Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1180 1181 1182 1183 1184 ... 1308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Frilo 21 mei 2023 20:30
    quote:

    hirshi schreef op 21 mei 2023 17:16:

    [...]

    Beste Rene 1

    Hoezeer ik je proza ook waardeer, je beschikt ook wel over een overdosis naiviteit.

    Het is een menselijke trek trots te zijn op je successen en wat is er mooier dan die te etaleren. Dat streelt immers het ego.
    Dat geeft een goed gevoel.
    De markt verslaan en de onervaren chatter een lesje leren. Dat is toch mooi.

    Helaas blijkt door de jaren heen dat gelukzoekers op de effectenbeurs komen maar ook weer snel gaan als een dief in de nacht.
    Je hoort nooit meer van van ze. Evelueren is ze vreemd.

    Wie blijft en pocht doet dat om zijn ego te strelen maar in werkelijkheid wordt bijna nooit enige resultaat concreet gemeld.
    Dat moet je ook niet verlangen op een platform als dit.

    Het is een nuttig platform om te vernemen wie er nu weer is geschorst is, verder leuk om te chatten, twiitter berichtjes te publiceren op het Rusland draadje
    .
    En dat is het.

    Mvrgr.
    Maw :
    Neem het niet TE serieus hier , maar met een korreltje zout en vooral relativeren .
  2. forum rang 8 GakGak 21 mei 2023 22:28
    @r
    ¨In de States zitten ze met het schuldenplafond, met de Eurofielen is het volgens mij niet veel beter gesteld, onze staatschuld loopt ook flink op, en dan heb ik het maar niet over de Belgen¨
    .
    www.volkskrant.nl/economie/is-er-na-1...,Schuldenplafond%20moet%20snel%20worden%20verhoogd%2C%20zegt%20Amerikaanse%20minister%20van%20Financi%C3%ABn,schuldenplafond%20daarom%20snel%20moeten%20verhogen.
    .
    Redactie 2 mei 2023, 04:39 Volkskrant.
    .
    Heel veel onzin en paniekzaaien in dat oude stuk vd Volkskrant.

    Net als er veel onzin staat in de proza van Rene maar dat geeft niet, zijn we van hem gewend en het went.

    Bijna bij elke president is het wel gebruikelijk om in elk geval EEN keer door het (schulden)dak te gaan.

    Normaliter veel kabaal om niks en leuk voor de media en niemand wil dat het heel lang duurt, veel te ongemakkelijk.
    Door de polarisatie zullen de republikeinen niet gemakkelijk toegeven maar vanalles en iedereen lamleggen is nogal
    wat en ze zullen weer snel beseffen dat dit geen verkiezingswinst of meer goodwill oplevert.
    ...
    maar dat dachten we toen van pres. kandidaat trump ook ;O)
  3. forum rang 8 GakGak 21 mei 2023 23:32
    www.nu.nl/binnenland/6263918/mpanzu-b...
    .
    'Gemiste kans voor het kabinet'
    Naast tevredenheid ervaart de mensenrechtenjurist ook teleurstelling over de toelichting van het kabinet bij het besluit om het oordeel van het gerechtshof niet aan te vechten.
    Minister Hanke Bruins Slot (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en staatssecretaris Eric van der Burg (Justitie en Veiligheid) hebben daarover een brief aan de Tweede Kamer gestuurd. Daarin stellen ze dat er "juridische vraagtekens te zetten zijn" bij het oordeel van het hof dat de marechaussee onderscheid maakte op basis van ras of etniciteit.
    "Het kabinet heeft een kans gemist", zegt Bamenga daarover. "Het had deze uitspraak kunnen aangrijpen om bewustwording te creëren en actie te ondernemen om discriminerende systemen binnen de overheid en de samenleving te elimineren."
    ......
    Hoe je ook denkt over dit soort processen en of alles wel aangekaart en aangevochten moet worden, de uitkomst (na 5 jaar
    van soortgelijke processen en op zich al dramatisch) is bijzonder.
    Wat zegt het kabinet erover:
    .
    Daarin stellen ze dat er "juridische vraagtekens te zetten zijn" bij het oordeel van het hof dat de marechaussee onderscheid maakte op basis van ras of etniciteit.

    Toen de toeslagouders aan de lopende band processen verloren en juridisch mishandeld werden was er niet EEN
    kabinetslid dat het nodig vond, jarenlang, om er iets van te vinden of over te zeggen...

    Wat een schijnheiligheid.
  4. [verwijderd] 22 mei 2023 06:56
    Economische krimp is 'ongekend'

    De onverwachte krimp van de Nederlandse economie is van ongekende proportie. Dat zei hoofdeconoom Marieke Blom van ING over de 0,7 procent die de Nederlandse economie in het eerste kwartaal achteruit is gegaan. 'Dit is echt een flinke krimp.'

    Als je dit een jaar volhoudt, is de economie aan het einde van het jaar drie procent kleiner’

    Marieke Blom

    Daarnaast moet men volgens Blom ook realiseren dat de kwartalen voorafgaand aan de krimp naar beneden zijn bijgesteld. Ze vindt derhalve dat het beeld van hoe het met de economie gaat 'echt is veranderd'.

    www.bnr.nl/nieuws/economie/10512900/e...
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2023 09:07
    Eigenlijk wilde Mark Rutte concertpianist worden, maar kenners gaven hem het advies dat niet te doen

    column
    Een Hagenees regeert het land en dat kun je wel merken ook. Mark maalt niet om status of aanzien. Hij komt bij een belangrijke nachtelijke vergadering aanrijden op Villa Ockenburgh in een auto die gebouwd is in dezelfde periode als dit 17de-eeuwse buitenverblijf. Fietst naar het Catshuis. In het buitenland slaat men steil achterover van deze egalitaire houding. Is nivelleren dan tóch een feestje?
    Sjaak Bral 21-05-23, 21:10

    Mark Rutte is de langstzittende premier van Nederland. Sinds 2006 onbetwist leider van de VVD. Sinds 2010 de grootste partij. Ook de jongste Tweede Kamerverkiezingen, in maart 2021, won Rutte glansrijk. Opmerkelijk: het tweede kabinet met Ruttes naam werd gevormd na een van de snelste formaties ooit. Dat diende de hele regeerperiode uit en werd het langstzittende naoorlogse kabinet.

    Hoe anders verliep het bij Rutte 4: het duurde tweehonderdeenenzeventig dagen voordat witte rook zichtbaar was vanuit het Torentje. Rutte heeft dit keer een hoop hulp nodig: twintig ministers en negen staatssecretarissen. Je komt in dit land makkelijker aan een minister dan aan een loodgieter.

    Concertpianist

    Eigenlijk wilde Mark concertpianist worden maar kenners gaven hem op jonge leeftijd al het advies dat niet te doen. Zodoende koos hij, quel malheur, voor de politiek. Wat mij op de gedachte brengt dat ergens in ons land ook een middelmatige pianoleraar werkt die eigenlijk een briljant premier is.

    Persoonlijk is hij blij met zijn verschijning in de Donald Duck. Zo blij als een kind. Liever dat dan een schone Saab. Als je mensen een sprookje wil vertellen, moet je het goed doen. Mark Rutte is het buitenechtelijke broertje van de gebroeders Grimm. Al kunnen we hem niet betrappen op veel fantasie. Het meest kleurrijke voorbeeld waar ’ie mee kwam was een vaasje. Nederland is een vaasje, weet u nog? Rutte schreef een open brief aan het volk: ‘Er zijn altijd mensen die proberen aan dat vaasje te trekken zodat het stuk gaat.’

    Dat ’ie er zelf met een beitel de nodige randen afbikt, mag niet onvermeld blijven. Laatste wapenfeit: Rutte – de hardst werkende mens van Nederland, dat mag ook weleens gezegd – heeft zich persoonlijk ingespannen om 150 miljoen aan subsidie te regelen voor een waterstofproject van Shell. Dit arme oliebedrijf heeft namelijk geld nodig.

    Rutte liegt, nou en? Daarmee bevestigt hij hooguit zijn identiteit als politicus

    Uiteraard wordt dit in alle toonaarden door hemzelf ontkend. Rutte liegt, nou en? Daarmee bevestigt hij hooguit zijn identiteit als politicus. Rutte is het morgen alweer vergeten, die heeft nergens een actieve herinnering aan. Hij heeft de ziekte van Oldtimer.

    ad.nl
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2023 09:10
    quote:

    Dr. JV schreef op 22 mei 2023 06:56:

    Economische krimp is 'ongekend'

    De onverwachte krimp van de Nederlandse economie is van ongekende proportie. Dat zei hoofdeconoom Marieke Blom van ING over de 0,7 procent die de Nederlandse economie in het eerste kwartaal achteruit is gegaan. 'Dit is echt een flinke krimp.'

    Als je dit een jaar volhoudt, is de economie aan het einde van het jaar drie procent kleiner’

    Marieke Blom

    Daarnaast moet men volgens Blom ook realiseren dat de kwartalen voorafgaand aan de krimp naar beneden zijn bijgesteld. Ze vindt derhalve dat het beeld van hoe het met de economie gaat 'echt is veranderd'.

    www.bnr.nl/nieuws/economie/10512900/e...
    Een flinke recessie is hard nodig om de zaak weer een beetje gezond te krijgen.
  7. forum rang 7 rene l 22 mei 2023 09:44
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2023 09:10:

    [...]

    Een flinke recessie is hard nodig om de zaak weer een beetje gezond te krijgen.

    Never waste a good crisis, DZR.

    En dan hoorde ik gisteren mevrouw Lagarde haar zorgen uiten over de lage rentes die de bankiers ons geven op onze spaarcenten.

    En dan stel ik de vraag, beste mevrouw, welke malloot heeft in vredesnaam het idiote plan bedacht om de rente in Europa negatief te maken.
    Ja mevrouw Lagarde, dat bent u zelf, en uw voorganger Draakmans kon er ook wat van, snapt u wel wat u hiermee veroorzaakt heeft.

    U heeft er voor gezorgd dat huizen onbetaalbaar geworden zijn, het is uw schuld dat de inflatie uit de klauwen giert.
    En dit alles om het Eurofiele bolwerk in stand te houden.

    De Grieken hebben we heel wat jaren terug op de been gehouden met een ongekende donatie, de normale Griek heeft daar nooit wat van gemerkt.
    Wel Goldman Sachs, oh ja mevrouw Lagarde, u heeft voor hun ook nog een tijdje gewerkt als advocaat, en Mario hebben ze daar ook het klappen van de zweep geleerd, maar dan niet op een zwart paard.
    Goldman Sachs heeft namelijk flink gezwendeld, maar hun zijn onschendbaar, volgens eigen zeggen doen ze namelijk het werk van God, echt waar, de baas heeft deze woorden zelf uitgesproken.
    We hadden toen Jeroentje nog met zijn geheime template, hem hadden ze ook voor het karretje gespannen, heel wat jaren later kwam hij daarop terug en vertelde, met de kennis van nu hadden we dit nooit mogen doen.

    En zo gaat het ook met de Euro c.q. Corona Bonds, het geld wordt niet besteed waar het voor bedoeld is, het komt alleen terecht in handen van dubieuze types die zich er zelf mee verrijken.

    Weg=Pech, en dit geld zien we nooit meer terug.
    Geen probleem echter, want het wordt wel gehaald bij de belastingbetaler.

    Heel wat jaren terug hadden we al de stekker uit het Eurofielen Project moeten trekken, geleerd hebbende van domme fouten, een Verenigd Europa is een brug te ver.
    Tradities, normen en waarden, een bepaalde levensstand, een zwarte economie, zoiets krijg je namelijk nooit samen op de rails, daarvoor zijn de onderlinge verschillen namelijk te groot.

    Met samenwerken is overigens helemaal niks mis, kijk maar naar de vroegere EEG, het werkte prima, samenwerken op belangrijke punten, maar wel elk land verantwoordelijk voor haar eigen huishoudboekje.
    Gouden tijden waren dat, en de economie floreerde.

    Maar nu, ze gaan maar door, stinkende heelmeesters maken gapende wonden, ze snijden maar raak en het wordt steeds erger, ze gaan door tot op het bot.
    Ze zeggen wel eens bepaalde mensen weten van gekheid niet meer wat ze moeten doen, en het meest gekke, het is wel heel erg confronterend, in ons Rariteitenkabinet hebben we echter aan gekken geen gebrek.

    En dit is allemaal de waarheid als een koe.

    But this time it's different, ja, raar maar waar, of toch niet, wist ik het maar.

    www.youtube.com/watch?v=SIHs15lejJw
  8. forum rang 5 Kees1 22 mei 2023 09:54
    quote:

    rene l schreef op 22 mei 2023 09:44:

    [...]

    Never waste a good crisis, DZR.

    En dan hoorde ik gisteren mevrouw Lagarde haar zorgen uiten over de lage rentes die de bankiers ons geven op onze spaarcenten.

    En dan stel ik de vraag, beste mevrouw, welke malloot heeft in vredesnaam het idiote plan bedacht om de rente in Europa negatief te maken.
    Ja mevrouw Lagarde, dat bent u zelf, en uw voorganger Draakmans kon er ook wat van, snapt u wel wat u hiermee veroorzaakt heeft.

    U heeft er voor gezorgd dat huizen onbetaalbaar geworden zijn, het is uw schuld dat de inflatie uit de klauwen giert.
    En dit alles om het Eurofiele bolwerk in stand te houden.

    De Grieken hebben we heel wat jaren terug op de been gehouden met een ongekende donatie, de normale Griek heeft daar nooit wat van gemerkt.
    Wel Goldman Sachs, oh ja mevrouw Lagarde, u heeft voor hun ook nog een tijdje gewerkt als advocaat, en Mario hebben ze daar ook het klappen van de zweep geleerd, maar dan niet op een zwart paard.
    Goldman Sachs heeft namelijk flink gezwendeld, maar hun zijn onschendbaar, volgens eigen zeggen doen ze namelijk het werk van God, echt waar, de baas heeft deze woorden zelf uitgesproken.
    We hadden toen Jeroentje nog met zijn geheime template, hem hadden ze ook voor het karretje gespannen, heel wat jaren later kwam hij daarop terug en vertelde, met de kennis van nu hadden we dit nooit mogen doen.

    En zo gaat het ook met de Euro c.q. Corona Bonds, het geld wordt niet besteed waar het voor bedoeld is, het komt alleen terecht in handen van dubieuze types die zich er zelf mee verrijken.

    Weg=Pech, en dit geld zien we nooit meer terug.
    Geen probleem echter, want het wordt wel gehaald bij de belastingbetaler.

    Heel wat jaren terug hadden we al de stekker uit het Eurofielen Project moeten trekken, geleerd hebbende van domme fouten, een Verenigd Europa is een brug te ver.
    Tradities, normen en waarden, een bepaalde levensstand, een zwarte economie, zoiets krijg je namelijk nooit samen op de rails, daarvoor zijn de onderlinge verschillen namelijk te groot.

    Met samenwerken is overigens helemaal niks mis, kijk maar naar de vroegere EEG, het werkte prima, samenwerken op belangrijke punten, maar wel elk land verantwoordelijk voor haar eigen huishoudboekje.
    Gouden tijden waren dat, en de economie floreerde.

    Maar nu, ze gaan maar door, stinkende heelmeesters maken gapende wonden, ze snijden maar raak en het wordt steeds erger, ze gaan door tot op het bot.
    Ze zeggen wel eens bepaalde mensen weten van gekheid niet meer wat ze moeten doen, en het meest gekke, het is wel heel erg confronterend, in ons Rariteitenkabinet hebben we echter aan gekken geen gebrek.

    En dit is allemaal de waarheid als een koe.

    But this time it's different, ja, raar maar waar, of toch niet, wist ik het maar.

    www.youtube.com/watch?v=SIHs15lejJw
    Ja, mw Lagarde hield de rente bewust lang negatief, cq veel te laag.
    Zij had daar een reden voor. Door het uitlokken van de inflatie probeerde zij de schulden van Frankrijk, Italie cs meer houdbaar te maken.
    Als dat niet was gebeurd had je nu allang in een schuldencrisis gezeten en hadden Duitsland, Nederand cs kunnen bijbetalen om de euro overeind te houden.
    Linksom of rechtsom de euro is onhoudbaar. Dat kwam ook in het interview aan de orde. Lagarde ontkende dat uiteraard. Als zij haar twijfels had geuit, was het vanmorgen op de beurs andere koek geweest en was de euro onderuit gegaan.
  9. forum rang 9 objectief 22 mei 2023 09:54
    quote:

    rene l schreef op 22 mei 2023 09:44:

    [...]

    En dan hoorde ik gisteren mevrouw Lagarde haar zorgen uiten over de lage rentes die de bankiers ons geven op onze spaarcenten.

    En dan stel ik de vraag, beste mevrouw, welke malloot heeft in vredesnaam het idiote plan bedacht om de rente in Europa negatief te maken.
    Ja mevrouw Lagarde, dat bent u zelf, en uw voorganger Draakmans kon er ook wat van, snapt u wel wat u hiermee veroorzaakt heeft.

    Een fietshandelaar, die denkt dat ie Mw.Lagarde kan begrijpen...dat is niet 1 maar 10 bruggen te ver.
  10. forum rang 7 ffff 22 mei 2023 10:49
    quote:

    objectief schreef op 22 mei 2023 09:54:

    [...]

    Een fietshandelaar, die denkt dat ie Mw.Lagarde kan begrijpen...dat is niet 1 maar 10 bruggen te ver.
    Maar onze " registeraccountant" kan het wel heel goed uitleggen.

    Fred,
    Je mag je grote kennis en inzicht nog maar weer eens een keertje etaleren, want ik ben echt een computeranalfabeet en kom ondanks enorm zoeken op de websites van SBM Offshore er maar niet uit.

    Wees heel even mijn onbetaalde accountant:
    Ik heb in maart 90.000 aandelen SBM Offshore Het dividend wordt bepaald op 1,10 dollar per aandeel dus zou ik theoretisch het aequivalent van 99.000 Dollar omgezet in Euro's en daarvan dan 85 procent vanwege de dividend tax in Nederland.

    Nou zie ik op mijn effectenrekening dat er 5709 nieuwe aandelen SBM Ofshore zijn bijgeschreven, maar een beetje ellendig verder, voor mij totaal onbegrijpelijke teksten daarbij.

    Mijn vraag vanmorgen is dan ook: Wat is de omrekeningskoers van SBMOffshore geweest? NATUURLIJK, Fred. ligt het weer helemaal aan mij, maar ik kan het maar nergens vinden en ik controleer toch graag mijn portefeuille, mijn business.

    Jij bent dan wel geen fietsenmaker, maar een soort van speciaal geregistreerd accountant op rust.....Misschien kun je nu eens voor mij je talent tonen, want ik kom er vanmorgen niet uit.

    Peter
  11. forum rang 9 objectief 22 mei 2023 10:58
    quote:

    ffff schreef op 22 mei 2023 10:49:

    [...]

    Jij bent dan wel geen fietsenmaker, maar een soort van speciaal geregistreerd accountant op rust.....Misschien kun je nu eens voor mij je talent tonen, want ik kom er vanmorgen niet uit.

    Je vist bij mij achter het net, vraag het maar aan Josti5 c.s.; die willen je wel helpen.
  12. forum rang 7 ffff 22 mei 2023 11:12
    Fred,

    Lol, want..... ik loop hier al zolang mee....JE KUNT HET NIET ! Ennuh, briljante John hoeft zich niet druk te maken. John, want ik heb zojuist investor relations afdeling van SBM Ofshore gecontacteerd. Wacht rustig af.
    Wel lol, dat Fred toch niet zo'n briljante accountant is, maar een hele dikke duim heeft

    Peter
  13. forum rang 8 het zwaard 22 mei 2023 11:15
    ffff
    19 mei 2023 19:28
    auteur info
    Het Zwaard,

    Ik maak enkel en alleen aan DZR duidelijk dat hij zich alweer gruwelijk vergist met zijn veronderstelling dat IEX binnen een maand failliet zou zijn, als het in mijn bezit zou zijn. En weet je, Het Zwaard, ik onderbouw die opmerking dan ook nog eventjes grandioos met een resultatenvergelijking van wel degelijk 25 lange jaren.

    . En dat noem jij dan weer opscheppen. Ik noem dat even stevig onderbouwen!!!! Tja, het Zwaard, hoe moet je iemand als DZR duidelijk maken dat hij het alweer totaal verkeerd ziet......?

    Nog wat met beleggen gedaan, het Zwaard?

    Peter

    Ja zeker Peter. Heb vorige week nog 35.000 N.N. aandelen gekocht en ook nog Trackers MCCI Japan ESG ETF op de Xetra. Gewoon omdat ik geloof in de Japanse beurs, N.N past dan weer in mijn L/T Pf en ook voor het forse dividend.
  14. forum rang 8 GakGak 22 mei 2023 11:16
    @obj

    ffff schreef op 22 mei 2023 10:49:
    [...]
    Jij bent dan wel geen fietsenmaker, maar een soort van speciaal geregistreerd accountant op rust.....Misschien kun je nu eens voor mij je talent tonen, want ik kom er vanmorgen niet uit.
    ...................................
    Je vist bij mij achter het net, vraag het maar aan Josti5 c.s.; die willen je wel helpen
    .
    .........................
    Kunnen we het nog eens over dat fijne (ontbrekende) lobbyregister hebben ?

    Er is geen enkele accountant of D66-er die je daar over hoort...
  15. forum rang 8 het zwaard 22 mei 2023 11:17
    objectief
    22 mei 2023 10:58
    auteur info
    quote:
    ffff schreef op 22 mei 2023 10:49:

    [...]

    Jij bent dan wel geen fietsenmaker, maar een soort van speciaal geregistreerd accountant op rust.....Misschien kun je nu eens voor mij je talent tonen, want ik kom er vanmorgen niet uit.

    Je vist bij mij achter het net, vraag het maar aan Josti5 c.s.; die willen je wel helpen.

    Ja,maar die laatste moet het dan weer eerst aan zijn zoon vragen.
  16. forum rang 7 ffff 22 mei 2023 11:21
    Het Zwaard.

    Merci voor de kennisgeving. Ik volg Japan eigenlijk totaal niet en kan er dus niets over kwijt, over zeggen. Zal er nu zeker in de toekomst wat beter op letten. Jij koopt NN, ik ben dan weer druk met Ageas, om diverse redenen ( Actief in China maar ook fiscaal iets aantrekkelijker binnen een Belgische onderneming).

    Peter
  17. forum rang 7 rene l 22 mei 2023 11:24
    quote:

    ffff schreef op 22 mei 2023 10:49:

    [...]

    Jij bent dan wel geen fietsenmaker, maar een soort van speciaal geregistreerd accountant op rust.....Misschien kun je nu eens voor mij je talent tonen, want ik kom er vanmorgen niet uit.

    Peter
    Tja Peter, Fredje haakt al weer af omdat hij het ook niet weet.

    Ik ben dan wel geen fietsenmaker noch een soort van speciaal geregistreerd accountant zonder rust in zijn lijf maar ik kan je misschien helpen.

    Ik heb even in de historie van Saxo gekeken en daar kom ik het volgende tegen, ik heb namelijk ook aandelen SMS Offshort, wel slechts een fractie van jou aantallen.

    2: Stock

    Ontvang EUR 0.846515 per in aanmerking komend effect
    Prijs herinvestering EUR 13.34481630327
    Bruto belastbaar
    Deadline
    30-apr-2023 21:00 GMT
    Betaaldatum
    11-mei-2023


    Van wat ik zo begrijp krijg je dus per aandeel Euro 0,846515 gebaseerd op een koers van Euro 13,344...

    Afgelopen week ook weer zo'n akkefietje met Saxo over het uitbetalen van het dit keer verplichte stockdividend van Philips.
    Het was tijdig aangekondigd in de Corporate Actions, uitbetaling 18 mei jl.
    De dag voor de betaling was deze action echter volledig verdwenen en nergens meer zichtbaar.
    Op de dag zelf ook niet, net als de dag erna.
    En plotseling was het een action die al gepasseerd was.

    En eindelijk, afgelopen zaterdagmorgen keek ik even in mijn porto en zag dat de aandelen eindelijk bijgeboekt waren.
    Ik blijf van mening, Saxo is dikke meuk, en slechts een slap aftreksel van het vroegere Binck.

    En nog wat, het gat in de tuin, het was van mij geen grap, ik heb het een paar jaar terug bij toeval ontdekt.
    Bij mij trok het enorm veel bijen aan die er kleine tunneltjes in gingen graven, heel bijzonder.
  18. forum rang 7 A3aan 22 mei 2023 11:25
    quote:

    ffff schreef op 22 mei 2023 11:12:

    Fred,

    Lol, want..... ik loop hier al zolang mee....JE KUNT HET NIET ! Ennuh, briljante John hoeft zich niet druk te maken. John, want ik heb zojuist investor relations afdeling van SBM Ofshore gecontacteerd. Wacht rustig af.
    Wel lol, dat Fred toch niet zo'n briljante accountant is, maar een hele dikke duim heeft

    Peter
    Hij was toch belastinginspecteur. Of was het bankbediende?
26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1180 1181 1182 1183 1184 ... 1308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.841
AB InBev 2 5.291
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.515
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.967
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.533
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.126
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.999
Air France - KLM 1.024 34.360
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.592
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.399
AMG 965 126.098
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.171
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.625
Arcelor Mittal 2.024 318.698
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.119
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.724
ASML 1.762 77.148
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.689
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht