Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.752 Posts
Pagina: «« 1 ... 2549 2550 2551 2552 2553 ... 3188 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 tomtom100 9 augustus 2023 13:17
    quote:

    Karel schreef op 9 augustus 2023 11:08:

    Weet iemand een politieke partij of politicus die WEL Nederlandse troepen in Oekraïne wil inzetten? (we hoeven immers helemaal niet te wachten op de rest van de NAVO). Die krijgt straks mijn stem!
    Jawel ik ken er zeker 1. Ene Thierry Baudet die hier door sommige leden aanbeden wordt als de nieuwe Nederlandse Messias maar dan wel wel onder de vlag natuurlijk van die andere grote held van hen...

    Alhoewel vechten in Oekraine? Deze miezerige onderkruipsels doen hun ding liefst van op afstand en hun voorkeur gaat uit naar anderen aanzetten en opstoken om voor hen het vuile werk te doen.
    Ze zouden hun eigen moeder voor vuil verkopen om hun eigen vel te redden. Van dat soort volk weet je wel en ze werden vroeger ook wel eens "zwarten" genoemd.....
  2. forum rang 5 theo1 9 augustus 2023 13:24
    quote:

    watergeus schreef op 8 augustus 2023 16:33:

    [...]

    Deze cijfers komen van het Oekraïense ministerie van binnenlandse zaken/propaganda in oorlogstijd.

    Leg het naast de onderstaande cijfers van mei 2023 en vermoedelijk kom je ergens in het midden uit:

    Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne zijn zeker 47.000 Russische militairen omgekomen. Rusland zelf laat weinig los over omgekomen militairen, maar nieuw onderzoek biedt inzicht.

    [...]
    Hoe verlies je mensen in een oorlog?
    1- doden. Dit zijn degenen waarvan je weet dat ze dood zijn. Dit publiceert natuurlijk niemand van zijn eigen kant.
    2- gewonden. Lichtgewonden tellen niet, die staan na een week tot een maand weer aan het front. Het gaat om de invaliden die nooit meer zullen vechten. De vuistregel is 2 gewonden voor iedere dode. Reken er niet op dat ziekenhuizen in oorlogstijd betrouwbare cijfers publiceren. Militaire (veld) hospitalen al helemaal niet.
    3- Missing In Action (MIA). Dit zijn mensen die zijn verdwenen en waarvan je niet weet of ze dood zijn. De meesten zijn meestal dood maar er kunnen ook deserteurs of krijgsgevangenen bij zitten. Dat aantal is natuurlijk ook onbekend maar zal best aanzienlijk zijn.
    4- krijgsgevangenen. Die worden vaak geruild maar de ene kant kan er meer hebben dan de andere. Meestal hebben de strijdende partijen wel een beeld van hoeveel gevangenen de andere kant heeft, maar dat wordt ook niet gepubliceerd.

    Meduza telt overlijdensadvertenties, begrafenissen, erfenissen en dergelijke. Dat gaat dus alleen over categorie 1. En dan nog niet allemaal. In straatarme, afgelegen dorpen waar niemand een krant leest en er niks te erven valt, zullen er geen overlijdensadvertenties zijn en zal niemand een notaris betalen voor de erfenis. En arme streken zijn oververtegenwoordigd in het leger. Dan nog komen ze op 47k. Dat is dus een harde ondergrens van alleen bekende doden.

    Je kan daar dus rustig 90k aan gewonden bij tellen. Dan nog MIA's en krijgsgevangenen. Alles bij elkaar ga je al snel richting de 200k. Als je die 250k van de Oekraïners ziet als het totaal van 1, 2, 3 en 4, dan is het niet eens zo gek. Als je dat ziet als alleen doden, is het vermoedelijk wel rijkelijk hoog.
  3. forum rang 8 het zwaard 9 augustus 2023 14:13
    Al 45 gewonden gevallen bij explosie op Russisch fabrieksterrein

    Bij een explosie in een fabriek in Rusland zijn al zeker 45 gewonden gevallen, melden de lokale autoriteiten. Van de gewonden zijn er 23 naar het ziekenhuis gebracht. Zes van hen zijn opgenomen op de intensive care. Op het fabrieksterrein woedt een brand en wordt gezocht naar mensen die mogelijk vastzitten onder het puin.

    De fabriek maakt optische apparatuur en heeft onder meer de Russische veiligheidsdienst als klant. Volgens de hulpdiensten lijkt het erop dat de explosie heeft plaatsgevonden in een opslagplaats met pyrotechnische apparatuur, bericht het Russische persbureau TASS. Wat er precies is gebeurd, is niet direct duidelijk.

    De hulpdiensten denken volgens TASS niet dat de ontploffing komt door een Oekraïense drone-aanval. Russische autoriteiten maken de laatste weken regelmatig melding van Oekraïense drones in en om Moskou.
  4. forum rang 8 het zwaard 9 augustus 2023 15:04
    'Belgische Leopardtanks voor Oekraïne gekocht door Duits defensiebedrijf'
    Het Duitse defensiebedrijf Rheinmetall bereidt een nieuwe levering voor van Leopardtanks aan Oekraïne. Het kocht daarvoor 50 Leopard 1-tanks van het Belgische bedrijf OIP Land Systems, schrijft de Duitse zakenkrant Handelsblatt op basis van informatie van bronnen uit de sector.

    De CEO van OIP Land Systems, Freddy Versluys, vertelde eerder aan de Britse krant The Guardian dat hij 49 tanks verkocht aan een andere Europese regering, die hij niet kon noemen vanwege een geheimhoudingsclausule. Hij zei ook dat hij de prijs niet kon vrijgeven. Het kan tot zes maanden duren eer de tanks op het slagveld in Oekraïne staan, aldus nog Versluys. Uiteindelijk zouden ongeveer 30 van de 50 tanks effectief worden geleverd. De rest zou mogelijk worden gebruikt voor reserve-onderdelen.
  5. forum rang 6 Fender bass 9 augustus 2023 15:47
    Dit lijkt mij niet waar.

    Russia allegedly intercepts Kiev's drone near nuclear plant
    augustus 09, 2023 03:22p.m. CEST
    Russian forces intercepted a Ukrainian aerial drone heading toward the Zaporozhye nuclear power plant (NPP), Sputnik reported on Wednesday, citing Russian security agencies.

    The unmanned aerial vehicle (UAV) was reportedly first detected in the sky over Energodar. Moscow's forces brought it down and carried out and inspection that has shown that the UAV was a combat drone, according to the report.

    "The probable target was the territory of the Zaporozhye NPP," the security agencies told Sputnik.

    KEYWORDS:
    UKRAINE CRISIS

    Baha Breaking News (BBN) / MS
  6. forum rang 6 Rowi62 9 augustus 2023 15:48
    De explosie in de fabriek kent 30 doden al. De bewoners filmen 155mm shells waarvan er ook een de flat in werd geslingerd. Er werd dus munitie gemaakt of opgeslagen. Is flink eind boven moskou.

    Twitter thread met Enschede achtige beelden : twitter.com/bayraktar_1love/status/16...
  7. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 18:06
    Ruslands verontwaardiging (eerste video) over Oekraïne dat de Sovjet-hamer en sikkel heeft vervangen door de Oekraïense drietand - op het Moederland-monument in Kiev.

    Uit verontwaardiging plaatste Russen een video waar het Matrushka beeldje ( symbool van de Moeders van Rusland ) dat de drietand vernietigt en vervangt door de hamer en sikkel

    Al snel hadden de Oekraïners hier een antwoord op ( tweede video )

    video 0:29 minuut geluid aan

    twitter.com/GlasnostGone/status/16892...
  8. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 18:23
    Oekraine concentreert zich bij het tegen-offensief op 3 fronten richting het `Zuiden en 1 naar het Oosten richting Bakhmut

    Rusland daarentegen heeft 100.000 troepen, 900 tanks en 555 artilleriestukken verzameld in Noord Oost Oekraine
    Naast aanvallen, die worden afgeslagen door het Oekrainse leger worden ook de steden Lyman en Kupiansk bestookt van afstand met artillerie

    zie kaart ( klik links op. Rusland>>Kupiansk en de pijl licht op )
    www.google.com/maps/d/edit?mid=1335om...

    Bij Kupiansk zijn de beschietingen op de woningen zo ernstig geworden dat tot evacuatie wordt geadviseerd

    >>De Oekraïense autoriteiten dringen er bij de inwoners van de oostelijke stad Kupyansk op aan om kinderen en mensen met beperkte mobiliteit te evacueren - dit na een recente escalatie van Russische beschietingen in het gebied. Ten minste 3 burgers werden gedood en 9 raakten dinsdag gewond.

    twitter.com/GlasnostGone/status/16891...
  9. forum rang 7 ffff 9 augustus 2023 18:24
    Over het verwijderen van de hamer en sikkel kun je eindeloos discussiëren.

    Ik behoor tot die mensen die het verwijderen van de hamer en de sikkel, symbool voor werkkracht, ijver en inzet van communistische arbeiders en boeren, gewoon een stukje......NIET_ UITWISBARE geschiedenis is. Die arbeiders en boeren die kapot gemaakt in 1917 de revolutie startten en een ommekeer teweegbrachten , is en blijft een stuk Europese geschiedenis.

    Eigenlijk vind ik het "kinderachtig", erg kortzichtig om die hamer en sikkel eraf te beitelen. Straks gaan ze de beelden ook nog een andere broek en een ander hemd aantrekken en een modieuze Porsche-bril op hun hoofd zetten.

    Maar zo zie je maar weer, Luchtschip: Mensen kijken anders tegen dit soort, in mijn ogen zwaar overdreven uitingen van haat aan. Jij bent er gelukkig mee. Ik vind het wat "zielig", geen gevoel voor historie, geen respect voor historie, maar manipuleer de geschiedenis naar de tijd waarn je leeft en haat.

    Peter
  10. forum rang 6 pakman 9 augustus 2023 18:32
    quote:

    ffff schreef op 9 augustus 2023 18:24:

    Over het verwijderen van de hamer en sikkel kun je eindeloos discussiëren.

    Ik behoor tot die mensen die het verwijderen van de hamer en de sikkel, symbool voor werkkracht, ijver en inzet van communistische arbeiders en boeren, gewoon een stukje......NIET_ UITWISBARE geschiedenis is. Die arbeiders en boeren die kapot gemaakt in 1917 de revolutie startten en een ommekeer teweegbrachten , is en blijft een stuk Europese geschiedenis.

    Eigenlijk vind ik het "kinderachtig", erg kortzichtig om die hamer en sikkel eraf te beitelen. Straks gaan ze de beelden ook nog een andere broek en een ander hemd aantrekken en een modieuze Porsche-bril op hun hoofd zetten.

    Maar zo zie je maar weer, Luchtschip: Mensen kijken anders tegen dit soort, in mijn ogen zwaar overdreven uitingen van haat aan. Jij bent er gelukkig mee. Ik vind het wat "zielig", geen gevoel voor historie, geen respect voor historie, maar manipuleer de geschiedenis naar de tijd waarn je leeft en haat.

    Peter
    4x f, zou je je niet beter kunnen concentreren op wat Putler met de geschiedenis v Ukraine aan het doen is en mn de Kids/schoolboeken lessen dat is Real life en dus veel erger...toch?
  11. forum rang 7 ffff 9 augustus 2023 18:38
    Pakman,
    Je gooit in al jouw emoties weer zaken door elkaar. Ik vertel eenvouidigweg dat ik het wegbeitelen een zielige uiting vind van onvrede, haat, wraak, etc. etc. Jij begint dan over de wandaden van Putin. Maar, Pakman,....DAT vind ik een ander onderwerp. Natuurlijk zijn die wandaden veel erger dan het wegbeitelen van belangrijke symbolen van communistische arbeiders en communistische boeren.
    Nu ook maar het standbeeld van Troelstra in Utrecht ondersteboven trekken? Kom op zeg: Stil laten staan en je afvragen waarom dat standbeeld daar staat en naar ik mag hopen daar nog steeds staat. Uit respect voor historie. Voor de goede orde, Pakman, ik ben geen communist, maar wel iemand die vindt dat je historie niet moet manipuleren.

    Peter
  12. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 18:39
    quote:

    Rowi62 schreef op 9 augustus 2023 15:48:

    De explosie in de fabriek kent 30 doden al. De bewoners filmen 155mm shells waarvan er ook een de flat in werd geslingerd. Er werd dus munitie gemaakt of opgeslagen. Is flink eind boven moskou.

    Twitter thread met Enschede achtige beelden : twitter.com/bayraktar_1love/status/16...
    Er werden optische instrumenten gemaakt in deze fabriek

    En zo ziet de ravage er uit nadat de optische instrumenten zijn ge-explodeerd in Sergiev Posad bij Moskou

    video 0:39 minuut

    twitter.com/NOELreports/status/168929...
  13. forum rang 7 Succes 9 augustus 2023 18:48
    Duitse medewerker leger vast op verdenking spionage voor Rusland

    In Koblenz is een Duitser gearresteerd op verdenking van spionage voor Rusland. Hij is medewerker van een instelling die valt onder het ministerie van Defensie en die de strijdkrachten onder meer moet voorzien van veilige uitrusting.

    Justitie vermoedt dat de Duitser werkte voor een Russische inlichtingendienst, melden Duitse media. Hij zou zelf contact hebben opgenomen met de Russische ambassade en een andere Russische vertegenwoordiging en zeker een keer informatie hebben doorgespeeld. Hij zit in voorlopige hechtenis.

    www.telegraaf.nl/nieuws/872682228/liv...

    ------

    Deutscher wegen mutmaßlicher Spionage für Russland festgenommen

    www.welt.de/politik/deutschland/artic...
  14. forum rang 6 pakman 9 augustus 2023 18:50
    quote:

    ffff schreef op 9 augustus 2023 18:38:

    Pakman,
    Je gooit in al jouw emoties weer zaken door elkaar. Ik vertel eenvouidigweg dat ik het wegbeitelen een zielige uiting vind van onvrede, haat, wraak, etc. etc. Jij begint dan over de wandaden van Putin. Maar, Pakman,....DAT vind ik een ander onderwerp. Natuurlijk zijn die wandaden veel erger dan het wegbeitelen van belangrijke symbolen van communistische arbeiders en communistische boeren.
    Nu ook maar het standbeeld van Troelstra in Utrecht ondersteboven trekken? Kom op zeg: Stil laten staan en je afvragen waarom dat standbeeld daar staat en naar ik mag hopen daar nog steeds staat. Uit respect voor historie. Voor de goede orde, Pakman, ik ben geen communist, maar wel iemand die vindt dat je historie niet moet manipuleren.

    Peter
    gaat om de symboliek en die staan voor communisme /geweld/dood..weg ermee of zie je in oost berlijn nog een hamer en sikkel
  15. forum rang 7 Succes 9 augustus 2023 18:56
    Russian positions near Kozachi Laheri are being destroyed

    mil.in.ua/en/news/russian-positions-n...

    The Ukrainian Defense Forces are inflicting fire damage on the invaders near Kozachi Laheri in the Kherson region.

    The reconnaissance personnel discovered Russian positions on the outskirts of this settlement in the Kherson region.
    The military then sent a drone to adjust the fire of Ukrainian rocket artillery at these positions.

    ...

    The Ukrainians managed to get weapons, ammunition, radio stations, and personal mobile phones of the invaders. It is also emphasized that valuable information has been captured. However, the exact number of Russian soldiers killed or captured remains unknown.

    Russian bloggers claim 25 missing persons.
  16. forum rang 7 Succes 9 augustus 2023 19:09
    Russian Major, Unit 'Missing' as Ukraine Gets Dnieper Left Bank Foothold

    Volgens nieuwe slagveldrapporten hebben Oekraïense troepen mogelijk een waardevolle voet aan de grond gekregen aan de door Rusland bezette kant van de rivier de Dnjepr, in het Oekraïens de Dnipro genoemd. Maandenlang heeft dit gediend als de frontlinie tussen de twee legers die zich uitstrekten van de kust van de Zwarte Zee bijna tot aan de stad Zaporizhzhia in het zuidoosten van Oekraïne.

    Het dinsdagavondbulletin van het Institute for the Study of War constateerde een piek in de Russische Telegram-milblogger-vermeldingen van de situatie langs de linkeroever van de Dnjepr – in handen van Russische troepen sinds de openingsdagen van de grootschalige invasie van februari 2022 – gerelateerd aan een vermeende kleinschalige Oekraïense inval.

    De gerapporteerde inval zou hebben plaatsgevonden op de linkeroever nabij de nederzetting Kozachi Laheri, op gelijke afstand tussen Kherson en Nova Kakhovka in het zuiden van Oekraïne.

    "Verschillende Russische milbloggers meldden op 8 augustus dat Oekraïense troepen tot zeven boten landden, elk met ongeveer zes tot zeven mensen aan boord, op de oostelijke oever van de Dnipro nabij de nederzetting Kozachi Laheri, door Russische verdedigingslinies braken en tot 800 oprukten. meter [875 yards] diep", schreef de ISW.

    ...

    www.newsweek.com/russian-major-unit-m...
  17. forum rang 7 ffff 9 augustus 2023 19:14
    quote:

    pakman schreef op 9 augustus 2023 18:50:

    [...]

    gaat om de symboliek en die staan voor communisme /geweld/dood..weg ermee of zie je in oost berlijn nog een hamer en sikkel
    In juni- juli 1945 was het communistische dagblad De Waarheid het meest verspreide en verkochte dagblad van Nederland. Of zoals Brederode het 300 jaar eerder verwoordde: " Het kan verkeren...""
    In Berlijn vind je anders nog genoeg uitingen van de communistische periode. Gelukkig maar, waarmee ik alweer het beschermen van historie bedoel.
  18. forum rang 7 Succes 9 augustus 2023 19:35
    Goedkope hobbydrones van een paar honderd euro brengen dure tanks van €4 miljoen tot ontploffing in de oorlog in Oekraïne: dit is waarom ze effectief zijn

    www.businessinsider.nl/goedkope-breng...

    Oekraïne brengt met goedkope hobbydrones, uitgerust met allerlei explosieven, grote schade toe aan miljoenen kostende Russische tanks en pantservoertuigen. Ook andere wapens en zelfs bevoorradingssystemen worden getroffen.

    Deze ontwikkeling in de nu bijna anderhalf jaar durende oorlog kan verstrekkende gevolgen hebben.

    In een video die deze week opdook is te zien hoe first-person-view (FPV) drones insloegen in wat een Russische T-90M leek te zijn, een geavanceerde Russische tank die volgens sommige schattingen wel 4,5 miljoen dollar waard is, omgerekend ongeveer 4,1 miljoen euro.

    Dat is aanzienlijk meer dan de prijs van de FPV-drones die waarschijnlijk slechts een paar honderd euro per stuk kosten.

    Door drones gemaakte video's als die hierboven zijn inmiddels normaal. Dit soort beelden komen bijna dagelijks naar buiten en laten zien hoe groot de rol van drones is geworden. Niet alleen tanks zijn hun doelwit, maar ook voertuigen die troepen transporteren, infanteriegevechtsvoertuigen en bevoorradings- en munitietrucks.

    De alomtegenwoordige dreiging van de drones staat in schril contrast met de opvallende afwezigheid van gevechtsvliegtuigen boven dezelfde gebieden. Dit komt voornamelijk door het hoge risico dat bemande straaljagers worden neergehaald.

    De kosten voor één FPV-drone van het type dat wordt gebruikt bij deze aanvallen, ligt meestal tussen de 400 en 500 dollar, omgerekend tussen de 364 en 455 euro. Een Playstation 5 is duurder.

    Uitgerust met explosieven kunnen deze goedkope drones gevechtssystemen beschadigen en zo belangrijke logistieke en bevoorradingsoperaties lamleggen. Hierdoor moet de vijand veel hogere kosten maken.

    Wat zijn FPV-drones?

    De FPV-drones die Oekraïne inzet zijn feitelijk amateurtoestellen die relatief lang kunnen 'rondsluipen' voordat ze toeslaan. Veel drones hebben een frame van ongeveer 13 bij 23 centimeter en dragen een explosieve lading bij zich van 0,5 tot 3 kilo.

    De onbemande systemen zijn aangepaste hobbydrones die een hoge snelheid kunnen behalen. Ze zijn gebouwd met onderdelen uit China en aanverwante markten, en bewapend met een geïmproviseerde kop van plastic explosieven of een raketgestuurde antitankgranaat.

    Dronebestuurders dragen speciale brillen die direct zicht geven op het slagveld en ze gebruiken een afstandsbediening om de onbemande toestellen te besturen.
    Een Oekraïense dronebestuurder met een bril die direct zicht (first person view, FPV) op het slagveld geeft, tijdens een test in Donetsk op 3 augustus 2023.

    Hoewel de drones eenrichtingstoestellen zijn die ontploffen bij een inslag, zijn de besturingssystemen wel herbruikbaar. Eén bestuurder kan uiteindelijk meerdere drones besturen in de loop van een gevecht. Hierdoor zijn deze troepen eigenlijk een veel waardevoller doel om te bestoken dan de drones zelf.

    Waar komen de drones vandaan?

    De FPV-drones worden zowel door de Russen als de Oekraïners gebruikt en zijn grotendeels geleverd door bedrijven en vrijwilligers, hoewel slechts één partij overheidssteun heeft.

    Oekraïne heeft met succes een 'leger van drones' gevormd met crowdsourcing en crowdfunding. Non-profit-organisaties als het Oekraïense Escadrone produceren wel 1.500 FPV-drones per maand om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen, schreef technologiejournalist David Hambling in Forbes.

    De Pegasus-drones van Escadrone halen een topsnelheid van bijna 100 kilometer per uur en kosten slechts 310 tot 420 euro. Ter vergelijking: sluipmunitie gebouwd volgens militaire specificaties zoals de door de Verenigde Staten geleverde Switchblade, kan tussen de 60.000 en 80.000 dollar kosten, omgerekend tussen de 54.000 en 73.000 euro.

    Aan Oekraïense kant is er een "betere organisatie tussen overheid, vrijwilligers en het leger", zei Bendett. "De samenwerking en de integratie zijn beter en er is betere communicatie over wat nodig is. Dat is wat grotendeels nog ontbreekt aan Russische kant", aldus de defensie-expert.

    ...
63.752 Posts
Pagina: «« 1 ... 2549 2550 2551 2552 2553 ... 3188 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.287
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.502
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.960
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.525
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.117
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.985
Air France - KLM 1.024 34.356
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.581
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.390
AMG 965 125.914
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.168
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 320
Arcadis 251 8.624
Arcelor Mittal 2.024 318.686
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.114
Aroundtown SA 1 177
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.716
ASML 1.762 77.106
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.685
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht