Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,408
  • Verschill

    +0,018 +0,53%
  • Volume

    971.281 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    3,372  
  • Laat

    3,420  
+ Toevoegen aan watchlist

Bam October

680 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 1 oktober 2023 15:07
    quote:

    Zwijnash schreef op 1 oktober 2023 13:23:

    [...]

    Natuurlijk maar een dik na betaling lijkt mij niet ongunstig
    Bitter noodzakelijk zou ik zeggen.
  2. forum rang 8 HenkdeV 1 oktober 2023 15:08
    quote:

    glam schreef op 1 oktober 2023 10:35:

    Hopelijk kan dit dossier in oktober worden gesloten
    Met frisse moed verder
    Bedoel jij oktober 2024?
  3. forum rang 6 OnoMatopee 2 oktober 2023 08:01
    quote:

    hvasd2 schreef op 1 oktober 2023 10:04:

    [...]

    Als ik het zo lees, denk ik dat toekomstige opdrachten in Ierland niet snel meer aan BAM zullen worden gegund. Misschien maar beter zo.
    en jij denkt dat een andere bouwer onder deze omstandigheden het 50% goedkoper had gedaan.....
    Trouwens er worden nog steeds opdrachten in Ierland gegund aan Nuttall
  4. email2uwf 2 oktober 2023 08:29
    quote:

    HenkdeV schreef op 2 oktober 2023 08:14:

    [...]

    Weet er ook nog wel een paar op de Nederlandse beurs.
    Daarom heb ik een positie BAM en ben ik een flinke positie in Corbion aan het opbouwen. Aegon sluit ik ook niet uit,.
    Advocaten in M&A / Fusies en overnames draaien overuren op dit moment.
  5. Schuinsmarcheerder 2 oktober 2023 09:27
    quote:

    OnoMatopee schreef op 2 oktober 2023 08:46:

    theasset.nl/kansen/wat-als-het-meezit...

    Koninklijke BAM Groep NV (BAMNB) eindigde op 2.01 euro na een stijging van 4.7%. Het aandeel is niet meer op één dag gestegen sinds 30 maart, toen de stijging 4.9% bedroeg. Als het meezit stijgt de koers naar 2,40 euro.
    Ik zie het al helemaal voor me .......
    Lekker muziekje, cabriootje, lekkere stoot naast me, al cruisend langs de Jamacaanse kust jeugdherinneringen ophalend ........

    Ono, maak me gek!
  6. B.Legger 2 oktober 2023 09:37
    In het afgelopen jaar is mijn in jaren in BAM opgebouwde winst van € 14000 in een verlies van € 2000 veranderd. Ik sta nu weer op een kleine winst met een GAK van ongeveer € 1,94. Noch de enorme val vanaf € 2,80, noch de recente stijging kan ik verklaren. Wat een moeilijk fonds is BAM toch.
  7. forum rang 6 boldie 2 oktober 2023 09:40
    quote:

    Schuinsmarcheerder schreef op 2 oktober 2023 09:27:

    [...]

    Ik zie het al helemaal voor me .......
    Lekker muziekje, cabriootje, lekkere stoot naast me, al cruisend langs de Jamacaanse kust jeugdherinneringen ophalend ........

    Ono, maak me gek!
    met 2,40? Nou dan heb je erg. Knap gedaan
  8. forum rang 8 HenkdeV 2 oktober 2023 09:50
    quote:

    Schuinsmarcheerder schreef op 2 oktober 2023 09:27:

    [...]

    Ik zie het al helemaal voor me .......
    Lekker muziekje, cabriootje, lekkere stoot naast me, al cruisend langs de Jamacaanse kust jeugdherinneringen ophalend ........

    Ono, maak me gek!
    Zo te lezen maakt een muziekje van M.B. wel kans.
  9. forum rang 6 OnoMatopee 2 oktober 2023 09:51
    quote:

    Schuinsmarcheerder schreef op 2 oktober 2023 09:27:

    [...]

    Ik zie het al helemaal voor me .......
    Lekker muziekje, cabriootje, lekkere stoot naast me, al cruisend langs de Jamacaanse kust jeugdherinneringen ophalend ........

    Ono, maak me gek!
    nou, ik ben een kerel hoor!
  10. forum rang 6 Rowi62 2 oktober 2023 09:53
    quote:

    OnoMatopee schreef op 2 oktober 2023 09:51:

    [...]nou, ik ben een kerel hoor!
    Schuinsmarcheerder kan een vrouw zijn toch?
  11. forum rang 6 OnoMatopee 2 oktober 2023 09:56
    Schiphol verbetert kwaliteit met inhaalslag in onderhoud
    Schiphol geeft ook in haar investeringen de komende jaren prioriteit aan kwaliteit op de luchthaven. De luchthaven investeert tussen 2024 en 2027 drie miljard euro om een noodzakelijke inhaalslag te maken in onderhoud en vernieuwing. Belangrijke delen van de luchthaveninfrastructuur, waaronder de C-pier, de bagagekelder, klimaatsystemen, looppaden, vliegtuigopstelplaatsen en taxibanen, zijn toe aan groot onderhoud of moeten vervangen worden. Dat is noodzakelijk om de kwaliteit te waarborgen die Schiphol wil bieden aan medewerkers, reizigers en luchtvaartmaatschappijen.

    Inhaalslag van kwantiteit naar kwaliteit

    Na jaren van te veel sturen op kosten en groei moeten we een noodzakelijke inhaalslag maken om de vereiste kwaliteit te kunnen bieden aan medewerkers, reizigers en luchtvaartmaatschappijen. Kwantiteit ging boven kwaliteit en dat heeft de staat van de assets op onze luchthaven geen goed gedaan. Dat moet anders en het vraagt nu om investeringen in onze locatie en voorzieningen, om alles in lijn te brengen met onze ambities op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

    Ruud Sondag, CEO
    We gaan onderhoudsachterstanden inhalen en de luchthaven verbeteren, vernieuwen en verduurzamen. Dat is nodig in het belang van iedereen op de luchthaven. Goede arbeidsomstandigheden, betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid zijn onze uitgangspunten. Het is een grote opgave met werkzaamheden in het hart van de luchthaven en de draaiende operatie. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om het risico op gevolgen voor reizigers en luchtvaartmaatschappijen te beperken, maar hinder is niet uit te sluiten.

    Sybren Hahn, Directeur Asset Management

    Projecten op Schiphol
    Schiphol-projecten-overzicht
    Kwaliteit van service
    Assets met goede conditie en goede prestaties zijn het fundament van de kwaliteit die Schiphol wil bieden aan reizigers en luchtvaartmaatschappijen. Op de luchthaven wordt er daarom dag en nacht veel onderhoud verricht, zodat de luchthavenvoorzieningen hoge operationele prestaties blijven leveren. Doordat we achterstanden hebben in het vervangen en vernieuwen van onze assets, is investeren nu noodzakelijk. Een aantal voorbeelden van grote projecten:

    Lounge 1 en 2. We zijn al gestart met de herinrichting van Lounge 1. We lossen knelpunten op, breiden de lounge uit, passen looproutes aan en vergroten het aanbod aan voorzieningen. We zijn ook gestart met de gedeeltelijke herinrichting van Lounge 2.
    Looppaden, liften en passagiersbruggen. Meer dan 200 looppaden en liften worden de komende jaren vernieuwd. Daarnaast vervangen we 18 passagiersbruggen.
    A-pier. Momenteel is BAM, de aannemer die de A-pier gaat afbouwen, nog bezig met de werkvoorbereiding voor het afbouwen van de A-pier, waaronder het afronden van alle gedetailleerde bouwtekeningen. Dat is een complex proces en dat doorlopen we zorgvuldig. In Q2 2024 verwachten we een update over de planning voor de definitieve afbouwfase te kunnen geven. In de tussentijd hebben andere aannemers (o.a. Heijmans, VolkerWessels) geholpen de pier wind- en waterdicht te maken en werd de helft van de vliegtuigopstelplaatsen opgeleverd. De resterende vliegtuigopstelplaatsen zijn januari 2024 gereed voor de operatie.
    C-pier. We treffen voorbereidingen voor de vernieuwing van de huidige C-Pier uit 1967. Denk aan verbeteringen in techniek, systemen, duurzaamheid, ruimtelijke indeling en zitplaatsen. Binnenkort starten we de aanbesteding voor de vormgeving van de pier.
    Bagagesysteem en nieuwe bagagekelder. Grote delen van het huidige bagagesysteem zijn aan vervanging toe. Zodra de nieuwe bagagekelder is gebouwd, hebben we voldoende capaciteit om het bestaande bagagesysteem te vervangen. In de tussentijd voeren we noodzakelijke werkzaamheden uit. De aanbesteding voor de bouw start begin oktober. De verwachting is dat de bouw in 2026 van start gaat. Momenteel worden verschillende scenario's uitgewerkt voor een eventuele nieuwe terminal bovenop de nieuwe bagagekelder. De besluitvorming volgt op een later moment.

    Kwaliteit van werk
    Schiphol vindt het belangrijk dat iedereen op Schiphol een gezonde, veilige werkomgeving heeft. Het verbeteren van arbeidsomstandigheden is een van de topprioriteiten op Schiphol. Daar wordt hard aan gewerkt, met onder andere:

    Tilhulpen. Samen met de afhandelaren voeren we en plan van aanpak uit, om zo snel mogelijk zoveel mogelijk de fysieke belasting van medewerkers te reduceren. Op de helft van de 385 werkplekken in de bagagekelder is nu een tilhulp beschikbaar. Dit aantal wordt uitgebreid, zodat in april 2024 iedere werkplek een tilhulp heeft.
    Werkomgeving, rustruimtes en sanitair. De komende jaren worden o.a. 136 rustruimtes en 224 toiletgroepen voor medewerkers verder vernieuwd.
    Uitstoot terugdringen. Schiphol neemt maatregelen om de uitstoot van diesel- en vliegtuigmotoren terug te dringen en om de blootstelling van medewerkers te minimaliseren, bijv. met de nieuwe elektrische apparatuur voor vliegtuigen aan de gate.

    Verduurzaming
    Schiphol werkt aan verduurzaming van de luchthaven en is druk bezig dat te versnellen, o.a. door:

    Elektrificatie van het grondmaterieel. Voertuigen op fossiele brandstof worden in de komende jaren uitgefaseerd. Van bagagetrekkers tot hotelshuttles, steeds meer voertuigen worden elektrisch.
    Stroomvoorziening. Met o.a. de bouw van een nieuw hoogspanningsstation maken we de luchthaven klaar voor de grote vraag naar elektriciteit.
    Klimaatinstallaties. Verwarming en verkoeling systemen in bepaalde delen van de terminal, evenals de warmte koude opslag. We kiezen duurzame oplossingen en gaan van het gas af.

    Veiligheid
    We investeren in veiligheid om een zo veilig mogelijk luchthavenproces te waarborgen. Bijv.:

    Verdubbeling rijbaan Quebec. Om de veiligheid op airside te bevorderen, wordt de verdubbeling van rijbaan Quebec de komende jaren afgerond.
    Vliegtuigopstelplaatsen en taxibanen. De komende jaren neemt het noodzakelijke onderhoud aan asfalt en beton op het luchthaventerrein toe en worden onder andere vliegtuigopstelplaatsen en taxibanen vernieuwd.
    Bereikbaarheid. We willen Schiphol bereikbaar en veilig houden en gaan daarom aanpassingen doen aan wegen en viaducten.
    nieuws.schiphol.nl/schiphol-verbetert...
  12. forum rang 6 OnoMatopee 2 oktober 2023 09:57
    quote:

    Rowi62 schreef op 2 oktober 2023 09:53:

    [...]

    Schuinsmarcheerder kan een vrouw zijn toch?
    als hij/zij/het wil wel
  13. forum rang 7 innicksname 2 oktober 2023 10:08
    quote:

    Zwijnash schreef op 30 september 2023 17:43:

    [...]

    Denk om te delen voor anderen- dat is toch bedoeling van een forum ?
    '
    Precies Zwjnash. En gelukkig zijn er vaker nieuwsberichten dan probleemgevallen te melden.
  14. forum rang 7 innicksname 2 oktober 2023 10:11
    quote:

    hvasd2 schreef op 1 oktober 2023 10:04:

    [...]

    Als ik het zo lees, denk ik dat toekomstige opdrachten in Ierland niet snel meer aan BAM zullen worden gegund. Misschien maar beter zo.
    Bij het ziekenhuis heeft vooral de opdrachtgever (overheid) zich enorm vertild aan projectmanagement, of beter het gebrek aan kunde daarbij. Ik denk dat de verantwoordelijken eerst maar eens goed in de spiegel moeten kijken, voor ze populistische actie ondernemen.
680 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht