Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ALUMEXX N.V. NL0012194724

Laatste koers (eur)

1,420
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    6.040 Gem. (3M) 13,2K
  • Bied

    1,400  
  • Laat

    1,430  
+ Toevoegen aan watchlist

RT Company plaatst

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 september 2005 17:55
    (Euronext Amsterdam) - RT Company plaatst aandelen
    (22/09/05 17:51 CET)

    Het bestuur van RT Company NV maakt bekend dat uit conversie van een converteerbare obligatielening op 22 september 2005 een onderhandse plaatsing voort vloeit van in totaal 120.000.000 aandelen RT Company N.V. tegen een nominale waarde van EUR 0,01 per aandeel. Deze aandelen zijn geplaatst bij de Stichting Vrienden van RT Company N.V., gevestigd te Delft, tegen een conversieprijs van EUR 0,01 per aandeel. Op deze aandelen rust geen lock-up. Voor deze aandelen is toelating tot de notering op de Officiële Markt van de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam aangevraagd.

    De Stichting Vrienden RT Company zal minimaal de helft van de door haar verkregen aandelen onder een vrijwillige lock-up van zes maanden laten vallen. De Stichting Vrienden RT Company geeft met deze vrijwillige lock-up blijk van haar vertrouwen in het onlangs bij het halfjaarbericht naar buiten gebrachte beleidsplan.

    De nieuwe aandeelhouders zien de toekomst positief tegemoed in het licht van de omzet en winstprognose, zoals die voor 2005 en 2006 naar buiten zijn gebracht.


    Source : RT COMPANY




  2. [verwijderd] 22 september 2005 18:05
    Wie is er nu nog zo gek om aandelen a 0,07 te kopen ? Die Toth doet net of de beleggers blij mogen zijn dat er geld in dit bedrijf wordt gestoken en dat RT nog steeds bijna failliet is. Als ze echt vertrouwen in een bedrijf hebben dan hoort een eventuele emissie gewoon op de dagkoers of net erboven te geschiedden. Zelden zulke oplichters gezien.
  3. [verwijderd] 22 september 2005 18:48
    KUnnen ze straks met die 60 miljoen aandelen een leuke shuffle opzetten om van hun stukjes af te raken. Kunnen argeloze beleggers ze van hun kopen voor veel teveel geld.
  4. Underdog2015 22 september 2005 19:07
    een ding is zeker. Er is in elk geval 1 partij die honderden procenten winst maakt op dit fonds en dat kunnen er niet veel zeggen. Bij verkoop tegen een gemiddelde verkoopkoers van 0,05 realiseren ze toch even snel 400 % rendement !

    vrg geldwolf
  5. [verwijderd] 22 september 2005 19:31
    quote:

    Alex-prf8s schreef:

    KUnnen ze straks met die 60 miljoen aandelen een leuke shuffle opzetten om van hun stukjes af te raken. Kunnen argeloze beleggers ze van hun kopen voor veel teveel geld.
    Volgens mij gaan ze onderling handelen. Ze moeten wel een beetje bluffen af en toe. Ook al verkopen ze 30 miljoen aandelen a 0,03 dan hebben ze nog winst. Wie weet hebben ze er wel helemaal geen geld ingestoken en kopen ze dadelijk gewoon een failliet bedrijf op voor nul centen. Doen ze net of dat bedrijf 12 miljoen waard is. Allemaal lucht.
  6. [verwijderd] 22 september 2005 19:33
    Ik zou iedereen adviseren die nu nog aandelen heeft,ze eruit te gooien in de eerstkomende shuffle nnar boven,en daar na dit aandeel als de pest te mijden.
  7. [verwijderd] 22 september 2005 19:38
    helaas komt er geen stijging meer, dus gooi eruit, met niet te veel verlies, wat je nog hebt. Rtc is helaas ten tothe opgeschreven, daar verandert geen optimist iets aan. Gr. Rich
  8. [verwijderd] 22 september 2005 19:42
    quote:

    richard 100 schreef:

    helaas komt er geen stijging meer, dus gooi eruit, met niet te veel verlies, wat je nog hebt. Rtc is helaas ten tothe opgeschreven, daar verandert geen optimist iets aan. Gr. Rich
    Ik denk nog niet helemaal,er zijn nog heel veel vrienden aandeeltjes die verkocht moeten worden.
    Maar misschien wordt rtc wel alleen gebruikt om verliezen van DVRG op te vangen.en kan Toth belastingtechnisch daar een voordeel mee behalen.
    Anders begrijp ik niet helemaal wat hij er mee moet.
  9. [verwijderd] 22 september 2005 19:46
    Halllooooooo... wordt eens wakker!!!!

    Met zulke vrienden, heeft niemand vijanden nodig.

    Hahaahahahahaaahaha... Wat een goed plan, minimaal de helft onder een vrijwillige lock-up!
    Hahaahahahahaha..... Nee, die andere helft wordt onder luid gelach en onder een regen van champagne door Toth en z'n maten de prullebak ingesodemieterd. Met een fractie van de eerste helft zijn julie namelijk al geknipt en geschoren, dames en heren :-))))

    quote:
    "De Stichting Vrienden RT Company zal minimaal de helft van de door haar verkregen aandelen onder een vrijwillige lock-up van zes maanden laten vallen."
  10. [verwijderd] 22 september 2005 19:54
    Alex, aub. Je bent blij dat je je aandelen vooor een goede prijs verkocht heb. Dankzij allerlei gunstige berichten "stinken" veel mensen er nog in. Dat is niet eerlijk!!!!!. Dit aandeel zal nooit iets worden. Ik beleg pas 40 jaar, zal het nooit leren, maar heb wel een neus voor "oplichting" oftewel, zoals eerder bericht "manipulatie. Zo, 40 jaar belegggen !!!. M'n avond stappen kan ik ook wel vergeten. Gr. Rich.
  11. [verwijderd] 22 september 2005 19:59
    quote:

    richard 100 schreef:

    Alex, aub. Je bent blij dat je je aandelen vooor een goede prijs verkocht heb. Dankzij allerlei gunstige berichten "stinken" veel mensen er nog in. Dat is niet eerlijk!!!!!. Dit aandeel zal nooit iets worden. Ik beleg pas 40 jaar, zal het nooit leren, maar heb wel een neus voor "oplichting" oftewel, zoals eerder bericht "manipulatie. Zo, 40 jaar belegggen !!!. M'n avond stappen kan ik ook wel vergeten. Gr. Rich.
    Ik en nog een aantal anderen hebben onze vingers blauw getypt om te waarschuwen voor Tothel. Wij zijn uitgescholden voor rotte vis en Hans die het aandeel voortdurend naar 1 euro zag gaan,was de grote held. Nu begint het te dagen en is Hans de grote lul.Toth zelf heeft gezegd dat het aandeel overgewaardeerd was,maar daar las iedereen vrolijk overheen. Ik begrijp niet dat iemand kan zeggen dat hij of zij niet gewaarschuwd was.
  12. [verwijderd] 22 september 2005 20:00
    EAV, geschoren !!!! Van tot teen, zonder respekt voor de`edele delen, oftewel de financiers { JULLIE DUS, de achterlijjke beleggers} Gr. Richard
  13. [verwijderd] 22 september 2005 20:24
    Ach Alex, ik ben Richard. Is dat zo ????. Wie is Hans??? Wie ben jij? Vroeger met alleen de krant en de beursberichten op de radio gebruikte je je verstand om te beleggen. Nu, dankzij de "betere communicatiemethoden" is iedereen bezig met rijk te worden. De enige wie hier uiteindelijk profiteren zijn de tussenhandelaren. Zonder geduld, zonder kennis van zaken, opgejut door forums, gaat tegenwoordig ook Jan met de pet zijn geluk beproeven. Helaas blijft het "fijne beleggen" nog altijd gereserveerd voor the "old boys network". Eens behoorde ik bij deze groep, in het buitenland. De rijkeren, het omhooggevallen schroot, de geldadel, de goedkope jolijt in Nederland, dit alles past niet in mijn leven. Tips uit het buitenland voldoende, maar de handel blijft een smerig iets, waar zelden de goedgelovigen iets aan verdienen. Gr. Richard von R.,
  14. [verwijderd] 22 september 2005 20:44
    Ach,ook de old boys uit het netwerk gaan regelmatig op hun bek met beleggingen,daar weet ik alles van. Het blijft in feit gokken,want er hoeft niet zo gek veel te gebeuren en ook de solide beursfondsen kelderen. Wat je wel moet hebben is geduld en investeren in bedrijven met een werkelijke waarde. Beleggen in luchtkastelen kan soms heel leuk zijn,maar op den duur,net als in het casino,verlies je meer dan je verdient als je je niet op tijd terugtrekt.
16 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 01 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april (def)
    2. China inkoopmanagersindex industrie (Caixin) april
    3. NL omzet detailhandel maart
    4. Wolters Kluwer Q1-cijfers
    5. Beurzen Euronext gesloten vanwege Dag van de Arbeid
    6. Chinese beurzen gesloten
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. GlaxoSmithKline Q1-cijfers
    9. VS hypotheekaanvragen - wekelijks
    10. Kraft Heinz Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht