Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

uptrend gaat verder , echte daling komt 2012-2013

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 augustus 2011 08:51
    ondanks de hoop van een aantal shortsellers
    (wat korte termijn volatiliteit blijft voorlopig wel even, wanneer die weg is dan is de bodem erin)
  2. [verwijderd] 17 augustus 2011 10:26
    quote:

    xbear schreef op 17 augustus 2011 08:56:

    Fout, het mag nu wel duidelijk zijn dat deflatie de lange termijn trend is, oftwel significant lagere koersen. Cash is King.
    teveel retail traders bearish is een overweging voor mij

    ik verwacht herstel op beurzen richting midden 2012 en daarna echte daling

    we zullen zien, blijft koffiedik kijken voor zowel sell als buy side beleggers
  3. PingPong 17 augustus 2011 12:26
    quote:

    crackedtooth schreef:

    ... ik verwacht herstel op beurzen richting midden 2012 ...
    Ja hoor, blijf jezelf maar moed inspreken en hopen dat je je aandelen later alsnog tegen een redelijke prijs kunt dumpen.
    Maar de rally van de afgelopen dagen is nu al op z'n top en het zal in 2012 juist véél láger staan dan nu.
  4. [verwijderd] 17 augustus 2011 14:14
    quote:

    PingPong schreef op 17 augustus 2011 12:26:

    [...]
    Ja hoor, blijf jezelf maar moed inspreken en hopen dat je je aandelen later alsnog tegen een redelijke prijs kunt dumpen.
    Maar de rally van de afgelopen dagen is nu al op z'n top en het zal in 2012 juist véél láger staan dan nu.
    alle beertjes zullen het zien,
    ik denk dus van niet

    en maakt voor die "aandeeltjes" niets uit hoor, ben stock picker, ook in dalende INDICI markt plenty te handelen

    FED besluit is in feite QE3 omdat sparen door inflatie nu in VS gewoon niet loont, dus er zal influx komen/blijven naar equities
  5. PingPong 17 augustus 2011 15:39
    Dat laatste in onzin.
    Voor elk aandeel dat verhandeld wordt wordt niet meer (spaar)geld door de koper van z'n rekening gehaald als er geld bijkomt op de (spaar)rekening van de verkoper. Er verandert door handel dus helemaal niets aan de totale hoeveelheid (spaar)geld.
    Dat er een hoop geld aan de kantlijn zou staan wachten om in te stappen is gel@l.
  6. [verwijderd] 17 augustus 2011 15:58
    quote:

    PingPong schreef op 17 augustus 2011 15:39:

    Dat laatste in onzin.
    Voor elk aandeel dat verhandeld wordt wordt niet meer (spaar)geld door de koper van z'n rekening gehaald als er geld bijkomt op de (spaar)rekening van de verkoper. Er verandert door handel dus helemaal niets aan de totale hoeveelheid (spaar)geld.
    Dat er een hoop geld aan de kantlijn zou staan wachten om in te stappen is gel@l.
    nee hoor, doordat de rente tot in 2013 laag blijft betekent voor amerikanen en grote jongens gewoon waardeVERLIES wanneer hun geld cash blijft, inflatie knibbelt eraan

    commodities al sky high, blijven equities over om rendement te maken

    gaat dus niet om geldhoeveelheid, maar of er influx komt naar equities, vandaar de vergelijking met QE3 hoewel er natuurlijk GEEN extra geld word gedrukt zal er mijn inziens wel meer geld naar equities stromen.

    Ook door john doe, veel meer amerikanen beleggen ook (actief of 410k(pensioen)) dan europeanen
  7. [verwijderd] 17 augustus 2011 20:04
    Verkoop al je aandelen!

    Zoals ik voorspeld had, nouja dacht het eigenlijk meer, voor mijn vakantie +/- 20 juli zou augustus maand diep rood worden met mogelijk zelfs 270/280.
    Inmiddels dus gehaald.

    Morgen gaan we een nieuwe golf in en verwacht koersdoel 200-220 voor half sept.

    Deze golven hebben zich beter bewezen dan welke EW of andere theorie.
    Lees het aub en volg het de komende weken zelf....

    Succes en wie weet binnen enkele maanden geen schulden meer en geen geld systeem

    Groeten

    Woensdag, 17 augustus 2011 14:59

    De Vijfde Nacht van de Negende Golf gaat op donderdag 18 augustus van start en velen vragen zich af wat deze energie met zich mee zal gaan brengen.
    Wanneer we kijken naar elke voorgaande vijfde nacht tijdens een golfbeweging dient deze zich gewoonlijk aan als een vernietigende periode. Dit maakt het tevens een interessant segment van elke golf.
    De Vijfde nacht staat voor een ‘donker tijdperk’ waarbij er een vorm van vernietiging plaatsvindt. Zonder uitzondering leidde de vijfde nacht voor economische teruggang. Zoals de god Shiva voor de Hindoes zowel de scheppende als vernietigende energieën bij zich draagt, zo bevatten de energieën van de Mayakalender beide aspecten zodat de vernietiging plaats kan maken voor iets nieuws.
    Voorgaande golven
    Wat gebeurde er in voorgaande golven tijdens de Vijfde nacht? In de vierde golf bracht de Vijfde nacht een ijstijd. In de Vijfde nacht van de vijfde golf stierf de Neanderthaler uit. Gedurende de Vijfde nacht van de zesde golf braken de Middeleeuwen aan en kwam de kerk aan de macht. Daarnaast ontdekte Columbus Amerika. Beide wereldoorlogen vonden plaats in de Vijfde nacht van de zevende golf. Tot besluit bracht de Vijfde nacht van de achtste golf Katrina, de beving in Haïti en de bankencrisis.
    Vanuit het perspectief van het verschijnen van eenheidsbewustzijn, wat het voornaamste doel is van de Negende golf, plaveit de economische crisis de weg voor een nieuwe toekomst. De ontwikkeling van de economische crisis volgt de Mayakalender met uitzonderlijke precisie. In de vijfde dag van de Negende golf kwam de stabiliteit van verschillende grote Europese banken serieus op het spel te staan en waren er constant bijeenkomsten tussen verschillende staatshoofden om te bespreken hoe men de crisis een halt toe kon roepen. Amerika verloor haar AAA-status na de afwaardering en sinds het middelpunt van de vierde nacht (toen de energie voor de vijfde dag zich nestelde) is meer dan zeven biljoen dollar aan aandelen in rook opgegaan.
    Echte economie
    Analisten hebben gelijk wanneer ze zeggen dat de crisis tot nu toe nog geen effect heeft gehad op de ‘echte economie’ omdat er enkel nog wordt gespeeld met getallen. Het eenheidsbewustzijn van de vijfde dag deed de mentale dualiteit tussen abstracte en echte waarden simpelweg op haar grondvesten schudden.
    Het ligt in de lijn der verwachting dat in de Vijfde nacht ook de echte economie geraakt gaat worden. Te denken valt aan massale werkloosheid in Westerse landen, beurzen die flink gaan dalen en verdere waardevermindering van geld, waardoor nieuwe radicale oplossingen moeten worden overwogen.
    De doorbraak van de energie van de vijfde dag was het beste zichtbaar in de politieke arena waar de autoriteit van regeringen van de belangrijkste Westerse landen begint af te brokkelen. De rellen en plunderingen in het Verenigd Koninkrijk kunnen hier genoemd worden. Een ander voorbeeld is dat het politieke systeem van de Verenigde Staten niet kon voorkomen dat de kleine Tea Party inspraak kreeg over het schuldplafond. De politieke situatie was zelfs de belangrijkste reden voor de afwaardering.
    Oplossing
    Met het begin van de Vijfde nacht van de Negende golf is er sprake van een verzwakking van de hiërarchieën van dominantie. De overgang naar eenheidsbewustzijn is niet soepel en gemakkelijk. Het is te verwachten dat er enige vorm van politieke reactie zal komen op de voortdurende chaos. In de Verenigde Staten zou president Obama mogelijkerwijs buitengewone bevoegdheden kunnen krijgen en ook zou er onder valse voorwendselen een zogenoemd Super Congres kunnen worden opgericht. Gezien de chaos in de economische arena is het niet ondenkbaar dat dergelijke maatregelen significante steun zullen krijgen van het volk.
    Calleman ziet de economische crisis verergeren terwijl de vijfde nacht haar intrede doet. Velen zullen zich afvragen of er een oplossing is voor het probleem, maar in het huidige raamwerk van ’s werelds monetaire systeem zijn geen oplossingen voorhanden. De ineenstorting van het financiële systeem brengt wel een simpele oplossing met zich mee, namelijk het kwijtschelden van alle schulden. Niet alleen de schulden van regeringen, maar vooral de schulden van de gewone mens.
    Een dergelijke maatregel zou gepaard moeten gaan met het einde van het gebruik van geld, wat betekent dat mensen gewoon kunnen blijven werken zonder een vorm van uitwisseling. Dit houdt in dat groei niet meer noodzakelijk is en dat redt de gehele planeet. Het zou mensen bevrijden van de noodzaak geld te moeten verdienen om te overleven.
    Het invoeren van een dergelijk systeem is niet moeilijk maar het wordt momenteel tegengehouden door politieke en juridische beweegredenen. Wanneer een dergelijk systeem is ingevoerd zijn banken en regeringen echter niet langer nodig en daarom zijn deze groepen, die de militaire macht in handen hebben, tegen een nieuw systeem.
    Calleman verwacht op de zesde dag van de Negende golf, die begint op 6 september, de eerste tekenen te zien dat oplossingen worden bedacht die een einde maken aan schulden en geld. Dit plaveit de weg voor een nieuwe wereld die geboren wordt na de voltooiing van de Mayakalender op 28 oktober 2011.
    Er zijn echter miljarden mensen op Aarde die geen basiskennis hebben over de Mayakalender of wanneer deze kalender afloopt en zonder deze kennis is het niet gemakkelijk te begrijpen wat er momenteel in de wereld gebeurt. Laten we dit rechtzetten
  8. relic 17 augustus 2011 21:05
    Woensdag 17 Aug stop ik alles wat ik heb in shorts, geloven is zien...

    Klein minpuntje vind ik dat de Maya's niet in staat waren om hun eigen ondergang te voorspellen maar wel die vd wereld...maar ach een kniesoor die daar op let.

  9. [verwijderd] 17 augustus 2011 21:06
    quote:

    relic schreef op 17 augustus 2011 21:05:

    Woensdag 17 Aug stop ik alles wat ik heb in shorts, geloven is zien...

    Klein minpuntje vind ik dat de Maya's niet in staat waren om hun eigen ondergang te voorspellen maar wel die vd wereld...maar ach een kniesoor die daar op let.

    hehehe
  10. [verwijderd] 17 augustus 2011 22:21
    Ik heb een klein stukje tekst uit het bericht van AEX 100 here we come gehaald.

    "Een dergelijke maatregel zou gepaard moeten gaan met het einde van het gebruik van geld, wat betekent dat mensen gewoon kunnen blijven werken zonder een vorm van uitwisseling. Dit houdt in dat groei niet meer noodzakelijk is en dat redt de gehele planeet. Het zou mensen bevrijden van de noodzaak geld te moeten verdienen om te overleven."

    In welke droomwereld leeft deze persoon?
13 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.841
AB InBev 2 5.291
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.520
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.969
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.537
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.136
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 74.000
Air France - KLM 1.024 34.362
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.604
Allfunds Group 3 1.220
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.401
AMG 965 126.145
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.173
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.626
Arcelor Mittal 2.024 318.700
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.125
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.284
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.727
ASML 1.762 77.171
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.692
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht