Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ING Groep NL0011821202

Laatste koers (eur)

14,910
  • Verschill

    +0,216 +1,47%
  • Volume

    8.028.532 Gem. (3M) 11,3M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

ING - 2022

11.765 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 589 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Hernia 7 maart 2022 12:29
    ING heeft zijn topper zien vetrekken, omdat de bonussen te hoog waren. Wat als je zo'n supertalent bent dat je dit allemaal terugverdiend. Nu mist ING dit supertalent.
    Ex-ING-topman Hamers krijgt 11 miljoen euro beloning bij nieuwe werkgever. 07 maart 2022
    Voormalig ING-topman Ralph Hamers kreeg vorig jaar bij de Zwitserse bank UBS een beloning van zo'n 11 miljoen euro. Hij is nu ruim een jaar CEO van de bank en ontving afgelopen jaar alleen al als variabele beloning 8,5 miljoen euro. www.nu.nl/economie/6187936/ex-ing-top...
  2. Isildur1 7 maart 2022 12:48
    quote:

    Mr.J.bonds schreef op 7 maart 2022 11:57:

    [...]

    lekker herstel..

    Maar voor wat het waard is, ik zie de situatie nu toch iets anders en een iets ander verloop van dit conflict..

    Putin heeft toch iets zijn hand overspeelt met slechts 150K troepen in Oekraïne.. Oekraïne heeft 40 miljoen inwoners, waarvan de helft man en de een kwart die bereid is om de wapens op te nemen. Dat zijn 2.5 miljoen bewapende partizanen + de normale Oekranische troepen + nog wat huurlingen over de grens plus een hoop wapentuig van het westen(2000 stingers van de Duitsers al alleen..). Misschien dat niet alle 2.5 miljoen partizanen een stinger zelf hebben allemaal, maar ze zijn behoorlijk bewapend, wat ik zo zie.. En zeer creatief in het stoppen van de Russen..

    Kiev is inmiddels veranderd in een relatief onneembaar fort, en primed met booby traps, stingers en landmijnen enz. (hoorde zelfs verhalen over EMP's..)
    Het moraal van de Russische soldaten is laag, die van de Oekraïners is hoog. neem daarbij dat de polen MIG29 jachtvliegtuigen willen gaan leveren aan Oekraïne, waarmee men de 62KM colonne wil gaan bestoken op weg naar Kiev..
    Door grove overschatting in het kunnen van zijn eigen troepen Poetin en het lage moraal van deze troepen en de staat van het russische materieel(de 62KM staat niet voor niets stil) Zie ik dat de russen Kiev niet in handen gaan krijgen..

    Putin weet ook dat hij met 150K troepen Oekraïne geen langere tijd onder controle gaat houden. Daarvoor is het land te groot.

    Wat kan/gaat Putin nog doen..
    Eerst de shit uit Kiev bombarderen nog 1 of 2 weken..
    Ondertussen in het oosten meent hij wel business. Daar wil nu zo veel mogelijk territorium pakken als mogelijk.
    Dat verklaart ook waarom de Russen de wapenstilstanden voor de evacuaties niet respecteren..
    Putin wil daar nu zo veel mogelijk grond pakken als mogelijk..

    Uiteindelijk zullen naar 10 á14 dagen, na een zeer stevig bombardement Kiev vredesonderhandelingen gestart worden door hoogstwaarschijnlijk China, of een andere schurkenstaat waar Rusland mee bevriend is..
    Dit zal het enigste en beste moment voor Putin zijn om uit deze actie zo veel mogelijk strategisch gewin te halen als mogelijk..

    Daar zal uitkomen dat Poetin eist van de Zelensky adminstration:
    - Oekraïne mag nooit tot de NAVO toetreden
    - Oekraïne mag nooit lid worden van de EU
    - Oekraïne wordt opgedeeld en een corridor van ongeveer 100KM breed zal tot Rusland gaan behoren..

    Dit is onder 2 voorwaarden:
    -Dat blijkt dat Putin nog wel normaal, strategisch opereert en niet helemaal zijn rationele verstand verloren is..
    -Dat Zelenski geen nucleair incident uitlokt bij 1 van de 5 nog Oekraïense kerncentrales en daar de Russen de schuld van geeft, om zo alsnog Europa en/of de NAVO betrokken te krijgen. Of dat de russen zelf per ongeluk de er een of meerdere opblazen..

    Mogelijk is ook dat het Russische leger gaat muiten, want Poetin en de legerleiding hebben ze wel heel erg gedesïnformeerd. Oefenen en nazi elementen verwijderen, daar valt het platbomaderen van de Oekraïense hoofdstad Kiev natuurlijk niet onder.
    Mogelijk is ook dat Europa de gaskraan nu al dichtdraait met Rusland, een 600 miljoen euro per dag inflow van cash waarmee deze oorlog gefinancierd wordt voor een gedeelte stopt dan. De Russisch economie zal met drie a 5 maanden niet meer bestaan dan.
    Poetin weet dan ook wat er met hem en zijn corrupte kliek gebeurt.. En daarom kan Poetin dan, bij directe geen afname Russische gas meer door geheel Europa,(waar ik een voorstander van ben) eerder eieren voor zijn geld kiezen en eerder een wapenstilstand voorstellen, voordat Kiev helemaal plat ligt..
    Je vergeet maar 1 klein ding. Poetin heeft al gezegd dat oekraine onderdeel is van rusland en dat de afsplitsing niet wettelijk was. Je hele verhaal kan dus de prullenbak in.
  3. Bill Warren 7 maart 2022 13:03
    Dat is wellicht een te snelle conclusie aangezien het allemaal onderdeel is van strategie/ onderhandelings tactiek.
    Ik vond het voorgestelde scenario niet onrealistisch echter kan Oost Oekraïne onder Russische bezetting een stabiele situatie opleveren.
    Ik betwijfel dit, hierdoor kan dit conflict lang blijven naslepen.
  4. forum rang 10 bp5ah 7 maart 2022 13:46
    quote:

    Isildur1 schreef op 7 maart 2022 12:48:

    [...]

    Je vergeet maar 1 klein ding. Poetin heeft al gezegd dat oekraine onderdeel is van rusland en dat de afsplitsing niet wettelijk was. Je hele verhaal kan dus de prullenbak in.
    Wat een onzin man. Oekraine is een soeverein land. En Poetin kan van alles zeggen, de Russen hebben getekend toen Oekraine onafhankelijk werd, ze kregen wel de kernwapens van Oekraïne ...., Rusland zou ze wel beschermen.

    Hitler2 die Poetin en niks minder.
  5. Johan van de keucken 7 maart 2022 14:00
    quote:

    Ali F. schreef op 7 maart 2022 12:29:

    ING heeft zijn topper zien vetrekken, omdat de bonussen te hoog waren. Wat als je zo'n supertalent bent dat je dit allemaal terugverdiend. Nu mist ING dit supertalent.
    Ex-ING-topman Hamers krijgt 11 miljoen euro beloning bij nieuwe werkgever. 07 maart 2022
    Voormalig ING-topman Ralph Hamers kreeg vorig jaar bij de Zwitserse bank UBS een beloning van zo'n 11 miljoen euro. Hij is nu ruim een jaar CEO van de bank en ontving afgelopen jaar alleen al als variabele beloning 8,5 miljoen euro. www.nu.nl/economie/6187936/ex-ing-top...
    En dit zonder in een gevaarlijke race auto te zitten.
  6. Stefzele1 7 maart 2022 14:51
    @Carl 2-8, ik ben ingestapt aan €7,95 en uitgestapt aan €8,65…3 tradings met winst achter de rug…
  7. forum rang 9 Ron-tron system 7 maart 2022 15:01
    quote:

    Stefzele1 schreef op 7 maart 2022 14:51:

    @Carl 2-8, ik ben ingestapt aan €7,95 en uitgestapt aan €8,65…3 tradings met winst achter de rug…
    Jij haalt het uiterste eruit dus;)
    Mooi gedaan maar je zit niet meer op de trein naar 9,50eur ooit.

  8. forum rang 4 andrejes 7 maart 2022 15:04
    quote:

    Max Felix schreef op 7 maart 2022 13:55:

    de bodem is al gekust
    Laten we hopen dat we de 7 regio niet meer zien, is al genoeg de afstraffing vanaf €13.
  9. Dagobert Duck 7 maart 2022 15:12
    Nog steeds mooie niveaus om een 2e aandeleninkoopprogramma van een paar miljard € te beginnen. Begin mei zijn we wellicht weer terug op de oude koersen van boven €13……
  10. forum rang 4 andrejes 7 maart 2022 15:21
    Beursblik: Berenberg vindt aandeel ING te sterk gedaald
    Renteverwachtingen cruciaal voor koersdalingen eurozonebanken.

    (ABM FN-Dow Jones) Berenberg denkt dat het aandeel ING inmiddels te sterk is afgestraft naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne en schrapt zijn verkoopadvies voor Société Générale, maar blijft een voorkeur houden voor Britse en Scandinavische banken. Dat blijkt maandag uit een sectorrapport van het analistenhuis.

    Europese banken zijn sinds de start van het conflict in Oekraïne zo'n 15 procent meer in waarde gedaald dan de rest van de markt, deels vanwege substantiële risico's die ze lopen in Rusland en Oekraïne, en deels door zorgen over zwakkere economische groei en een minder snelle verhoging van de monetaire beleidsrente.

    Dat laatste punt was cruciaal voor het verdampen van de koerswinst van gemiddeld 20 procent die de banken tot 11 februari boekten ten opzichte van de rest van de markt, dankzij de hogere renteverwachtingen in de eurozone, stellen de analisten. Dit geldt in mindere mate voor de rentevooruitzichten voor het VK, de VS en Noorwegen, waar de economische banden met Rusland zwakker zijn en de rente al aan het stijgen is.

    De meeste risico's in Rusland en Oekraïne liggen bij banken in Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Zo zou UniCredit maximaal 12 procent van zijn eigen vermogen kunnen kwijtraken als alle investeringen in die twee landen waardeloos zouden worden. Voor Société Générale is dit 9 procent, voor Crédit Agricole 8 procent en voor Intesa 7 procent.

    Voor de Nederlandse bank ING komt Berenberg op 5 procent van het eigen vermogen, evenals voor de Duitse Commerzbank. De aandelen ING en Société Générale zijn volgens de analisten inmiddels 'oversold', terwijl het aandeel Crédit Agricole juist nog neerwaarts risico herbergt, met een relatief krappe kapitaalbuffer

    Société Générale is voor 32 procent van zijn eigen vermogen blootgesteld aan leningen in Rusland en Oekraïne, maar volgens Berenberg is het daadwerkelijke risico niet meer dan 9 procent. De koersdaling van 40 procent is daarom overdreven en daarom wordt het verkoopadvies ingeruild voor een Houden advies.

    Berenberg heeft een koopadvies op ING met een koersdoel van 14,50 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires

    March 07, 2022 09:07 ET (14:07 GMT)

    (c) 2022 ABM Financial News. All rights reserved.
  11. forum rang 6 Candelll 7 maart 2022 15:23
    Stond in de sterren geschreven dat we onder die 8 gingen, fibo stond op 7.97, mei 13 is te veel van het goeden, laat ze eerst maar een keer naar die 10€ gaan, idien ing had gesloten onder die 7.95 kon het even goed doorzakken naar 7.16, daarna komt 5.75 in het zicht
  12. Stefzele1 7 maart 2022 15:25
    @Carl 2-8, ik had juist mijn aandelen ING verkocht alvorens dat Berenberg met hun artikel op de proppen kwam dat ING oversold is…pppfff…koersdoel Berenberg net zoals KBC is €14,50 met één aankoopadvies…
  13. forum rang 4 Marietje 7 maart 2022 16:18
    quote:

    Carl 2-8 schreef op 7 maart 2022 15:01:

    [...]
    Jij haalt het uiterste eruit dus;)
    Mooi gedaan maar je zit niet meer op de trein naar 9,50eur ooit.

    Ik heb maar op de verkoopknop voor die putopties dax gedrukt Carl, genoeg is genoeg.

    Nou gaan we maar afwachten tot de boel weer gaat stijgen
  14. forum rang 4 Mr.J.bonds 7 maart 2022 17:09
    quote:

    andrejes schreef op 7 maart 2022 15:21:

    Beursblik: Berenberg vindt aandeel ING te sterk gedaald
    Renteverwachtingen cruciaal voor koersdalingen eurozonebanken.

    (ABM FN-Dow Jones) Berenberg denkt dat het aandeel ING inmiddels te sterk is afgestraft naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne en schrapt zijn verkoopadvies voor Société Générale, maar blijft een voorkeur houden voor Britse en Scandinavische banken. Dat blijkt maandag uit een sectorrapport van het analistenhuis.

    Europese banken zijn sinds de start van het conflict in Oekraïne zo'n 15 procent meer in waarde gedaald dan de rest van de markt, deels vanwege substantiële risico's die ze lopen in Rusland en Oekraïne, en deels door zorgen over zwakkere economische groei en een minder snelle verhoging van de monetaire beleidsrente.

    Dat laatste punt was cruciaal voor het verdampen van de koerswinst van gemiddeld 20 procent die de banken tot 11 februari boekten ten opzichte van de rest van de markt, dankzij de hogere renteverwachtingen in de eurozone, stellen de analisten. Dit geldt in mindere mate voor de rentevooruitzichten voor het VK, de VS en Noorwegen, waar de economische banden met Rusland zwakker zijn en de rente al aan het stijgen is.

    De meeste risico's in Rusland en Oekraïne liggen bij banken in Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Zo zou UniCredit maximaal 12 procent van zijn eigen vermogen kunnen kwijtraken als alle investeringen in die twee landen waardeloos zouden worden. Voor Société Générale is dit 9 procent, voor Crédit Agricole 8 procent en voor Intesa 7 procent.

    Voor de Nederlandse bank ING komt Berenberg op 5 procent van het eigen vermogen, evenals voor de Duitse Commerzbank. De aandelen ING en Société Générale zijn volgens de analisten inmiddels 'oversold', terwijl het aandeel Crédit Agricole juist nog neerwaarts risico herbergt, met een relatief krappe kapitaalbuffer

    Société Générale is voor 32 procent van zijn eigen vermogen blootgesteld aan leningen in Rusland en Oekraïne, maar volgens Berenberg is het daadwerkelijke risico niet meer dan 9 procent. De koersdaling van 40 procent is daarom overdreven en daarom wordt het verkoopadvies ingeruild voor een Houden advies.

    Berenberg heeft een koopadvies op ING met een koersdoel van 14,50 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires

    March 07, 2022 09:07 ET (14:07 GMT)

    (c) 2022 ABM Financial News. All rights reserved.
    Als Berenberg dit zegt, nu op dit moment, dan is dat in opdracht, om de koers omhoog te jagen, even tijdelijk, voor grote institutionele beleggers, zodat deze clubs hen aandelen op onze kop kunnen schijten..

    Geloof me, we zijn er nog niet met ING..
11.765 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 589 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht