Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Aanslagen Hamas in Israël, oktober 2023

4.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 191 192 193 194 195 ... 232 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 6 maart 2024 05:38
    quote:

    luchtschip schreef op 5 maart 2024 05:13:

    [...]

    Blijkbaar niet helemaal bekend met de positie en het functioneren van een Vice President

    __als Vice President heeft zij zich actief ingezet aangaande de vluchtelingenstroom vanuit Latijns Amerika, door deze arme landen effectief door de US te laten steunen, met geld en raad en actieve begeleiding door US professionals, inzake verbeteringen van de omstandigheden van de mensen waardoor de noodzaak om te vluchten naar de US wordt weggenomen

    Mensen vluchten vanwege werkeloosheid, mar ook vanwege geweld ( onder meer veroorzaakt door drugsgeweld )

    Momenteel heeft Vice President Kamala Harris Benny Gantz van Israel uitgenodigd in de US

    Benny Gantz is Minister van Defensie van Israel en de Opperbevelhebber van het Israelisch leger --hij is voorzitter van de "Blauwe en Witte" Partij in Israel

    Kamala Harris geeft hier een toelichting voorafgaand aan het gesprek

    Zij noemt een aantal punten in onderstaande video :

    Het is van belang dat er hulpgoederen de Gaza strook in gaan en de gegijzelden worden vrijgelaten -- er zijn bovendien nog 6 gegijzelden in de Gazastrook met een US nationaliteit

    Belangrijk volgens haar zijn de volgende punten van aandacht :

    >>Israel heeft het recht zich te verdedigen

    >>voorkomen dat onschuldige burgers gedood worden

    >>de gegijzelden vrijkomen

    >>een staakt het vuren van 6 weken

    video 1:25 minuut Engels gesproken

    twitter.com/LouiseMensch/status/17648...

    Na het gesprek tussen Vice President Kamala Harris en Bennie Gantz kwam de volgende uitleg van wat besproken was :

    Voorlezing van de bijeenkomst van de Vice President Kamala Harris met Benny Gantz :

    “Ze riep Hamas op om de voorwaarden die op tafel liggen te aanvaarden, waarbij de vrijlating van gijzelaars zou resulteren in een onmiddellijk staakt-het-vuren van zes weken en een golf van humanitaire hulp in heel Gaza mogelijk zou maken.”
    quote

    Momenteel heeft Vice President Kamala Harris Benny Gantz van Israel uitgenodigd in de US

    Benny Gantz is Minister van Defensie van Israel en de Opperbevelhebber van het Israelisch leger --hij is voorzitter van de "Blauwe en Witte" Partij in Israel

    unquote

    Deutsche welle 4 maart voorafgaand aan het bezoek van gangs aan Kamala Harris, US Vice President :

    Benny Gantz, lid van het Israëlische oorlogskabinet, zal Amerikaanse topfunctionarissen in Washington ontmoeten, naar verluidt zonder toestemming van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

    www.dw.com/en/israel-hamas-war-gantz-...

    >>>het moge duidelijk zijn dat president Joe Biden Premier Netanyahu hiermee passeert
    En Benny Gantz ondanks het feit dat hij geen toestemming van Netanyahu toch naar de US is gegaan

    Maar nu gaatBenny Gantz ook naar de UK voor overleg

    >>>>>> Israelische News site N12 meldt :

    Netanyahu losgeslagen :

    Netanyahu heeft de Israëlische ambassade in Londen opgedragen om tijdens zijn bezoek deze week hulp te weigeren aan de Israëlische Veiligheidsdienst (!) bij het regelen van de persoonlijke veiligheid van het lid van het Israelisch oorlogskabinet en politiek rivaal, Benny Gantz, gedurende zijn bezoek aan Londen deze week.

    twitter.com/Yonatan_Touval/status/176...

    Netanyahu is ten einde raden brengt nu een medelid van het Israelisch oorlogskabinet in levensgevaar

    ----Netanyahu was heel goede maatjes met Trum tijdens het presidentschap van Trump en kon toen ook goed opschieten met Putin

    Bij de 6 januari bestorming van het Capitol door de Trumpaanhangers werd opgeroepen Mike Pence aan de galg te hangen omdat hij Trump's bevel weigerde om de uitslag vn de verkiezingen ongeldig te maken niet opvolgde
    Mike Pence kon ternauwernood aan de menigte ontsnappen door kordaat optreden van zijn beveiligers

    En nu brengt Netanyahu, zijn Israëlische minister van defensie en medelid van het oorlogskabinet in levensgevaar door hem bescherming te weigeren in Londen
  2. forum rang 6 benbelegger 6 maart 2024 12:21
    PALM BEACH, Florida – Voormalig president Donald Trump verklaarde dinsdag dat Israël “het probleem moet oplossen” in zijn oorlog tegen Hamas, zijn meest definitieve standpunt over het conflict sinds de terreurgroep op 7 oktober 1.200 Israëli’s doodde en meer dan 200 gijzelaars nam. .

    “Je moet het probleem oplossen”, zei Trump dinsdag op Fox News toen hem werd gevraagd naar de oorlog. ‘Er heeft een vreselijke invasie plaatsgevonden die nooit zou zijn gebeurd als ik president was.’

    Lees het hele artikel op: www.nbcnews.com/politics/donald-trump...
  3. forum rang 5 Hoppschwiiz 6 maart 2024 15:20
    Wellicht ten overvloede, maar laat ik het nog eens proberen.
    De IDF heeft ongetwijfeld een groot aantal onschuldige mensen gedood. Net als de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. En zoals legers dat hebben gedaan in elke oorlog die ooit is gevoerd. Het is een tragisch element van oorlog.

    MAAR de maatstaf die relevant is, is de intentie van een leger. De IDF heeft niet tot doel onschuldige mensen te doden. Als dat wel zou gebeuren, zou het heel Gaza in ongeveer twintig seconden kunnen wegvagen. Er wordt veel moeite gedaan om het aantal onschuldige slachtoffers te beperken. Dat gezegd hebbende, is het absoluut waar dat eindeloze onschuldige Palestijnen uiteindelijk zullen lijden.

    Dit moet echter worden onderscheiden van de bedoelingen van Hamas, waarbij zij per definitie onschuldige mensen met opzet vermoordden, en graag alle Joden zouden willen uitroeien als dat mogelijk was.

    Daarom wordt moraliteit niet beoordeeld op basis van het aantal gevallen slachtoffers, maar op basis van de intenties van beide partijen.
  4. forum rang 5 Japaho 7 maart 2024 05:12
    quote:

    benbelegger schreef op 6 maart 2024 12:21:

    “Je moet het probleem oplossen”, zei Trump dinsdag op Fox News toen hem werd gevraagd naar de oorlog. ‘Er heeft een vreselijke invasie plaatsgevonden die nooit zou zijn gebeurd als ik president was.’

    Grote onzin natuurlijk. Alsof Hamas onder de indruk is als Trump wat zegt.... Dit is grootspraak, net als hij zegt dat hij Poetin weerhouden zou hebben van de inval in Oekraine.
  5. forum rang 6 benbelegger 7 maart 2024 19:01
    Amerikaanse troepen zullen de komende weken een tijdelijke haven bouwen aan de kustlijn van Gaza om de levering van humanitaire hulp op grote schaal mogelijk te maken, zal Joe Biden aankondigen in de State of the Union-toespraak.

    “Wij wachten niet op de Israëli’s. Dit is een moment voor Amerikaans leiderschap”, zei een hoge Amerikaanse functionaris donderdag, als weerspiegeling van de groeiende frustratie over wat in Washington wordt gezien als Israëlische obstructie van wegtransporten op substantiële schaal.

    De haven zal worden gebouwd door Amerikaanse militaire ingenieurs die opereren vanaf schepen voor de kust van Gaza , die niet aan land hoeven te stappen, zeiden Amerikaanse functionarissen. De hulpleveringen zullen worden verscheept vanuit de haven van Larnaca op Cyprus, die het belangrijkste hulpknooppunt zal worden.

    “Vanavond zal de president in zijn State of the Union-toespraak aankondigen dat hij het Amerikaanse leger opdracht heeft gegeven een noodmissie uit te voeren om een ??haven in Gaza te vestigen, in samenwerking met gelijkgestemde landen en humanitaire partners”, aldus de functionaris. “Deze haven, waarvan het belangrijkste kenmerk een tijdelijke pier is, zal elke dag capaciteit bieden voor honderden extra vrachtwagenladingen hulp.”

    In zijn State of the Union-toespraak zal Biden ook de opening aankondigen van een nieuwe landovergang naar de bezette en verwoeste kuststrook. Biden is binnen zijn eigen partij fel bekritiseerd vanwege het onvermogen om Gaza open te stellen voor humanitaire hulp, terwijl er een hongersnood dreigt en al 30.000 Palestijnen om het leven zijn gekomen sinds het begin van de oorlog op 7 oktober.

    De Israëli's zullen inspecties van de hulpzendingen in Larnaca kunnen uitvoeren, zeiden regeringsfunctionarissen.

    “We zullen met de Israëli’s coördineren over de veiligheidseisen voor land en samenwerken met de VN en humanitaire NGO’s over de distributie van hulp binnen Gaza”, zei een hoge functionaris. “De eerste verzendingen zullen via Cyprus plaatsvinden, mogelijk gemaakt door het Amerikaanse leger en een coalitie van partners en bondgenoten. Het plannen en uitvoeren van deze nieuwe, belangrijke mogelijkheid zal een aantal weken in beslag nemen. De strijdkrachten die nodig zullen zijn om deze missie daar te voltooien, zijn óf al in de regio, óf zullen daar binnenkort naartoe verhuizen.’

    Het Witte Huis zei dat bij de operatie geen grondwerkzaamheden betrokken zouden zijn, omdat de haven en de tijdelijke pier van voor de kust konden worden gebouwd.

    “Het geplande concept omvat de aanwezigheid van Amerikaans militair personeel op militaire schepen voor de kust, maar vereist niet dat Amerikaans militair personeel aan land gaat om de pier of verhoogde faciliteit te installeren die het transport en de humanitaire hulp aan land mogelijk zal maken”, zei een hoge functionaris. .
    www.theguardian.com/world/2024/mar/07...
  6. forum rang 6 benbelegger 8 maart 2024 19:32
    'k Blijf het vreemd vinden dat de 200 moskeeën uit onderstaand bericht nooit ageren tegen de ayatollah, tegen Hamas, tegen Hezbollah of andere terreurorganisaties. Want de Islam is toch een vredelievende godsdienst??

    Meer dan tweehonderd moskeeën, verenigd in het samenwerkingsverband K7, roepen de koning op om komende zondag niet de Israëlische president Isaac Herzog te ontvangen. Die woont dan de opening bij van het Nationaal Holocaustmuseum in Amsterdam, zo werd gisteren bekend.
    www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...,-
  7. forum rang 4 midjj 8 maart 2024 22:58
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 6 maart 2024 15:20:

    Wellicht ten overvloede, maar laat ik het nog eens proberen.
    De IDF heeft ongetwijfeld een groot aantal onschuldige mensen gedood. Net als de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. En zoals legers dat hebben gedaan in elke oorlog die ooit is gevoerd. Het is een tragisch element van oorlog.

    MAAR de maatstaf die relevant is, is de intentie van een leger. De IDF heeft niet tot doel onschuldige mensen te doden. Als dat wel zou gebeuren, zou het heel Gaza in ongeveer twintig seconden kunnen wegvagen. Er wordt veel moeite gedaan om het aantal onschuldige slachtoffers te beperken. Dat gezegd hebbende, is het absoluut waar dat eindeloze onschuldige Palestijnen uiteindelijk zullen lijden.

    Dit moet echter worden onderscheiden van de bedoelingen van Hamas, waarbij zij per definitie onschuldige mensen met opzet vermoordden, en graag alle Joden zouden willen uitroeien als dat mogelijk was.

    Daarom wordt moraliteit niet beoordeeld op basis van het aantal gevallen slachtoffers, maar op basis van de intenties van beide partijen.
    Eigenlijk zouden we deze post met hoofdletters moeten schrijven en elke dag in herinnering brengen. Een waarheid als een koe.
  8. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 06:39
    Iran, in overleg met Rusland, faciliteert en financiert de Hamas terroristen om vanuit de Gazastrook de Joodse Staat en haar inwoners te vernietigen teneinde hegemonie in het Midden Oosten te verkrijgen

    Iran, in overleg met Rusland, faciliteert en financiert de hezbollah terroristen om vanuit libanon de Joodse Staat en haar inwoners te vernietigen teneinde hegemonie in het Midden Oosten te verkrijgen

    Iran, in overleg met Rusland, faciliteer en financiert de Houthi terroristen om vanuit Yemen de Joodse Staat en haar inwoners te vernietigen teneinde hegemonie in het Midden Oosten te verkrijgen

    Iran en Rusland voeren een gelikte PR campagne om in de wereld het beeld te creëren dat Israel de agressor is en de Hamas, de Hezbollah en de Houthi's strijden voor rechtvaardigheid

    Maar ze gaan verder in hun strijd in de wereld

    >>>>In Peru werden twee moordenaars gerecruteerd door een lid van de Iraanse Nationale Garde , het Islamic Revolutionary Guard Corps ( IRGC ), om een Joodse zakenman te doden

    >>Dit is de eerste video vrijgegeven door de politie van Peru waarin MajidAzizi te zien is, een inlichtingenagent van de IRGC Quds Force en twee lokale moordenaars die zijn gearresteerd wegens plannen om een ??Israëlische zakenman te vermoorden die een APEC-forumbijeenkomst bijwoonde.

    Mossad hield hen dagenlang in de gaten en waarschuwde de Peruaanse politie slechts een dag voordat ze hun terreurdaad zouden uitvoeren.

    video van de gearresteerden 0:28 minuut

    twitter.com/BabakTaghvaee1/status/176...
  9. forum rang 6 benbelegger 9 maart 2024 09:22
    De groeiende frustratie van Joe Biden over de Israëlische premier Benjamin Netanyahu bleef toenemen, waarbij de Democratische Amerikaanse president op een nog aan staande microfoon werd vastgelegd en zei dat hij en de Israëlische leider een “kom naar Jezus-ontmoeting” nodig zullen hebben.

    De opmerkingen van Biden kwamen toen hij sprak met de Democratische senator uit Colorado, Michael Bennet, op de vloer van de House-kamer in Washington na de State of the Union-toespraak van donderdagavond .

    In het gesprek feliciteert Bennet Biden met zijn toespraak en dringt hij er bij de president op aan Netanyahu onder druk te blijven zetten over de groeiende humanitaire zorgen in Gaza . De minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, en de minister van Transport, Pete Buttigieg, maakten ook deel uit van het korte gesprek.

    Biden reageert vervolgens met de bijnaam van Netanyahu en zegt: “Ik heb het hem verteld, Bibi, en herhaal dit niet, maar jij en ik gaan een ‘kom naar Jezus’-bijeenkomst houden.”

    Een assistent van de president die vlakbij staat, spreekt vervolgens zachtjes in het oor van de president en lijkt Biden te waarschuwen dat de microfoons aan bleven terwijl hij zich een weg door de kamer baande..

    “Ik zit hier op een hete microfoon”, zegt Biden nadat hij is gewaarschuwd. "Goed. Dat is goed."

    Lees verder: www.theguardian.com/us-news/2024/mar/...
  10. forum rang 6 benbelegger 9 maart 2024 13:48
    Terwijl zijn grootste vijand voedsel dropt boven Gaza:

    Iran hekelde zaterdag het besluit van het Amerikaanse technologiebedrijf Meta om de Facebook- en Instagram- accounts van zijn opperste leider Ayatollah Ali Khamenei te verwijderen en noemde het een “schending van de vrijheid van meningsuiting”, meldt AFP.

    Instagram en Facebook behoren tot de populairste sociale mediaplatforms voor Iraniërs, maar terwijl de regering het gebruik ervan blokkeert, hebben functionarissen in de Islamitische republiek er accounts op.

    Meta zei vorige maand dat het de accounts van Khamenei van Facebook en Instagram had verwijderd omdat het “herhaaldelijk zijn beleid inzake “gevaarlijke organisaties en individuen” had geschonden”, aldus AFP.

    In reactie daarop zei de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian dat de stap “niet alleen een schending van de vrijheid van meningsuiting was, maar ook een belediging voor miljoenen volgers van zijn standpunten en nieuws”.

    Lees verder: www.theguardian.com/world/live/2024/m...
  11. forum rang 6 benbelegger 9 maart 2024 13:52
    Drie Palestijnse kinderen stierven van de ene op de andere dag door uitdroging en ondervoeding in het noordelijke al-Shifa-ziekenhuis , zei het door Hamas geleide ministerie van Volksgezondheid in Gaza . Zijn woordvoerder Ashraf Al-Qidra zei dat dit het aantal Palestijnen dat in bijna tien dagen tijd door soortgelijke oorzaken was gestorven, op 23 bracht, meldt Reuters.

    “Deze brute oorlog heeft elk gevoel van gedeelde menselijkheid verscheurd”, zegt Mirjana Spoljaric , voorzitter van het Internationale Comité van het Rode Kruis . Volgens Reuters riep ze op tot het beëindigen van de vijandelijkheden om een betekenisvolle distributie van hulp in Gaza mogelijk te maken, voor Hamas om alle gijzelaars zonder voorwaarden vrij te laten en voor Israël om de Palestijnen in hechtenis menselijk te behandelen en hen toe te staan contact op te nemen met hun families.

    Lees verder: www.theguardian.com/world/live/2024/m...
  12. forum rang 4 midjj 9 maart 2024 19:36
    quote:

    benbelegger schreef op 9 maart 2024 13:48:

    Terwijl zijn grootste vijand voedsel dropt boven Gaza:

    Iran hekelde zaterdag het besluit van het Amerikaanse technologiebedrijf Meta om de Facebook- en Instagram- accounts van zijn opperste leider Ayatollah Ali Khamenei te verwijderen en noemde het een “schending van de vrijheid van meningsuiting”, meldt AFP.

    Instagram en Facebook behoren tot de populairste sociale mediaplatforms voor Iraniërs, maar terwijl de regering het gebruik ervan blokkeert, hebben functionarissen in de Islamitische republiek er accounts op.

    Meta zei vorige maand dat het de accounts van Khamenei van Facebook en Instagram had verwijderd omdat het “herhaaldelijk zijn beleid inzake “gevaarlijke organisaties en individuen” had geschonden”, aldus AFP.

    In reactie daarop zei de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian dat de stap “niet alleen een schending van de vrijheid van meningsuiting was, maar ook een belediging voor miljoenen volgers van zijn standpunten en nieuws”.

    Lees verder: www.theguardian.com/world/live/2024/m...
    Hoe kan een Iraanse regeringsleider het uberhaupt over een schending van de vrijheid van meningsuiting hebben????
  13. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 23:15
    Wie heeft er nog medelijden met de Hamas terroristen en de Hamas aanhangers

    Niet alleen in het Midden Oosten willen ze de Joden vernietigen en het land toe-eigenen

    Ook in het Westen tonen Hamas aanhangers weinig respect voor het land en de inwoners dat hen als vluchteling heeft opgevangen

    Londen is nu tijdens ieder week-end een "no-go" zone voor Joden

    BBC :

    Adviseur waarschuwt Londen voor 'elk weekend een no-go zone voor joden'

    www.bbc.com/news/uk-politics-68508351
  14. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 23:56
    Ook di week-end weer massale demonstratie in Londen op Zaterdag met borden en leuzen om steun te betuigen aan Hamas

    Er was 1 arrestatie : iemand stond langs de kant met een bord waarop stond : Hamas are Terrorists

    Demonstranten vielen hem aan, waarop de politie besloot de man met het bord "Hamas are Terrorists " te arresteren

    foto van de gewelddadige arrestatie

    twitter.com/DrEliDavid/status/1766490...

    Eén moedige man stond bij het protest in Londen en hield een bord vast met de tekst Hamas-terroristen, en de menigte rukte het uit zijn handen.

    video 2:11 minuut geluid aan

    twitter.com/GlasnostGone/status/17665...

    Glasnost Gone :

    De politie van Londen staat toe dat antisemitische, Hamas steunende groepen elke week door Londen rondzwerven, en toch op één man afstormen die een bord vasthoudt waarin Hamas wordt veroordeeld.
    Geen wonder dat joden in Londen zich onveilig voelen.
  15. forum rang 10 luchtschip 10 maart 2024 00:42
    quote:

    luchtschip schreef op 9 maart 2024 23:56:

    Ook di week-end weer massale demonstratie in Londen op Zaterdag met borden en leuzen om steun te betuigen aan Hamas

    Er was 1 arrestatie : iemand stond langs de kant met een bord waarop stond : Hamas are Terrorists

    Demonstranten vielen hem aan, waarop de politie besloot de man met het bord "Hamas are Terrorists " te arresteren

    foto van de gewelddadige arrestatie

    twitter.com/DrEliDavid/status/1766490...

    Eén moedige man stond bij het protest in Londen en hield een bord vast met de tekst Hamas-terroristen, en de menigte rukte het uit zijn handen.

    video 2:11 minuut geluid aan

    twitter.com/GlasnostGone/status/17665...

    Glasnost Gone :

    De politie van Londen staat toe dat antisemitische, Hamas steunende groepen elke week door Londen rondzwerven, en toch op één man afstormen die een bord vasthoudt waarin Hamas wordt veroordeeld.
    Geen wonder dat joden in Londen zich onveilig voelen.
    Een aanwezige free lancé amateur reporter vroeg de gearresteerde waarom hij gearresteerd werd en die geeft antwoord : omdat ik een bord bij mij had waarop stond "Hamas are terroristen" --daarop vielen de de demonstranten hem aan en hij werd gearresteerd
    vervolgens word hij weggevoerd

    video 1:39 minuut Engels gesproken

    twitter.com/IncMonocle/status/1766476...
  16. forum rang 6 benbelegger 10 maart 2024 10:48
    quote:

    luchtschip schreef op 9 maart 2024 23:56:

    Ook di week-end weer massale demonstratie in Londen op Zaterdag met borden en leuzen om steun te betuigen aan Hamas

    Er was 1 arrestatie : iemand stond langs de kant met een bord waarop stond : Hamas are Terrorists

    Demonstranten vielen hem aan, waarop de politie besloot de man met het bord "Hamas are Terrorists " te arresteren

    foto van de gewelddadige arrestatie

    twitter.com/DrEliDavid/status/1766490...

    Eén moedige man stond bij het protest in Londen en hield een bord vast met de tekst Hamas-terroristen, en de menigte rukte het uit zijn handen.

    video 2:11 minuut geluid aan

    twitter.com/GlasnostGone/status/17665...

    Glasnost Gone :

    De politie van Londen staat toe dat antisemitische, Hamas steunende groepen elke week door Londen rondzwerven, en toch op één man afstormen die een bord vasthoudt waarin Hamas wordt veroordeeld.
    Geen wonder dat joden in Londen zich onveilig voelen.
    Ook in Israël zelf wordt geprotesteerd, ook hier is het opvallend dat er niet tegen Hamas wordt geprotesteerd. Alleen maar dat Israël moet stoppen met oorlog voeren.
    www.theguardian.com/world/2024/mar/10...

    (Vrijwel -) niemand uit de moslim-wereld protesteerd tegen Hamas, Hezbollah of Iran.

    "Het westen" doet z'n best om hulpgoederen naar Gaza te krijgen, maar de Houthi's blijven gewoon schieten op alle schepen die ze in het vizier krijgen. Ze hebben zelf geen geld om hulp te bieden, wel wapens om hun doel te bereiken: vernietiging van de staat Israël.

    Vandaag plaats Nu.nl het zelfde bericht als van 3 dagen terug over de Israëlische president Herzog die vandaag het Nationaal Holocaustmuseum in Amsterdam wil bezoeken. www.nu.nl/binnenland/6304364/ondanks-...
    Onderwijl gaat het Islamitisch geweld in de wereld gewoon door, worden niet-moslims het leven onmogelijk gemaakt, kerken gesloten of verwoest, moord, verkrachting en onderdrukking is aan de orde van de dag.
    En de ayatollah maar klagen dat er geen vrijheid van meningsuiting is.

    De Islam is de meest dominante godsdienst in de wereld, met zeer ernstige gevolgen.

    Je wordt christen door overtuiging, moslim omdat het móet.
  17. forum rang 8 closer 10 maart 2024 13:02
    11:41
    Israël dwingt valse bekentenissen af, aldus hulporganisatie UNRWA

    Volgens UNRWA, de VN-hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen in onder meer Gaza, heeft Israël gevangengenomen Palestijnen mishandeld en gemarteld om valse beschuldigingen tegen de organisatie los te krijgen. Dat staat in een rapport van de UNRWA. Deze aantijgingen kunnen niet onafhankelijk worden geverifieerd.

    Het rapport baseert zich op gesprekken met Palestijnen, onder wie ook medewerkers van UNRWA, die zijn vrijgelaten en terugkeerden naar Gaza. Zij zeggen te maken te hebben gehad met zware lichamelijke mishandeling, waterboarding en bedreiging van hun familieleden. Hiermee zou het Israëlische leger belastende verklaringen jegens UNRWA-medewerkers hebben afgedwongen.

    www.volkskrant.nl/cs-b94a0af3/
  18. forum rang 6 Cash collector 10 maart 2024 18:33
    quote:

    closer schreef op 10 maart 2024 13:02:

    11:41
    Israël dwingt valse bekentenissen af, aldus hulporganisatie UNRWA

    Volgens UNRWA, de VN-hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen in onder meer Gaza, heeft Israël gevangengenomen Palestijnen mishandeld en gemarteld om valse beschuldigingen tegen de organisatie los te krijgen. Dat staat in een rapport van de UNRWA. Deze aantijgingen kunnen niet onafhankelijk worden geverifieerd.

    Het rapport baseert zich op gesprekken met Palestijnen, onder wie ook medewerkers van UNRWA, die zijn vrijgelaten en terugkeerden naar Gaza. Zij zeggen te maken te hebben gehad met zware lichamelijke mishandeling, waterboarding en bedreiging van hun familieleden. Hiermee zou het Israëlische leger belastende verklaringen jegens UNRWA-medewerkers hebben afgedwongen.

    www.volkskrant.nl/cs-b94a0af3/
    UNRWA assisteerde Hamas bij de terreur van 7 oktober. Volstrekte onbetrouwbare bron.

    Kom maar weer terug als dit soort aantijgingen wel onafhankelijk geverifieerd zijn.
  19. forum rang 7 JP Samosa 10 maart 2024 18:49
    Voelt toch ongemakkelijk dat vandaag het holocost museum wordt geopend , net nu Israël 25000 mensen gedood heeft,
    Een bevolking opjaagt en honger laat lijden……
  20. forum rang 8 closer 10 maart 2024 19:22
    quote:

    Cash collector schreef op 10 maart 2024 18:33:

    UNRWA assisteerde Hamas bij de terreur van 7 oktober. Volstrekte onbetrouwbare bron.

    Kom maar weer terug als dit soort aantijgingen wel onafhankelijk geverifieerd zijn.
    UNRWA assisteerde Hamas? Kletskoek.
    Het waren individuele werknemers, en je verdraait opzettelijk de werkelijkheid.
4.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 191 192 193 194 195 ... 232 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.474
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.960
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.503
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.108
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.350
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.568
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.375
AMG 965 125.887
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.165
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 319
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.675
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.114
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.709
ASML 1.762 77.081
ASR Nederland 18 4.124
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.682
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht