Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,845
  • Verschill

    -0,014 -1,63%
  • Volume

    3.070.825 Gem. (3M) 6,5M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Mei 2024

2.733 Posts
Pagina: «« 1 ... 35 36 37 38 39 ... 137 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:01
    Image


    Pharming Group publiceert resultaten eerste kwartaal 2024 en geeft bedrijfsupdate



    De totale omzet steeg met 31% tot US$55,6 in het eerste kwartaal van 2024 miljoen, vergeleken met het eerste kwartaal van 2023, dankzij de commerciële lancering van Joenja® in de V.S. en toegenomen verkopen van RUCONEST®
    De omzet van RUCONEST® steeg met 8% tot US$46,0 miljoen, vergeleken met het eerste kwartaal van 2023
    Omzet van Joenja® (leniolisib) bedroeg US$9,6 miljoen, een stijging van 21% t.o.v. het vierde kwartaal van 2023
    Op koers voor de voor 2024 verwachte totale omzet van tussen US$280 miljoen en US$295 miljoen (14 - 20% groei)
    In totaal US$203,5 miljoen aan liquide middelen en effecten per einde kwartaal
    Pharming houdt vandaag een conference call om 13:30 uur. Details onderaan dit bericht.
    Leiden, 8 mei 2024: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM / Nasdaq: PHAR) presenteert haar voorlopige (niet-gecontroleerde) financiële verslag over de drie maanden eindigend op 31 maart 2024.

    Sijmen de Vries, Chief Executive Officer, zegt:

    "Pharming heeft een sterk eerste kwartaal afgeleverd, waarbij de kwartaalomzet jaar-op-jaar met 31% is gestegen tot US$55,6 miljoen. We blijven daarmee op koers voor onze omzetdoelstelling voor geheel 2024 tussen US$280 en US$295 miljoen. De inkomstengroei in Q1 was voornamelijk te danken aan de commerciële lancering van Joenja® in de V.S. Daarnaast realiseerden we ook een aanhoudend sterke groei met RUCONEST®, alsmede inschrijvingen van nieuwe patiënten. Én we zagen de eerste materiële inkomsten uit het ‘named patient program’ met leniolisib voor patiënten buiten de V.S.

    We hebben nu 83 patiënten die in de V.S. een vergoede Joenja-therapie volgen en er zijn nog meer patiënten ingeschreven en in afwachting. Wereldwijd krijgen nog eens 138 patiënten een behandeling met leniolisib via een van onze toegangs- (access) programma's of lopende klinische studies. We hebben onze focus op het vinden van bijkomende APDS-patiënten versterkt via een combinatie van genetische testen, familietesten en inspanningen voor het bepalen van Varianten van Onzekere Betekenis (VUS). Het VUS-onderzoek is erop gericht om die additionele genetische varianten bevestigd te krijgen die APDS veroorzaken. Zodoende kunnen we extra APDS-patiënten diagnosticeren onder de meer dan 1.100 patiënten in de VS, die tot nu toe zulke onbesliste resultaten uit VUS-genetische tests ontvingen. Al deze inspanningen beginnen nu bij te dragen aan de toename van het aantal vastgestelde APDS-patiënten in de VS. We verwachten in de nabije toekomst meer updates te kunnen geven over onze voortgang in de VS en wereldwijd.

    We blijven zeer actief in contact met toezichthouders over de hele wereld om Joenja® (leniolisib) beschikbaar te maken voor patiënten in zoveel mogelijk markten. Daarnaast bereiden we ons dit boekjaar voor op de commercialisering van leniolisib in additionele belangrijke markten wereldwijd. Afgelopen week nog werd Joenja® goedgekeurd door de toezichthouder in Israël, een verdere ondersteuning van de klinische waarde van de therapie. Bovendien weerspiegelt het toenemende aantal aanvragen voor individuele behandeling op ‘named patient’ basis de nog onvervulde medische nood van APDS-patiënten buiten de VS.

    Met de recente voltooiing van de rekrutering van patiënten voor de klinische studie met leniolisib voor kinderen van vier tot elf jaar, boeken we tevens voortgang met in te dienen registratieaanvragen voor deze patiëntengroep bij toezichthouders wereldwijd, te beginnen in 2025.

    Daarnaast werken we aan vergroting van de marktkansen van leniolisib door klinische ontwikkeling voor grotere primaire immunodeficiëntie (PID)-aandoeningen. Ons team heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in het opstarten van een Fase II ‘proof of concept’ klinische studie in PID’s met immuun-disregulatie gekoppeld aan PI3K? signalering. Daarnaast wordt een klinisch ontwikkelingsplan voorbereid voor een bijkomende PID-indicatie. Verdere updates volgen na ontvangst van feedback van toezichthouders op dit plan.

    Tot slot hebben we aan het eind van het kwartaal een succesvolle herfinanciering afgerond door de uitgifte van €100 miljoen aan nieuwe converteerbare obligaties met een looptijd tot 2029, met als doel het terugkopen van het merendeel van onze converteerbare obligatielening van €125 miljoen met een looptijd tot 2025. Deze transacties versterken onze financiële positie en vergroten tegelijkertijd de flexibiliteit voor de verdere uitvoering van onze bedrijfsstrategie in de komende jaren."
  2. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:03
    Hoofdpunten eerste kwartaal

    Commerciële producten

    RUCONEST® voor de behandeling van acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem

    RUCONEST® bleef in het eerste kwartaal van 2024 goed presteren met een omzet van US$46,0 miljoen, een stijging van 8% vergeleken met het eerste kwartaal van 2023.

    De Amerikaanse markt droeg 97% bij aan de inkomsten in het eerste kwartaal, terwijl de EU en de rest van de wereld 3% bijdroegen.

    Op de Amerikaanse markt zagen we een aanhoudend sterke onderliggende vraag naar RUCONEST®, waaronder bijna 70 inschrijvingen van nieuwe patiënten in het eerste kwartaal. We presteerden sterk in de belangrijkste omzetgraadmeters, waaronder ‘nieuwe artsen die RUCONEST® voorschrijven’, ‘nieuwe inschrijvingen van patiënten’ en ‘het totale aantal patiënten’.

    Joenja® (leniolisib) op de markt in de VS - de eerste en enige goedgekeurde ziekte-modificerende behandeling voor APDS

    De omzet van Joenja® nam in het eerste kwartaal van 2024 toe tot US$9,6 miljoen, een stijging met 21% in vergelijking met het vierde kwartaal van 2023. Deze stijging was vooral te danken aan het hogere volume door de voortdurende toename van het aantal patiënten met betaalde therapie in de V.S. en inkomsten uit de EU en de rest van de wereld.

    Op 31 maart 2024 hadden we 83 patiënten op vergoede therapie in de V.S. en nog eens vijf patiënten die waren ingeschreven in afwachting van goedkeuring voor vergoeding.

    De omzet in de EU en de rest van de wereld is afkomstig van leveringen op zogeheten ‘named patient’-basis. Pharming heeft programma's voor patiënten op naam en andere vergoede programma's voor ‘early access’, waarbij artsen leniolisib kunnen aanvragen namens individuele patiënten met APDS die voldoen aan de toelatingscriteria en goedkeuring hebben van de gezondheidsautoriteiten in landen waar leniolisib niet commercieel beschikbaar is.

    Vinden van APDS-patiënten

    Per 31 december 2023 had Pharming wereldwijd meer dan 840 gediagnosticeerde APDS-patiënten van alle leeftijden geïdentificeerd, waaronder meer dan 200 patiënten in de VS. Van de geïdentificeerde patiënten in de VS is ongeveer 75% twaalf jaar of ouder, van wie de meerderheid momenteel in aanmerking komt voor behandeling met Joenja®. Meer dan 730 van deze wereldwijd geïdentificeerde patiënten wonen in de V.S., Europa, het V.K., Japan, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Canada; belangrijke markten voor Pharming met een geschatte totale prevalentie van ~2000 APDS-patiënten.

    Pharming blijft verschillende initiatieven bevorderen om meer APDS-patiënten te diagnosticeren, waaronder een gesponsord genetisch testprogramma in de VS, samenwerkingsverbanden met verschillende genetische testbedrijven met hun eigen testprogramma’s, en familietestprogramma's. Pharmings inspanningen om de ‘Varianten van Onzekere Betekenis’ (VUS) op te lossen lopen, inclusief validatiestudies met verschillende laboratoria ter bevestiging welke VUS's geclassificeerd dienen te worden als APDS. Zodra de resultaten beschikbaar zijn kunnen patiënten met gevalideerde varianten gediagnosticeerd worden met APDS en dus mogelijk in aanmerking komen voor behandeling met Joenja®. De voltooiing van deze studies wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2024.

    Op de Amerikaanse markt steeg het aantal gediagnosticeerde APDS-patiënten in het eerste kwartaal van 2024 met 15, waaronder enkele patiënten die werden gediagnosticeerd via VUS-resolutie, waardoor het aantal geïdentificeerde patiënten in de VS op meer dan 220 komt.



    Leniolisib hoofdpunten - updates regulatoire, klinische en commerciële strategie

    Leniolisib tegen APDS

    Pharming boekte in het eerste kwartaal van 2024 in belangrijke mondiale markten verdere voortgang met het indienen van registratieaanvragen voor leniolisib ten behoeve van APDS-patiënten van twaalf jaar en ouder. Daarnaast werd voortgang geboekt met lopende klinische studies ter ondersteuning van goedkeuringsaanvragen in Japan, alsmede uitbreiding van het pediatrische label.

    De strategie van Pharming is om de commerciële beschikbaarheid van leniolisib voor APDS-patiënten uit te breiden naar belangrijke markten in Europa, Groot-Brittannië, Japan, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Canada. Pharming is van plan leniolisib direct op de markt te brengen in de meeste van deze markten na goedkeuring door de toezichthoudende instanties.

    In totaal krijgen momenteel 138 patiënten leniolisib als onderdeel van een Expanded Access Program (compassionate use), een lopende klinische studie of een ‘named patient’ programma.
  3. forum rang 4 G. Hendriks 8 mei 2024 07:03
    Pharming Group reports first quarter 2024 financial results and provides business update

    First quarter 2024 revenues increased by 31% to US$55.6 million, compared to the first quarter 2023, driven by the U.S. commercial launch of Joenja® and revenue growth of RUCONEST®
    RUCONEST® revenues increased by 8% to US$46.0 million, compared to the first quarter 2023
    Joenja® (leniolisib) revenue of US$9.6 million, a 21% increase compared to the fourth quarter of 2023
    On track for 2024 total revenue guidance of US$280 million - US$295 million (14 - 20% growth)
    Overall cash and marketable securities of US$203.5 million at the end of the quarter
    Pharming to host a conference call today at 13:30 CEST (7:30 am EDT)
  4. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:04
    Europese Economische Ruimte (EER)

    Pharming werkt nauw samen met het Committee for Human Medicinal Products (CHMP) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) voor het beantwoorden van de resterende vragen die men had voor een marktvergunning van leniolisib. We wachten momenteel op de opinie van het CHMP over de aanvraag.

    Verenigd Koninkrijk

    Op 12 maart 2024 diende Pharming voor leniolisib een aanvraag voor markttoelating in bij de U.K. Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), via de International Recognition Procedure (IRP), op basis van de Amerikaanse FDA goedkeuring. De MAA voor leniolisib werd gevalideerd op 17 april 2024. De MHRA heeft 110 dagen vanaf de datum waarop de IRP-indiening is gevalideerd om een oordeel te vellen en een beslissing te nemen, met een optionele klokstop op dag 70. Dit is om indieners van een goedkeuringsaanvraag de tijd te geven antwoorden voor te bereiden op een mogelijk verzoek om nadere informatie.

    Additionele markten - Canada, Australië, Israël

    Pharming heeft in het derde kwartaal van 2023 goedkeuringsaanvragen ingediend in Canada en Australië, en in het tweede kwartaal in Israël. We verwachten regelgevende actie in 2024 voor Canada en in 2025 voor Australië.

    Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft op 30 april 2024 een handelsvergunning verleend voor Joenja® (leniolisib) voor de behandeling van APDS bij volwassen en pediatrische patiënten van twaalf jaar en ouder. Pharming heeft een overeenkomst met Kamada Ltd. voor de commercialisering van Joenja® in Israël. Kamada is een in Israël gevestigd commercieel biofarmaceutisch bedrijf met een portfolio van producten voor zeldzame en ernstige aandoeningen gericht op ziekten met beperkte behandelingsalternatieven. Pharming verwacht de commerciële lancering van Joenja® in Israël in 2025, na afronding van de vergoedingsonderhandelingen met de overheid die gewoonlijk in december worden afgerond.

    Pediatrische klinische ontwikkeling

    In 2023 startte Pharming twee pediatrische klinische studies voor kinderen van vier tot elf jaar en van een tot zes jaar oud, op locaties in de VS, Japan en de EU. De enkelvoudige, open-label, multinationale klinische studies zullen de veiligheid, verdraagbaarheid en werkzaamheid van leniolisib evalueren bij ongeveer vijftien kinderen met een bevestigde diagnose van APDS per klinische studie. De primaire eindpunten en secundaire eindpunten van de studies weerspiegelen deze die gebruikt werden om de klinische resultaten te evalueren in de vorige leniolisib Fase II/III APDS studies voor patiënten van twaalf jaar en ouder.

    Pharming maakte op 8 april 2024 de voltooiing bekend van de rekrutering in de klinische studie voor kinderen van vier tot elf jaar oud. Pharming is van plan om de studiedata van deze studie op te nemen in wereldwijde goedkeuringsaanvragen voor de goedkeuring van leniolisib voor pediatrische patiënten met APDS, te beginnen in 2025.

    In november 2023 werd de eerste patiënt gedoseerd in de klinische studie voor kinderen van een tot zes jaar oud. De rekrutering voor de studie verloopt volgens plan.



    Leniolisib voor aanvullende indicaties (PI3Kd-platform) - Primaire immuundeficiënties (PID's) buiten APDS

    Pharming plant een eerste Fase II, proof of concept, klinische studie in gerichte PID genetische aandoeningen met immuun-disregulatie gekoppeld aan PI3K? signalering in lymfocyten, met gelijkaardige klinische fenotypes en onvervulde medische nood als APDS. Deze PID-aandoeningen omvatten ALPS-FAS, CTLA4 haplo-insufficiëntie en PTEN-deficiëntie. De epidemiologie van deze gerichte PID genetische aandoeningen suggereert een prevalentie van ongeveer vijf patiënten per miljoen.

    De Fase II klinische studie is een enkelvoudige, open-label, dosisbereik studie die zal worden uitgevoerd bij ongeveer 12 patiënten. De doelstellingen van de studie zijn het evalueren van de veiligheid en verdraagbaarheid, farmacokinetiek, farmacodynamiek en het onderzoeken van de klinische werkzaamheid van leniolisib in deze nieuwe PID-populatie. De studie is ontworpen om een daaropvolgend Fase III-programma te ondersteunen. Pharming is in de laatste fase van voorbereiding voor de start van de studie.

    Pharming heeft ook prioriteit gegeven aan de ontwikkeling van leniolisib voor een additionele PID-indicatie. Pharming zal verdere updates en details geven over onze plannen na het verkrijgen van feedback van de toezichthoudende instanties op het voorgestelde klinische ontwikkelingsplan.



    OTL-105

    In overeenstemming met de huidige strategie van Pharming en de prioriteit die wordt gegeven aan de uitbreiding van de klinische ontwikkeling van leniolisib naar aanvullende PID-indicaties, heeft Pharming besloten om de onderzoekssamenwerking en licentieovereenkomst met Orchard Therapeutics te beëindigen en het OTL-105-programma stop te zetten.
  5. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:04
    Gebeurtenis na balansdatum - herfinanciering converteerbare obligaties

    Op 18 april 2024 maakte Pharming de plaatsing bekend van €100 miljoen aan senior ongedekte converteerbare obligaties met looptijd tot 2029 (de "Nieuwe Obligaties") die converteerbaar zijn in nieuwe en/of bestaande gewone aandelen in het kapitaal van de Onderneming (de "Aandelen"). De Nieuwe Obligaties werden à pari uitgegeven en hebben een coupon van 4,50% per jaar, halfjaarlijks achteraf betaalbaar in gelijke termijnen op 25 april en 25 oktober van elk jaar, te beginnen op 25 oktober 2024. Tenzij eerder geconverteerd, afgelost of gekocht en geannuleerd, zullen de Nieuwe Obligaties à pari worden afgelost op 25 april 2029. De initiële conversieprijs is vastgesteld op €1,2271, wat een premie vertegenwoordigt van 37,5% boven de volume-gewogen gemiddelde prijs (VWAP) van een Aandeel op Euronext Amsterdam tussen de opening van de handel op de introductiedatum en de prijsstelling van het aanbod (d.w.z. €0,8924).

    Pharming gebruikte de netto-opbrengst van de Nieuwe Obligaties voor de terugkoop van €123,1 miljoen van de uitstaande €125 miljoen 3,00% senior ongedekte converteerbare obligaties met looptijd tot 2025, uitgegeven op 21 januari 2020 (de "2025 Obligaties"; ISIN: XS2105716554), om haar financiële positie te versterken en tegelijkertijd de flexibiliteit te vergroten voor de verdere uitvoering van haar bedrijfsstrategie in de komende jaren. De afwikkeling van de Nieuwe Obligaties vond plaats op 25 april 2024 en de afwikkeling van de terugkoop van de 2025 Obligaties vond plaats op 26 april 2024.
  6. forum rang 6 Lord Apollyon 8 mei 2024 07:06
    quote:

    High Finance schreef op 8 mei 2024 06:42:

    [...]
    Wat ben je vroeg vandaag! Ongetwijfeld omdat er bij jou spanning is dat het wel eens knallend goede cijfers gaan worden.
    Ongetwijfeld ja Edit: nee, zoals gewoonlijk valt het weer vies tegen en gaat SdV vanmiddag weer hoopvolle sprookjes vertellen
  7. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:06
    Financiële hoofdpunten

    De totale omzet voor het eerste kwartaal van 2024 steeg met 31% tot US$55,6 miljoen, vergeleken met US$42,5 miljoen in het eerste kwartaal van 2023. De omzet van RUCONEST® bedroeg US$46,0 miljoen, een stijging van 8% vergeleken met het eerste kwartaal van 2023. De volumestijging in de V.S. en een prijsstijging in de V.S. in lijn met CPI, waren de belangrijkste factoren achter deze stijging van de RUCONEST®-omzet. De omzet van Joenja® bedroeg US$9,6 miljoen in het eerste kwartaal van 2024, een stijging van 21% in vergelijking met het vierde kwartaal van 2023. Deze stijging van de Joenja® -omzet was vooral te danken aan een toegenomen volume. De totale omzet per operationeel en rapporteerbaar segment over de periode eindigend op 31 maart 2024 en 2023 zijn:

    De brutowinst steeg met 23% tot US$47,2 miljoen (1Q 2023: US$38,5 miljoen), voornamelijk door de stijging van de omzet. Dit werd gedeeltelijk gecompenseerd door eenmalige afwaarderingen op voorraden voor een bedrag van US$2,3 miljoen.

    Het operationele verlies bedroeg US$16,3 miljoen vergeleken met een operationeel verlies van US$13,7 miljoen in het eerste kwartaal van 2023. Dit was voornamelijk het gevolg van een verwachte stijging van de bedrijfskosten, van US$52,7 miljoen in het eerste kwartaal van 2023 naar US$63,9 miljoen in het eerste kwartaal van dit jaar. Deze stijging werd veroorzaakt door een combinatie van voortgaande investeringen in Joenja® in de V.S., lanceringsvoorbereidingen voor leniolisib buiten de V.S., toenemende R&D-investeringen ter uitbreiding van de leniolisib-franchise en toegenomen loonkosten als gevolg van de groei van de organisatie.

    Het nettoverlies in het eerste kwartaal kwam uit op US$12,4 miljoen, vergeleken met een nettoverlies van US$12,2 miljoen in het eerste kwartaal van 2023. De verandering was voornamelijk het gevolg van de stijging van de omzet, gecompenseerd door een toename van de bedrijfskosten.

    De negatieve kasstroom uit operationele activiteiten bedroeg US$7,6 miljoen, vergeleken met US$22,8 miljoen in het eerste kwartaal van 2023. Geldmiddelen en kasequivalenten, inclusief in pand gegeven geldmiddelen en verhandelbare effecten, daalden met US$11,5 miljoen naar US$203,5 miljoen ten opzichte van US$215,0 miljoen aan het einde van het vierde kwartaal van 2023.

    Op 5 oktober 2023 maakte Orchard Therapeutics Plc. (Orchard) bekend dat het een definitieve overeenkomst had gesloten met het Japanse bedrijf Kyowa Kirin Co. LTD voor de overname van Orchard. Tijdens het eerste kwartaal van 2024 heeft Pharming US$2,0 miljoen ontvangen voor haar belang in Orchard.



    Vooruitzichten/Samenvatting

    Voor 2024 verwacht Pharming:

    Totale omzet tussen US$280 miljoen en US$295 miljoen (14% tot 20% groei), met verwachte schommelingen per kwartaal.
    Verdere vooruitgang in het vinden van additionele APDS-patiënten in de VS, ondersteund door familietests en VUS-validatie-inspanningen, en vervolgens het converteren van patiënten naar betaalde Joenja®-therapie (leniolisib).
    Het verhogen van de inkomsten buiten de VS uit leniolisib - vanuit commerciële beschikbaarheid of via ons 'Named Patient Program' en andere gefinancierde programma's voor vroegtijdige toegang in belangrijke wereldwijde markten.
    Voltooiing van de klinische studies met leniolisib ter ondersteuning van de registratie voor goedkeuring in Japan en uitbreiding van het pediatrische label in belangrijke wereldwijde markten.
    Voortgang op weg naar goedkeuring voor leniolisib in de EER, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.
    Start en uitvoering van een Fase II klinische studie voor leniolisib in PID’s met immuun-disregulatie gekoppeld aan PI3Kd signalering om het commerciële potentieel van leniolisib op lange termijn aanzienlijk uit te breiden.
    Voortgaande investeringen om toekomstige inkomstengroei te versnellen. Onze huidige kasmiddelen en de voortgaande kasstroom uit productverkopen zullen naar verwachting voldoende zijn om deze investeringen te financieren. Er wordt geen materieel cashverbruik verwacht vóór de impact van mogelijke overnames of inlicentiërings-transacties.
    Voortgaande focus op mogelijke overnames en het in licentie nemen van producten voor zeldzame ziekten in klinische fase van ontwikkeling. Financiering, indien nodig, zou komen van een combinatie van onze sterke balans en toegang tot de kapitaalmarkten.
    Er wordt geen verdere specifieke financiële verwachting voor 2024 afgegeven.
  8. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:06
    Aanvullende informatie

    Presentatie

    De conference call-presentatie is beschikbaar op de Pharming.com website vanaf 07:30 uur vandaag.

    Conference call

    De conference call start op woensdag 8 mei om 13:30 uur. Een transcriptie zal beschikbaar zijn op de Pharming.com website in de dagen na de conference call.

    Let op: Pharming beantwoordt alleen vragen van hen die feitelijk inbellen.

    Webcast Link:

    edge.media-server.com/mmc/p/ov2ruv3b



    Inbelgegevens voor de conference call:

    register.vevent.com/register/BI6f5506...

    Aanvullende informatie over hoe u zich kunt registreren voor de conference call/webcast kunt u vinden op de www.pharming.com website.
  9. forum rang 4 antop 8 mei 2024 07:07
    Goedemorgen,hier een korte reactie.Bedankt Voda
    Mnd lang zijn er tussen 3-4 milj verhandeld en op een uitzondering een dag 23 milj.
    Hoeveel aandelen eruit?
    Dus LT ers gaan hier niet elke dag op dit forum.
    Zeker niet als het persoonlijk m.b.t. SDV gaat. Of diverse leden naar elkaar toe.
    EMA daar heeft SDV Pharming) zelf gevraagd om uitstel,waarom? Dat is een goede vraag voor AVA
    Waarom EMA geen goedkeuring geeft en vragen heeft,is voor iedereen een grote vraag.
    Waarom staat de koers met een goedgekeurd middel Ruconest veel hoger dan met een tweede Joena door FDA?De hele dag centje erop en eraf en de koers gaat vandaag naar 0.50 en dan koop ik ze…dan weet ik genoeg.
    M.b.t. de lening tot 2029 is er voldoende geld.Wel eens nagedacht dat de rente kan stijgen ipv dalen.
    Ik zou dit jaar afwachten en Q1 en uitleg van SDV op AvA.
    Je ziet mij hier terug bij een koers van €1,75 daar gaat de koers spoedig naar toe kijk de Q
    Veel plezier alle aliassen
    Pharming Group publiceert resultaten eerste kwartaal 2024 en geeft bedrijfsupdate

    De totale omzet steeg met 31% tot US$55,6 in het eerste kwartaal van 2024 miljoen, vergeleken met het eerste kwartaal van 2023, dankzij de commerciële lancering van Joenja® in de V.S. en toegenomen verkopen van RUCONEST®
    De omzet van RUCONEST® steeg met 8% tot US$46,0 miljoen, vergeleken met het eerste kwartaal van 2023
    Omzet van Joenja® (leniolisib) bedroeg US$9,6 miljoen, een stijging van 21% t.o.v. het vierde kwartaal van 2023
    Op koers voor de voor 2024 verwachte totale omzet van tussen US$280 miljoen en US$295 miljoen (14 - 20% groei)
    In totaal US$203,5 miljoen aan liquide middelen en effecten per einde kwartaal
    Pharming houdt vandaag een conference call om 13:30 uur. Details onderaan dit bericht.
    Leiden, 8 mei 2024: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM / Nasdaq: PHAR) presenteert haar voorlopige (niet-gecontroleerde) financiële verslag over de drie maanden eindigend op 31 maart 2024.

    Sijmen de Vries, Chief Executive Officer, zegt:

    "Pharming heeft een sterk eerste kwartaal afgeleverd, waarbij de kwartaalomzet jaar-op-jaar met 31% is gestegen tot US$55,6 miljoen. We blijven daarmee op koers voor onze omzetdoelstelling voor geheel 2024 tussen US$280 en US$295 miljoen. De inkomstengroei in Q1 was voornamelijk te danken aan de commerciële lancering van Joenja® in de V.S. Daarnaast realiseerden we ook een aanhoudend sterke groei met RUCONEST®, alsmede inschrijvingen van nieuwe patiënten. Én we zagen de eerste materiële inkomsten uit het ‘named patient program’ met leniolisib voor patiënten buiten de V.S.
    We hebben nu 83 patiënten die in de V.S. een vergoede Joenja-therapie volgen enz
  10. forum rang 4 JvH 8 mei 2024 07:08
    quote:

    voda schreef op 8 mei 2024 07:04:

    Financieel overzicht:
    16,3 miljoen verlies dan vrees ik toch het ergste.
  11. forum rang 10 voda 8 mei 2024 07:13
    quote:

    Jonge_belegger schreef op 8 mei 2024 07:10:

    Het mag dus weer niet zo zijn. Ik zie echt geen lichtpuntjes meer.
    En het kassaldo werd nog even opgekrikt met eenmalig $ 2 miljoen.

    Op 5 oktober 2023 maakte Orchard Therapeutics Plc. (Orchard) bekend dat het een definitieve overeenkomst had gesloten met het Japanse bedrijf Kyowa Kirin Co. LTD voor de overname van Orchard. Tijdens het eerste kwartaal van 2024 heeft Pharming US$2,0 miljoen ontvangen voor haar belang in Orchard.
  12. forum rang 6 Theo3 8 mei 2024 07:13
    We gaan terug naar af zou fanaat zeggen mischien krijgt hij nog gelijk ook.
  13. DeDekker 8 mei 2024 07:14
    quote:

    JvH schreef op 8 mei 2024 07:08:

    [...]

    16,3 miljoen verlies dan vrees ik toch het ergste.
    Adviseert u te verkopen ?
  14. forum rang 4 Jonge_belegger 8 mei 2024 07:17
    quote:

    voda schreef op 8 mei 2024 07:13:

    [...]
    En het kassaldo werd nog even opgekrikt met eenmalig $ 2 miljoen.

    Op 5 oktober 2023 maakte Orchard Therapeutics Plc. (Orchard) bekend dat het een definitieve overeenkomst had gesloten met het Japanse bedrijf Kyowa Kirin Co. LTD voor de overname van Orchard. Tijdens het eerste kwartaal van 2024 heeft Pharming US$2,0 miljoen ontvangen voor haar belang in Orchard.
    Kaspositie -11,5 mio t.o.v. 31/12 toch?
2.733 Posts
Pagina: «« 1 ... 35 36 37 38 39 ... 137 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
    3. Brunel ex €0,55 dividend
    4. HAL ex €2,85 dividend
    5. UMG ex €0,27 dividend
    6. Alfen Q1-cijfers
    7. Zoom Video Communications Q1-cijfers
  2. 21 mei

    1. Envipco Q1-cijfers
    2. Fagron ex €0,30 dividend
    3. Euronext ex €2,48 dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht