Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Imtech Terug naar discussie overzicht

IMTECH weekdraadje 21 t/m 25 juli 2014 (Hoe verder?))

1.390 Posts
Pagina: «« 1 ... 60 61 62 63 64 ... 70 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. EIF 25 juli 2014 11:14
    stijging zwakt weer af. Vandaag handel ik geen enkel aandeel, zo ziet het er naar uit. Alleen m'n LT aandelen staan uit.
  2. [verwijderd] 25 juli 2014 11:15
    quote:

    DagoHar schreef op 25 juli 2014 11:10:

    de short squeeze is over...., maar wat nu?
    De short squeeze is nog niet eens begonnen. Dit was gewoon een kleine covering, bij een squeeze gaat het 2 euro omhoog.
  3. [verwijderd] 25 juli 2014 11:25
    quote:

    stormvogel schreef op 25 juli 2014 11:18:

    www.bymnews.com/news/newsDetails.php?...

    Netherlands. Imtech Marine selected by BAE Systems to provide key systems for the Type 26 Global Combat Ship Programme
    Thanks, kijk dat bedoel ik....

    Weer een hele mooie....

    en nog steeds een pennystock...:-(

    hoe bedoel je beleggen???

    Wordt nu één en ander duidelijk...

    Nederland. Imtech Marine geselecteerd door BAE Systems om de belangrijkste systemen voor de Type 26 Global Combat Ship Programme

    Woensdag 25 juni, 2014

    Imtech Marine is door BAE Systems geselecteerd om elektrische distributie-en HVAC-systemen bieden voor de prestigieuze Britse MOD Type 26 Global Combat Ship Programme.

    De HVAC-systeem bestaat uit de CBRN-systeem, voor de bescherming tegen chemische, biologische, radioactieve en nucleaire dreigingen, en de luchtbehandelingskasten, ventilatoren, lucht-distributiesysteem en climate control panels. Imtech Marine de HVAC gespecialiseerde divisie Schiffbau-/Dockbautechnik zal ontwerpen, fabriceren, installeren en testen van het systeem. Naast de gehele HVAC-systeem, zal Imtech Marine de volledige laagspanning elektrische distributiesysteem, dat schakelborden, elektrische distributie kasten, distributie panelen en motorstarters, schip dienst en nettransformatoren en batterij back-zonale voedingen omvat leveren.

    Voor marine toepassingen heeft Imtech Marine een standaard schakelbord IMAS ontwerp, dat in staat is om de aanpassing met betrekking tot spanningen 440V/690V, stroombereik tot 4000A/5000A ontwikkeld, hoofdhoogte beperkingen, toegang onderhoud, interne verdeling / scheiding, tolerantie voor overstroming , boog flash detectie, tolerantie tegen schokken en trillingen, EMI en EMC tolerantie en emissies, CO2-injectie poorten en boven-en onderkant kabelinvoer

    projectteam

    Om ervoor te zorgen het bedrijf biedt de beste service een gespecialiseerde engineering project team mogelijk zal worden opgericht om te communiceren met de BAE Systems team en voor de gezamenlijke ontwikkeling van de Type 26 apparatuur ontwerpen en bieden ondersteuning bij de inbedrijfstelling van schepen. UK operatie Imtech Marine zal verder worden versterkt door middel van kennisoverdracht van het bedrijf wereldwijde technische competentiecentra. Dit zal ervoor zorgen dat er een solide basis om een duurzame basis voor de door-life support team voor de schepen die naar verwachting in dienst bij de Koninklijke Marine in het midden van deze eeuw en daarna bieden. Andre Meijer, Algemeen Directeur Imtech Marine, licht toe: "Ongetwijfeld, een belangrijke factor in de Imtech Marine selectie naar de HVAC voor de Type 26 Global Combat Ship Programme bieden werd de efficiënte engineering management processen ontwikkeld als resultaat van onze wereldwijde supply ervaring. Van bijzonder belang was de ervaring die is opgedaan door te werken met de Aircraft Carrier Alliance om de complete HVAC-oplossing voor de nieuwe Royal Navy's Queen Elizabeth Class vliegdekschepen leveren. Dit vergemakkelijkt de effectieve overdracht van kennis van de QE klasse aan de Type 26 programma.

    "Wijdverspreide HVAC, CBRN en het elektrische systeem integratie-expertise van Imtech Marine, in combinatie met zijn nauwe betrokkenheid bij de Koninklijke Marine Nederland en andere buitenlandse marines, biedt een grondige kennis van de operationele eisen die aan moderne marine elektrische distributiesystemen en on-board klimaatbeheersing en systemen CBRN-bescherming en de complexe relaties tussen voeding en de verbruikers. "

    Royal Fleet Auxiliary

    In 2000 werd Imtech geselecteerd te vullen in de rol van het elektrisch systeem ontwerp autoriteit voor vier Bay Class Landing Ship Dock (LSD (A)) Royal Fleet Auxiliary schepen en heeft zijn Britse activiteiten sindsdien uitgebreid.

    In het afgelopen decennium Imtech Marine is betrokken geweest bij de levering van platform elektrische systemen voor diverse Britse Naval programma. Inbegrip van de elektrische installatie en de besturing en duik controlesystemen voor drie Scherpzinnige Submarines - Dit heeft de LSD (A) hele schip oplossing inbegrepen. Daarnaast werd het bedrijf geselecteerd om het HVAC-systeem leveren voor de twee QE Class vliegdekschepen momenteel in aanbouw in Rosyth en de Integrated Bridge en Platform Management Systemen voor drie Khareef Class Corvettes onlangs afgerond door BAE Systems in Portsmouth. Daarnaast heeft Imtech opgebouwd grote ervaring in de wereldwijde marine markt, met nauwe samenwerking met de Nederlandse en Duitse marine en implementeren van technologische oplossingen bij diverse marines over de hele wereld.

    Deze beter: imtech.com/EN/Marine_EN-Newsroom/Mari...
  4. [verwijderd] 25 juli 2014 11:34
    quote:

    bartvde schreef op 25 juli 2014 11:31:

    [...]
    dit nieuws is een maand oud?
    Ik zie het voor het eerst, Misschien een foutje, 25 juni ipv 25 juli?
  5. DagoHar 25 juli 2014 11:37
    quote:

    griepje1 schreef op 25 juli 2014 11:15:

    [...]De short squeeze is nog niet eens begonnen. Dit was gewoon een kleine covering, bij een squeeze gaat het 2 euro omhoog.
    Maar bij de vorige Squeeze (11 juni)ging die toch van 96 cent naar 1,13, dus zo'n grote boost geeft het ook weer niet.
    Omdat er verder geen goed nieuws is kan het wel een Squeeze zijn geweest, van 55 ct naar 94 gister = ruim 70% stijging! (ik zat erin tot 79 ct)
  6. DagoHar 25 juli 2014 11:41
    de orderporto is bij Im niks mis mee, maar de marges en administratie deugen niet, daarom is het een pennystock geworden, wel een interessante, want ik geloof wel dat ze het gaan overleven
  7. [verwijderd] 25 juli 2014 11:42
    ff terug gezocht en jawel..:-(

    Imtech Marine UK Unveils BAE Systems T26 Warship Contract

    June 4, 2014

    Imtech has secured part of the total £7bn in sub-contracts by BAE Systems to help build a fleet of Type 26 (T26) warships for Britain's Royal Navy.

    Under current plans, BAE will manufacture 13 T26 warships for Britain's Royal Navy from 2016.

    The ships are set to be launched in 2020 and will be functioning as part of the Navy until 2060.

    BAE revealed that it has now signed six design development agreements with suppliers of everything from air weapons handling to fire-fighting systems.

    Imtech, which is based in Rotterdam, will provide the heating, ventilation, air conditioning system and the low voltage electrical equipment.

    Speaking to IBTimes TV, Anthony Jones, head of sales at Imtech Marine UK, revealed major milestones in the project and how it will maintain jobs at the group.

    The company employs approximately 2,500 staff across 30 countries, based along shipping routes and close to shipbuilding centres.

    Imtech Marine UK onthult BAE Systems T26 Oorlogsschip Contract

    Imtech heeft een deel van de totale £ 7 miljard in sub-contracten door BAE Systems te helpen bouwen aan een vloot van Type 26 (T26) oorlogsschepen voor de Britse Royal Navy beveiligd.

    Volgens de huidige plannen zal BAE 13 T26 oorlogsschepen voor de Britse Royal Navy vervaardiging uit 2016.

    De schepen worden ingesteld om te worden gelanceerd in 2020 en zal functioneren als onderdeel van de marine tot 2060.

    BAE bleek dat het nu zes ontwerp ontwikkeling overeenkomsten heeft gesloten met leveranciers van alles uit de lucht wapens hanteren om brandblusinstallaties.

    Imtech, dat gevestigd is in Rotterdam, zal de verwarming, ventilatie, airconditioning-systeem en de lage voltage elektrische apparatuur.

    Sprekend tot IBTimes TV, Anthony Jones, hoofd verkoop bij Imtech Marine UK, onthulde belangrijke mijlpalen in het project en hoe het banen zal handhaven op de groep.

    Wavin telt circa 2500 medewerkers in 30 landen, gebaseerd langs scheepvaartroutes en dicht bij de scheepsbouw centra.

    www.ibtimes.co.uk/imtech-marine-uk-un...
  8. forum rang 7 mvliex 1 25 juli 2014 11:42
    quote:

    pbr schreef op 25 juli 2014 09:54:

    [...]
    zeer verstandig !

    voor je het weet staat er weer -20% op de borden

    shop ze !
    -20%? Niet zo negatief, het kan altijd erger!
    ;-))

    vr 25 jul 2014, 10:29
    Man wordt na besnijdenis wakker zónder penis

    Birmingham -
    Een Amerikaanse man kreeg na een routineoperatie voor een besnijdenis de schrik van zijn leven. Hij werd wakker zonder penis..

    ''Geen zorgen, het is gewoon een simpele operatie'', beloofden de artsen Johnny Lee Banks Junior. Toch werd de 55-jarige man opeens wakker zonder penis.
  9. [verwijderd] 25 juli 2014 11:51
    quote:

    mvliex 1 schreef op 25 juli 2014 11:42:

    [...]

    -20%? Niet zo negatief, het kan altijd erger!
    ;-))

    vr 25 jul 2014, 10:29
    Man wordt na besnijdenis wakker zónder penis

    Birmingham -
    Een Amerikaanse man kreeg na een routineoperatie voor een besnijdenis de schrik van zijn leven. Hij werd wakker zonder penis..

    ''Geen zorgen, het is gewoon een simpele operatie'', beloofden de artsen Johnny Lee Banks Junior. Toch werd de 55-jarige man opeens wakker zonder penis.

    misschien was het de moeite niet om de rest te laten hangen toen het velletje er af was :-)
  10. DagoHar 25 juli 2014 11:53
    snap het voordeel van besnijdenis sowieso niet, tenzij je heel krap bemeten bent, de natuur geeft je hem niet voor niets, of is het net zoiets als een blinde darm?
  11. pieren 25 juli 2014 12:00
    Bericht voor Wiesje; ik heb mij ook aan de september 80 strike gewaagd. Ik heb alleen de call gelapt. Mooiste zou zijn als ie exact op de 80 ct expireert. Wat een actie met Imtech zeg, de afgelopen dagen!
  12. bakkie koffie 25 juli 2014 12:15
    [

    vr 25 jul 2014, 10:29
    Man wordt na besnijdenis wakker zónder penis

    Birmingham -
    Een Amerikaanse man kreeg na een routineoperatie voor een besnijdenis de schrik van zijn leven. Hij werd wakker zonder penis..

    ''Geen zorgen, het is gewoon een simpele operatie'', beloofden de artsen Johnny Lee Banks Junior. Toch werd de 55-jarige man opeens wakker zonder penis.

    [/quote]
    Hij wilde toch een sneetje?!
1.390 Posts
Pagina: «« 1 ... 60 61 62 63 64 ... 70 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.303
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.895
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.340
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.310
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.259
Allfunds Group 3 1.189
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 332
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.248
AMG 965 125.678
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.598
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.264
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.672
ASML 1.762 76.885
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.664

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht