Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

WoonAkkooord 2-2013 , Steun voor WoningMarkt ?

601 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 haas 14 maart 2013 13:51
    ...,verzinsels ?... brood en spelen ? ...Knot moet het beknotten ?
    Er zijn geen kopers,........
    met veel media-geweld proberen de woonakkoord-fans de burger te beinvloeden?

    ===================================

    DNB: woonakkoord helpt huizenmarkt vooruit

    AMSTERDAM (AFN) - De huizenprijzen in Nederland hebben het grootste deel van de daling achter de rug. Mede dankzij het onlangs door de politiek gesloten woonakkoord kan de huizenmarkt binnenkort mogelijk weer stabiliseren. Dat zei de president van De Nederlandsche Bank (DNB), Klaas Knot, donderdag.
    Volgens Knot geeft het woonakkoord duidelijkheid aan aspirant-huizenkopers. ,,Daardoor kunnen ze weer toekomstgerichte keuzes maken. Ik heb geen glazen bol, maar de huizenprijzen hebben het grootste deel van de daling waarschijnlijk achter de rug'', stelde hij.

    www.iex.nl/Nieuws/ANP_ANP-140313-171/...
  2. forum rang 6 haas 15 maart 2013 07:19
    ""Kees van Dijkhuizen (CFO van NIBC) kreeg van Minister van Wonen Stef Blok de opdracht een plannetje in elkaar te zetten de koopmarkt weer vlot te trekken.""
    ===================================================================

    wat was de feitelijke opdracht van Blok aan van Dijkhuizen ?
    Waar kan ik die opdracht van Blok vinden ?
    want.hoe,... woningmarkt vlot trekken ?

    Hier wordt alleen "staaltje High Finance" geadviseerd
    plusje voor PF 's ?
    Én de banken krijgen iets ruimere maat schoen aangemeten ?
    (wss is dit HET belang hier:zorgen dat de 3 systeembanken NIET omvallen?)
    =======================

    ""Op deze manier krijgen banken meer ruimte om nieuwe hypothecaire leningen te verstrekken, wat een belangrijke bijdrage kan leveren om de woningmarkt in beweging te krijgen. Iedereen blij dus.""
    ==============================================================
    Maar ,imo,is deze suggestie dat er dan meer hypotheken kunnen worden verkocht is zeer misleidend.
    Én de AFM /banken hebben hun kriteria vastgesteld waarop hypotheken verkocht kunnen worden. En die veranderen niet.

    www.iex.nl/Column/96870/Ik-word-pessi...
  3. forum rang 6 NewKidInTown 15 maart 2013 07:24
    Inderdaad NIKS meer hypotheken verstrekken, de balansen van de banken moeten als de sodemieter op orde (Basel-III), gered worden, zeg maar.
  4. forum rang 6 haas 15 maart 2013 10:50
    DEN HAAG (AFN) - Voor het eerst in 27 jaar is de verhouding tussen huishoudens die in een koop- of huurwoning wonen, gelijkgebleven. Tot nu toe groeide het aandeel koopwoningen in het totaal gestaag. Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bleek vrijdag dat van de ruim 7,1 miljoen huishoudens die in 2012 in een zelfstandige woning woonden, er 59 procent eigenaar-bewoners was.

    Verder wijzen cijfers van het CBS uit dat huurders die in de vrije sector huren, dus boven de huurgrens van 664,66 euro per maand, gemiddeld de hoogste woonlasten hebben van alle huishoudens. Zij dragen gemiddeld 850 euro aan woonlasten per maand, wat ook hoger is dan de doorsnee woonlasten van mensen met een koophuis.

    Huurders onder de huurgrens blijken financieel nog het beste uit te zijn met een woning van particuliere verhuurders. Daar liggen de lasten 30 euro per maand lager dan bij een corporatiewoning. Maar 82 procent van de huishoudens die onder de huurgrens huurt, heeft een woning van een woningbouwvereniging.
  5. forum rang 6 haas 21 maart 2013 09:48
    di 19 mrt 2013, 18:34 | 2 reacties
    Blok-hypotheek helpt starters niet

    AMSTERDAM -
    Koopwoningen zijn sinds jaren niet zo betaalbaar geweest. Volgens berekeningen van Calcasa hoeven mensen slechts 20 procent van het inkomen uit te geven aan woonlasten. Eind 2008 was dat nog 35 procent lag, voor dezelfde woning. We zitten nu weer op het niveau van eind jaren negentig. Voor starters op de woningmarkt een uitgelezen kans, maar toch vinden er op dit moment relatief weinig nieuwe aankopen plaats.

    www.telegraaf.nl/overgeld/experts/har...
  6. forum rang 6 haas 22 maart 2013 11:53
    los even van de Blok's 50% aflossingsvrije hypotheek-tarieven

    ====================================
    De afgelopen jaren is er heel wat veranderd bij de banken.
    Ik heb het dan over de tariefklassen van hypotheekrentes.

    Een paar jaar geleden was er (bijna) geen onderscheid bij de banken.
    Er waren toen vier tariefklassen:
    Hypotheek met NHG
    Hypotheek tot 75% van de executiewaarde - rente plus 0,1%
    Hypotheek van 75% tot 100% van de executiewaarde - rente plus 0,2%
    Hypotheek hoger dan 100% van de executiewaarde - rente plus 0,3%

    Wie nu een tophypotheek (hoger dan 100% van de executiewaarde) heeft, zal ondervinden dat de toeslag van 0,3% echt tot het verleden behoort. De executiewaarde is op het ogenblik rond de 85% van de waarde van de woning. Bovendien is de executiewaarde bij diverse banken vervangen door de marktwaarde.

    Ik heb in mijn onderzoek naar de hoogte van de toeslag voor hypotheken .................................

    www.iex.nl/Column/97426/Onderzoek-hyp...
  7. forum rang 6 haas 27 maart 2013 18:54
    Reken-je-rijk-hypotheek
    Door Jos Koets op 27 mrt 2013 om 13:00 |

    In Voor het Blok II kon u al lezen hoe minister Stef Blok een leuke variant heeft verzonnen om uw hypotheek niet verplicht 100% te hoeven aflossen.

    Starters kunnen hun maandlasten verlagen door naast de verplichte annuïtaire of lineaire aflossing een aflossingsvrije hypotheek te sluiten.

    De starter kan dan opnames doen uit deze aflossingsvrije hypotheek om de netto maandlasten te verlagen.

    Het nadeel is natuurlijk dat er uiteindelijk slechts 50% van de hypotheek is afgelost.
    Minister Blok heeft echter vooraf niet met de banken en andere instanties overlegt. Bovendien heeft hij niet goed nagedacht over zijn creatieve hypotheek.

    www.iex.nl/Column/97701/Reken-je-rijk...
  8. forum rang 6 haas 7 april 2013 16:08
    interessante opsomming,voor mij wel herkenbaar,de hele JanBoel:)
    ---------------------------------------------------------------
    mug:

    De ontstane totale warboel is nog weer een reden te meer om de hele fiscaliteit omtrent de hypotheekrente te versimpelen.

    1) We weten al dat het zijn doel voorbij is geschoten. Renteaftrek voor panden boven 700.000/800.000 heeft weinig meer met subsidie van een eerste levensbehoefte te maken. Dus schaf met directe ingang rente aftrek boven 800.000.

    2) We weten al dat bonusjagende bankiers zich op geen enkele manier verantwoordelijk hebben gevoeld/voelen voor het welzijn van de kopende burger en ook niet voor het welzijn van de bank. Men gokt erop dat ze wel worden gered door de Staat.
    Dus pas met directe ingang voor nieuwe hypotheken de zorgplicht zodanig aan dat ze die ook gaan voelen in de eigen portemonnee bij niet naleven van die zorgplicht. M.a.w. laat ze meebetalen aan een onverantwoord verstrekte hypotheek.

    3) We weten al dat het huidige principe van hypotheekrenteaftrek (aftrek in de top van het inkomen) enerzijds de hoge inkomens relatief meer voordeel biedt dan de lagere inkomens. Extra nadelig is het voor de fiscus want de schatkist loopt hierdoor ook extra veel inkomsten mis. Met directe ingang hypotheekrente niet alleen inperken wat betreft de hypotheeksom maar aftrek alleen tegen een vast tarief, bijvoorbeeld voor iedereen 35/40%.

    4) We weten al dat de hogere inkomens met de grotere hypotheken goed kunnen lobbyen. Dat wordt nog eens bevestigd door het feit dat in crisistijd de huursector (onder de smoes van scheefwonen worden huurders aangepakt om het probleem van de koopwoningenmarkt op te lossen) extra wordt belast terwijl de belachelijk grote hypotheken ongemoeid worden gelaten. Zelfs de boven water hypotheken worden nog niet extra aangepakt terwijl ouderen, gehandicapten en minima over alle fronten moeten inleveren. Een schandalige situatie.
    Dus eigen woningbezitter kom niet aanzetten met 'maar je kan toch niet zomaar de fiscaliteit van de hypotheek wijzigen', in crisistijd kan alles. En laat die personen die in het verleden op verjaardagsfeestjes zaten te pochen en te smalen naar huurders dan ook nu de eigen boontjes doppen.

    5) Een soortgelijke opmerking voor de bonusjagende banken. Ik vraag me af wie Stef Blok het hardst probeert te beschermen. De grote huizenbezitter met hoge hypotheek of de bankensector. Want het lijkt wel of de woningmarkt niet verder mag dalen. Mij maakt het allemaal niet zoveel uit, maar maak van de woningmarkt een echte markt zonder allerlei fiscale invloeden. Ook nu staat het kunstmatig hoog houden van de prijzen herstel in de weg. De potentiële kopers -vooral de jongere generatie- hebben inmiddels het spel wel door. Zij krijgen elke keer de rekening gepresenteerd. Ik geef ze dan ook groot gelijk dat ze nu nog geen woning gaan kopen want ze kopen dan nog veel te duur. Europa zal Nederland blijven motiveren om hypotheekrente op termijn af te schaffen, de rente moet nog weer naar een wat hoger niveau en dit zijn beide duidelijk te benoemen redenen dat de prijs in de toekomst nog verder naar beneden moet. Misschien dat door tijdrekken de inflatie de scherpe randen er wat af kan slijten maar omlaag moet het nog. Laat het dan maar gebeuren want op een gezond prijsniveau gaan de jongeren wel kopen. En dan moet er weer vloerbedekking komen, gordijnen, nieuw verfje etc etc etc. M.a.w. de economie slaat dan weer aan en we kruipen uit de crisis.
    Pijnlijk zal het zijn voor degenen die nu de baan kwijtraken, willen scheiden o.i.d.. Maar een woning kopen heeft positieve en negatieve bijkomstigheden en niemand heeft je in het verleden gedwongen om te gaan kopen.

    6) Inmiddels is er zoveel wetgeving op wetgeving ontstaan met overgangsmaatregelen dat ik me niet kan voorstellen dat de fiscus dit op burgerniveau allemaal kan administreren. De burger zelf is allang afgehaakt en ik vermoed ook een groot deel van de adviseurs.
    Maak het weer helder, transparant en vooral fair. We hebben in nederland het principe afgesproken van 'de sterkste schouders de zwaarste lasten' maar hollen dat principe grotendeels uit door een onbedoelde omvang van hypotheekrente aftrek. De politiek heeft verzuimd om de afgelopen 15 jaar tijdig op de rem te trappen. De politiek verzuimt nu weer de vinger op de zere plek te leggen en laat de zwakkeren uit onze samenleving er voor bloeden.

    Schande. En als de zwakkeren ervoor laat bloeden om iets op te lossen WAAR ZE ZELF NOOIT VOORDEEL VAN HEBBEN KUNNEN KRIJGEN (ze mochten waarschijnlijk niet eens op de kopersmarkt meedoen omdat het inkomen te gering was) vraag dan in elk geval ook een offer van de bestaande situaties op de koopwoningenmarkt.

    www.iex.nl/Column/98334/Fiscale-warbo...
  9. forum rang 6 haas 11 april 2013 10:12
    do 11 apr 2013, 10:00 |
    Minder huizen verkocht, prijs stabiliseert iets

    AMSTERDAM -
    De woningmarkt is slecht begonnen aan 2013. In het eerste kwartaal werden 23.750 huizen verkocht. Dat is ruim 30 procent minder dan in de laatste drie maanden van vorig jaar, zo meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

    Ook de woningprijzen dalen nog, maar niet meer zo hard als in 2012.
    Een woning wordt nu voor gemiddeld 206.000 euro verkocht. Die verkoopprijs ligt 5,5 procent lager dan een jaar geleden.
    Volgens NVM-voorzitter Ger Hukker hadden makelaars 't in de afgelopen drie maanden rustiger na de koopgolf van eind vorig jaar, die werd veroorzaakt door de aanstaande invoering van scherpere hypotheekregels. “Daardoor hebben veel kopers voor de jaarwisseling nog snel hun slag geslagen.”

    Het slechte eerste kwartaal corrigeert als het ware de piek in het laatste kwartaal van 2012, benadrukt Hukker. “Het is simpelweg de nieuwe werkelijkheid: een woningmarkt met steeds reëlere prijzen, waardoor vraag en aanbod weer langzaam naar elkaar toe gaan groeien.“
    Hoeveel is de huizenprijs in uw gemeente gedaald...........?

    www.telegraaf.nl/overgeld/hypotheken/...
  10. forum rang 6 haas 11 april 2013 17:11
    Jaja, dat wordt Blok aan been ?
    ====================================
    Corporatie claimt 3 ton schade bij belastingdienst.

    Woningcorporatie QuaWonen wil een schadevergoeding van de Belastingdienst omdat die ervoor verantwoordelijk is dat zij dit jaar geen inkomensafhankelijke huurverhoging kan doorvoeren. De fiscus kan een factuur voor 300.000 euro verwachten, maakte de corporatie donderdag bekend.

    Volgens QuaWonen is de Belastingdienst niet in staat gebleken is om tijdig correcte informatie te verstrekken over de inkomensgegevens van haar huurders. 'Voor ruim 4000 huishoudens kregen wij de gegevens aangeleverd. Van de overige adressen, ook zo'n 4000, krijgen wij geen toegang tot de gegevens.

    Het lukt nu dus niet meer om bij de aankondiging van de huurverhoging per 1 mei onderscheid te maken naar inkomen', legt directeur Rob van den Broeke uit. 'Als privépersoon zou ik dit ook niet pikken, waarom als zakelijk persoon dan wel? De belastingdienst heeft niet geleverd wat was beloofd', stelt hij.

    Bij de aanstaande huurverhoging schroeft de corporatie de huur nu slechts met 4 procent op. Het inkomensafhankelijke deel kan volgens Van den Broeke niet in rekening worden gebracht aan de huurders. QuaWonen heeft dat geld echter hard nodig om de verplichte verhuurdersheffing te betalen.
  11. forum rang 6 haas 18 april 2013 11:35
    DEN HAAG (AFN) - De verkoop van woningen is vorige maand 1,3 procent lager uitgekomen dan in maart vorig jaar. Het Kadaster registreerde 8933 verkochte woningen, tegen 9064 een jaar eerder. Dat blijkt uit donderdag gepubliceerde cijfers.
    Vooral tussenwoningen en appartementen veranderden minder vaak van eigenaar (min 4,7 en min 3,9 procent). Het aantal geregistreerde vrijstaande woningen (4,3 procent) en hoekwoningen (6,1 procent) kwam wel hoger uit dan vorig jaar, blijkt uit de cijfers.
    Vergeleken met de voorgaande maand, februari, is er wel sprake van een stijging, van 13,1 procent. Het Kadaster registreerde toen 7.897 verkochte woningen. Afgezet tegen 2012 laat het eerste kwartaal van dit jaar anderzijds weer een daling zien van 3,6 procent.
  12. Klazien 18 april 2013 13:50
    Ja de plannen van Blok werken zoals verwacht.
    Alleen Blok zelf is hier denk ik verbaasd over..
  13. forum rang 6 haas 20 april 2013 11:03

    Alsof de WBC verplicht zijn om hun admini zo moeten inrichten dat te allen tijde Weekers gelijk heeft.........

    regeren by twitter ?
    Het ligt altijd aan 'n ander bij deze regering ?
    ==========================================================

    Weekers: problemen inkomensgegevens corporaties niet door fiscus

    Het is niet de schuld van de fiscus dat woningcorporaties de inkomensgegevens van enkele honderdduizenden huurders niet op kunnen vragen. 'Voor zover ik heb kunnen laten nagaan, ligt de fout niet bij de fiscus', stelde staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) vrijdag na afloop van de ministerraad.

    www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek...
  14. forum rang 6 haas 21 april 2013 08:33
    Titel van de draad:
    WoonAkkooord 2-2013 , Steun voor WoningMarkt ?
    Nee,dus,imo

    ondanks de vernietigende uitwerking van Blok'sBoilerRoom inzake woningen
    zit Blok er nog steeds op het Ministerie !!

    =====================================================================
    Hypotheek koopwoning nu nog niet beperken'

    RIJSWIJK (AFN) - De aanscherping van de hypotheekregels moet in de ijskast. Dat stelt Coen Teulings, scheidend directeur van het Centraal Planbureau (CPB), zaterdag in De Telegraaf en in Het Financieele Dagblad. Zolang de malaise op de huizenmarkt aanhoudt, is het onverstandig om het maximale leenbedrag bij de aankoop van een woning te verlagen, zegt hij in de interviews.
    ,,Om dat te doen tijdens een huizenprijscrisis is minder gelukkig. Het gevolg is dat huizenprijzen nog verder onder druk komen te staan.'' Overigens zou Teulings het verstandig vinden om 'spijkerhard vast te leggen' dat de beperking van de hypothecaire financiering weer wordt opgepakt als de huizenprijzen niet langer dalen.
    Teulings (54) vertrekt eind van de maand als directeur bij het CPB. Hij werd in 2006 benoemd voor de termijn van 7 jaar. Een opvolger is nog niet bekend.
  15. forum rang 6 haas 26 april 2013 12:09
    Verhuren wordt duurder

    Het kabinet heeft soepeler regels bedacht voor mensen die hun te koop staande woning tijdelijk willen verhuren omdat ze al een ander huis hebben gekocht. Zij hebben dubbele maandlasten en dat is voor veel huiseigenaren meer dan ze aankunnen. Huurinkomsten zijn dan een leuke inkomstenbron om dit financieel te overleven, maar het ziet ernaar uit dat minister Blok dwars gaat liggen..................................

    .............................................
    Hier wordt dus de verhuur van woningen geblokkeerd door minister Blok. Dit is zeer tegenstrijdig met eerdere stappen die Den Haag heeft genomen om juist mensen met twee woningen een handje te helpen. Door te snel bepaalde regelingen te wijzigen, ontstaat er een grote puinhoop.

    www.iex.nl/Column/99829/Verhuren-word...
  16. forum rang 6 haas 3 mei 2013 08:47
    Dit is het probleem op de Nederlandse woningmarkt: niemand wil of kan verliezen nemen.
    ====================================================================

    Dit bleek nog maar eens uit een brief van Stef Blok waarin hij constateerde dat er in 2012 slechts 3700 huishoudens met een restschuld waren overgebleven.

    Een simpele berekening op de achterkant van een sigarendoos: We hebben in Nederland 4,3 miljoen woningbezitters.
    Daarvan hebben er volgens het CBS 1,05 miljoen een potentiële restschuld.

    Bijna een kwart dus.
    In 2012 werden er 117.000 woningen verkocht.
    Als iedereen met een potentiële restschuld zonder problemen zou verkopen zouden er ongeveer 28.000 mensen met een restschuld over zijn gebleven in 2012.

    Uit Blok’s brief blijkt dat het er echter maar 3700 waren.

    Dat geeft nog maar eens aan dat mensen met een potentiële restschuld simpelweg niet verkopen, waardoor de woningmarkt stil komt te liggen.
  17. forum rang 6 haas 3 mei 2013 10:20
    quote:

    haas schreef op 3 mei 2013 08:47:

    Dit is het probleem op de Nederlandse woningmarkt: niemand wil of kan verliezen nemen.
    ====================================================================

    Dat geeft nog maar eens aan dat mensen met een potentiële restschuld simpelweg niet verkopen, waardoor de woningmarkt stil komt te liggen.

    Komt nog bij dat eigenaren van woningen met potentiele restschuld ook niet allemaal willen/hoeven te verkopen/ verhuizen.
    Zo lang ze gewoon elke mnd de bank betalen.
    Dus die rest schuld in spé kan net zo goed wegvallen door de tijd....
  18. forum rang 6 haas 6 mei 2013 10:59
    quote:

    haas schreef op 3 mei 2013 10:20:

    [...]
    Komt nog bij dat eigenaren van woningen met potentiele restschuld ook niet allemaal willen/hoeven te verkopen/ verhuizen.
    Zo lang ze gewoon elke mnd de bank betalen.
    Dus die rest schuld in spé kan net zo goed wegvallen door de tijd....
    Blok gaat wat uitzoeken:)
    ======================

    Minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst wil opnieuw ingrijpen in de vastzittende woningmarkt. Hij zoekt uit of woningbezitters met een restschuld kunnen verhuizen met behoud van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  19. forum rang 6 haas 8 mei 2013 10:56
    quote:

    Klazien schreef op 18 april 2013 13:50:

    Ja de plannen van Blok werken zoals verwacht.
    Alleen Blok zelf is hier denk ik verbaasd over..
    Toch is het ze ernstig: de wanprestaties van Blok,imo......
    ====================================================

    wo 08 mei 2013, 09:02 | 4 reacties
    Geen Blok-hypotheek bij Delta Lloyd en Aegon

    DEN HAAG -
    Aegon en Delta Lloyd zijn niet van plan om de nieuwe startershypotheek, of 'Blok-hypotheek', op de markt te brengen. De verzekeraars vinden de hypotheek uit het Woonakkoord te complex.

    www.telegraaf.nl/overgeld/hypotheken/...
  20. forum rang 6 haas 19 mei 2013 01:35
    JANSEN: 'BLOK SCHULDIG AAN HUUREXPLOSIE EN INSTORTEN BOUW'

    16-05-2013 • ‘Minister Blok moet wakker worden en als een speer aan het werk.’ SP-Kamerlid Paulus Jansen reageert daarmee op de donderdag gepresenteerde cijfers over woningcorporaties van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw.

    Zo is bekend geworden dat de huren de komende vier jaar met 22% zullen stijgen. In die periode zullen nieuwbouw en onderhoud aan woningen juist fors afnemen. Jansen: ‘Dit is een rampscenario voor huurders en werknemers in de bouw.’

    Door de belasting die minister Blok heeft ingesteld op sociale huurhuizen gaan woningcorporaties de huren verhogen. Dat is gecorrigeerd voor inflatie in vier jaar een huurverhoging van zo’n 100 euro per maand per huis. Jansen: ‘Tegelijk wordt er bezuinigd op onderhoud. Mensen krijgen zo een slechter huis met een hogere huur. Tel daarbij op dat de nieuwbouw met 28% afneemt. Dat betekent dat er vele duizenden banen in de bouw zullen verdwijnen. Blok heeft altijd ontkent dat zijn beleid de crisis in de bouw heeft versterkt. Hij moet stoppen met politieke spelletjes en deze crisis oplossen.’

    De SP stelt voor om fors te investeren in de bouw. Hierdoor worden banen geschapen in plaats van vernietigd, worden huizen opgeknapt en is de huurexplosie onnodig. Met het plan komt alleen al aan BTW evenveel geld binnen bij het rijk als met verhuurderheffing. Jansen: ‘Die belasting op goedkope huurhuizen moet dus direct van tafel. En doordat meer mensen aan het werk komen hoeven er ook minder uitkeringen worden betaald. Werkgevers, vakbonden en verhuurders staan achter dit plan. De noodzaak is nu duidelijker dan ooit. We moeten aan de slag.’
601 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.472
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.960
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.501
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.107
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.350
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.562
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.374
AMG 965 125.887
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.523
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.164
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 319
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.674
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.709
ASML 1.762 77.077
ASR Nederland 18 4.124
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.680
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht