Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Aegon BMG0112X1056

Laatste koers (eur)

5,820
  • Verschill

    +0,092 +1,61%
  • Volume

    5.203.702 Gem. (3M) 6,6M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Aegon juli 2016

1.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 75 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Diegy 5 juli 2016 11:46
    quote:

    regenboog schreef op 5 juli 2016 10:44:

    Ik zit al tijden in Aegon en het is werkelijk om te huilen.
    Snappen doe ik het niet gezien het eigen vermogen en het feit dat men over een heel jaar gezien nog altijd behoorlijk winst maak.
    Sommige schreeuwers roepen: nog veel te duur, maar een fatsoenlijk verhaal komt er niet. Onderbouw het eens op een fatsoenlijke manier.
    Dat kunnen jullie niet en ook die Willem M(atig).
    Aegon maakt gewoon winst. Koers is veel te veel naar beneden doorgeschoten. Als een partij nu een bod doet van 4,30 per aandeel wat echt niet duur is dan hebben ze heel Aegon.
  2. aandeeltje! 5 juli 2016 11:46
    quote:

    Revver schreef op 5 juli 2016 10:48:

    Komt allemaal goed, vorige maand heb ik een woning gekocht. Bij verschillende hypotheek verstrekkers geweest, en bij de adviesbureaus die meerdere hypotheek verstrekkers aanbieden kwam Aegon telkens als beste en meest interessante uit de vergelijking.

    Niet alleen voor ons maar ook voor andere klanten is de Aegon hypotheek dit kwartaal vaak gekozen.
    Je bedoelt de goedkoopste....nou dan zullen ze er wel veel aan verdienen ......
  3. [verwijderd] 5 juli 2016 11:51
    quote:

    Sproet schreef op 5 juli 2016 11:28:

    [...]
    Vandaag?
    Een jaar terug op € 7,70, maar goed, tegen de ware 'believer' is geen kruid gewassen
    Als je goed terug kijkt dan weet je dat aegon ooit op 13 euro stond en dat amro op meer dan 30 euro stond en ing op 15 euro stond in een slechtere positie dan nu Deze waanzin herhaalt zich telkens weer op de beurzen door de jaren heen... Als je deze aandelen bezit dan moet je maar een ding doen en dat is behouden blijven niet naar omhoog en of omlaag maar gewoon wachten tot de waanzin van beiden voorbij is en verkopen als je je geld terug hebt dat je erin hebt gestoken Maar laat je nu niet meeslepen op angst senario's die nu worden voorgeschoteld naar bange angstige en paniekerige beleggers die met alles meelopen.. Bovendien zijn bankaandelen geen imtech of world on line of nog erger antonov aandelen,maar wel gevoelig voor stijgingen danwel wel dalingen door waanzin...
  4. k / v 5 juli 2016 11:51
    quote:

    Internationaal schreef op 5 juli 2016 11:41:

    Ben nu maar toch ingestapt tussen de 3,28 en 3,29. Hoop dat het niet te vroeg is - voorlopig nog maar met bescheiden aantal. We zullen het gaan zien
    korte ritjes in deze markt
    altijd geld te verdienen
    s u c c e s
    -
    prefereer zelf i n g
  5. forum rang 4 Diegy 5 juli 2016 11:58
    Koers stond anderhalve week geleden nognop 4,40. Daling is echt bizar. Rsi staat op zwaar oversold. Wat betekend dat we 1 deze dagen een fors herstel kunnen krijgen. Koers is echt veel te veel naar beneden doorgeschoten en shorters hebben daar mooi gebruik van gemaakt. Binnenkort weer net zo hard terug naar 4 euro. Let maar op. Mooie koopkans nu!
  6. forum rang 4 DWB Happy 5 juli 2016 12:06

    Dit is wat er speelt!

    Aegon gaat 29,3 miljoen aandelen inkopen om de verwachte verwatering van het aandeel door aandelendividend over 2015 te neutraliseren. Dit maakte de verzekeraar maandag bekend.

    De ingekochte aandelen zullen worden gebruikt voor de uitkering van dividend in aandelen in de toekomst.
    ---------------------------------

    Banken kopen altijd op een andere manier in dan de particulier, eerst naar beneden rossen,
    en op zo'n laag mogelijk punt alles opvegen!
  7. WillemM 5 juli 2016 12:10
    quote:

    Diegy schreef op 5 juli 2016 11:46:

    [...]
    Aegon maakt gewoon winst. Koers is veel te veel naar beneden doorgeschoten. Als een partij nu een bod doet van 4,30 per aandeel wat echt niet duur is dan hebben ze heel Aegon.
    Komt ie:

    Solvabiliteit is gevaarlijk laag. De daling van de solvabiliteit heeft, naast negatieve markt-ontwikkelingen, te maken met de betaling van het dividend en de inkoop van eigen aandelen.Dit probleem wordt steeds acuterer. Er is inderdaad nog winst maar deze neemt in rap temp af. Forse uitstroom kapitaal. Het surpluskapitaal nam afgelopen kwartaal weer met 30% af. Het rendement op eigen vermogen is laag, ook laag vergeleken met andere marktpartijen en neemt verder af.

    Overige argumenten inzake 'lijken' e.d. zie vorige posts.
  8. [verwijderd] 5 juli 2016 12:10
    Dan nog een keer:::: de koers stond ooit meer dan tien euro in een slechtere tijd dan nu want aegon maakt nog steeds flink winst, keert dividend uit, ook al zakt de koers met de dag dat doen ze niet als het slecht gaat want dan wordt het dividend bevroren. Bovendien kopen ze aandelen op om het dividend te besparen dat ze ander moeten uitkeren,dus een goed teken voor d zitten blijvers Ze zij ook niet van plan om er nog meer uit te geven en gaan gewoon verder.vandaag zal de bodem bereikt worden zo rond de 3,15 waarschijnlijk als je dan koopt dan heb je je verlies weer snel terug.
  9. WillemM 5 juli 2016 12:12
    'value of new business' ziet er ook vrij somber uit. Ik kan het niet mooier maken dan het is. Nu graag jouw argemunten waarom nu in te stappen. Enige argument van mijn kant is de nu lage k/w waardering.
  10. Bullwish 5 juli 2016 12:15
    De rente is het probleem, die moet omhoog, maar gaat omlaag.

    "Financiële waarden verliezen flink sinds het Britse EU-referendum. Aegon werd geraakt door de sterk dalende rente op Amerikaanse staatsobligaties. De verzekeraar haalt meer dan de helft van zijn omzet uit de VS, en als de rente daalt stijgen de verplichtingen."

    "De Amerikaanse rentemarkt heeft de weg omlaag vervolgd. Na een lang weekend vanwege 'Independence Day' op maandag is het effectief rendement op een dertigjarige Amerikaanse staatslening vandaag naar een nieuw 'all-time low' gedaald."

    "Amerikaanse leningen zijn des te meer in trek, omdat veilig geachte Europese obligaties inmiddels grotendeels negatief renderen."

    "Directe aanleiding voor de neerwaartse rentedruk in de VS ligt bij de keuze van de Britten voor een uittreden uit de Europese Unie. Vanwege de mondiale financiële en economische implicaties van de brexit zal de Federal Reserve voorlopig afzien van zijn plannen om de rente in een gematigd tempo te verhogen. Uit bewegingen van futures op de rentetermijnmarkt valt op te maken dat handelaren de kans op een renteverhoging in 2016 nog maar op 12% inschatten. Dat was een maand geleden nog bijna 60%."
  11. FairValue 5 juli 2016 12:27
    quote:

    Dirk 23 schreef op 5 juli 2016 12:06:

    Zwaar oversold of niet in deze tijd is €2 nog te duur geld voor veel meer Aandelen
    Sjonge jonge jonge, waarom zit jij op een forum als dit. Ga terug naar de basisschool ofzo. Enkel wat roepen doe je maar op het schoolplein.
  12. ruud45 5 juli 2016 12:31
    quote:

    toontjeavanti schreef op 5 juli 2016 11:05:

    [...]

    Gemeten naar de performance van Aegon wordt Alex vorstelijk beloond, eerder overbetaald.
    De topmannen van ING, Ahold, Randstad komen in ieder geval niet aan dit enorme bedrag en presteren beter qua aandeelhouderswaarde hoewel ING op dit ogenblik ook rake klappen krijgt maar is imho een van de betere banken van Europa.
    vorig jaar presteerde Aegon ook prima tot de zomer..
  13. [verwijderd] 5 juli 2016 12:39
    Sproet, ik kan het niet verklaren. De dividendpolitiek van Aegon moet ernstig in twijfel getrokken worden. De belofte is een hoger dividend in de toekomst. 25 cent tov een koers van 3,30 is 7,5% .

    Twintig keer het dividend zou een koers van € 5,00 rechtvaardigen dus het dividend zou moeten dalen naar 16 cent. Ja, dan begrijp ik deze koersontwikkeling.

    Aegon streeft een dividendpolitiek na zonder onverwachte pieken en dalen.
  14. forum rang 4 Kogovus 5 juli 2016 12:41
    quote:

    "Be Happy, Don't Worry" schreef op 5 juli 2016 12:06:

    Dit is wat er speelt!

    Aegon gaat 29,3 miljoen aandelen inkopen om de verwachte verwatering van het aandeel door aandelendividend over 2015 te neutraliseren. Dit maakte de verzekeraar maandag bekend.

    De ingekochte aandelen zullen worden gebruikt voor de uitkering van dividend in aandelen in de toekomst.
    ---------------------------------

    Banken kopen altijd op een andere manier in dan de particulier, eerst naar beneden rossen,
    en op zo'n laag mogelijk punt alles opvegen!
    Met dezelfde visie liep ik al de gehele ochtend maar kon vanwege ander verplichtingen niet posten.Ik ben het dan ook met je eens. Het is inderdaad in het belang van Aegon de koers naar een all time low te rossen, paniek te zaaien onder de particuliere beleggers en zelf de aandelen goedkoop inslaan. Ik denk zelfs dat de huidige koers waarde nog wel eens een fictieve zou kunnen zijn, afgesproken werk dus. Gelul? Nee hoor, wie met zijn volle verstand nu Aegon verkoopt terwijl deze voor wellicht 5,00 of meer Euro is ingekocht reageert in paniek, en terecht, maar ja, daar hopen ze nu net op.

    Zodra de meerderheid aan aandelen uit de particuliere markt zijn opgezogen word er weer een mooi moment opgezocht om de koers rustig omhoog te laten lopen en de winsten op te strijken. Zo word Aegon weer gezond en kunnen de heren weer een bonus opstrijken en nieuwe auto inslaan. Daar komt bij dat black Rock ook niet gek is. De hoge heren weten meer.....

1.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 75 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht