Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,298
  • Verschill

    +0,012 +4,20%
  • Volume

    820 Gem. (3M) 9,2K
  • Bied

    0,286  
  • Laat

    0,298  
+ Toevoegen aan watchlist

ERP-systeem Kneppers Rozen in Ned en Kenia

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. panolo 16 september 2008 15:00
    Qurius implementeert ERP-systeem bij Kneppers Rozen in Nederland en Kenia

    Zaltbommel, 16 september 2008 - Kneppers Rozen, een snelgroeiende moderne rozenkwekerij in Kenia, is zowel in Nederland als in Kenia ‘live’ gegaan met Q-SMS, het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP-systeem voor de sierteelt. De combinatie Microsoft Dynamics NAV en Q-SMS is de enige standaardoplossing die alle bedrijfsprocessen, van...

    www.persberichten.com/persbericht.asp...
  2. panolo 16 september 2008 15:11
    Zaltbommel, 16 september 2008 - Kneppers Rozen, een snelgroeiende moderne rozenkwekerij in Kenia, is zowel in Nederland als in Kenia ‘live’ gegaan met Q-SMS, het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP-systeem voor de sierteelt. De combinatie Microsoft Dynamics NAV en Q-SMS is de enige standaardoplossing die alle bedrijfsprocessen, van productieplanning tot logistiek, afdekt. Daarnaast bieden Qurius en Microsoft wereldwijd ondersteuning voor het systeem, een noodzaak voor Kneppers vanwege zijn vestigingen in zowel Nederland als Kenia. Doordat Q-SMS alle bedrijfsgegevens in één systeem integreert, beschikt Kneppers altijd over de juiste actuele informatie en voorraadinzichten.

    Real-time inzicht in bedrijfsgegevens
    Q-SMS is gebaseerd op de standaardsoftware Microsoft Dynamics NAV en is door Qurius verrijkt met specifieke functionaliteiten voor de sierteeltsector, zoals productieplanning, voorraadbeheer, logistiek en ketenintegratie. De oplossing verschaft real-time inzicht in belangrijke bedrijfsgegevens zoals omzet, marges, aantallen en bezettingsgraad. Doordat Q-SMS de administratieve processen stroomlijnt en de papierstroom verkleint, bespaart Kneppers veel tijd.

    “Het real-time inzicht in alle bedrijfsgegevens is ons grote voordeel met Q-SMS”, zegt Richard Kneppers, directeur Kneppers Rozen Nederland. “Zodra de in Kenia geproduceerde rozen naar Nederland worden verstuurd, zorgt Q-SMS voor alle relevante gegevens zoals exacte aantallen en verpakkingsinformatie en stuurt de logistieke informatie naar Nederland. Dit scheelt significant veel tijd in de planning. Daarnaast is de managementinformatie van beide vestigingen efficiënter beschikbaar.“

    Implementatie
    “De uitdaging was zowel in Nederland als in Kenia Q-SMS te implementeren. De betrokken medewerkers van Qurius zijn uit de sierteeltbranche afkomstig. Hierdoor is veel inzicht op bedrijfsniveau en is de implementatie soepel verlopen”, zegt Rik Harmsen van der Vliet, Sales Manager van Qurius’ Business Unit Agri, Flori and Horticulture. “Ook de goede samenwerking met Microsoft Partner Vega Software Ltd. uit Kenia heeft geholpen bij de snelle implementatie bij Kwekerij Maridadi Flowers in Naivasha.”

    Kneppers Rozen
    Kneppers Rozen is een snelgroeiende moderne rozenkwekerij in Kenia met twee broers aan het roer. Jack Kneppers leidt in Naivasha de kwekerij Maridadi Flowers (36ha). Richard Kneppers is verantwoordelijk voor de verwerking en verkoop van de rozen in de vestiging op het FloraHolland terrein in Rijnsburg. Jaarlijks vinden meer dan zeventig miljoen rozen hun weg naar de klant via de klok van FloraHolland (Naaldwijk, Rijnsburg, Bleiswijk en Eelde) en via directe verkoop. Kneppers Rozen koos in 2003 voor Kenia vanwege de ideale teeltomstandigheden, maar hecht veel waarde aan Hollandse degelijkheid wat betreft de kwaliteitsbeheersing. Voor meer informatie: www.kneppersrozen.nl.

    Qurius N.V.
    Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

    Meer informatie:

    Qurius Business Solutions
    Suzanne Roorda
    E suzanne.roorda@qurius.com
    T 0418 68 35 00

    Whizpr
    Jarka Bloemberg
    E qurius@whizpr.nl
    T +31 (0)317 410 483
2 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 17 mei

    1. Japan economische groei Q1
    2. China detailhandelsverkopen april
    3. China industriële productie april
    4. Sif Q1-cijfers
    5. Engie Q1-cijfers
    6. Corbion ex €0,61 dividend
    7. EU inflatie april (def)
    8. VS voorlopende indicatoren april
  2. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht