Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Delta Lloyd Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2016

31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 521 522 523 524 525 ... 1560 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. snipper 15 juni 2016 18:29
    quote:

    painter75 schreef op 15 juni 2016 18:22:

    DL toch 9% belang in?
    ...geen invloed..omdat ie up gaat, gaat ie down dan trekt het DL wel mee....we zitten in the perfect storm...waait ook wel weer over...
  2. [verwijderd] 15 juni 2016 18:33
    Mannen, even over de manipulatie van het aandeel. Wat ik dus zie ik dat het laat- en biedboek continu schommelt, vaak ook zonder dat er ransacties zijn. Om de koers een bepaalde richting op te krijgen. Zo wordt ee standaard altijd 0,05 geboden onder de laagste laatkoers. Als die laatkoers dan met 0,01 daalt dan wordt de hoogste biedkoers ingetrokken en is die van 0,01 lager nu de hoogste. Pure manipulatie. Komt dit bij elk aandeel voor?
  3. [verwijderd] 15 juni 2016 19:39
    [quote alias=Louis7 id=9412517 date=201606151933]
    Zoals ik al had verwacht is de shortpositie van Capital Fund Management gestegen naar 0,72%..

    shortsell.nl/short/DeltaLloyd/30
    [/quote
    Ik hoop van harte dat ze op hele korte termijn finaal op hun bek gaan en flinke short squeezes gaan veroorzaken bij koersen boven de €5,00
  4. forum rang 5 Louis7 15 juni 2016 20:09
    'Federal Reserve houdt rentetarief ongewijzigd'

    Het stelsel van Amerikaanse centrale banken heeft zijn rentetarief onveranderd gelaten op 0,25% à 0,5%. Hoewel de bedrijvigheid lijkt te zijn aangetrokken, is er enige vertraging in de banenmotor opgetreden, stelt het beleidsbepalende comité in een verklaring. In die situatie durfden de beleidsmakers een verhoging nog niet aan.

    Het besluit om niet te bewegen, komt niet als een verrassing. Uit bewegingen op de termijnmarkt viel op te maken dat de markt de kans op een stap op nul procent inschatte. Eerder deze maand lag dat percentage nog boven de twintig. Maar het laatste Amerikaanse arbeidsmarktrapport gooide roet in het eten. Daaruit bleek dat de economie slechts 38.000 banen had gecreëerd in mei, terwijl dat er doorgaans zo'n 200.000 zijn. In een dergelijke zwakke context zullen Fed-beleidsmakers de leentarieven niet willen verhogen.

    In december vorig jaar stelde de Fed voor de eerste keer in jaren het belangrijkste rentetarief opwaarts bij. Toen gaf het stelsel ook aan dit jaar vier renteverhogingen door te willen voeren, maar tot dusver is dat nog geen één keer gebeurd. In maart verlaagde de Fed haar prognose naar twee rentestappen. De kans op een stap in juli wordt op 14% ingeschat. Een kleine meerderheid in de markt houdt er zelfs rekening mee dat de Fed dit jaar de rente toch ongemoeid laat.

    De Fed blijft voorlopig haar balans op peil houden. De leningen die ze in de afgelopen jaren met diverse QE-programma's heeft opgekocht hebben de balans opgezwollen tot $4500 mrd. Van de gelden die binnenkomen van leningen die expireren, worden weer nieuwe leningen gekocht.

    Van de tien leden in het comité was er geen een die de rente wilde verhogen. In maart en in april was president Esther George van de centrale bank van Kansas degene die als enige een 'kwartje' wilde verhogen.

    fd.nl/economie-politiek/1156253/feder...
  5. forum rang 5 Louis7 15 juni 2016 20:13
    'Zelfs banken profiteren onder de streep van beleid ECB'

    Vandaag, 19:41

    Overheden, bedrijven en huishoudens: iedereen profiteert per saldo van de lage rente. Dat zei vicevoorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB) Vítor Constâncio dinsdag in Utrecht.

    Constâncio sprak op uitnodiging van studenten van de economische faculteit van de Universiteit Utrecht over de gevolgen van negatieve rente. De studenten hadden een uitstekend gevoel voor timing. Maandag dook de rente op Duits schuldpapier met een looptijd van tien jaar (‘Bunds’) onder nul, een unicum.

    En sinds vorige week woensdag begeeft de ECB zich op onbekend terrein met zijn maandelijkse opkoopprogramma van €80 mrd. Naast staatsleningen en ‘asset backed securities’ koopt de bank ook bedrijfsobligaties met de hoogste kredietwaardigheid. Dat alles om de economische groei en inflatie in de eurozone aan te jagen.

    De eerste resultaten van het opkopen van bedrijfsobligaties zijn goed, zei Constâncio na zijn speech. ‘Het doel van het opkoopprogramma is het omlaag krijgen van de financieringskosten’, legde hij eerder uit. Sinds de ECB in maart de opkoopplannen aankondigde daalde de effectieve rente op bedrijfsobligaties snel. En dus kunnen bedrijven goedkoper lenen.

    Ook overheden lenen goedkoper dan ooit, maar daar weigeren zij volgens Constâncio al jaren van te profiteren. 'Er is geen begrotingsbeleid', zei hij somber. 'Maar alleen monetair beleid, en structurele hervormingen.' Het is een terugkerend thema onder centrale bankiers. Zij kunnen de economie niet in hun eentje op gang helpen, overheden moeten helpen door te investeren of waar mogelijk de belastingen te verlagen.

    Constâncio was ook naar Utrecht gekomen om kritiek op het ECB-beleid te pareren. Afgelopen maanden klaagden de topmannen van ABN Amro, ING en de Rabobank dat de lage rente het verdienmodel van de banken zou uithollen. De Duitse Commerzbank zou zelfs overwegen miljarden euro’s in kluizen te stallen om de negatieve depositorente van 0,4% die banken moeten betalen als zij geld bij de ECB stallen te ontlopen. Maar per saldo profiteren de banken juist van het beleid van de ECB, aldus Constâncio. ‘In 2015 was de depositorente het hele jaar negatief, maar de rentemarges van de banken zijn juist gestegen.’ Bovendien wees de centrale bankier er fijntjes op dat banken door de aantrekkende economie minder geld hoeven te reserveren voor slechte leningen en dat de effecten die zij op hun balans hebben door het opkoopprogramma van de ECB ook in waarde stijgen.

    Zelfs huishoudens hebben onder de streep profijt van de lage rente. Ja, het is waar dat spaarders nog nauwelijks rente op hun spaargeld krijgen en dat pensioenopbouw flink duurder is geworden. Maar de voordelen zijn groter dan de nadelen, zo hield Constâncio zijn publiek voor. ‘De totale rente-inkomsten van huishoudens in de eurozone zijn nog altijd hoger dan de rente-uitgaven.’

    Dat de inflatie in de eurozone ondanks het ruimhartige ECB-beleid maar niet wil stijgen, in mei was er zelfs sprake van deflatie, kon Constâncio niet van zijn stuk brengen. Als het effect van de sterk gedaalde olieprijs eenmaal uit de cijfers is gelopen, loopt de geldontwaarding volgens de centrale bankier wel weer op. De officiële verwachting van de centrale bank is dat de volgend jaar 1,3% bedraagt en en in 2018 oploopt tot 1,6%. Maar Constâncio zelf is nog wat optimistischer: 'Ik denk persoonlijk dat het cijfer hoger zou kunnen zijn, afgezien van tegenslagen in de wereldeconomie. De maatregelen die we in maart hebben genomen waren afgelopen maand nog niet volledig verwerkt in de cijfers, maar zullen de komende maanden het nodige effect hebben.'

    fd.nl/economie-politiek/1156251/zelfs...
  6. forum rang 5 Louis7 15 juni 2016 20:43
    quote:

    gerrit 69 schreef op 14 juni 2016 23:12:

    [...]67 procent voor een Brexit en 33 procent tegen een Brexit als ik het goed zie.
    Momenteel 61% voor een Brexit en 39% tegen een Brexit. De tegenstanders hebben 6% gewonnen. Het gaat de goede kant op..

    www.bloomberg.com/graphics/2016-brexi...
  7. jsj 15 juni 2016 21:13
    quote:

    Juuldetoeret schreef op 15 juni 2016 18:33:

    Mannen, even over de manipulatie van het aandeel. Wat ik dus zie ik dat het laat- en biedboek continu schommelt, vaak ook zonder dat er ransacties zijn. Om de koers een bepaalde richting op te krijgen. Zo wordt ee standaard altijd 0,05 geboden onder de laagste laatkoers. Als die laatkoers dan met 0,01 daalt dan wordt de hoogste biedkoers ingetrokken en is die van 0,01 lager nu de hoogste. Pure manipulatie. Komt dit bij elk aandeel voor?
    Ja.

    Natuurlijk verloop van aan en verkoop. 10 personen willen altijd tegen de hoogste prijs verkopen, 10 personen willen altijd tegen de laagste prijs kopen. Duidelijk, meer personen, meer meningen, moeilijker, maar nog te volgen; EN manipulatie is te doorzien.

    Met vele tienduizenden kopers/verkopers is het voor 1 persoon volledig ondoorzichtig/onbegrijpelijk, voor "computers", lees dus programmeurs, die dieper dan 10 laagjes in de handel kunnen zien is het iets dat redelijk makkelijk in een algoritme gevangen kan worden. Hangt dus af van wat je wil en hoe je de algoritmes gebruikt.

    Jij trof even een duidelijk patroon maar meestal is het niet te vorsen hoe met de verhoudingen vraag/aanbod een koers tegengesteld kan dalen/stijgen. Veel vraag-> omhoog; Veel aanbod-> omlaag. Niet dus.

    Bah. Zou verboden moeten worden. Net als short handel.

    J.
  8. Schalke 04 15 juni 2016 21:26
    Grappig hier die pagina lange discussies over de laagste koers ooit.
    Maakt het wat uit? Who cares. Wat was de hoogste koers?
    DL zeer Slecht management, fout aandeel, wrong horse.
  9. aandeeltje! 15 juni 2016 21:40
    quote:

    Schalke 04 schreef op 15 juni 2016 21:26:

    Grappig hier die pagina lange discussies over de laagste koers ooit.
    Maakt het wat uit? Who cares. Wat was de hoogste koers?
    DL zeer Slecht management, fout aandeel, wrong horse.
    Foute aandelen bestaan niet, hangt maar net van de prijs af.
  10. Realisme 15 juni 2016 21:42
    quote:

    Juuldetoeret schreef op 15 juni 2016 12:49:

    Dit is gewoon een koopje, €3,79! Bijna laagste koers ooit!
    Was even paar dagen afwezig, maar lees nu steeds over laagste koers ooit. Die is toch nog een stuk lager, of heb ik het nu mis?
    Wat de laagste koers ooit is weet ik niet maar op 11 februari dit jaar was de slotkoers 3.805. Echter dat was voor de emissie. Dus als je 11 feb een aandeel voor 3.805 gekocht hebt, en een maand later 2.85 bijgestort, heb je twee aandelen voor 6.655. Dus een aandeel voor 3.3275. Dat is toch nog een 10% lager dan vandaag.
  11. whoiam 15 juni 2016 21:47
    Vorig jaar stonden we nog op 16 en meer, laatste jaren altijd boven de 11 , dit kan toch niet blijven dalen
  12. Realisme 15 juni 2016 21:50
    quote:

    Juuldetoeret schreef op 15 juni 2016 18:33:

    Mannen, even over de manipulatie van het aandeel. Wat ik dus zie ik dat het laat- en biedboek continu schommelt, vaak ook zonder dat er ransacties zijn. Om de koers een bepaalde richting op te krijgen. Zo wordt ee standaard altijd 0,05 geboden onder de laagste laatkoers. Als die laatkoers dan met 0,01 daalt dan wordt de hoogste biedkoers ingetrokken en is die van 0,01 lager nu de hoogste. Pure manipulatie. Komt dit bij elk aandeel voor?
    Juul, ben met je eens. Goed dat je het patroon ziet en zo goed kan uitleggen. Inderdaad computergestuurde bewegingen. Maar de AFM vindt dit bij het spel horen. Ze zijn er niet van onder de indruk. Voor mij betekent het dat ik niet meer in een stop-loss stap. Op een niet gecontroleerd moment ben je plots van je aandelen af, en vaak is het dan verkocht op het laagste punt van de dag. Hoewel, de laatste dagen blijft het heuvelafwaarts gaan, en had een stop loss me wel geholpen... maar ja. Als je hard naar beneden dendert heb je al snelheid om weer de berg op te klimmen (zei ik met hoop in de stem).
  13. Realisme 15 juni 2016 22:02
    quote:

    whoiam schreef op 15 juni 2016 21:47:

    Vorig jaar stonden we nog op 16 en meer, laatste jaren altijd boven de 11 , dit kan toch niet blijven dalen
    Nul is de bodem, dat weten we allemaal. Ik denk dat delta Lloyd een speelbal is geworden. Van alle aandelen zit zo'n 40% vast bij een handvol beleggers (de fubon's , jdm, de noren en nog een paar). Rest 60%, en daar zal een behoorlijk deel in de slaapstand staan. De aandelen waar echt mee gehandeld wordt is misschien maar een derde van het totaal. Van de totale waarde van een kleine 1.8 miljard, dus zon 600 miljoen. En daar wordt de koers mee gemaakt. Voor de grote jongens is dat een relatief klein bedrag om met manipulatie te beginnen. Het stopt pas als delta Lloyd weer duidelijk laat zien dat het een stevige bottom line maakt, met gedegen dividend. Dan past met ervoor om iets voor 10 keer het dividend te verkopen. En gaat de koers oplopen, en met oplopen van de koers wordt de 600 miljoen ook steeds meer.

    Overigens vergelijken met het koersen voor de emissie moeten we altijd doen door er 2.85 euro bij op te tellen en delen door twee. Dus de koers van 16 euro van vorig jaar, is nu te vergelijken met 9.45 euro.
  14. forum rang 4 zeurpietje 15 juni 2016 22:14
    wanneer is het nou eens afgelopen met dat gezeur over baissiers en computergestuurde handel en het zgn. ontdekken van complot theorieen? als je het spelletje nu pas begint door te krijgen had je beter eerst de spelregels moeten lezen. ik zit behoorlijk fout met mijn positie in rente producten. ga ik nu de ecb de schuld geven omdat ze de rente niet verhogen? natuurlijk niet. heb gewoon fout gegokt.
    er bestaat een boek "beleggen voor dummies" zeer aan te bevelen voor al die personen die van alles denken te ontdekken.
  15. [verwijderd] 15 juni 2016 22:38
    quote:

    zeurpietje schreef op 15 juni 2016 22:14:

    wanneer is het nou eens afgelopen met dat gezeur over baissiers en computergestuurde handel en het zgn. ontdekken van complot theorieen? als je het spelletje nu pas begint door te krijgen had je beter eerst de spelregels moeten lezen. ik zit behoorlijk fout met mijn positie in rente producten. ga ik nu de ecb de schuld geven omdat ze de rente niet verhogen? natuurlijk niet. heb gewoon fout gegokt.
    er bestaat een boek "beleggen voor dummies" zeer aan te bevelen voor al die personen die van alles denken te ontdekken.
    Wat nou "denken te ontdekken". Ik zie toch wat ik zie? Laat ik je één ding vertellen:
    Als het verboden zou zijn om een order binnen 30 minuten weer in te trekken, ben je in één keer van 95% van de manipulatie af!
  16. [verwijderd] 15 juni 2016 22:45
    De koers van Delta Lloyd wordt door belanghebbenden, shorters en ander gespuis zwaar gemanipuleerd, voor degenen die het onzin vinden hoef ik geen boek "beleggen voor dummies" te lezen.
    1 blik in het bied en laat boekje op marketviewer.equiduct.com bevestigd het in elkaar stampen, drukken en slopen van de koers, daar kan geen alu-hoedje tegen op.
  17. aandeeltje! 15 juni 2016 22:59
    quote:

    Meltzer schreef op 15 juni 2016 22:45:

    De koers van Delta Lloyd wordt door belanghebbenden, shorters en ander gespuis zwaar gemanipuleerd, voor degenen die het onzin vinden hoef ik geen boek "beleggen voor dummies" te lezen.
    1 blik in het bied en laat boekje op www.equiductmarketviewer.nl bevestigd het in elkaar stampen, drukken en slopen van de koers, daar kan geen alu-hoedje tegen op.
    Ik besteed er nauwelijks aandacht aan. Je schiet er echt niets mee op om de hele tijd naar die boekjes te kijken. Als het laag genoeg is stap ik in en hooeg genoeg stap ik uit. Bij short andersom uiteraard. Ik schiet er echt helemaal niets mee op, jij dan wel?
  18. aandeeltje! 15 juni 2016 23:06
    quote:

    Juuldetoeret schreef op 15 juni 2016 22:38:

    [...]
    Wat nou "denken te ontdekken". Ik zie toch wat ik zie? Laat ik je één ding vertellen:
    Als het verboden zou zijn om een order binnen 30 minuten weer in te trekken, ben je in één keer van 95% van de manipulatie af!
    Onzin. Kun je nig beter manipuleren! Het kan mij weinig boeien dat daar een hoop computers bezig zijn.
31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 521 522 523 524 525 ... 1560 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.843
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.552
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.995
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.554
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.162
AFC Ajax 537 7.020
Affimed NV 2 5.766
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.775
Alfen 12 16.635
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.411
AMG 965 126.254
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.175
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.720
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.150
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.288
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.735
ASML 1.762 77.234
ASR Nederland 18 4.133
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.695
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 mei

    1. Eurocommercial Q1-cijfers
    2. VK economische groei eerste kwartaal
    3. VK handelsbalans maart
    4. VK industriële productie maart
    5. Wolters Kluwer €1,36 ex-dividend
    6. Aperam €0,50 ex-dividend
    7. AMG €0,20 ex-dividend
    8. Arcadis €0,85 ex-dividend
    9. VS consumentenvertrouwen (Universiteit Michigan) mei (vlp) 77
  2. 13 mei

    1. NL faillissementen april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht