Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Aanslagen Hamas in Israël, oktober 2023

4.649 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 233 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 benbelegger 15 oktober 2023 22:36
    quote:

    keljans 123 schreef op 15 oktober 2023 22:13:

    die 2 staten oplossing komt er ook nooit.
    had er al lang kunnen zijn natuurlijk.
    was dit allemaal niet gebeurt.
    joden willen palestina voor zichzelf en de rest moet opzouten goedschiks of kwaadschiks.
    dat hebben ze al 1000 keer bewezen.
    Dat vond de ayatollah ook ( in 2017 al):

    “Israël is een kankergezwel dat gegroeid is in verschillende etappes en dat ook moet worden aangepakt in verschillende etappes”. Dat heeft ayatollah Ali Khamenei, de hoogste Iraanse leider, dinsdag gezegd tijdens een internationale conferentie in Teheran, bedoeld om de Palestijnen te steunen.

    De ayatollah riep daarnaast op tot de “totale bevrijding” van de Palestijnen, en liet daarbij verstaan dat gewelddadige opstanden tot de mogelijkheden behoren. “Dankzij meerdere intifadas(opstanden in de Palestijnse gebieden tegen de Israëlische bezetting, nvdr.) en andere verzetsdaden zijn er zeer belangrijke mijlpalen bereikt. Die worden verdergezet tot Palestina volledig bevrijd is”, klonk het.
    www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170221_027...

    En recentelijk nog: www.telegraaf.nl/nieuws/208374032/ira...

    Alle Joden uit Palestina, goedschiks of kwaadschiks, dat hebben ze al 1000 keer bewezen.
    .
  2. forum rang 6 benbelegger 15 oktober 2023 23:02
    Waar de ayatollah zijn wijsheid vandaan haalt:

    Dit vers gaat duidelijk verder dan zelfverdediging, het is de basis van een oorlogvoering die niet slechts overleven tot doel heeft, maar het verspreiden van islam onder hen die ongelovig zijn. Nu zou je kunnen verdedigen dat de term ‘afgodaanbidders’ aangeeft dat het Vers van het Zwaard slechts de strijd tegen polytheïsten rechtvaardigt en geen algehele oorlog tegen niet-moslims. Maar Soera 9 beschrijft in Vers 29 ook de dominantie van islamieten over christenen en joden: ‘Bestrijd de Mensen van het Boek [Ahl al-Kitab] die niet in God en de Laatste Dag geloven, die niet verbieden wat God en Zijn gezant hebben verboden en die niet het ware geloof aanvaarden, totdat zij onderdanig de belasting [voor niet-gelovigen, de jizya] betalen.’ (9:29)

    De conclusie uit Soera 9 is duidelijk: jihad is een verplichting voor moslims oorlog te voeren tegen ongelovigen totdat de heerschappij van islam over hen is gerealiseerd. In ruil hiervoor beloont Allah de mujahid met een plaats in het paradijs (afgezien van de meer wereldse buit waarop de strijder recht heeft, een niet onbelangrijke motivatie voor de vroegmiddeleeuwse Arabier)
    En ook:
    De meeste moslims geloven dat de koran als het directe woord van Allah geen tegenstrijdigheden kent, wat betekent dat naast jihad uit zelfverdediging (22:39/40) wel degelijk ook een aanvalsoorlog ter verspreiding van islam toegestaan en zelfs verplicht is.

    www.groene.nl/artikel/vechten-op-het-...
    .
  3. forum rang 8 Freemoneyforever 16 oktober 2023 05:46
    Ouwehand bij aftrap verkiezingscampagne: Nederland moet voorop gaan in afdwingen staakt-het-vuren rond Gaza
    www.nrc.nl/nieuws/2023/10/15/ouwehand...

    Hoewel ik nooit op de PvdD zou stemmen (in het verleden wilden ze defensie nog sterker afbouwen) ben ik het geheel eens met Ouwehand in deze.
  4. forum rang 4 tomtom100 16 oktober 2023 07:19
    Een zeer goede zaak dat Israel kankergezwel Hamas serieus zal decimeren. Een goede zaak voor de Westerse ongelovigen en op termijn ook voor de Palestijnse bevolking.
    De beestige vriendjes van Iran en Noord-Korea hebben hun levensduur terecht serieus ingekort.
    Gelukkig maar....
  5. forum rang 8 Freemoneyforever 16 oktober 2023 07:34
    quote:

    tomtom100 schreef op 16 oktober 2023 07:19:

    Een zeer goede zaak dat Israel kankergezwel Hamas serieus zal decimeren. Een goede zaak voor de Westerse ongelovigen en op termijn ook voor de Palestijnse bevolking.
    De beestige vriendjes van Iran en Noord-Korea hebben hun levensduur terecht serieus ingekort.
    Gelukkig maar....
    Je kan dat ook lezen als: we bombarderen de huizen van de Gazanen plat, onthouden hen goederen en eten, bombarderen de ziekenhuizen, dat alles om de bevolking van die huizen te helpen.

    Ik vind die liefdadigheid van Israël zoals je dat beschrijft wel heel bijzonder. Zouden de Gazanen echt op die enorme bombardementen wachten?

    (de gruwelijkheden van Hamas verdienen wel een gepast antwoord, maar of de huidige reactie gepast is? Daar hoort ook het vrijlaten van de gijzelaars bij.)

    World has 'lost its humanity' as Gaza 'is being strangled', UN agency boss says

    The world has “lost its humanity”, the head of the UN’s agency supporting Palestinian refugees said late Sunday in East Jerusalem. Philippe Lazzarini, head of UNRWA, said he had called the press conference to “raise the alarm” that his colleagues in Gaza could no longer provide any humanitarian assistance in the enclave.

    Gaza is being strangled and it seems that the world right now has lost its humanity.

    If we look at the issue of water – we all know water is life - Gaza is running out of water, and Gaza is running out of life.

    Soon, I believe, with this there will be no food or medicine either.

    There is not one drop of water, not one grain of wheat, not a litre of fuel that has been allowed into the Gaza Strip for the last eight days.

    Lazzarini said an “unprecedented humanitarian catastrophe” was unfolding and warned “no place is safe in Gaza”.

    While condemning Hamas’ attack on Israel, he said:

    The answer to killing civilians cannot be to kill more civilians
    www.theguardian.com/world/live/2023/o...
  6. forum rang 8 het zwaard 16 oktober 2023 08:06
    VS, Israël en Egypte stemmen in met staakt-het-vuren in zuiden van Gaza

    Drie landen – de Verenigde Staten, Israël en Egypte – zijn een staakt-het-vuren overeengekomen in het zuiden van Gaza en zal ingaan om 9 uur lokale tijd (8 uur Belgische tijd). Dat meldt Reuters op basis van twee Egyptische veiligheidsbronnen. Het valt samen met de heropening van de grensovergang tussen Israël en Egypte.

    Hamas zegt geen informatie te hebben over een overeengekomen humanitaire wapenstilstand.
  7. forum rang 8 het zwaard 16 oktober 2023 08:10
    Huisbaas steekt jongetje (6) dood in VS, in reactie op oplaaiend geweld in Midden-Oosten: “Afschuwelijke daad van haat”
    Een 71-jarige man uit een buitenwijk van de Amerikaanse stad Chicago heeft zaterdag een 6-jarige Palestijns-Amerikaanse jongen doodgestoken en zijn 32-jarige moeder ernstig verwond. De dader was hun huisbaas. Hij vertelde de politie dat hij beide slachtoffers had belaagd vanwege hun islamitische geloof en in reactie op de recente aanval van Hamas op Israël. De man is aangeklaagd voor moord, poging tot moord, mishandeling en twee 'hate crimes’, haatmisdrijven. De Amerikaanse president Biden veroordeelt de “afschuwelijke daad van haat.”
    De jongen, Wadea Al-Fayoume, werd volgens een autopsie 26 keer gestoken met een groot mes in militaire stijl, aldus de politie. De moeder had meer dan tien steekwonden. Zij ligt nog in het ziekenhuis, maar zal naar verwachting haar verwondingen overleven.

    Volgens sms-berichten van de moeder aan de vader van de jongen schreeuwde de verdachte voor de aanval: “Jullie moslims moeten sterven!” De islamitische familie woonde al twee jaar op de begane grond van het huis.
    De waanzin lijkt nabij te zijn !
  8. forum rang 5 seance 16 oktober 2023 09:30
    schandelijk dat de vs nu grote sommen geld beschikbaar stelt om palestijnen van palestijns grondgebied te verwijderen.
  9. forum rang 8 Freemoneyforever 16 oktober 2023 10:01
    quote:

    keljans 123 schreef op 16 oktober 2023 09:30:

    schandelijk dat de vs nu grote sommen geld beschikbaar stelt om palestijnen van palestijns grondgebied te verwijderen.
    Israël wordt al jaaaren financieel ondersteund door de VS. Hoewel ik blij ben in het Amerikaanse kamp te zitten met Europa, is dit toch zeer bedenkelijk.
  10. [verwijderd] 16 oktober 2023 12:36
    Honderden Israëli’s verkracht, onthoofd of levend verbrand, zeggen forensische experten: “Pure foltering”

    In Israël hebben forensische experten vastgesteld dat strijders van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas honderden Israëlische burgers “verkracht, onthoofd of levend verbrand” hebben. Dat laat Israel Weiss, voormalig hoofdrabbijn van het Israëlische leger, weten. “Ik heb enkel de nazi’s zulke dingen zien doen”, zegt Weiss over de gruwel. “Het is pure foltering.”

    Israel Weiss was militair hoofdrabbijn van 2000 tot 2006. Vanwege het conflict tussen Israël en Palestina is de 74-jarige Israëli uit zijn pensioen gekomen om te helpen waar nodig. Samen met een team van forensische experten probeert de rabbijn zoveel mogelijk Israëlische slachtoffers te identificeren en hun doodsoorzaak te achterhalen. Hij regelt ook mee de begrafenissen van de overledenen.

    Volgens Weiss zijn de gruwelijkheden niet meer bij te houden. “Ik kan niet beschrijven hoe het is om een zwangere vrouw te zien van wie de baby uit haar buik is gesneden”, vertelt hij aan de nieuwssite ‘Politico’. “Ik heb enkel de nazi’s zulke dingen zien doen.”

    “Stank van de dood is overal”
    Uit de forensische analyses zou blijken dat talloze slachtoffers verkracht, onthoofd of levend verbrand zijn. “We hebben onder meer de lichamen van oudere mensen gevonden. Hun vingers en tenen waren afgesneden”, zegt Weiss. De rabbijn laat weten dat al 90 procent van de omgekomen soldaten is geïdentificeerd, terwijl dat bij de burgers slechts voor minder dan de helft het geval is.

    De forensische experten kunnen bijna niet geloven wat ze dagelijks aantreffen. “We dachten dat we voorbereid waren, maar dat kan je onmogelijk zijn. De stank van de dood is overal”, klinkt het. “We hebben lichamen gezien die in stukken waren gehakt. Onthoofde mensen, zelfs een onthoofd kind. Mensen met meerdere schotwonden in het hoofd. Een vrouw bij wie de ogen uit haar hoofd waren geschoten”, zeggen ze. “Het is pure foltering”.

    Bij de aanvallen van Hamas, die vorige week zaterdag begonnen, zijn tot nu toe al zeker 1.400 Israëli’s gedood. Duizenden anderen zijn gewond geraakt.

    www.hln.be/buitenland/honderden-israe...
  11. forum rang 10 luchtschip 16 oktober 2023 12:40
    quote:

    keljans 123 schreef op 16 oktober 2023 09:30:

    schandelijk dat de vs nu grote sommen geld beschikbaar stelt om palestijnen van palestijns grondgebied te verwijderen.
    En waar komen de Joden oorspronkelijk vandaan -- waar ligt hun bakermat in het verre verleden ?

    En door wie werden zij verwijderd uit dat grondgebied en moesten hun heil zoeken in andere plaatsen in de wereld
  12. Bullwish 16 oktober 2023 12:49
    quote:

    Pw.66 schreef op 16 oktober 2023 12:36:

    Honderden Israëli’s verkracht, onthoofd of levend verbrand, zeggen forensische experten: “Pure foltering”

    In Israël hebben forensische experten vastgesteld dat strijders van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas honderden Israëlische burgers “verkracht, onthoofd of levend verbrand” hebben. Dat laat Israel Weiss, voormalig hoofdrabbijn van het Israëlische leger, weten. “Ik heb enkel de nazi’s zulke dingen zien doen”, zegt Weiss over de gruwel. “Het is pure foltering.”

    Israel Weiss was militair hoofdrabbijn van 2000 tot 2006. Vanwege het conflict tussen Israël en Palestina is de 74-jarige Israëli uit zijn pensioen gekomen om te helpen waar nodig. Samen met een team van forensische experten probeert de rabbijn zoveel mogelijk Israëlische slachtoffers te identificeren en hun doodsoorzaak te achterhalen. Hij regelt ook mee de begrafenissen van de overledenen.

    Volgens Weiss zijn de gruwelijkheden niet meer bij te houden. “Ik kan niet beschrijven hoe het is om een zwangere vrouw te zien van wie de baby uit haar buik is gesneden”, vertelt hij aan de nieuwssite ‘Politico’. “Ik heb enkel de nazi’s zulke dingen zien doen.”

    “Stank van de dood is overal”
    Uit de forensische analyses zou blijken dat talloze slachtoffers verkracht, onthoofd of levend verbrand zijn. “We hebben onder meer de lichamen van oudere mensen gevonden. Hun vingers en tenen waren afgesneden”, zegt Weiss. De rabbijn laat weten dat al 90 procent van de omgekomen soldaten is geïdentificeerd, terwijl dat bij de burgers slechts voor minder dan de helft het geval is.

    De forensische experten kunnen bijna niet geloven wat ze dagelijks aantreffen. “We dachten dat we voorbereid waren, maar dat kan je onmogelijk zijn. De stank van de dood is overal”, klinkt het. “We hebben lichamen gezien die in stukken waren gehakt. Onthoofde mensen, zelfs een onthoofd kind. Mensen met meerdere schotwonden in het hoofd. Een vrouw bij wie de ogen uit haar hoofd waren geschoten”, zeggen ze. “Het is pure foltering”.

    Bij de aanvallen van Hamas, die vorige week zaterdag begonnen, zijn tot nu toe al zeker 1.400 Israëli’s gedood. Duizenden anderen zijn gewond geraakt.

    www.hln.be/buitenland/honderden-israe...
    Het lijkt erop dat men dit niet wil weten. Velen negeren dit. "Gaza is zo zielig, o, o, o, verschrikkelijk, wat zijn die Israëliërs toch stout." Maar ze benoemen niet de details van de gruweldaden, die door een zeer agressief volk vol haat gepleegd zijn jegens veelal gewone burgers.

    Het verbaast mij dat er zoveel sympathie is voor de Palestijnen. Zeer gevaarlijk. Het zijn moslims.

    Waarom ligt bij zoveel mensen de sympathie aan de zijde van de moslims i.p.v. de joden? Die lui zijn echt de weg kwijt hoor.

    "De geschiedenis zal zich altijd blijven herhalen." Ja, ook op dit punt, het is overduidelijk dat de geschiedenis zich met gemak kan herhalen. Men leert niet van het verleden.
  13. forum rang 5 seance 16 oktober 2023 12:55
    quote:

    Bullwish schreef op 16 oktober 2023 12:49:

    [...]
    Het lijkt erop dat men dit niet wil weten. Velen negeren dit. "Gaza is zo zielig, o, o, o, verschrikkelijk, wat zijn die Israëliërs toch stout." Maar ze benoemen niet de details van de gruweldaden, die door een zeer agressief volk vol haat gepleegd zijn jegens veelal gewone burgers.

    Het verbaast mij dat er zoveel sympathie is voor de Palestijnen. Zeer gevaarlijk. Het zijn moslims.

    Waarom ligt bij zoveel mensen de sympathie aan de zijde van de moslims i.p.v. de joden? Die lui zijn echt de weg kwijt hoor.

    "De geschiedenis zal zich altijd blijven herhalen." Ja, ook op dit punt, het is overduidelijk dat de geschiedenis zich met gemak kan herhalen. Men leert niet van het verleden.
    wie zegt dat die horrorverhalen kloppen?
    is het niet bewerken van de publieke opinie.?
    ja het zal niet fraai zijn.
    laat de joden hun eigen misdaden beter onder de aandacht brengen
  14. forum rang 5 seance 16 oktober 2023 12:57
    quote:

    luchtschip schreef op 16 oktober 2023 12:40:

    [...]

    En waar komen de Joden oorspronkelijk vandaan -- waar ligt hun bakermat in het verre verleden ?

    En door wie werden zij verwijderd uit dat grondgebied en moesten hun heil zoeken in andere plaatsen in de wereld
    palestina is nooit het bezit van joden geweest.
  15. forum rang 5 seance 16 oktober 2023 13:05
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 16 oktober 2023 10:01:

    [...]
    Israël wordt al jaaaren financieel ondersteund door de VS. Hoewel ik blij ben in het Amerikaanse kamp te zitten met Europa, is dit toch zeer bedenkelijk.
    een logische gedachte lijkt mij dat wanneer palestijnen opzij moeten voor oorlogshandelingen dat ze opgevangen worden op de westbank. dat is tenslotte palestijns gebied?
  16. forum rang 10 luchtschip 16 oktober 2023 13:06
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 16 oktober 2023 10:01:

    [...]
    Israël wordt al jaaaren financieel ondersteund door de VS. Hoewel ik blij ben in het Amerikaanse kamp te zitten met Europa, is dit toch zeer bedenkelijk.
    Hamas en Hezbollah worden al decennia lang gesteund door Iran, financieel en met wapens om Israel en zijn bewoners te vernietigen

    De VS vindt dit bedenkelijk en helpt Israel tegen de aanvallen die Iran laat uitvoeren door Hamas en Hezbollah
    Is het jou bekend dat Rusland zich onlangs ook aan de kant van Iran heeft geschaard en dat een Hamas leider kort voor de aanvallen op. het festival kamp een bezoek heeft gebracht aan Moskou.

    Wat daar is gezegd is niet bekend, maar waarschijnlijk. heeft hij van Putin het groene licht gekregen tot de aanvallen op het festival kamp en de raketbeschietingen op en de bevestiging dat Putin hen zal steunen in de wereldpolitiek.
    En nu zijn er berichten dat binnenkort in Doha, Qatar, er onderhandelingen zullen plaatsvinden tussen de Russen en Hamas om door Hamas gegijzelden vrij te krijgen
    Putin ligt onder vuur vanwege aanklachten van het Internationaal StrafHof in Den Haag wegens het ontvoeren van kinderen uit Oekraine
    Hij verweert zich door te beweren, dat hij een goede daad stelde, door kinderen uit het oorlogsgebied te halen en in Rusland in veiligheid te brengen

    Kan hij nu mooi met Hamas een show maken dat hij goed is en aan de wereld laten zien dat hij mensen uit oorlogsgebied haalt en alom geprezen wordt voor zijn goede daad
  17. Dirk de Dijker 16 oktober 2023 13:12
    De Palestina sympathisanten lijken ook vergeten te zijn dat de Gazastrook onder het bewind staat van een terreurbeweging. Dat maakt min of meer ieder object in de Gazastrook tot een potentieel/legitiem doelwit.
    Wat mij verder verbaast is wat er gezegd wordt over dat je de hamas daden moet zien in een langere context. Daarbij wordt steevast gerefereerd aan de 75 jaar dat Israël bestaat. Maar de Joden hebben natuurlijk al een veel langere claim om dit land. In ieder geval een paar duizend jaar voor Christus. Moslims bestaan pas sinds 600 of zo. De Joden die over de hele wereld verspreid zitten zijn heus niet uit het gebied gevlucht omdat de moslims zo aardig waren. Ik ben geen historicus maar je kan ervan uitgaan dat dat 'bij de beesten af' was. Terugkeer van Joden begon weer na 1700. Dus als iemand 75 jaar wil terugkijken, graag daar dan 2000 jaar of zo van maken. Ik denk dat ze dan al snel stil zijn.
  18. forum rang 5 seance 16 oktober 2023 13:24
    quote:

    Dirk de Dijker schreef op 16 oktober 2023 13:12:

    De Palestina sympathisanten lijken ook vergeten te zijn dat de Gazastrook onder het bewind staat van een terreurbeweging. Dat maakt min of meer ieder object in de Gazastrook tot een potentieel/legitiem doelwit.
    Wat mij verder verbaast is wat er gezegd wordt over dat je de hamas daden moet zien in een langere context. Daarbij wordt steevast gerefereerd aan de 75 jaar dat Israël bestaat. Maar de Joden hebben natuurlijk al een veel langere claim om dit land. In ieder geval een paar duizend jaar voor Christus. Moslims bestaan pas sinds 600 of zo. De Joden die over de hele wereld verspreid zitten zijn heus niet uit het gebied gevlucht omdat de moslims zo aardig waren. Ik ben geen historicus maar je kan ervan uitgaan dat dat 'bij de beesten af' was. Terugkeer van Joden begon weer na 1700. Dus als iemand 75 jaar wil terugkijken, graag daar dan 2000 jaar of zo van maken. Ik denk dat ze dan al snel stil zijn.
    gaza is al vele jaren een concentratiekamp.
    de onnozelen onder ons schijnen niet te beseffen wat dat betekend.
    terzijde, joden is geen ras of volk maar een geloof.
    even kwalijk als al de andere geloven.
  19. Bullwish 16 oktober 2023 13:28
    quote:

    keljans 123 schreef op 16 oktober 2023 13:24:

    [...]

    gaza is al vele jaren een concentratiekamp.
    de onnozelen onder ons schijnen niet te beseffen wat dat betekend.
    terzijde, joden is geen ras of volk maar een geloof.
    even kwalijk als al de andere geloven.
    Over onnozel gesproken: "de onnozelen onder ons schijnen niet te beseffen wat dat betekend." Leer eerst eens schrijven! Wie is hier nou onnozel?

    En de joden zijn in feite zowel ras als geloof hoor.
  20. forum rang 6 benbelegger 16 oktober 2023 13:32
    quote:

    keljans 123 schreef op 16 oktober 2023 12:57:

    [...]

    palestina is nooit het bezit van joden geweest.

    Al in 1200 vóór Chr. trokken zij het land Kanaän binnen ( naar het land dat Ik u wijzen zal).
    2000 jaar geleden werden zij uit dat land weggevoerd.
    Je mag dus stellen dat de mensen die daar achtergebleven zijn, Joden waren ( Israëllieten).

    Ondertussen is die 2000 jaar Arabische wereld bekeerd tot de Islam.
    Door toedoen van het Ottomaanse rijk is Palestina islamitisch geworden israelpalestina.nl/ottomaanse-rijk/.

    Dus....
4.649 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 233 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.287
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.508
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.964
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.531
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.123
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.985
Air France - KLM 1.024 34.360
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.586
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.397
AMG 965 126.034
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.171
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.624
Arcelor Mittal 2.024 318.693
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.118
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.721
ASML 1.762 77.123
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.687
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht