Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,900
  • Verschill

    +0,019 +2,16%
  • Volume

    3.641.122 Gem. (3M) 6,8M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming maart 2024

4.209 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 211 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. VriendjeStokVis 14 maart 2024 19:54
    quote:

    Jimluca schreef op 14 maart 2024 18:06:

    Dat de kosten hoger zijn daar zouden ze een keer wat aan moeten doen.
    Om te oogsten moet er toch echt eerst gezaaid worden. Dat kost eenmaal tijd en geld.
    Moeten voor winstgevendheid nog even wachten.
  2. forum rang 4 G. Hendriks 14 maart 2024 19:55
    quote:

    aextracker schreef op 14 maart 2024 18:15:

    [...]

    Thx.
    Dat is mij duidelijk :).

    Uit de PPT - Investor call vanmiddag m.b.t. VK goedkeuringstrajekt
    Pharming filed an MAA through the International Recognition Procedure (IRP) on the basis of FDA approval.
    MHRA would have 110 days – with an option to enforce a 60-day clock stop, if needed - from the date the IRP submission is validated, to review and issue a decision.

    *** Subject to positive regulatory agency decisions.
    Pharming filed regulatory submissions in Canada and Australia in the third quarter of 2023, and Israel in the second quarter.

    M.a.w. gedurende H1 2024 is een besluit MHRA te verwachten, waarbij een "clock stop op 60 dagen inzet optioneel is.
    Hoe kom je hierbij?

    Indiening 12 maart + validering + 110 (werk?)dagen + evt. clockstop = hoe dan ook H2 2024 (ook zonder clockstop)
  3. forum rang 7 €URO-Trader 14 maart 2024 20:01
    quote:

    charlieb schreef op 14 maart 2024 18:53:

    [...]
    Jazeker is t een koersellende bij Pharming, morgen zakken we gewoon weer rustig door die 1 euro, denk dat we de 0,90 low gaan opzoeken..is niet anders helaas,,,,,grote partijen gaan uit Pharming ipv dat ze investeren in Pharming, ze weten ook dat t niks oplevert op de lange termijn, kijk terug hoelang we al rond die 1 euro dobberen en nog lager zelf....t aandeel is nog nooit boven de 1,50 plus gekomen...ja mss 1 keer....wat een zooi toch bij dat Pharming...morgen zeker weer een klein bloedbadje..!
    Charlie
    koersellende - zakken- low - helaas - niks- dobberen - lager - zooi - bloedbaden

    Dank voor deze analyse! Een pluim voor u!!!
  4. forum rang 6 Gforce 14 maart 2024 20:14
    quote:

    charlieb schreef op 14 maart 2024 19:20:

    [...]
    Hallo, sorry ik heb ook een partij Pharming op de plank liggen, met een aanzienlijk papieren verlies, maar t om gaat is dat deze CEO al jaren roept dat ze winst gaan maken en dat ze t zo goed doen....eerst zien dan geloven, maar we zijn alweer een jaar verder...en zie waar de koers opstaat? Nee en daarbij staan er zoveel miljoenen aandelen uit bij Pharming....t wordt 2x niks....en zal ook een pennystock aandeeltje blijven...al die fantasieen van 1,50/2 euro en nog hoger zal t noooooit worden...geloof Charlie nu eens....
    Charlie
    Maar waarom blijven ze dan op de plank liggen? Charlie gelooft Charlie niet??
  5. forum rang 8 Sharen 14 maart 2024 20:25
    quote:

    BassieNL schreef op 14 maart 2024 18:51:

    [...]
    Daarom snap ik die analisten ook niet met hun veel te mooie doorrekeningen.

    Zoals de huisanalist van IEX, die er vandaag achter kwam dat hij de kosten te laag had ingeschat.
    Dan beheers je je vak niet.
    Dit zegt De Vries er zelf over:
    - - -
    De Vries: „Beleggers begrijpen helaas niet goed waar we mee bezig zijn. Wij investeren flink in het nieuwe medicijn, dat nu ten koste gaat van het resultaat. Hierdoor zal de omzet de komende jaren echter wel stevig gaan groeien. We verwachten ook gigantisch winstgevend te worden, zeker als we erin slagen leniolisib voor meer ziektes te ontwikkelen. Binnenkort starten we met onderzoeksfase 2 naar de werking van leniolisib voor de eerste van de aanvullende indicaties. Op termijn kunnen we hier veel meer geld mee verdienen dan met APDS.”
  6. forum rang 6 fanaat 14 maart 2024 20:27
    De heer de Vries heeft voor de zoveelste keer de waarheid geweld aan gedaan. Het recente pb met daarin het mooie kassaldo en de hoge omzet zijn cijfers die niet naar buiten behoren te worden gebracht als de goede man ook wetenschap dan wel een sterk vermoeden zou kunnen hebben van het resultaat over 2023.
    Als klap op de vuurpijl komt deze ceo net vandaag met de mededeling dat de goedkeuring door de Ema van weinig betekenis is voor de nabije toekomst van Pharming. De eerdere berichtgevingen hieromtrent gaven de aandeelhouders een heel ander beeld en hebben vele verleid tot het geven van enig vertrouwen aan de Vries.
    Dit laatste beetje vertrouwen kan na vandaag gerust bij het oud vuil. Ik herhaal nog maar eens dat Pharming en haar management beursonwaardig zijn. Over het speeltje van de baas, de notering aan de Nasdaq, kan ik kort zijn: veel en veel te duur en geen zichtbare toegevoegde waarde. Een bedrijf overnemen bij de huidige koers is een absurde gedachte.
  7. forum rang 5 ffwachten nog 14 maart 2024 20:30
    Zo... en dat was slechts een pharming thursday. Mijn Bingokaart was vandaag weer in 1 keer vol! Ze zijn allemaal weer voorbij gekomen, Shorters, angsthazen, boom schudden, stop losjes ophalen, de kost gaat voor de (heeft ook al een een baard van hier tot Tokio) baat en iedereen krijgt de schuld maar het ligt niet aan pharming hoor, nee. Er waren al een aantal aliassen die van het padje waren, maar sommigen zijn niet alleen de weg kwijt maar volkomen verdwaald. Als je nu nog steeds wacht op die grote klapper dan heb je het echt niet begrepen! Joenja was en is niets meer dan een gapfiller, maar deze gap blijkt een onoverkomelijke kloof. Ik handhaaf mijn voorspelling van een jaar geleden, een faillissement (was 4 jaar) is 3 jaar. Een van de engste dingen vond ik overigens de uitspraak van ome zweefvlieger dat er de komende jaren nog geen omzet verwacht word van Joenja in Europa... In zijn vocabulaire betekend dat nagenoeg geen EMA toestemming te verwachten. Komt naast de kostenverslindende Nasdaq notering ook nog eens stijgende rentekosten ivm de convertible begin volgend jaar... Blijven zitten hoor en prettige wedstrijd, zonder verliezers geen winnaars.
  8. Jimluca 14 maart 2024 20:36
    Om te oogsten moet men eerst zaaien begrijpelijk.
    Maar ik wacht al 7 jaar tot er iets gaat groeien.
    Om in de flora te blijven deze plant groeit niet en is volgens mij dood.
    Komt ook door de verzorger van dit bedrijf dat het zaadje niet wil groeien.
  9. forum rang 6 Gforce 14 maart 2024 20:37
    quote:

    Sharen schreef op 14 maart 2024 20:25:

    [...]
    Dit zegt De Vries er zelf over:
    - - -
    De Vries: „Beleggers begrijpen helaas niet goed waar we mee bezig zijn. Wij investeren flink in het nieuwe medicijn, dat nu ten koste gaat van het resultaat. Hierdoor zal de omzet de komende jaren echter wel stevig gaan groeien. We verwachten ook gigantisch winstgevend te worden, zeker als we erin slagen leniolisib voor meer ziektes te ontwikkelen. Binnenkort starten we met onderzoeksfase 2 naar de werking van leniolisib voor de eerste van de aanvullende indicaties. Op termijn kunnen we hier veel meer geld mee verdienen dan met APDS.”
    Mijn conclusie na vandaag is wel dat de EMA beslissing hoe dan ook dit jaar niet heel veel aan het resultaat zal veranderen. Pharming heeft een concrete omzetverwachting afgegeven. De oorzaak zal wel liggen in het feit dat Pharming in Europa nog geen (of veel minder) patienten gelocaliseerd heeft. Alle peilen dus voor nu op de US, en voor de middellange termijn op ander markten om door te groeien. Dat maak ik er van. En die 2e indicatie? Wanneer komt daar dan meer over naar buiten? "Binnenkort"
  10. nescio 14 maart 2024 20:41
    quote:

    ffwachten nog schreef op 14 maart 2024 20:30:

    Zo... en dat was slechts een pharming thursday. Mijn Bingokaart was vandaag weer in 1 keer vol! Ze zijn allemaal weer voorbij gekomen, Shorters, angsthazen, boom schudden, stop losjes ophalen, de kost gaat voor de (heeft ook al een een baard van hier tot Tokio) baat en iedereen krijgt de schuld maar het ligt niet aan pharming hoor, nee. Er waren al een aantal aliassen die van het padje waren, maar sommigen zijn niet alleen de weg kwijt maar volkomen verdwaald. Als je nu nog steeds wacht op die grote klapper dan heb je het echt niet begrepen! Joenja was en is niets meer dan een gapfiller, maar deze gap blijkt een onoverkomelijke kloof. Ik handhaaf mijn voorspelling van een jaar geleden, een faillissement (was 4 jaar) is 3 jaar. Een van de engste dingen vond ik overigens de uitspraak van ome zweefvlieger dat er de komende jaren nog geen omzet verwacht word van Joenja in Europa... In zijn vocabulaire betekend dat nagenoeg geen EMA toestemming te verwachten. Komt naast de kostenverslindende Nasdaq notering ook nog eens stijgende rentekosten ivm de convertible begin volgend jaar... Blijven zitten hoor en prettige wedstrijd, zonder verliezers geen winnaars.nou denk dat iedereen teleurgesteld is, echter is 5% naar beneden geen signaal dat het echt zo dramatisch is als de negatifoos hier doen geloven. Het vertrouwen in het echte succes is zeker niet toegenomen eerder gedaald. Ondanks dat zit ik nog in de plus en heb de tijd, lage gak, en die baard kan nog wel wat langer.
  11. forum rang 6 charlieb 14 maart 2024 20:41
    quote:

    nescio schreef op 14 maart 2024 19:23:

    [...]ga een biertje met fanaat drinken, verkoop je pharming aandelen en wees blij dat je er vanaf bent. Ga, leef en geniet nu het nog kan :-)
    Heey hallo....ff respect tonen....als je niet tegen kritiek.kan...dan sorry dan ben je op t verkeerde forum...
    Charlie
    Ps of kan je niet tegen teleurstellingen in een aandeel ofzo...kan ik helaas niks aan doen...ik heb al een tijdje voorspeld dat t aandeel Pharming naar de 1 euro low zou gaan....lees maar terug....fijne avond
  12. forum rang 5 ffwachten nog 14 maart 2024 20:42
    quote:

    Sharen schreef op 14 maart 2024 20:25:

    [...]
    Dit zegt De Vries er zelf over:
    - - -
    De Vries: „Beleggers begrijpen helaas niet goed waar we mee bezig zijn. Wij investeren flink in het nieuwe medicijn, dat nu ten koste gaat van het resultaat. Hierdoor zal de omzet de komende jaren echter wel stevig gaan groeien. We verwachten ook gigantisch winstgevend te worden, zeker als we erin slagen leniolisib voor meer ziektes te ontwikkelen. Binnenkort starten we met onderzoeksfase 2 naar de werking van leniolisib voor de eerste van de aanvullende indicaties. Op termijn kunnen we hier veel meer geld mee verdienen dan met APDS.”
    Sorry Sharen, maar als je nu nog steeds geloof hecht aan de verre toekomstige worsten van deze man adviseer ik je om iets anders te gaan doen met je geld want dan is beleggen niet voor jou weggelegd.
  13. forum rang 5 rabbit in your headlights 14 maart 2024 20:43
    quote:

    Natal schreef op 14 maart 2024 16:43:

    [...]

    Als ie niks had gezegd is het ook niet goed Bassie. Nu weet iedereen waar ie aan toe is en er staat nog een mals brokkie te wachten. Dat geeft op den duur ook fantasy EN er is nog tijd om nieuwe patiënten te vinden.
    Nouuuu , ik vond het ook niet echt slim je moet de inhoud ook leuk verpakken zonder te misleiden .Ik vond het een beetje op zijn boers kort en bot.
    Mijn verwachting is dat we deze maand een uitslag kunnen verwachten van de EMA en dan kunnen we ons sales team ook aan het werk zetten in Europa…. zoiets :))
  14. forum rang 5 ffwachten nog 14 maart 2024 20:44
    quote:

    nescio schreef op 14 maart 2024 20:41:

    [...]
    Natuurlijk is er een enkeling met geluk maar het gros verliest dik met dit fonds, alleen dat hoor je zelden natuurlijk.
  15. forum rang 6 Vertrouwen 14 maart 2024 20:52
    quote:

    Karel schreef op 14 maart 2024 19:51:

    [...]

    Hou toch op om jullie praatjes. Bedrijf neerzetten waar niet goed op de kosten wordt gelet, is bijvoorbaat kansloos. Je kunt niet meer geld uitgeven dan er binnen komt. Daarom is Sijmen niet de man om een bedrijf verder te zetten. Er zijn genoeg pharmaceuten afgelopen maanden die daardoor in zwaarweer zitten. De meeste hebben gewoon geen goeie CEO. Sijmen beloofd veel en komt met verlieslijdend bedrijf. Heb je gewoon met je ogen dicht zitten ondernemen.

    Mochten de Shorts het zijn. Complimenten. Die weten hoe ze moeten beleggen in bedrijven, waarvan ze zeker weten dat ze verlies draaien. Kunnen jullie niet zeggen. Kom op man. Beleggen is short, handelen en long. Jullie draaien zolang Pharming bestaat verlies.
    $ 215.000.000 cash.
  16. forum rang 8 BassieNL 14 maart 2024 20:54
    quote:

    Sharen schreef op 14 maart 2024 20:25:

    [...]
    Dit zegt De Vries er zelf over:
    - - -
    De Vries: „Beleggers begrijpen helaas niet goed waar we mee bezig zijn. Wij investeren flink in het nieuwe medicijn, dat nu ten koste gaat van het resultaat. Hierdoor zal de omzet de komende jaren echter wel stevig gaan groeien. We verwachten ook gigantisch winstgevend te worden, zeker als we erin slagen leniolisib voor meer ziektes te ontwikkelen. Binnenkort starten we met onderzoeksfase 2 naar de werking van leniolisib voor de eerste van de aanvullende indicaties. Op termijn kunnen we hier veel meer geld mee verdienen dan met APDS.”
    Ik snap de argumenten van De Vries.

    Maar de analisten die onnozel hun modelletjes hadden ingevuld en nu ineens worden geconfronteerd worden met een teleurstellende resultaat schieten echt te kort.

    Wel een gemis dat De Vries de beleggers afvalt, maar zelf niet in staat is geweest een serieuze belleger binnenboord te krijgen (en te houden).
  17. forum rang 6 Natal 14 maart 2024 20:56
    quote:

    rabbit in your headlights schreef op 14 maart 2024 20:43:

    [...]

    Nouuuu , ik vond het ook niet echt slim je moet de inhoud ook leuk verpakken zonder te misleiden .Ik vond het een beetje op zijn boers kort en bot.
    Mijn verwachting is dat we deze maand een uitslag kunnen verwachten van de EMA en dan kunnen we ons sales team ook aan het werk zetten in Europa…. zoiets :))
    Ah , op die fiets.
  18. Bunder 14 maart 2024 21:07
    quote:

    BassieNL schreef op 14 maart 2024 20:54:

    [...]
    Ik snap de argumenten van De Vries.

    Maar de analisten die onnozel hun modelletjes hadden ingevuld en nu ineens worden geconfronteerd worden met een teleurstellende resultaat schieten echt te kort.

    Wel een gemis dat De Vries de beleggers afvalt, maar zelf niet in staat is geweest een serieuze belleger binnenboord te krijgen (en te houden).
    Ja, snap het ook, maar zeker een gemist.
  19. Karel 14 maart 2024 21:15
    quote:

    Vertrouwen schreef op 14 maart 2024 20:52:

    [...]

    $ 215.000.000 cash.
    I know! Maar verlies is een verlies..... Dat zien beleggers ook. Tenzij je bord voor je hoofd hebt. Knal er een paar van dit soort jaren er doorheen en dan ben je snel door je cash heen. In het algemeen snappen ondernemers en beleggers dit. Althans, je ziet het keurig terug in de koers.
  20. Karel 14 maart 2024 21:19
    quote:

    fanaat schreef op 14 maart 2024 20:27:

    De heer de Vries heeft voor de zoveelste keer de waarheid geweld aan gedaan. Het recente pb met daarin het mooie kassaldo en de hoge omzet zijn cijfers die niet naar buiten behoren te worden gebracht als de goede man ook wetenschap dan wel een sterk vermoeden zou kunnen hebben van het resultaat over 2023.
    Als klap op de vuurpijl komt deze ceo net vandaag met de mededeling dat de goedkeuring door de Ema van weinig betekenis is voor de nabije toekomst van Pharming. De eerdere berichtgevingen hieromtrent gaven de aandeelhouders een heel ander beeld en hebben vele verleid tot het geven van enig vertrouwen aan de Vries.
    Dit laatste beetje vertrouwen kan na vandaag gerust bij het oud vuil. Ik herhaal nog maar eens dat Pharming en haar management beursonwaardig zijn. Over het speeltje van de baas, de notering aan de Nasdaq, kan ik kort zijn: veel en veel te duur en geen zichtbare toegevoegde waarde. Een bedrijf overnemen bij de huidige koers is een absurde gedachte.
    Klopt. Pharming wordt niet voor niks vergeleken met Mithra Pharma. Allemaal lucht ballonnetjes met incapabele CEO's. Die believers in Pharming?? Jullie hebben na 5 jaar long zitten nog geen pepernoot verdient. Is onmogelijk. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ook dit zagen we vandaag terug in de koers.
4.209 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 211 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht