Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.996 Posts
Pagina: «« 1 ... 3259 3260 3261 3262 3263 ... 3550 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 22 juni 2023 15:49
    Herrie in de MAGA keuken

    Ruzie werd openlijk uitgevochten op de vloer van door twee Republikeinse vrouwelijk afgevaardigden in het Huis van Afgevaardigden

    Marjorie Taylor Greene noemt Lauren Boebert een "Kleine teef" op de huisvloer

    Beiden hadden apart van elkaar een eigen resolutie samengesteld om een afzettingsprocedure ( impeachment ) van Biden in gang te zetten

    Ze proberen met slimme trucjes hun resolutie als eerste in stemming te laten brengen

    De boze uitwisseling kwam toen de twee wetgevers botsten over hun concurrerende resoluties om president Joe Biden af ??te zetten.
    Maar de spanningen liepen woensdag op tot een hoogtepunt nadat Boebert een procedureel instrument had gebruikt om binnen enkele dagen een stemming over haar eigen impeachment-resolutie af te dwingen – waarbij ze Greene ondermijnde, die haar eigen resolutie had aangeboden, maar niet met de procedurele voordelen van het forceren van een stemming.

    Greene vervloekte blijkbaar Boebert terwijl het Huis woensdagmiddag aan het stemmen was, terwijl de twee spraken in een middenpad van de House-verdieping; een deel van hun interactie werd vastgelegd op de camera's van C-SPAN.

    Volgens twee bronnen die de uitwisseling zagen en een derde die bekend was met de zaak, begon het heen en weer kijven toen Boebert Greene naderde - toen in de kamer gezeten - en haar confronteerde met 'uitspraken die je in het openbaar over mij hebt gedaan'. Alle drie de bronnen zeiden dat Greene Boebert een "teef" noemde. Een van de bronnen zei dat Greene haar 'een kleine teef' noemde.

    Volgens twee van de bronnen stond Greene toen op en beweerde dat Boebert "mijn afzettingsartikelen had gekopieerd", waarop de wetgever uit Colorado antwoordde dat ze de resolutie van Greene niet eens had gelezen.

    'Ik heb aan je gedoneerd, ik heb je verdedigd. Maar je bent niets anders dan een kleine teef voor me geweest, 'zei Greene tegen Boebert, volgens een bron die getuige was van de uitwisseling. "En je kopieerde mijn afzettingsartikelen nadat ik je had gevraagd om ze mede te sponsoren."

    www.thedailybeast.com/marjorie-taylor...
  2. forum rang 9 gnocchi. 22 juni 2023 16:40
    Donald Trump heeft net weggegeven hoezeer hij er aan onderdoor gaat.
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Het onderzoek van John Durham naar de mensen die het Trump-Rusland onderzoek leidden, liep op niets uit. Nadat het vorige maand met een sisser afliep en de Republikeinen er als idioten uitzagen, kondigde Jim Jordan niettemin aan dat hij later die week een hoorzitting met Durham zou houden. Die hoorzitting kwam er nooit, wat niet verrassend was. We dachten dat als Jordan er een nachtje over zou slapen, hij zich zou realiseren dat hoe eerder Durham zou verdwijnen, hoe beter het voor hem zou zijn.

    Maar woensdag hield het Huis toch een openbare hoorzitting met John Durham. Het volstaat te zeggen dat het een complete ramp was. Het lukte de Republikeinen van het Huis niet om er ook maar één soundbite uit te halen, omdat ze niets hadden om mee te werken. Daarentegen konden de Democraten van het Huis de hoorzitting gebruiken om herhaaldelijk duidelijk te maken hoeveel topmensen van Trumps campagne veroordeeld waren in het oorspronkelijke Trump-Rusland onderzoek.

    Ik vroeg me af waarom de Republikeinen van het Huis eigenlijk doorgingen met deze hoorzitting in Durham. Ze konden op geen enkele manier verwachten dat de hoorzitting goed voor hen zou uitpakken. Ze zouden er geen enkele extra stem mee winnen en het zou deprimerend en demotiverend zijn voor hun bestaande achterban.

    Maar toen keek ik naar de Truth Social posts van Donald Trump van die dag en ik herinnerde me dat de Republikeinen in het Huis tegenwoordig grotendeels alleen optreden voor een publiek van één man. Trump bracht de Durham hoorzitting door met posten over hoe geweldig de Durham hoorzitting ging en hoe het hem gelijk gaf. Met andere woorden, de Republikeinen van het Huis hielden deze noodlottige Durham hoorzitting simpelweg omdat Trump een Durham hoorzitting wilde zien.

    Het is belangrijk om te begrijpen dat Trump niet een of andere poppenspeler is die aan de touwtjes van de Republikeinen in het Huis trekt om ze zover te krijgen dat ze zijn kwade geniale plan helpen uitvoeren. Om precies te zijn is hij een afgedroogde mislukkeling die duidelijk in een stadium van dementie verkeert en herhaaldelijk gerustgesteld wil worden dat zijn grootste verlies in zijn leven niet echt een verlies was. De Republikeinen van het Huis blijven hem periodiek geven wat hij wil omdat hij hun smerige geheimen kent en ze bang zijn dat hij die geheimen uit wrok of verwarring zal prijsgeven op zijn weg naar beneden. Ze pacificeren gewoon een oude man die in een baby verandert.

    Deze rampzalige hoorzitting in Durham en de opgewonden reactie van Trump daarop zijn het duidelijkste bewijs tot nu toe dat Trump echt aan het aftakelen is in de cognitieve afdeling. Hij dacht echt dat deze Durham-zitting goed voor hem verliep. Dat komt omdat hij volledig losgekoppeld is van de realiteit en slechts grijpt naar elke "bevestiging" van de zelfbedienings samenzweringstheorieën die hem op de been houden.

    Het is vergelijkbaar met het Fox News interview van Trump deze week, dat zo'n ramp voor hem was dat zelfs zijn overgebleven aanhangers ineenkrompen. Toch schepte Trump een dag lang op sociale media op over hoe goed het voor hem ging en moedigde hij mensen zelfs aan om de volgende dag af te stemmen op het tweede deel.

    Dit is een man die te ver heen is om de realiteit te begrijpen, in een handige, beperkte fantasiewereld leeft die hij zelf heeft gemaakt en zich vastklampt aan alles wat hem helpt om die fantasie in leven te houden. Maar in werkelijkheid is hij zo'n gebroken mislukkeling die betrapt werd met een badkamer vol gestolen geheime documenten omdat hij niet eens wist wat hij ermee moest doen. De man is er geweest, in elke zin van het woord.
  3. forum rang 9 gnocchi. 22 juni 2023 17:11
    De mysterieuze medestanders van George Santos die zijn borgsom van $500.000 betaalden, worden ontmaskerd
    Matthew Chapman
    22 juni 2023, 10:51 AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/george-santos-266170...

    Een federale rechter in New York zal naar verwachting donderdag de namen onthullen van twee sleutelfiguren die hebben geholpen om een borgsom van $500.000 los te krijgen voor Rep. George Santos (R-NY), die momenteel terechtstaat voor fraude, fraude met overheidsprogramma's en andere aanklachten.

    Het proces om deze borgstellers te onthullen heeft weken van lastige rechtszaken in beslag genomen, omdat Santos en zijn advocaten zich hier fel tegen hebben verzet, aldus The Guardian.

    "Santos probeerde het proces tegen te houden met het argument dat openbaarmaking de veiligheid van de borgstellers in gevaar zou kunnen brengen te midden van een 'mediagekte' en 'hatelijke aanvallen'," meldt Martin Pengelly. "In een gerechtelijk verzoekschrift zei de advocaat van Santos: 'Gezien de politieke temperatuur in dit land en de politieke gewelddaden die plaatsvinden, zijn de privacybelangen van deze suretors veel zorgwekkender, vooral gezien hun leeftijd en respectieve werkkring'. De advocaat zei ook dat Santos "in wezen publiekelijk had onthuld" dat de borgstellers "familieleden waren en geen lobbyisten, donateurs of anderen die invloed wilden uitoefenen op de beklaagde.""

    De bewering dat de borgstellers familieleden zijn, gaat echter vreemd samen met de aanvullende bewering van Santos dat het onthullen van hun identiteit ertoe zou kunnen leiden dat ze de borg intrekken, waardoor hij weer in hechtenis zou moeten.

    Santos is sinds zijn verkiezing vorig jaar bedolven onder schandalen, omdat rapporten hebben onthuld dat hij over bijna elk aspect van zijn leven en geloofsbrieven heeft gelogen tijdens de campagne, van waar hij naar school ging tot waar hij werkte en beweringen dat hij deels Joods is. Santos heeft ook talloze vreemde dingen op zijn campagnefinancieringsrapporten staan die zouden kunnen wijzen op illegale activiteiten, waaronder lijsten met donateurs die niet lijken te bestaan.

    Federale aanklagers beweren dat Santos onder andere heeft gelogen tegen donateurs om geld in te zamelen en ten onrechte aanspraak heeft gemaakt op werkloosheidsgeld terwijl hij niet werkloos was. Hij heeft toegegeven dat hij heeft gelogen over verschillende geloofsbrieven en levensgebeurtenissen in zijn campagne, maar ontkent alle criminele beschuldigingen tegen hem en heeft oproepen van zijn eigen partij om af te treden geweigerd.
  4. forum rang 9 gnocchi. 22 juni 2023 19:05
    Onthuld: de borgtochtdonors van George Santos ontmaskerd
    Sarah K. Burris
    22 juni 2023, 12:14 ET.

    Link engels.
    www.rawstory.com/george-santos-bail-d...

    De donoren die de borgtocht van $ 500.000 van Rep. George Santos (R-NY) hebben betaald, zijn onthuld.

    In een gesprek met ABC News-verslaggevers op donderdagochtend zei Santos dat zijn medeondertekenaars zijn tante, Elma Santos Preven en zijn vader Gercino Dos Santos zijn. Het werd vervolgens bevestigd door de vrijgave van de documenten.

    De advocaat van Santos, Joseph Murray, had eerder gezegd dat het congreslid bereid zou zijn naar de gevangenis te gaan om hun identiteit te beschermen.

    "Mijn cliënt geeft zich liever over aan voorlopige hechtenis dan deze borgstellers te onderwerpen aan wat onvermijdelijk zal komen", zei Murray begin juni tegen de Amerikaanse rechter-commissaris Anne Shields.

    De advocaat van Santos legde uit dat de reden dat ze de donoren wilden beschermen meer te maken heeft met mogelijk geweld of aanvallen tegen die mensen.

    "Gezien de politieke temperatuur in dit land en de daden van politiek geweld die plaatsvinden, zijn de privacybelangen van deze borgstellers veel zorgwekkender, vooral gezien hun leeftijd en respectievelijke baan," zei Murray.

    Hij zei dat Santos al openbaar had gemaakt dat de donoren familieleden zijn en geen politieke donoren of lobbyisten die op zoek zijn naar invloed.

    Maar toen Raw Story Santos een paar weken later op Capitol Hill inhaalde, zei hij dat hij een andere kant opging.

    'Ik heb het er niet over,' begon hij. "Er is niets om over te praten. Ik zal je waarschuwen, ik ga niet in beroep tegen de laatste beslissing van de rechter. Waarom ga ik mijn tijd verspillen en de tijd van de rechtbank? Ik wilde in beroep gaan, wat normaal is." , maar om het naar het Tweede Circuit te brengen, is altijd tijd en middelen nodig. Als de rechter denkt dat het mijn zekerheden geen kwaad zal doen, geweldig. Als er iets gebeurt, zal dat op de rechter zitten en liggen. '

    Onder de beschuldigingen waarmee Santos wordt geconfronteerd, zijn fraude, witwassen van geld, diefstal van openbare middelen en het afleggen van valse verklaringen.

    "Deze aanklacht probeert Santos verantwoordelijk te houden voor verschillende vermeende frauduleuze plannen en brutale verkeerde voorstellingen", verklaarde de Amerikaanse procureur Breon Peace van het Eastern District van New York in een vrijlating van het ministerie van Justitie. “Alles bij elkaar genomen, beschuldigen de beschuldigingen in de aanklacht Santos van het vertrouwen op herhaalde oneerlijkheid en bedrog om naar de hallen van het Congres te gaan en zichzelf te verrijken. Hij gebruikte politieke bijdragen om zijn zakken te vullen, vroeg onrechtmatig werkloosheidsuitkeringen aan die naar New Yorkers hadden moeten gaan die door de pandemie hun baan waren kwijtgeraakt, en loog tegen het Huis van Afgevaardigden. My Office en onze wetshandhavingspartners zullen corruptie en zelfhandel in de openbare instellingen van onze gemeenschap agressief blijven uitroeien en openbare functionarissen ter verantwoording roepen aan de kiezers die hen hebben gekozen.

    Nassau County District Attorney Anne Donnelly legde uit dat “George Santos op het hoogtepunt van de pandemie in 2020 naar verluidt een werkloosheidsuitkering had aangevraagd en ontvangen terwijl hij in dienst was en zich kandidaat stelde voor het Congres. rende naar het Congres toen hij campagnebijdragen in zijn zak stak en dat geld gebruikte om persoonlijke schulden af te betalen en merkkleding te kopen. Justitie en het Federal Bureau of Investigation voor hun toewijding aan het uitroeien van openbare corruptie."
  5. forum rang 9 gnocchi. 22 juni 2023 19:16
    Laurens Boebert verscheurd over impeachment: 'We debatteren over rotzooi om Trump gelukkig te maken'
    David Edwards
    22 juni 2023, 12:06 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/dem-shreds-lauren-bo...

    Rep. Jim McGovern (D-MA) haalde donderdag hard uit naar Rep. Lauren Boebert (R-CO) over haar poging om president Joe Biden af te zetten.

    Tijdens zijn toespraak in het Huis merkte McGovern op dat Boebert van plan was om een stemming te forceren over haar aanklacht tegen Biden omdat hij de zuidelijke grens niet zou hebben beveiligd.

    "Niets hiervan is serieus", zei de wetgever voordat Boebert het woord nam. "Gisteren onteerden de Republikeinen dit Huis en onteerden ze zichzelf door een belachelijke motie van afkeuring tegen Adam Schiff in te dienen omdat Donald Trump hen dat opdroeg. En vandaag onteren ze dit Huis en onteren ze zichzelf door een belachelijke motie van afzetting tegen Joe Biden in te dienen omdat Donald Trump hen dat opdroeg."

    McGovern betreurde de "extreme, bizarre en gekke onderwerpen" waarover de Republikeinen wilden debatteren.

    "Kortom, meneer de voorzitter, de Republikeinse Partij is een lachertje", zei hij. "Ze doen dit allemaal zodat ze kunnen afleiden van het feit dat Donald Trump topgeheime informatie stal en opsloeg in zijn badkamer, zeer geheime aanvalsplannen voor Iran aan mensen liet zien en opschepte over het stelen van geheime overheidsdocumenten op live tv."

    "Het is grotesk," voegde de Democraat uit Massachusetts eraan toe. "We debatteren niet over zaken die mensen helpen of verheffen. In plaats daarvan debatteren we over rotzooi om Trump gelukkig te maken. Het is laf en het is misselijkmakend. Wat we hier hebben is een grap, net als de Republikeinse meerderheid, die duidelijk een tijdelijke meerderheid zal zijn."

    Bekijk de video van C-SPAN op deze link.

    www.youtube.com/watch?v=-zpKyjUhfs0
  6. forum rang 7 hirshi 22 juni 2023 19:40
    De zoon van Biden heeft een deal gesloten.
    Die is verschoond.
    Geregeld dus
    Wandaden toegedekt.'

    Trump kan dat wel vergeten'
    Voor hem gen schikking
    Barbetje moet hangen.
    De socialisten bepalen dat.
  7. forum rang 9 gnocchi. 22 juni 2023 20:01
    Dit is wie de borg van George Santos heeft betaald - en waarom het zo verdacht is
    Bill Palmer | 1:53 pm EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/heres-w...

    Het blijkt dat de borg van George Santos betaald is door zijn vader en tante - die als huisschilder en postbode werken, volgens Daily Beast. Dus wie heeft hen het geld gegeven? Geen wonder dat Santos niet wilde dat hun namen bekend werden, het is allemaal veel te verdacht. Dit konijnenhol wordt steeds dieper.

    Het is niet onmogelijk voor mensen met dit soort banen om dit soort onderpand te verzamelen, vooral als ze op het juiste moment een huis kochten. Maar het blijft verdacht. En het kan leiden tot extra onderzoekshoeken voor de FBI.

    De DOJ zal bijvoorbeeld willen onderzoeken of Santos geld rondstrooide naar zijn familieleden toen zijn zwendelpraktijken hem nog op frauduleuze wijze grote sommen geld opleverden, en of ditzelfde geld nu wordt gebruikt om de borgtocht van Santos te betalen. Dit zou zijn familieleden niet noodzakelijkerwijs bij misdaden betrekken. Maar het zou wel de vraag oproepen of ze legaal recht hadden op dat geld.

    Geen wonder dat George Santos niet wilde dat hun namen bekend werden. Hij beweerde belachelijk genoeg dat het was omdat het hen vatbaar zou kunnen maken voor geweld. Maar wat het in werkelijkheid doet, is ze vatbaar maken voor federaal onderzoek.

    Weet je nog dat George Santos zei dat hij liever de gevangenis inging dan dat hij de namen onthulde van de mensen die zijn borgtocht betaalden? Het blijkt dat hij daar ook over loog.
  8. forum rang 8 closer 22 juni 2023 20:18
    quote:

    hirshi schreef op 22 juni 2023 19:40:

    De zoon van Biden heeft een deal gesloten.
    Die is verschoond.
    Geregeld dus
    Wandaden toegedekt.'

    Trump kan dat wel vergeten'
    Voor hem gen schikking
    Barbetje moet hangen.
    De socialisten bepalen dat.
    We kunnen de enorme verschillen wel opnieuw uitleggen maar je wilt het toch niet begrijpen...

    Voor jou is er maar één waarheid. Het blijft natuurlijk gissen, maar die koppigheid zit zo diep, misschien was dat voorval in jouw jeugd toch niet alleen aan een gefrustreerde gymnastiekleraar te wijten.
    Maar succes met beleggen!

    NB. Socialisten in de VS stellen niet veel voor, hoor.
  9. forum rang 9 gnocchi. 22 juni 2023 20:59
    'Er vol van': DeSantis verliest kalmte als hij uithaalt te midden van Trump's gepush
    Adam Nichols
    22 juni 2023, 2:41 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/desantis-2661718748/

    Gov. Ron DeSantis verloor donderdag zijn kalmte tegenover GOP rivaal voormalig president Donald Trump en beschuldigde hem ervan "er vol van te zijn".

    Hij reageerde op de meest recente aanvallen van Trump op de manier waarop de gouverneur van Florida omging met de COVID pandemie - en hem ongunstig vergeleek met de toenmalige gouverneur van New York, Andrew Cuomo, meldde de South Florida Sun-Sentinel.

    "Als je zegt dat Cuomo het beter deed met COVID dan Florida, laat je zien dat je er vol van zit," zei DeSantis donderdag in Tampa.

    "Niemand gelooft dat. En weet je waarom? En weet je waarom ik dat weet? Omdat ik me herinner dat hij in 2020 en 2021 Florida prees voor zijn openheid en zei dat we het veel beter deden dan New York en Michigan, en dat iedereen naar Florida kwam en dat we een van de geweldige gouverneurs in de Verenigde Staten waren en dat hij dat altijd zei.
    "Nu verandert hij plotseling van toon en ik zou de mensen willen vragen: vind je het geloofwaardig? Vind je het echt geloofwaardig?"

    Hij ging verder: "Dit zijn gewoon frivole kritieken, maar in sommige opzichten denk ik dat het laat zien dat, weet je, als je dat argument moet maken dat je waarschijnlijk niet erg goede argumenten hebt."
  10. forum rang 9 gnocchi. 23 juni 2023 00:14
    Lordy, Jack Smith heeft meerdere opnames van Donald Trump die gebruikt zullen worden in de rechtszaak
    Bill Palmer | 5:29 pm EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/lordy-j...

    Een tijdje geleden werd gemeld dat Jack Smith een opname had van Donald Trump terwijl hij een geheim militair document besprak met de ghostwriters van Mark Meadows in zijn Bedminster golfresort. Nu heeft de DOJ Trump formeel op de hoogte gesteld van het bewijs dat ze tegen hem willen gebruiken tijdens de rechtszaak en volgens CNN bevat de lijst meerdere opnames van interviews die Trump heeft afgenomen.

    Natuurlijk weten we niet wat deze "interviews" zijn. Het kan zijn dat Trumps interacties met de ghostwriters zich over meerdere interviews uitstrekten en dat ze allemaal apart zijn opgenomen. Of het kan zijn dat de andere "interviews" van iets totaal anders zijn. Alles wat we weten is dat deze opnames belastend zijn, Jack Smith ze heeft en van plan is ze te gebruiken tijdens de rechtszaak.

    De kick is dat Donald Trump weet wat deze opnames zijn. Zo werkt het ontdekkingsproces. Trump is hier zeker woedend over en wil de opnames publiekelijk betwisten of degene aanvallen die heeft meegewerkt en de opnames heeft gegeven. Maar Trump heeft een gerechtelijk bevel om hier niet over te praten en hij weet dat als hij begint te roddelen, hij in een gevangeniscel kan belanden nog voordat hij naar de rechtszaak gaat.
  11. forum rang 9 gnocchi. 23 juni 2023 00:25
    'Een angstaanjagende dag': Voormalig FBI-agent zegt dat bewijs dat aan Trump is overhandigd 'overweldigend' is
    Sarah K. Burris
    22 juni 2023, 5:08 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-documents-scan...

    Al het bewijsmateriaal dat Justitie verzamelde over de zaak van geheime documenten werd donderdag overgedragen aan Donald Trump en zijn advocaten - en een FBI-expert zegt dat de schat waarschijnlijk angstaanjagend is.

    Hoewel de details niet openbaar zijn, is er wel een lijst beschikbaar van de soorten informatie. Documenten verkregen via een dagvaarding, bewijs verkregen via huiszoekingsbevelen, transcripties van getuigenverklaringen van een grand jury in het District Columbia, transcripties van getuigenverklaringen van een grand jury in het Southern District of Florida, getuigenverhoren afgenomen tot 12 mei 2023, belangrijke documenten en foto's, en volledige kopieën van gesloten televisiecircuits.

    In een interview met Nicolle Wallace op MSNBC legde voormalig FBI-agent Peter Strzok uit dat deze details niemand zullen verbazen in de rechtshandhaving of bij de overheid, maar voor iemand die nog nooit tegenover het ministerie van Justitie heeft gestaan, is het waarschijnlijk een schok.

    "Houd in gedachten dat we geen flauw idee hebben van de totaliteit van de informatie die Jack Smith en zijn team hebben verzameld. Elk gerechtelijk document, of het nu een beëdigde verklaring is voor een huiszoekingsbevel, informatie over een aanklacht, bevat niet en hoeft niet alle informatie te bevatten die de regering in haar bezit heeft," legde Strzok uit. "Het is dus logisch dat er niet alleen een grand jury is geweest, maar los van die grand jury is dit onderzoek al enige tijd gaande."

    Dat betekent dat dagvaardingen, vrijwillige interviews, huiszoekingsbevelen en al het andere wat verzameld is, naar Trump is gestuurd.

    "En als ik in het verdedigingsteam van Trump zit, is vandaag en gisteren een angstaanjagende dag, omdat de hoeveelheid informatie die ze plotseling in hun schoot hebben, al deze verschillende mensen die verklaringen afleggen over wat er is gebeurd in de loop van de mishandeling van de geheime informatie plotseling voor hen beschikbaar is," vervolgde Strzok. "En het is, daar ben ik zeker van, een overweldigende hoeveelheid informatie. Ik weet zeker dat we er meer van zullen zien, zeker als we naar de rechtszaak gaan."

    Hij wees er ook op dat de onthulde informatie alleen de niet-geclassificeerde informatie is. Er is nog steeds een grote hoeveelheid geheime informatie die nog niet door het "geheime proces" is gegaan om te beslissen wat en wanneer zal worden overgedragen. Er komt nog meer, zei hij.

    Bekijk zijn volledige commentaar hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=48eVm6qQFx0&a...
  12. forum rang 9 gnocchi. 23 juni 2023 00:37
    Voormalig federale aanklager voorspelt dat Trump nu in de verleiding zal komen om met bewijsmateriaal en getuigen te knoeien
    Sarah K. Burris
    22 juni 2023, 5:56 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-witness-tamper...

    Het Ministerie van Justitie heeft al het bewijsmateriaal omgedraaid dat het heeft verzameld tegen voormalig president Donald Trump over zijn weigering om overheidsdocumenten te overhandigen die hij meenam toen hij het Witte Huis verliet. Vandaag is de dag dat voormalig openbaar aanklager Glenn Kirschner voorspelt dat Trump zal beginnen te knoeien met bewijsmateriaal.

    Tijdens zijn toespraak op MSNBC's "Deadline White House" op donderdag, maakte het panel grapjes over de tirades met allemaal hoofdletters die zijn opgedoken op de sociale media van Trump.

    Kirschner vertelde Nicolle Wallace dat het geven van informatie aan Trump risico's met zich meebrengt en dat dit een van de redenen is dat er een beschermingsbevel is uitgevaardigd. Dat betekent niet dat Trump niet zal proberen zich een weg te banen door te knoeien met getuigen.

    "Weet je, het is een schrale troost als Donald Trump zou knoeien met een getuige ten nadele van de zaak en van de getuige, ja, het zou geweldig kunnen zijn; de rechter zou hem ter verantwoording kunnen roepen, hem in minachting kunnen houden, hem kunnen beboeten en mogelijk zelfs opsluiten, maar de schade is al aangericht," zei Kirschner. "Op dit moment kun je een man maar voor één leven opsluiten en kijk naar alle aanklachten die tegen Donald Trump lopen. Maar, weet je, als Donald Trump ooit geïnspireerd is geweest om met getuigen te knoeien, Nicolle, dan heb ik het gevoel dat dat op zijn hoogtepunt zal zijn als hij die transcripties van de Grand Jury leest."

    Hij merkte op dat er mensen zijn die geneigd zijn om het ene te zeggen als ze voor Trump staan en iets anders als ze voor een grand jury en onder ede staan.

    "En wij denken dat dit Donald Trumps eigen advocaten zijn; het zijn naaste medewerkers, het kunnen kabinetsleden en familieleden zijn," zei Kirschner. "Dus ik denk dat dit een echt eye-opening moment zal zijn voor Donald Trump wanneer hij door deze grand jury transcripties begint te bladeren en ziet waarover al deze mensen hebben getuigd met betrekking tot zijn wangedrag."

    Wallace zei dat de enige echte vergelijking die Amerikanen hebben met zoiets als dit met Trump is toen voormalig Witte Huis raadsman Don McGahn sprak met speciaal raadsman Robert Mueller. Hij werd ontslagen nadat Trump zich realiseerde hoe lang McGahn met het team van Mueller omging. Dit zou een andere zaak kunnen zijn.

    Katie Benner, verslaggever van de New York Times, zei dat ze zal onderzoeken wie de getuigen zijn die nog niet bekend zijn. Ze zei ook dat McGahn iemand was waar ze ook aan dacht toen ze zag met hoeveel getuigen de Special Counsel heeft gesproken.

    "Er zullen dingen zijn die Donald Trump en zijn team zien als bewijs dat de Special Counsel heeft verzameld en die niets te maken hebben met het feit of mensen hem opzettelijk hebben verraden of niet, maar gewoon omdat het team om hem heen, de mensen om hem heen, en Donald Trump zelf, echt niet voorzichtig waren toen ze over deze documenten spraken, toen ze deze documenten verplaatsten, toen ze er foto's van namen en ze naar elkaar sms'ten," zei Benner.

    Ze legde uit dat ze denkt dat het uiteindelijk het deel zal zijn dat Trump het meeste pijn zal doen.

    "Er was zoveel documentatie en zoveel gepraat over deze documenten tussen zoveel mensen," concludeerde ze. "Het was gewoon geen goed bewaard geheim dat hij ze had. Het is ongelooflijk dat dit bureau van de Special Counsel in staat was om al deze informatie te achterhalen."

    Bekijk het volledige gesprek hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=JMjnMpRmakY
  13. forum rang 9 gnocchi. 23 juni 2023 01:07
    Hoeveel Republikeinen uit het Huis neemt Donald Trump met zich mee?
    Bill Palmer | 7:00 pm EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/just-ho...

    Hoe slecht verliep de hoorzitting in het Huis van woensdag over het Durham onderzoek voor Donald Trump en de Republikeinen? Tegen het einde van de hoorzitting leek zelfs John Durham te wensen dat hij via een achterdeur naar buiten kon sluipen, een tijdmachine kon vinden en terug kon gaan om nooit betrokken te raken bij het debacle.

    Het Durham-onderzoek begon alleen omdat Bill Barr een manier probeerde te vinden om Trump te laten geloven dat hij op magische wijze gewroken zou worden. Nadat Durham niets opleverde met nul vervolgingen die tot veroordelingen leidden, hielden de Republikeinen van het Huis alleen de beschamende hoorzitting van woensdag omdat ze wisten dat Trump die zou willen zien.

    En ja hoor, Trump heeft woensdag de hele dag (en tot diep in de nacht) post na post gemaakt op sociale media, waarin hij beweerde dat de hoorzitting in Durham hem op de een of andere manier gelijk had gegeven. Trump is schijnbaar de enige persoon op aarde die dacht dat de hoorzitting in Durham goed voor hem verliep. Maar Trump is ook de enige persoon op aarde die dacht dat zijn recente Fox News interview goed voor hem verliep. Zo ver is hij door de spiegel.

    Dit alles wijst erop waarom de Republikeinen in het Huis nog steeds toegeven aan Donald Trump als hij eist dat zoiets als de hoorzitting in Durham plaatsvindt. Trump staat op het punt om meerdere strafprocessen te ondergaan. Hij gaat naar de gevangenis. Zijn leven zoals hij dat kent is voorbij. En als dat eenmaal tot hem doordringt, zou hij wel eens geneigd kunnen zijn om zijn meest loyale Republikeinse handlangers hatelijk met hem mee te slepen. Dus hier zijn ze, om hem rustig te houden op zijn weg naar beneden, door hem de ineffectieve onzinnige hoorzittingen te geven waarvan hij alleen zeker is dat ze op de een of andere manier zijn toekomstperspectieven helpen.

    Het is allemaal zo'n belachelijke oefening. En toch is dit waar de Republikeinse Partij voor tekende toen ze in 2016 weigerde Donald Trump een schop onder de kont te geven. Trump gaat ten onder en de Republikeinen zijn doodsbang dat hij hen met zich meeneemt. De kick is dat, nu Trump zo seniel is dat hij echt denkt dat dingen zoals deze hoorzitting hem helpen, de Republikeinen zich zorgen moeten maken dat Trump hen uiteindelijk uit pure verwarring neerhaalt.
  14. forum rang 9 gnocchi. 23 juni 2023 09:05
    Donald Trump stort volledig in nadat Jack Smith hem op de hoogte brengt van de getuigenlijst tegen hem
    Bill Palmer | 7:26 pm EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Gisteravond hebben Jack Smith en de DOJ Donald Trump geïnformeerd over de getuigen en het bewijsmateriaal dat naar verwachting tegen hem gepresenteerd zal worden tijdens het proces, als onderdeel van het standaard ontdekkingsproces. Op grond van een gerechtelijk bevel mag Trump hier niets van openbaar maken en hij weet dat hij snel gestraft zal worden als hij dat toch doet.

    Tot nu toe heeft Trump nog niemand op de getuigenlijst onthuld. In plaats daarvan heeft hij laten zien hoe woedend en bang hij is na het zien van de getuigenlijst. Dit postte hij vandaag op sociale media: "CONGRES, ONDERZOEK ALSJEBLIEFT DE POLITIEKE HEKSENJACHT TEGEN MIJ DIE MOMENTEEL WORDT GEVOERD DOOR DE CORRUPTE DOJ EN FBI, DIE TOTAAL GEEN CONTROLE MEER HEBBEN."

    Om duidelijk te zijn, er is letterlijk niets dat de Republikeinen van het Huis kunnen doen om Trump te helpen als het gaat om deze strafzaak. Ze kunnen hoorzittingen houden, maar niemand zal zich daar iets van aantrekken. Ze kunnen eisen dat Merrick Garland getuigt, maar hij zal gewoon zeggen dat het DOJ-beleid is om geen commentaar te geven op lopende onderzoeken.

    Het echte verhaal hier is dat Donald Trump volledig in paniek is over hoe sterk de zaak van Jack Smith is. Als de getuigen- en bewijslijst licht waren, zou Trump opscheppen over hoe weinig Smith over hem heeft. In plaats daarvan is Trump gereduceerd tot het smeken om hulp van mensen die hem niet kunnen helpen.
  15. forum rang 9 gnocchi. 23 juni 2023 09:12
    Jack Smith heeft zojuist nog meer mensen laten getuigen tegen Donald Trump voor de grand jury
    Bill Palmer | 9:00 pm EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    Gisteren zei ik dat we weer officieel op Trump Indictment Watch zaten, gebaseerd op het vergevorderde stadium van Jack Smith's 6 januari gerelateerde grand jury, samen met de plotselinge laatste poging van de media om het "DOJ laat Trump van de 1/6 haak" verhaal uit te melken nu het nog kan, en de plotselinge wanhoop van de Republikeinen van het Huis om zoveel mogelijk afleiding te creëren. Vandaag hebben we nieuws gekregen over de Grand Jury.

    Jack Smith heeft vandaag Trump 2020 campagnefunctionaris G. Michael Brown laten getuigen voor de grand jury. Hij zou deel hebben uitgemaakt van het complot van de valse kiezers - het laatste teken dat Smith's "6 januari" onderzoek eigenlijk breder is en ook het complot van de valse kiezers omvat. Dit komt nadat Smith vorige week naar verluidt de voorzitter van de Nevada Republikeinse Partij had laten getuigen.

    Houd er rekening mee dat getuigenissen van een jury geheim zijn en dat niet iedereen die getuigt voor de jury door de media wordt opgemerkt. Mark Meadows heeft bijvoorbeeld op een gegeven moment getuigd zonder dat iemand dat wist. Het is dus mogelijk dat mensen de laatste tijd elke dag dat de Grand Jury bijeenkomt hebben getuigd.

    Hoe dan ook, elke keer dat een andere getuige voor de jury getuigt, brengt ons dat een stuk dichter bij het einde van de getuigenlijst, wat het moment zal zijn waarop er aanklachten worden ingediend. We gaan nog steeds niet proberen een precieze datum te voorspellen voor Jack Smiths volgende ronde van Trump-aanklachten. Maar het is duidelijker dan ooit dat het elk moment kan gebeuren.
  16. forum rang 4 Vriendelijke 23 juni 2023 11:03
    quote:

    gnocchi. schreef op 23 juni 2023 09:05:

    Donald Trump stort volledig in nadat Jack Smith hem op de hoogte brengt van de getuigenlijst tegen hem
    Bill Palmer | 7:26 pm EDT 22 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Gisteravond hebben Jack Smith en de DOJ Donald Trump geïnformeerd over de getuigen en het bewijsmateriaal dat naar verwachting tegen hem gepresenteerd zal worden tijdens het proces, als onderdeel van het standaard ontdekkingsproces. Op grond van een gerechtelijk bevel mag Trump hier niets van openbaar maken en hij weet dat hij snel gestraft zal worden als hij dat toch doet.

    Tot nu toe heeft Trump nog niemand op de getuigenlijst onthuld. In plaats daarvan heeft hij laten zien hoe woedend en bang hij is na het zien van de getuigenlijst. Dit postte hij vandaag op sociale media: "CONGRES, ONDERZOEK ALSJEBLIEFT DE POLITIEKE HEKSENJACHT TEGEN MIJ DIE MOMENTEEL WORDT GEVOERD DOOR DE CORRUPTE DOJ EN FBI, DIE TOTAAL GEEN CONTROLE MEER HEBBEN."

    Om duidelijk te zijn, er is letterlijk niets dat de Republikeinen van het Huis kunnen doen om Trump te helpen als het gaat om deze strafzaak. Ze kunnen hoorzittingen houden, maar niemand zal zich daar iets van aantrekken. Ze kunnen eisen dat Merrick Garland getuigt, maar hij zal gewoon zeggen dat het DOJ-beleid is om geen commentaar te geven op lopende onderzoeken.

    Het echte verhaal hier is dat Donald Trump volledig in paniek is over hoe sterk de zaak van Jack Smith is. Als de getuigen- en bewijslijst licht waren, zou Trump opscheppen over hoe weinig Smith over hem heeft. In plaats daarvan is Trump gereduceerd tot het smeken om hulp van mensen die hem niet kunnen helpen.
    Als Trump zegt alsjeblieft dan is hij echt ten einde raad.
    Deze man had echt het gevoel dat hij oppermachtig was en dat echt niemand hem iets kon maken, maar als eenmaal alles gaat rollen dan ben je echt de l.l, dan komt echt alles boven, zelfs zaken waar je nooit aan zou denken dat dit ooit nog naar voren zou komen.
70.996 Posts
Pagina: «« 1 ... 3259 3260 3261 3262 3263 ... 3550 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.474
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.960
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.503
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.107
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.350
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.565
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.374
AMG 965 125.887
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.165
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 319
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.674
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.709
ASML 1.762 77.079
ASR Nederland 18 4.124
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.681
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht