Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Beleggingsfondsen Terug naar discussie overzicht

Update overgang ING Fundix naar Validas

473 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 januari 2010 20:19
    Beste IEX forum lezers,

    weer even een bericht van de directie van Fundix.

    De vorige keer heb ik u uitgenodigd voor de koffie en thee. Gelukkig heeft 1 van de forum leden ons laten weten, tamelijk gedetailleerd, waar hij de verbeterpunten zag. Daarvoor dank.

    Wat hebben we daarnee gedaan. We hebben deze onderwerpen in een ICT planning gezet en de meeste van deze punten zullen worden opgepakt en een aantal zijn inmiddels gerealiseerd.

    Wat is inmiddels gerealiseerd ten opzichte van begin december en wat zijn mijn opmerkingen over de respons op dit Forum.

    Ik heb een aantal zaken gelezen welke toelichting of nuancering behoeven.

    a. Duidelijke communicatie over verwerking en verwerkingstijdstippen. Voor de volledigheid ook op dit forum de werkwijze.

    Orders worden om 0930 uur verzameld en kort daarna doorgegeven richting de betroffen partijen en fondshuizen. Veel fondshuizen, afhankelijk van hun in het prospectus beschreven transactie verwerkingspolicy, geven deze transacties de intrinsieke waarde die aan het einde van die dag geldt en de volgende dag wordt bepaald. De klant krijgt altijd dus de koers die Fundix terug krijgt van het fondshuis. Een koers die gebaseerd is op de intrinsieke waarde zonder een voor een fors aantal fondsen geldende opslag tot maximaal 5%. Veel handelsbanken hanteren namelijk deze opslag.

    Op dagbasis verwerken we enige duizenden orders en opdrachten, en in toenemende mate zitten daar ook aankoop opdrachten bij. Ik weet dat bijna 99,8% van deze orders tijdig en volledig en binnen de voor ons geldende SLA's worden afgewikkeld.

    b. Verwerking koersen. De koersen worden tegenwoordig 2 maal per dag ververst. Eenmaal voor 09:30 en eenmaal rond 14:00 uur. Bron is VWD groep, welke een bekende en door veel partijen gebuikte datavendor is in Nederland. Zij en wij laten de koersen zien die de marktpartijen doorgeven aan VWD groep. Deze frequemtie moet voldoende zijn omdat van de bijna 1.000 fondsen welke we aanbieden er maar een paar meerdere koersmomenten per dag kennen.

    c. Presentatie koersen in het portefeuille overzicht. Als sinds enige weken laten we in het portefeuille overzicht de laatstbekende en de voorlaatste koers zien, met daarbij de procentuele stijging. Ook hiermee hebben we aangesloten op de ING fundix rapportagestandaard.

    d. Dividendverwerking. Hier hebben we nu alle informatie compleet. Ik verwacht dat we dit de komende week kunnen hebben geregeld.

    e. Overboekingen van tegenrekening. Deze werken gewoon.Indien iemand geld wil storten of geld wil onttrekken van zijn liquide middelen moet hij of zij dit gewoon kunnen doen. Immers het is zijn geld en hij of zij moet daar gewoon over kunnen beschikken.

    Ik zou in alle redelijkheid geen reden kunnen bedenken waarom FUNDIX deze mogelijkheid zou willen blokkeren. Mocht het zo zijn dat iemand daarover een minder plezierig gevoel heeft wil ik nogmaals het aanbod doen om mij te bellen of met mij een afspraak te maken. Ik ben altijd en gaarne bereid toelichting te geven.

    Immers FUNDIX is een open en transparante instelling die misschien nog niet alles naar wens heeft georganiseerd, maar er hard tegenaangaat om de wensen van de klanten te realiseren.

    f. Garantiestelsel. Voor de forum lezers moet duidelijk zijn dat de garantieregelingen welke onder ING FUNDIX golden ook op dezelfde wijze zijn gecontinueerd door Validas FUNDIX. Deze garantieregelingen zijn verbonden aan het soort instelling namelijk een effecteninstelling met een effectgiro.

    g. Indien een instelling aan bepaalde voorwaarden voldoet mag zij ook spaargelden aanbieden, maar dient zij deze in te kopen bij derde partijen. De toezichthouder stelt hieraan nadere voorwaarden, waardoor de stabiliteit van het bancaire circuit wordt ondersteund en effecteninstellingen die een vergunning voor het aanbieden van spaargelden hebben niet actief kunnen shoppen met hun tientallen miljoenen spaargeld om een tiende van een procent meer te kunnen bieden. Gaan de tarieven van de inkoop naar beneden, gaat ook het tarief van de Fundix spaarfaciliteit met datzelfde percentage naar beneden.

    h. Rentevergoeding. Er wordt gewoon rente vergoed op en over het saldo van de spaarfaciliteit. Indien een klant besluit even tijdelijk niet te beleggen en zijn saldo op de liquide liquide middelen weer overboekt naar zijn spaartegoed krijgt hij gewoon rente. Bij gewone bankrekeningen werkt het identiek.

    i. Klantbescherming. Alle effectinstellingen met een beleggersgiro moeten dezelfde basisconstructie hanteren. Het klantvermogen moet afgescheiden zijn van het vermogen van de aanbieder. En terecht. De bescherming van het klantvermogen is cruciaal. Derhalve worden alle posities en spaargelden van onze klanten ondergebracht bij een separaat bewaardbedrijf. Stichting derdengelden Validas. Deze stichting houdt de posities 1 op 1 aan bij de aangesloten partijen en fondshuizen. Een groot verschil met een bank waarbij (zie ICESAVE, DSB en De Hoop) de klanten nog maar moeten wachten of ze alles terugkrijgen.

    j. Vergunningsstatus FUNDIX. Op dit forum staan ook nog een paar reacties over de structuur en status van FUNDIX. Voor de volledigheid nog even een kleine toelichting.

    De aangeboden fondsen worden beheerd door de fondsbeheerders. Iedereen (bank en effecteninstelling)die via execution only de fondsen van de eigen fondsbeheerders en de derden fondsbeheerders aanbiedt is bezig met een bemiddelingsactiviteit. Laten we daar geen misverstand over laten bestaan. Daarin verschilt FUNDIX niet van de andere in dit forum genoemde partijen. Pas als er namens de individuele clienten een portefeuille wordt onderhouden (gemaakt, bewaakt en onderhouden) is er sprake van een vermogensbeheeractiviteit. Dus in mijn belevingswereld is er door de overgang van ING Fundix naar Validas Fundix de bemiddelingsactiviteit gecontinueerd.

    k. Communicatievorm. Ik vind het bijzonder om te zien dat maar een paar van de forummembers zich kenbaar hebben gemaakt bij de directe van Validas. Er zijn maar een paar mensen die hun suggesties, opmerkingen wensen kenbaar hebben gemaakt. Dat ze dat hebben gedaan vind het "tonen van ballen", op die manier kan in een interactie een prima dienstverlening ontstaan, waarbij respect voor elkaar en elkaars positie bij mij en de betrokkenen in ieder gaval een belangrijke plaats innemen.

    Na zo de laatste paginas van dit FORUM te hebben gelezen vind ik dat enkele respondenten in hun reactie daarin te ver zijn gegaan. Suggesties over verre oorden en het licht uit doen kan ik als emotionele uitspatting begrijp, maar niet als dit doelbewust wordt neergezet in een forum. In mijn belevingswereld is dat niet meer passend en netjes.

    Ik hou graag de communicatie open. Ook op deze wijze. Via het emailadres evert.oosterhuis@mijnrekening.nl of info@fundix.nl ben ik graag bereid de vaste IEX forum leden persoonlijk te woord te staan. Ik zou hun ook willen vragen de verbeteringen te rapporteren, zodat anderen die anoniem meelezen ook zien dat er geluisterd en door ons geacteerd wordt.

    Ik hoop u wederom uitgebreid te hebben geinformeerd en wens u nog een prettige zaterdagavond en een goede beursperiode toe.

    Met een vriendelijke groet,

    Evert Oosterhuis
    Directeur Validas N.V.

  2. [verwijderd] 10 januari 2010 18:56
    * Ik heb het inmiddels helemaal gehad met Fundix.

    * Alle beloftes worden niet nagekomen of worden minimaal twee keer met een aantal weken vertraagd.

    * Van de door Evert genoemde verbeteringen zie ik nog steeds bar weinig, behalve dat een aantal dingen nu eindelijk werken zoals het zou moeten volgens hun eigen regelement, en dat noem ik normaal, en niet een echt een verbetering!!!

    * De beloofde continuering van de bestaande dienstverlening is er nog steeds niet. Net als de beloofde tools.
    Zelfs nu is normaal kiezen van de fondsen onmogelijk. Die huidige onzinnige fondsselector bied van heel veel fondsen geen meerjarig rendement en vele fondsen staan ingedeeld bij foute categorieen. Zo zijn er nog veel meer zaken fout en ontbreken, alleen weiger ik als onbezoldigd medewerker van Evert alles aan te gaan dragen zodat hij goede sier kan maken en vervolgens daar erg veel geld aan te gaan verdienen.

    * Gelukkig is dit een vrij land en kan iedereen elkaar waarschuwen en wijzen op alternatieve anbieders die wel goed en goedkoop werken.

    * Het meeste heb ik inmiddels bij Fundix onttrokken, nog wachten op dividend en op het openen van een rekening voor een van mijn laatste fondsen. Dan is Fundix voor mij over en uit.
  3. [verwijderd] 10 januari 2010 19:53
    quote:

    ottomatic schreef:

    * Alle beloftes worden niet nagekomen of worden minimaal twee keer met een aantal weken vertraagd.
    [/quote]

    "Dank voor het doorgeven daarvan, maar dit wordt automatisch over het gehele bestand gecorrigeerd. Dus dat moet goedkomen."

    Dat klopt. Bij een transactie kreeg ik een te lage verkoopkoers. Toen ik daarover mijn beklag deed, kreeg ik na heel veel aandringen het bovenstaande antwoord. Pas na 11 dagen werd het verschil bijgeschreven op mijn rekening. Maar mijn dochter heeft ook een te lage koers gehad op dezelfde datum en zij kreeg geen schadevergoeding. Alleen klagers krijgen de schade vergoed.

    [quote=ottomatic]
    * Het meeste heb ik inmiddels bij Fundix onttrokken, nog wachten op dividend en op het openen van een rekening voor een van mijn laatste fondsen. Dan is Fundix voor mij over en uit.
    Ik zit nu bij MijnIng en bij Binck. Een groot voordeel vind ik dat ik tot 15.00 uur resp. 15.59 uur mijn orders kan geven. Bij Binck krijg je om 10.00.30 uur de terugmelding.
  4. kls 11 januari 2010 11:58
    Het is wel te waarderen dat de directeur van Fundix hier op het forum uitleg komt geven. Hij zal zich echter ook hebben afgevraagd of dit wel verstandig zou zijn. Het is nu namelijk wel duidelijk dat Fundix structureel te maken heeft met ontevreden klanten. Een directeur bemoeit zich hier immers niet mee wanneer het maar een enkeling betreft.

    Je kunt je ook afvragen wat geruststellende woorden van topmensen in de financiele sector momenteel waard zijn. Hoe harder er wordt geroepen dat er niks aan de hand is hoe groter het probleem.

    Het beste zou zijn dat klanten Fundix afrekenen op nakomen van gedane beloften en daadwerkelijke verbeteringen.

  5. [verwijderd] 11 januari 2010 12:21
    Worden ontevreden klanten ook nog eens op een fatsoenlijke manier bediend via de servicedesk of
    mag iedereen maar beter inloggen op dit forum voor een serieus antwoord? Daar zou ik eens energie in steken als ik de baas van het boeltje was.
  6. [verwijderd] 11 januari 2010 12:27
    kan iemand svp bevestigen of de "Verkoop" functionaliteit voor Liquide middelen het doet?

    Ik heb momenteel niks uitstaan op mn liquide middelen, maar vind het raar dat er geen "V" knop aanwezig is. De "V" knop staat wel bij de Spaarfaciliteit terwijl ik daar ook een saldo van nul heb staan.

    Ik ben bang straks weer niet aan mn liquide middelen te kunnen komen indien ik fondsen liquideer.
  7. [verwijderd] 11 januari 2010 14:54
    quote:

    jonde vries schreef:

    Ik ben bang straks weer niet aan mn liquide middelen te kunnen komen indien ik fondsen liquideer.
    Bij liquideren kun je het beste meteen kiezen voor de optie om naar de tegenrekening te boeken. Dan heb je na een paar dagen je geld veilig in je bezit.
  8. [verwijderd] 11 januari 2010 15:08
    quote:

    kls schreef:

    Het beste zou zijn dat klanten Fundix afrekenen op nakomen van gedane beloften en daadwerkelijke verbeteringen.

    Wat een verstandige woorden!!!!!

    Voor de jaarwisseling was ik nog in de veronderstelling dat het niet nakomen van beloften incidenten waren, en dat het voortaan beter zou gaan met hun nieuwe gedane beloften. Dus heb ik toen zelfs een paar aankoop-opdrachten gegeven. Dom dom dom, ja ik weet dat nu ook, dus maak mij maar uit voor sukkel, want ook de nieuwe beloften waren natuurlijk gebakken lucht.
    Maar nu reken ik definitief met die loze beloften van fundix af door alles er weg te halen. Mijn vertrouwen in Validas is compleet verdwenen. Gelukkig zijn er andere partijen die wel blij zijn met mij als klant en daar hun best voor willen doen door een goede dienstverlening te bieden.

    Wel vind ik het nog steeds erg jammer dat de heren directeuren in Amsterdam in enkele maanden tijd een mooi concept van ING zo om zeep hebben kunnen helpen.
    Ik ga verder met Fundcoach en Keytrade.
  9. [verwijderd] 11 januari 2010 15:14
    quote:

    kls schreef:

    Een directeur bemoeit zich hier immers niet mee wanneer het maar een enkeling betreft.

    Bij Fundix wel hoor, vanaf het begin. Ik heb het idee dat er naast de twee directeuren slechts een handje vol medewerkers is. Zeker als je ziet hoe enorm veel verschillende bedrijven er in 1 en hetzelfde pand in Amsterdam zijn gevestigd, naast alle vennootschappen die Validas daar heeft zitten.
    Wellicht kan dhr Oosterhuis eens vertellen hoeveel personeelsleden Validas totaal heeft en hoeveel daarvan voor Fundix werken.
  10. [verwijderd] 11 januari 2010 16:54
    quote:

    Evert Oosterhuis schreef:

    Immers FUNDIX is een open en transparante instelling die misschien nog niet alles naar wens heeft georganiseerd, maar er hard tegenaangaat om de wensen van de klanten te realiseren.
    Eind juni neemt Validas Fundix over. De daadwerkelijke overname is op 22/23 november. Validas heeft ruim 4 maanden de tijd gehad om een prima dienst op te zetten.

    Van alle aan- en verkopen (35 in totaal) heb ik nog geen enkele afschrift gehad. Wellicht is daar verbetering in gekomen.

    U stelt weer doodleuk dat de cut-off tijd 9.30 uur is. Dat kan voor de Euronext beurzen aanzienlijk later zijn.

    Het gaat niet uitsluitend om de wens van de klant, want sommige dingen worden toch niet aangepast. Het gaat erom wat een professionele organisatie heeft te bieden.

    Helaas moeten er nog heel wat wijzigingen komen voordat Fundix echt professioneel is.
  11. [verwijderd] 12 januari 2010 16:14
    De heer Oosterhuis heeft een punt wanneer hij zegt dat het wel makkelijk is op een forum ons gal te spuwen en er valt wat voor te zeggen dat hij reageert op dit forum en rechtstreeks wil communiceren met zijn cliënten.

    Wat ik wel een beetje mis in zijn betoog is dat men zich heeft verkeken op de overname van de activiteiten van Fundix. Het is bijzonder dat nu wordt gesuggereerd dat zijn klanten "geen ballen" zouden hebben. Dit hele forum had een stuk korter gekund als men zelf van het begin open had gecommuniceerd en op de site had gemeld dat men de nodige opstartproblemen heeft en zich heeft verkeken op de overname. Vorig jaar kregen wij reeds de mededeling dat dividend zou worden uitgekeerd in de periode tussen kerst en oud & nieuw. Nu wordt gemeld (ook op de fundix site) dat dit waarschijnlijk in de tweede week van januari 2010 wordt verwerkt.

    Voor mezelf heb ik besloten de heer Oosterhuis & Co nog een kans te geven, maar wellicht dat hij zich ook kan inleven in de situatie ons, zijn klanten, welke toezeggingen zijn gedaan die niet worden nagekomen en nog belangrijker, welke recht hebben op dividend wat maar niet wordt uitgekeerd. Een klein beetje begrip voor “emotionele uitspattingen” van ons, “respondenten”, zou m.i. wel op zijn plaats zijn.

    Ik hoop nog steeds dat de heer Oosterhuis het “oude fundix” weer aan de praat krijgt en wens hem hierbij veel succes zodat wij in de toekomst hiervan weer volop kunnen profiteren.

  12. [verwijderd] 12 januari 2010 16:49
    quote:

    NoNo1975 schreef:

    De heer Oosterhuis heeft een punt wanneer hij zegt dat het wel makkelijk is op een forum ons gal te spuwen en er valt wat voor te zeggen dat hij reageert op dit forum en rechtstreeks wil communiceren met zijn cliënten.

    Wat ik wel een beetje mis in zijn betoog is dat men zich heeft verkeken op de overname van de activiteiten van Fundix. Het is bijzonder dat nu wordt gesuggereerd dat zijn klanten "geen ballen" zouden hebben. Dit hele forum had een stuk korter gekund als men zelf van het begin open had gecommuniceerd en op de site had gemeld dat men de nodige opstartproblemen heeft en zich heeft verkeken op de overname. Vorig jaar kregen wij reeds de mededeling dat dividend zou worden uitgekeerd in de periode tussen kerst en oud & nieuw. Nu wordt gemeld (ook op de fundix site) dat dit waarschijnlijk in de tweede week van januari 2010 wordt verwerkt.

    Voor mezelf heb ik besloten de heer Oosterhuis & Co nog een kans te geven, maar wellicht dat hij zich ook kan inleven in de situatie ons, zijn klanten, welke toezeggingen zijn gedaan die niet worden nagekomen en nog belangrijker, welke recht hebben op dividend wat maar niet wordt uitgekeerd. Een klein beetje begrip voor “emotionele uitspattingen” van ons, “respondenten”, zou m.i. wel op zijn plaats zijn.

    Ik hoop nog steeds dat de heer Oosterhuis het “oude fundix” weer aan de praat krijgt en wens hem hierbij veel succes zodat wij in de toekomst hiervan weer volop kunnen profiteren.

    mee eens...
  13. sjiepie 12 januari 2010 19:33
    quote:

    sjiepie schreef:

    Ik heb een positie in het Robeco High Yield Obligatie fonds bij Fudnix. Nu is dit fonds per 18 december jl. gefuseerd met het Robeco High Yield Bonds B EUR in een ruilverhouding van 1:1.

    De naam in mijn portefeuille bij Fudnix (ja ja het is niks!) is nog steeds de oude naam en de koers in mijn portefeuille is nu ruim een euro lager dan de site van robeco aangeeft. Ben toch heel benieuwd als ik deze positie van de hand ga doen (wat ik van plan ben) welke koers ik krijg.

    Iemand pas geleden High Yields verkocht bij Fudnix en de koers gecheckt met de site van Robeco?

    Ik heb afgelopen zaterdag Fundix een mail gestuurd met mijn klacht. Tot op heden geen reactie. Ik zal een eventuele reactie hier posten.
  14. mirjam 12 januari 2010 22:28
    Dat is toevallig. Ook zaterdag een mail gestuurd met precies dezelfde klacht. Ook nog geen reactie gehad.
  15. [verwijderd] 13 januari 2010 10:57
    quote:

    NoNo1975 schreef:

    De heer Oosterhuis heeft een punt wanneer hij zegt dat het wel makkelijk is op een forum ons gal te spuwen en er valt wat voor te zeggen dat hij reageert op dit forum en rechtstreeks wil communiceren met zijn cliënten.

    Ik heb al heel veel met Oosterhuis gemaild. Naast spijtbetuigingen en nieuwe beloftes levert dit niets op.
    Maar naast mijn rechtstreekse contact met Fundix hoor ik ook graag van anderen de ervaringen en meningen. En dat kan juist heel goed op dit Forum.
    Ik ben dus juist blij met een Forum als deze. Dat heeft mij in diverse situaties al voor veel ellende behoed, en ik probeer op mijn beurt anderen te behoeden voor ellende.
    Iedereen mag in zee gaan met een partij waarover veel klachten en ontevredenheid bestaan. Maar je kunt bent gewaarschuwd met een tegengeluid op een forum als dit.
  16. [verwijderd] 13 januari 2010 13:12
    "Er zijn maar een paar mensen die hun suggesties, opmerkingen wensen kenbaar hebben gemaakt. Dat ze dat hebben gedaan vind het "tonen van ballen", op die manier kan in een interactie een prima dienstverlening ontstaan, waarbij respect voor elkaar en elkaars positie bij mij en de betrokkenen in ieder gaval een belangrijke plaats innemen."

    ONZIN, die dienstverlening WAS prima. De klanten van Fundix hoeven de nieuwe eigenaren niet te helpen met het wiel opnieuw uit te vinden.
  17. [verwijderd] 14 januari 2010 14:25
    Geacht Forum Lid,

    dank voor uw reactie. Ik verwacht binnenkort nog u en alle door ons gewaardereerde clienten weer de e-mails te kunnen versturen ter bevestiging van een storting en de uitvoer van een order.

    Groet,

    Evert Oosterhuis
  18. [verwijderd] 14 januari 2010 14:31
    Geacht Forum Lid,

    u kunt altijd bij uw liquide middelen, de functionaliteit via de website werkt gewoon. Ook kunt u contact opnemen met de servicedesk. Desgewenst gaan zij het voor u regelen.

    Met een vriendelijke groet,
    Evert Oosterhuis
    Directeur Validas

  19. [verwijderd] 14 januari 2010 19:18
    Is er al iemand die deze week iets van het achterstallige dividend heeft gezien????
    Ik nog steeds geen cent, maar ze hebben ook nog 1 dag om het voor nu eindelijk elkaar te maken. Fundix kiest er blijkbaar voor om het wederom erg spannend te maken.

    Ik zet vast een pooltje op omtrent de dividendbetaling:

    optie1: Fundix haalt last minute hun derde toezegging
    optie2: Fundix kan het wederom niet waarmaken

    Wie durft er op geld te zetten op optie 1? Jij Evert? Ik daag je uit om er een ton op in te zetten. Win je dan mag je die ton terug hebben, en in gaan zetten voor diverse verbetertrajecten van Fundix. En mocht je het verliezen dan wil je inzet graag gaan verdelen onder alle Fundix dividend gedupeerden. Toon ook ballen en speel mee in dit spel waarbij je zelf kunt bepalen of je wint of verliest.
  20. [verwijderd] 14 januari 2010 20:02
    Ik heb vorig bericht ook naar Oosterhuis van Validas persoonlijk gestuurd.

    Als hij nu zelf ballen toont en inzet op optie 1 is iedereen beter af.
    Dat wil zeggen, of iedereen krijgt eindelijk zijn/haar dividend met terugwerkende kracht uitgekeerd en de ton van Oosterhuis kan worden besteed aan broodnodige verbeteringen, of anders is er een ton te verdelen onder de dividend-gedupeerden, en het werk wat daarvoor nodig is, daar wil ik me graag persoonlijk voor inzetten.
    In beide gevallen is de klant de grote winnaar. Kom op Evert, zet in, als je Fundix echt in de hand hebt kun je toch immers niet verliezen.
473 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.287
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.506
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.964
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.531
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.123
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.985
Air France - KLM 1.024 34.359
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.584
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.394
AMG 965 126.017
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.168
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.624
Arcelor Mittal 2.024 318.693
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.116
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.721
ASML 1.762 77.122
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.687
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht