Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,900
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    1.039.798 Gem. (3M) 6,6M
  • Bied

    0,900  
  • Laat

    0,901  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming April 2024

4.629 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 232 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 april 2024 11:22
    quote:

    lucas D schreef op 8 april 2024 11:19:

    [...]
    Ik kan me geen enkel bericht herinneren dat jij plaatste waar geen halve waarheden in staan
    Inmiddels het derde bericht waar je wederom een valse beschuldiging uit en niet eens met een voorbeeld komt waar dit volgens jou het geval zou zijn.
    Ik heb je een nok gegeven. Ik ben wel een beetje klaar met iedere keer dat vals beschuldigen.
  2. Ruud132 8 april 2024 11:23
    quote:

    voda schreef op 8 april 2024 11:21:

    [...]
    Pharming onder de 1 cent is niet mogelijk.
    haha 0.65 euro :)
  3. De Warhoeft 8 april 2024 11:23
    quote:

    DE MONITOR schreef op 8 april 2024 11:22:

    [...]

    Inmiddels het derde bericht waar je wederom een valse beschuldiging uit en niet eens met een voorbeeld komt waar dit volgens jou het geval zou zijn.
    Ik heb je een nok gegeven. Ik ben wel een beetje klaar met iedere keer dat vals beschuldigen.
    Goed zo, geef hem van katoen. Mooi die strijd om niets zinnigs
  4. forum rang 10 voda 8 april 2024 11:26
    quote:

    De Warhoeft schreef op 8 april 2024 11:22:

    [...]

    Tuurlijk wel, niets is onmogelijk
    De Euronext notering gaat niet onder de 1 cent. (Zelfs niet voor fondsen die failliet gaan)
  5. forum rang 5 Endless 8 april 2024 11:27
    Pharming rondt rekrutering van patiënten in klinische studie met leniolisib voor kinderen af
    De multinationale Fase III studie evalueert leniolisib-tabletten bij kinderen van 4 tot 11 jaar met APDS, een zeldzame primaire aandoening aan het immuunsysteem
    Leiden, 8 april 2024: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") (EURONEXT Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) maakt bekend dat de laatste patiënt is gerekruteerd in haar Fase III klinische studie (NCT05438407) waarin het kandidaat-geneesmiddel leniolisib, een orale, selectieve fosfoïnositide 3-kinase delta (PI3Kd) remmer, wordt geëvalueerd bij kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar gediagnostiseerd met geactiveerd fosfoïnositide 3-kinase delta syndroom (APDS).

    Leniolisib, in de VS op de markt gebracht onder de merknaam Joenja®, kreeg in maart 2023 goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van APDS bij volwassen en pediatrische patiënten van 12 jaar en ouder. Pharming is voornemens om de gegevens van deze studie met 4-11-jarigen op te nemen in wereldwijde goedkeuringsaanvragen van leniolisib voor pediatrische patiënten met APDS, te beginnen in 2025.
    Anurag Relan, MD, MPH, Chief Medical Officer van Pharming, zegt in reactie:
    "Dit is de eerste klinische studie voor jongere pediatrische patiënten met APDS, die een tot nu toe nog onvervulde medische behoefte hebben aan een behandeling die de ziekte kan modificeren. Ik ben verheugd met de voortgang die we boeken in ons klinische Fase III-programma waarin we leniolisib onderzoeken bij kinderen met APDS. Door op jongere leeftijd in te grijpen, kunnen we mogelijk helpen voorkomen dat deze patiënten complicaties aan hun immuunsysteem ontwikkelen die waarschijnlijk hun hele leven zullen voortduren."
    Aan de studie namen 21 kinderen met APDS in de leeftijd van 4 tot 11 jaar deel op locaties in de Verenigde Staten, Europa en Japan. De enkelarmige, open-label klinische studie evalueert de veiligheid, verdraagbaarheid en werkzaamheid van leniolisib. De primaire eindpunten van de studie zijn: een vermindering van de index lymfekliergrootte, en een verhoogd aandeel van naïeve B-cellen op het totaal aantal B-cellen ten opzichte van de uitgangswaarde na 12 weken. Secundaire eindpunten zijn een beoordeling van het vermogen van leniolisib om de gezondheids-gerelateerde levenskwaliteit te wijzigen op basis van metingen van fysiek, sociaal, emotioneel en school functioneren aan de hand van een gevalideerde patiënten-vragenlijst. Deze eindpunten komen overeen met die welke gebruikt werden bij de evaluatie van de klinische resultaten in eerdere leniolisib Fase II/III APDS-studies voor patiënten van 12 jaar en ouder.
    De eerste patiënt werd gedoseerd in november 2023 in een afzonderlijke fase III klinische studie met kinderen van 1 tot 6 jaar met APDS naar een nieuwe pediatrische formulering van leniolisib. In aanmerking komende patiënten die werden gerekruteerd in één van de pediatrische studies zullen leniolisib nog een jaar blijven ontvangen na de eerste behandelingsperiode van 12 weken via een open-label
    Over het geactiveerde fosfoïnositide 3-kinase d syndroom (APDS)
    APDS is een zeldzame primaire aandoening aan het immuunsysteem die voor het eerst werd omschreven in 2013. APDS wordt veroorzaakt door varianten in een van de twee geïdentificeerde genen die bekend staan als PIK3CD of PIK3R1, die van vitaal belang zijn voor de ontwikkeling en functie van immuuncellen in het lichaam. Varianten van deze genen leiden tot hyperactiviteit van de PI3Kd (phosphoinositide 3-kinase delta) pathway, waardoor immuuncellen niet goed rijpen en functioneren, wat leidt tot immunodeficiëntie en ontregeling.1,2,3 APDS wordt gekenmerkt door verschillende symptomen, waaronder ernstige, terugkerende sinopulmonale infecties, lymfoproliferatie, auto-immuniteit en enteropathie.4,5 Omdat deze symptomen geassocieerd kunnen worden met verschillende aandoeningen, waaronder andere primaire immuundeficiënties, is bekend dat mensen met APDS vaak een onjuiste diagnose krijgen en dat de diagnostische vertraging gemiddeld zeven jaar bedraagt.6 Omdat APDS een progressieve ziekte is, kan deze vertraging in de loop van de tijd leiden tot een opeenstapeling van schade, waaronder blijvende longschade en lymfeklierkanker.4-7 Een definitieve diagnose kan worden gesteld door middel van genetische testen. APDS treft wereldwijd ongeveer 1 tot 2 per miljoen personen.

    Over leniolisib
    Leniolisib is een orale kleine molecule fosfoïnositide 3-kinase delta (PI3K?)-remmer die in de VS is goedgekeurd als de eerste en enige gerichte behandeling van het geactiveerde fosfoïnositide 3-kinase delta (PI3Kd)-syndroom (APDS) bij volwassen en pediatrische patiënten van 12 jaar en ouder. Leniolisib remt de productie van fosfatidylinositol-3-4-5-trisfosfaat, dat dient als een belangrijke cellulaire boodschapper en een veelheid aan celfuncties reguleert, zoals proliferatie, differentiatie, cytokineproductie, celoverleving, angiogenese en metabolisme. Resultaten van een gerandomiseerde, placebogecontroleerde Fase II/III klinische studie toonden de klinische werkzaamheid van leniolisib aan in de bijkomende eindpunten; ze toonden een statistisch significante impact op immuundisregulatie en normalisatie van het immunofenotype bij deze patiënten, en tussentijdse open-label uitbreidingsgegevens ondersteunden de veiligheid en verdraagbaarheid van leniolisib toediening op lange termijn.8,9 Leniolisib wordt momenteel door regelgevende instanties geëvalueerd in de Europese Economische Ruimte, Canada, Australië en Israël en er werd een goedkeuringsaanvraag ingediend in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zijn er plannen voor het aanvragen van goedkeuring in Japan. Leniolisib wordt tevens geëvalueerd in twee Fase III klinische studies bij kinderen met APDS
  6. forum rang 6 Natal 8 april 2024 11:31
    quote:

    DE MONITOR schreef op 8 april 2024 11:09:

    [...]

    En wie denk je dat die pijplijn-verbreding gaat financieren?
    De aandeelhouder. Ik snap niet dat er nog steeds beleggers in dit aandeel blijven hangen in de hoop dat het ooit nog wat gaat worden.
    Jij zeker niet haha, nou die financiering laten we maar eens aan de creativiteit van Pharming en investeerders over. Bij een mooie kans is er altijd wel money te vinden.

    Emissie is niet iets waar SDV snel vanuit gaat. Maar bij een extreem mooie kans en dan een emissie zal ook de bestaande aandeler profijt hebben. Maar nogmaals SDV heeft weinig zin in een emissie.

    Uiteindelijk zal Pharming moeten groeien en kansen creëren. Maar daar heb je iets op tegen blijkbaar.

    Ene kant verwijten geen groei, andere kant verwijten dat groei geld kost?

    Waar zie jij de mogelijkheden van Pharming want de onmogelijkheden die jij ziet kennen we inmiddels wel. Komop, verras het forum eens.
  7. [verwijderd] 8 april 2024 11:36
    quote:

    Natal schreef op 8 april 2024 11:31:

    [...]

    Jij zeker niet haha, nou die financiering laten we maar eens aan de creativiteit van Pharming en investeerders over. Bij een mooie kans is er altijd wel money te vinden.

    Emissie is niet iets waar SDV snel vanuit gaat. Maar bij een extreem mooie kans en dan een emissie zal ook de bestaande aandeler profijt hebben. Maar nogmaals SDV heeft weinig zin in een emissie.

    Uiteindelijk zal Pharming moeten groeien en kansen creëren. Maar daar heb je iets op tegen blijkbaar.

    Ene kant verwijten geen groei, andere verwijten dat groei geld kost?

    Waar zie jij de mogelijkheden van Pharming want de onmogelijkheden die jij ziet kennen we inmiddels wel. Komop, verras het forum eens.
    Pharming is niet capabel om een groot onderzoek tot een succes te brengen. Daar is het gewoon te klein voor.
    Pre-eclampsie vond ik een zeer mooi onderzoek en ben in het verleden rond dat onderzoek aandeelhouder geweest.
    Gelukkig zag ik op tijd in dat het niets zou worden en heb de aandelen voor een hele mooie prijs van de hand gedaan.

    Een medicijn dat een ander heeft onderzocht en ontwikkeld en Pharming kan verkopen is misschien nog een optie maar dat is een zeer mager businessmodel, kost veel geld, en is niet de oplossing om aandeelhouderswaarde te creëren.
  8. [verwijderd] 8 april 2024 11:39
    quote:

    lucas D schreef op 8 april 2024 11:32:

    [...]

    Ik wil alleen maar helpen het forum leesbaar te houden.
    En dat op dit mooie forum Pharming niet als zijnde onbetrouwbaar weggezet word, want dat is niet aan de orde.
    Dat is waar ik tegen ageer, niet tegen personen.
    Iedereen is voor mij gelijk.
    Gelukkig is jouw mening niet leidend en kunnen andere forumleden Pharming wel onbetrouwbaar vinden, een mening die zijn ondebouwen met argumenten. Dat ontbreekt bij jou.
  9. forum rang 6 Natal 8 april 2024 11:41
    quote:

    DE MONITOR schreef op 8 april 2024 11:36:

    [...]

    Pharming is niet capabel om een groot onderzoek tot een succes te brengen. Daar is het gewoon te klein voor.
    Pre-eclampsie vond ik een zeer mooi onderzoek en ben in het verleden rond dat onderzoek aandeelhouder geweest.
    Gelukkig zag ik op tijd in dat het niets zou worden en heb de aandelen voor een hele mooie prijs van de hand gedaan.

    Een medicijn dat een ander heeft onderzocht en ontwikkeld en Pharming kan verkopen is misschien nog een optie maar dat is een zeer mager businessmodel, kost veel geld, en is niet de oplossing om aandeelhouderswaarde te creëren.
    Ja ik snap dat iets vraag buiten je comfortzone maar nogmaals: waar zie jij kansen??
  10. Ruud132 8 april 2024 11:42
    Ik ben DE MONITOR dankbaar want ik handel het liefst op de dag en met wat gelukjes heb ik steeds positief kunnen uitstappen maar het is nu wel duidelijk dat ik het fonds links moet laten liggen. De zelfverrijking, de oplopende kosten, de informatie verstrekking naar beleggers wat niet best is, geeft aan dat ik naar een ander fonds moet.
  11. [verwijderd] 8 april 2024 11:46
    quote:

    Natal schreef op 8 april 2024 11:41:

    [...]

    Ja ik snap dat iets vraag buiten je comfortzone maar nogmaals: waar zie jij kansen??
    Geen.
    En Pharming blijkbaar ook niet want het staat inmiddels alweer een jaar of 4 in de outlook een overname te willen doen, waar nog steeds niets concreet is.
  12. forum rang 4 BioBio 8 april 2024 11:47
    quote:

    DE MONITOR schreef op 8 april 2024 11:46:

    [...]

    Geen.
    Wat is dan je voorstel?
  13. forum rang 6 Rikos 8 april 2024 11:47
    quote:

    lucas D schreef op 8 april 2024 11:32:

    [...]

    Ik wil alleen maar helpen het forum leesbaar te houden.
    En dat op dit mooie forum Pharming niet als zijnde onbetrouwbaar weggezet word, want dat is niet aan de orde.
    Dat is waar ik tegen ageer, niet tegen personen.
    Iedereen is voor mij gelijk.
    Hier twijfel ik aan.
    Heb even een groot aantal van uw posts teruggelezen op het Vivoryon forum in de maand januari.
    Hier hemelde u dat bedrijf op tot onrealistiache hoogten en zie wat daar van gekomen is.

    Ik denk dat u hier enkel en alleen post voor eigen gewin waar niets mis mee is maar ga dan aub niet de moraal deskundige uithangen.

    Net als op het Vivoryon forum zijn veel van uw posts hier op zijn zachts gezegd niet echt gebaseerd op realiteit of inzicht ondanks dat u het wel zo probeert over te laten komen.

    M.i. dan
  14. forum rang 6 Natal 8 april 2024 11:48
    quote:

    DE MONITOR schreef op 8 april 2024 11:46:

    [...]

    Geen.
    Ah ok, is duidelijk bedankt voor je antwoord.
  15. forum rang 6 Natal 8 april 2024 11:51
    quote:

    DE MONITOR schreef op 8 april 2024 11:49:

    [...]

    Zie toevoeging post.
    Gezien.
  16. MichelH 8 april 2024 11:58
    Sijmen doet zijn presentatie toch pas om 14:45 uur? Waarom gaat de koers dan al nu zo naar beneden?
  17. VriendjeStokVis 8 april 2024 12:03
    quote:

    MichelH schreef op 8 april 2024 11:58:

    Sijmen doet zijn presentatie toch pas om 14:45 uur? Waarom gaat de koers dan al nu zo naar beneden?
    Dit zijn aanvallen. Vertrouwen is zoek, dus er word gedumpt om te drukken. Mensen raken in paniek en verkopen.
4.629 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 232 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht