toch dat die firma' s het zelf zeggen.
    Nee.

    Currently, mRNA is considered a gene therapy product by the FDA. Unlike certain gene therapies that irreversibly alter cell DNA and could act as a source of side effects, mRNA-based medicines are designed to not irreversibly change cell DNA; however, side effects observed in gene therapy could negatively impact the perception of mRNA medicines despite the differences in mechanism. In addition, because no product in which mRNA is the primary active ingredient has been approved, the regulatory pathway for approval is uncertain. The number and design of the clinical trials and preclinical studies required for the approval of these types of medicines have not been established, may be different from those required for gene therapy products, or may require safety testing like gene therapy products. Moreover, the length of time necessary to complete clinical trials and to submit an application for marketing approval for a final decision by a regulatory authority varies significantly from one pharmaceutical product to the next, and may be difficult to predict.

    www.sec.gov/Archives/edgar/data/16828...
  2. forum rang 6 Ronald Engels 17 september 2021 00:43
    quote:

    Okeanos schreef op 15 september 2021 16:30:

    ALS DE VOS DE PASSIE PREEKT, BOER PAS OP JE GANZEN / KIPPEN
    =========================

    Okeanos,

    Zou het niet meer passend zijn als:

    ALS HUGO CORONA PREEKT, NEDERLANDERS PAS OP JE LEVEN

    M.v.g. Ronald
  3. [verwijderd] 17 september 2021 00:58
    quote:

    rationeel schreef op 16 september 2021 23:14:

    www.medischethischcontact.nl/2021/09/...

    ZWARTE DINSDAG 14 SEPTEMBER 2021
    Door Henk van der Pol, psychiater

    Mensch, durf te leven!
    *****

    Een waarachtig èn beklemmend verhaal......

    Fijn dat Henk van der Pol op papier zet wat héél veel mensen voelen die gefundeerde persoonlijke redenen hebben om zich niet te laten vaccineren.
    Om b.v. hun natuurlijk immuunsysteem zo zuiver mogelijk te willen houden en daarom al jaren niet meedoen met die jaarlijkse griep vaccinaties en kortelings ook nog eens een meningokokken vaccinatie voor o.a. ouderen..
    Die er aan werken om hun immuunsysteem te trachten optimaal te houden door een uitgebalanceerd voedingspatroon met niet te veel vlees, voldoende nachtrust, beweging en zo min mogelijk (langdurige) stress

    Zij zijn van mening dat bij onnatuurlijke "sturing"/vaccinatie het immuunsysteem uiteindelijk devalueert.
    Naarmate er meer medisch bijgestuurd gaat worden en het aantal vaccinaties voor alles en nog wat toeneemt zal dit steeds meer het geval blijken te zijn.
    Er zullen de komende decennia nog veel tot nog toe onbekende / geheel nieuwe pandemieën langs komen al dan niet bewerkstelligd door ingrijpen van mensen in de natuur.
    Het aantal pandemieën is de afgelopen eeuw sowieso al sterk en snel toegenomen en de trend laat niet zien dat ze afbuigt.

    Wat gaan we doen.........is steeds meer (preventief) vaccineren de oplossing totdat we uiteindelijk alleen kunnen leven met vele jaarlijkse inentingen voor alles en nog wat.
    Wat zijn de interacties tussen al deze vaccinaties......is dat wel te analyseren en te beoordelen?
    Nu al zijn er bejaarden met 10 verschillende medicijnen en sterven er steeds meer mensen aan deze overdosis.

    Recentelijk werden jonge meisjes overgehaald om zicht te laten vaccineren tegen baarmoederhals kanker...straks natuurlijk hetzelfde voor borstkanker........straks jonge mannen tegen prostaat kanker?...........en wat valt er nog meer te bedenken door de "gezondheidsautoriteiten".
    Mensen, mensen kijk daar toch eens wat kritischer tegen aan........
    PS: geen covid-19 vaccin gehad; wel jarenlang bloeddonor geweest.
  4. forum rang 10 voda 17 september 2021 06:53
    Ouderen hebben moeite om aan QR-code te komen: ‘Ga er geen nieuwe telefoon voor kopen’

    Ouderen vrezen dat ze niet op tijd een coronatoegangspas hebben. Het lukt ze niet allemaal om de QR-code op hun telefoon te zetten of om het bewijs te printen. En het speciaal ingestelde telefoonnummer is volgens de ouderenbond slecht bereikbaar.

    Jurriaan Nolles 17-09-21, 06:00

    Speciaal voor ouderen zonder smartphone verwees minister Hugo de Jonge op de persconferentie van dinsdag naar een speciaal telefoonnummer waar zij terecht konden voor een papieren QR-code. ,,En als je geen printer hebt kun je terecht bij de bibliotheek’’, zei hij. Sterker: ,,Als je gevaccineerd of getest bent, dan wordt de code thuisbezorgd. Dus het is echt onbegrensd servicegericht’.

    Lees ook
    Tweede Kamer wil terrassen uitzonderen van QR-plicht, krappe steun voor kabinetsplan
    Drijft coronapas ons voorgoed uiteen? ‘Kan vriendschappen echt kapotmaken’

    Veel ouderen lukt het volgens ouderenbond ANBO desondanks niet om een coronapas te bemachtigen. ,,Er zijn lange wachttijden en medewerkers van de helpdesk geven soms verkeerde informatie’’, zegt woordvoerder Renate Evers. Het coronabewijs kan uitgeprint worden en ook via de telefoon worden aangevraagd. Donderdagmiddag duurde het 12 minuten voor je iemand aan de telefoon kreeg.

    ‘Laat maar’
    Hoeveel ouderen worstelen met de QR-code weet ze niet. ,,Je hebt een groep van 1 miljoen ouderen die digitaal niet vaardig zijn. Veel van hen krijgen natuurlijk hulp van kinderen of buren, maar je hebt ook een deel waar het echt niet lukt. Voor hen vragen wij aandacht.’’

    Seniorenorganisatie KBO-PCOB hoort dezelfde geluiden. ,,Er zullen vast senioren zijn die denken: laat maar. Ze hebben een jaar lang binnen gezeten, en willen nu ook naar het theater of restaurant. Voor hen is het zonde’’, aldus woordvoerder Sven Stijnman. Volgens hem zou het gele boekje een goed alternatief zijn, maar de overheid ziet dat niet als officieel vaccinatiebewijs.

    Ik heb geen mobiele telefoon, dus hoe kom ik dan aan een QR-code?

    Jan Wagenaar (86)
    Papieren bewijs
    ,,Ik heb geen mobiele telefoon, dus hoe kom ik dan aan een QR-code?’’, zegt de 86-jarige Jan Wagenaar. Met zijn vrouw gaat hij graag naar het theater, hij heeft na 25 september al vier voorstellingen in het vooruitzicht. ,,DigiD, coronapas, QR-code: sommige dingen snappen wij gewoon niet. De veranderingen gaan zo snel. En ik ga er geen nieuwe telefoon voor kopen’’, zegt hij. Zijn dochter hielp hem uiteindelijk aan een papieren bewijs via de website van de overheid.

    Maar Wies Janssen (71) zal haar kinderen niet vragen. ,,Ik wil dingen doen zonder een beroep te doen op mijn kinderen, omdat ik zelfstandig wil leven.’’ Ze heeft nu besloten om geen moeite te doen voor een coronapas: ,,Mijn man heeft niet eens een smartphone, en ik weet ook niet hoe het allemaal werkt. Ik zie het allemaal wel. Ik denk niet dat ze me zullen weigeren bij een restaurant.’’

    Iemand die wel bereid was om er wel veel moeite voor te doen was Kithy Tholen. Zij probeerde voor haar twee dochters met een spierziekte een papieren bewijs te regelen, maar vervolgens werd ze van het kastje naar de muur gestuurd. ,,Ik werd doorgestuurd naar het nummer voor een prikafspraak, terwijl ik een vaccinatiebewijs nodig had. Daarna werd ik doorgestuurd naar de instelling waar ze zijn gevaccineerd, maar daar moest ik ook niet zijn. En later werd verbinding ineens verbroken. Toen ik na 2,5 uur wachten de juiste persoon had gevonden, was het binnen een paar minuten geregeld.’’

    Capaciteit bij helpdesk uitbreiden
    ANBO riep de overheid eerder al op om te zorgen dat mensen die geen smartphone of printer hebben, snel via de overheid een papieren QR-code moesten krijgen. Zij eisten maandag al ‘direct actie’ omdat het niet bij iedereen lukte. Volgens de ouderenbond is het sinds die tijd wel beter gegaan, maar nog altijd ondervinden ouderen klachten. ,,En de tijd begint te dringen. Voor 25 september moeten iedereen die het wil, wel een QR-code hebben.’’ ANBO hoopt dat capaciteit bij de helpdesk snel kan worden uitgebreid.

    De woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid laat weten dat de klachten van de ouderenbond bekend zijn. Hij wijst op de mogelijkheid om naar de bibliotheek te gaan als het niet lukt om te printen, of om hulp te vragen bij vrienden, familie en buren. Of het ministerie meer mensen bij de helpdesk zal werven? ,,We kijken wat nodig en mogelijk is, maar dat is nog niet concreet.’’ Minister Hugo de Jonge meldde op Twitter dat al 62.000 mensen van de mogelijkheid gebruik hebben gemaakt om het toegangsbewijs via de post te ontvangen.

    www.ad.nl/binnenland/ouderen-hebben-m...
  5. forum rang 10 voda 17 september 2021 06:55
    227 miljoen coronabesmettingen wereldwijd
    Mondiaal circa 4,66 miljoen pandemie-overledenen.

    (ABM FN-Dow Jones) Er zijn inmiddels 227 miljoen Covid-19 besmettingen wereldwijd geregistreerd. Dit blijkt vrijdag uit actuele data verzameld door Johns Hopkins CSSE.

    In de Verenigde Staten zijn nog de meeste Covid-19 gevallen geregistreerd, met ruim 41,7 miljoen. Het aantal sterfgevallen ligt hier nu op 669.996.

    Het totaal aantal officiële besmettingen in India overtreft de 33,3 miljoen. Het aantal sterfgevallen staat officieel op 443.928.

    Brazilië is het derde land wereldwijd qua besmettingen, met ruim 21 miljoen gevallen en 589.246 overledenen.

    In West-Europa heeft het Verenigd Koninkrijk het hoogste aantal besmettingen met nu meer dan 7,3 miljoen. In Frankrijk zijn ruim 7,0 miljoen gevallen opgetekend. Spanje telt over de 4,9 miljoen besmettingen, Italië heeft inmiddels 4,6 miljoen en Duitsland is de 4,1 miljoen gepasseerd.

    In Nederland staat het aantal officiële besmettingen nu op 2.016.225. In België staat het aantal gevallen momenteel op 1.217.473.

    In China, eind 2019 het eerste land dat coronagevallen meldde, zijn nu 107.789 besmettingsgevallen geregistreerd. Dat waren er woensdag 107.624.

    Volgens de data van Johns Hopkins zijn er wereldwijd inmiddels bijna 4,7 miljoen mensen aan het virus overleden. Er zijn verder 5,8 miljard vaccinaties toegediend.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  6. forum rang 4 okeanos 17 september 2021 08:00
    Luc Montagnier, a French virologist and recipient of the 2008 Nobel Prize in Medicine

    It is clear that the new variants are created by antibody-mediated selection due to the vaccination
    The ongoing vaccinations across the world is an ”enormous mistake.” ”The history books will show that because it is the vaccination that is creating the variants.

    De dingen af en toe eens herhalen kan geen kwaad.
    Nobelprijswinnaar geneeskunde.
  7. [verwijderd] 17 september 2021 08:20
    quote:

    Kleintje66 schreef op 16 september 2021 23:57:

    [...]
    Omdat de aanwezigheid van anti lichamen niet betekent dat je goed beschermt bent. Overigens geldt het dus wel want redelijk recente eerdere besmetting geeft ook recht op een groen vinkje in de app.
    Onjuist helaas. Omdat men het nodig vindt om een houdbaarheidsdatum in te voeren voor specifiek natuurlijke besmetting, wordt een serologische test niet goedgekeurd voor een herstelbewijs. Gek genoeg geldt dat weer niet voor een vaccinatie, hoewel afname van effectiviteit al lang is vastgesteld.

    coronacheck.nl/nl/faq/2-3-ik-heb-coro...
  8. forum rang 6 leonardus65 17 september 2021 08:24
    quote:

    esprit se schreef op 17 september 2021 00:58:

    [...]
    *****

    Een waarachtig èn beklemmend verhaal......

    Fijn dat Henk van der Pol op papier zet wat héél veel mensen voelen die gefundeerde persoonlijke redenen hebben om zich niet te laten vaccineren.
    Om b.v. hun natuurlijk immuunsysteem zo zuiver mogelijk te willen houden en daarom al jaren niet meedoen met die jaarlijkse griep vaccinaties en kortelings ook nog eens een meningokokken vaccinatie voor o.a. ouderen..
    Die er aan werken om hun immuunsysteem te trachten optimaal te houden door een uitgebalanceerd voedingspatroon met niet te veel vlees, voldoende nachtrust, beweging en zo min mogelijk (langdurige) stress

    Zij zijn van mening dat bij onnatuurlijke "sturing"/vaccinatie het immuunsysteem uiteindelijk devalueert.
    Naarmate er meer medisch bijgestuurd gaat worden en het aantal vaccinaties voor alles en nog wat toeneemt zal dit steeds meer het geval blijken te zijn.
    Er zullen de komende decennia nog veel tot nog toe onbekende / geheel nieuwe pandemieën langs komen al dan niet bewerkstelligd door ingrijpen van mensen in de natuur.
    Het aantal pandemieën is de afgelopen eeuw sowieso al sterk en snel toegenomen en de trend laat niet zien dat ze afbuigt.

    Wat gaan we doen.........is steeds meer (preventief) vaccineren de oplossing totdat we uiteindelijk alleen kunnen leven met vele jaarlijkse inentingen voor alles en nog wat.
    Wat zijn de interacties tussen al deze vaccinaties......is dat wel te analyseren en te beoordelen?
    Nu al zijn er bejaarden met 10 verschillende medicijnen en sterven er steeds meer mensen aan deze overdosis.

    Recentelijk werden jonge meisjes overgehaald om zicht te laten vaccineren tegen baarmoederhals kanker...straks natuurlijk hetzelfde voor borstkanker........straks jonge mannen tegen prostaat kanker?...........en wat valt er nog meer te bedenken door de "gezondheidsautoriteiten".
    Mensen, mensen kijk daar toch eens wat kritischer tegen aan........
    PS: geen covid-19 vaccin gehad; wel jarenlang bloeddonor geweest.
    Op zich is dit een kleine pandemie, corona crisis dus. En er wordt heel hard ingegrepen (in verhouding). Een goede waarschuwing/voorbode wat betreft maatregelen tegen een echte pandemie www.uzleuven.be/nl/uz-magazine/oktobe...
  9. forum rang 6 leonardus65 17 september 2021 08:32
    quote:

    Green schreef op 16 september 2021 23:24:

    [...]

    Kleintje, het gaat om dat het een verplichting is. Daar ben je op tegen, toch? Ze zijn helemaal gek geworden. Gevaarlijke situatie!
    Ik denk dat een verplichting van een coronavaccin een stap te ver is (behalve zorg). Maar als men echt wil reizen Australië/Nieuw Zeeeland/VS gaat men het toch verplicht maken, en niet alleen een coronavaccin en daar is iets voor te zeggen...
  10. forum rang 4 okeanos 17 september 2021 08:52
    Ik wil mijn gezondheid boosten door middel van een gezonde levensstijl.
    Dat recht heb ik dus niet.
    Ik moet boosten door te prikken.
    Big farma die gaat bepalen wat gezond voor mij is.
    Groenten en fruit worden van de tafel geveegd en vervangen door een potje vaccin.
  11. forum rang 9 josti5 17 september 2021 09:02
    quote:

    voda schreef op 17 september 2021 06:53:

    Ouderen hebben moeite om aan QR-code te komen: ‘Ga er geen nieuwe telefoon voor kopen’

    (...)

    Speciaal voor ouderen zonder smartphone verwees minister Hugo de Jonge op de persconferentie van dinsdag naar een speciaal telefoonnummer waar zij terecht konden voor een papieren QR-code. ,,En als je geen printer hebt kun je terecht bij de bibliotheek’’, zei hij. Sterker: ,,Als je gevaccineerd of getest bent, dan wordt de code thuisbezorgd. Dus het is echt onbegrensd servicegericht’.

    (...)

    Einde quote.

    Wat een onzinnig nieuw bureaucratisch gedrocht wordt er weer opgetuigd...
  12. forum rang 4 okeanos 17 september 2021 09:07
    quote:

    josti5 schreef op 17 september 2021 09:02:

    [...]Wat een onzinnig nieuw bureaucratisch gedrocht wordt er weer opgetuigd...
    Het lijkt alsof er nergens nog over wordt nagedacht.
  13. forum rang 4 okeanos 17 september 2021 09:41
    Ik ben de enige in mijn omgeving die niet gevaccineerd is.
    Mij onder druk zetten zal niet lukken.
    Mijn omgeving zet nu steeds meer druk op mijn vrouw, die wel gevaccineerd is, maar die in zonde samenleeft met iemand die niet gevaccineerd is.
    Ik wil niet dat ze een mes op de keel zetten van iemand die ik graag zie.
  14. forum rang 5 Ed Verbeek 17 september 2021 09:43
    Ik ga volgend jaar aan iedereen die naast me zit in een zaal of restaurant vragen of ze zich hebben laten testen op griep en of ze daar een bewijs van hebben.

    (griep eiste in seizoen 2017/18 nog 10.000 doden, en relatief nog veeel meer in doden bij Aziatische griep 1957/1958 en Hongkongriep 1968)
  15. [verwijderd] 17 september 2021 09:48
    Steeds meer horeca gelegenheden geven gehoor aan de oproep om de coronapas niet te controleren. Daarbij rammelt de regeling op juridische gronden. Goede zaak! Hulde aan de voorlopers.
  16. forum rang 4 okeanos 17 september 2021 09:56
    quote:

    Green schreef op 17 september 2021 09:48:

    Steeds meer horeca gelegenheden geven gehoor aan de oproep om de coronapas niet te controleren. Daarbij rammelt de regeling op juridische gronden. Goede zaak! Hulde aan de voorlopers.
    Ze zullen onder druk worden gezet. "Mes op de keel" is waar we nu in beland zijn.
  17. [verwijderd] 17 september 2021 10:09
    quote:

    Okeanos schreef op 17 september 2021 08:00:

    Luc Montagnier, a French virologist and recipient of the 2008 Nobel Prize in Medicine

    It is clear that the new variants are created by antibody-mediated selection due to the vaccination
    The ongoing vaccinations across the world is an ”enormous mistake.” ”The history books will show that because it is the vaccination that is creating the variants.

    De dingen af en toe eens herhalen kan geen kwaad.
    Nobelprijswinnaar geneeskunde.
    Alle variants of concern zijn ontstaan voor de massa vaccinatie.
  18. forum rang 6 leonardus65 17 september 2021 10:10
    [quote alias=Okeanos id=13684330 date=202109170941]
    Ik ben de enige in mijn omgeving die niet gevaccineerd is.
    Mij onder druk zetten zal niet lukken.
    Mijn omgeving zet nu steeds meer druk op mijn vrouw, die wel gevaccineerd is, maar die in zonde samenleeft met iemand die niet gevaccineerd is.
    Ik wil niet dat ze een mes op de keel zetten van iemand die ik graag zie.
    [/quote

    Overdrijf je niet een beetje, je bent in Vlaanderen een uitzondering(buiten de grote steden), maar we halen de vaccinatiegraad makkelijk, dus moet er geen probleem zijn als er een niet gevaccineerde in je bedrijf werkt of vriendenkring zit. Dat er weinig begrip is voor niet gevaccineerde daar zal je mee moeten leven (of boven staan, het is jouw keuze en het is nog niet verplicht, dus je goed recht) Verre reizen, ziekenhuis/zorgcentrum bezoeken zal in de toekomst lastiger worden
  19. [verwijderd] 17 september 2021 10:21
    www.science.org/doi/10.1126/science.a...

    Vaccine-specific CD4+ T cell, CD8+ T cell, binding antibody, and neutralizing antibody responses to the 25-µg Moderna mRNA-1273 vaccine were examined over 7 months post-immunization, including multiple age groups, with a particular interest in assessing whether pre-existing cross-reactive T cell memory impacts vaccine-generated immunity. Vaccine-generated spike-specific memory CD4+ T cells 6 months post-boost were comparable in quantity and quality to COVID-19 cases, including the presence of T follicular helper cells and IFN?-expressing cells. Spike-specific CD8+ T cells were generated in 88% of subjects, with equivalent memory at 6 months post-boost compared to COVID-19 cases. Lastly, subjects with pre-existing cross-reactive CD4+ T cell memory had increased CD4+ T cell and antibody responses to the vaccine, demonstrating the biological relevance of SARS-CoV-2–cross-reactive CD4+ T cells.

    ========

    The SARS-CoV-2 mRNA vaccines have been extraordinary successes. It is important to better understand the immunology of these vaccines in order to better appreciate (i) the mechanisms of protective immunity provided by the vaccines, (ii) the durability of immune memory generated by the vaccines (and thus infer trajectories of protective immunity), and (iii) the immunological features of these vaccines that may be relevant for vaccine design against other pathogens. Here, studying 35 vaccinated subjects out to 7 months from the initial immunization, we found that two dose 25-µg mRNA-1273 vaccination generated immune memory against spike comparable to that of SARS-CoV-2 infection for antibodies, CD4+ T cells, and CD8+ T cells. Furthermore, immune responses were significantly enhanced by the presence of pre-existing cross-reactive CD4+ T cell memory.
59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 1999 2000 2001 2002 2003 ... 2985 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.310
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.895
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.342
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.310
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.261
Allfunds Group 3 1.190
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 332
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.248
AMG 965 125.684
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.598
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.264
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.675
ASML 1.762 76.889
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.664

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht