Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Telegraaf Media Terug naar discussie overzicht

Overname TMG door Grootaandeelhouders aanstaande??

632 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 32 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 juni 2016 17:04
    Ook maar artikeltje van tmg webpagina

    nieuws.tmg.nl/de-telegraaf-introducee...

    Amsterdam,
    22
    juni
    2016
    De Telegraaf introduceert Apple TV app
    Telegraaf Media Groep zet stap richting online televisieaanbod

    De Telegraaf introduceert 23 juni een nieuwe Apple TV app die toegang biedt tot (een deel) van de online videocontent van de verschillende merken van de Telegraaf Media Groep (TMG). Ook worden via de app ongeveer veertig Telesport Today The road to Rio-afleveringen vertoond in aanloop naar de Olympische Spelen. Het is een eerste stap die past bij de eerder door TMG aangekondigde plannen om een volwaardig online televisieaanbod te introduceren op het gebied van nieuws en sport.

    Nieuwe app

    De Telegraaf Apple TV app is vanaf 23 juni te downloaden in de App store en bevat content van onder andere De Telegraaf, Telesport, Vrouw, Privé, Autovisie en DFT. De app wordt voortdurend geüpdate met het laatste nieuws en de video’s zijn ook op een zelfgekozen moment terug te kijken. Om de app voor iedereen toegankelijk te maken, is er een speciale Apple TV-aanbieding: De Telegraaf abonnees krijgen via de site van De Telegraaf een korting van € 30 bij aanschaf van een Apple TV (4e generatie).

    Van woord naar beeld

    De ervaringen die nu worden opgedaan, dienen als basis om het toekomstige platform voor het online televisieaanbod straks optimaal in te kunnen richten. Dat moet uiteindelijk de door TMG gewenste versnelling in de beweging ‘van woord naar beeld’ realiseren. Met behulp van een volwaardig online televisiekanaal gaat TMG content van de verschillende merken toegankelijk maken voor de consument - waar, wanneer en hoe de consument dat maar wil. De Telegraaf en Dumpert bieden al langer in toenemende mate online videocontent aan wat nu al zo’n 190 miljoen videoviews per maand oplevert op desk- en laptop, tablet en smartphone. De lancering van deze De Telegraaf Apple TV app is een eerste stap op weg richting het eerder aangekondigde volwaardige online televisieaanbod. De volledige programmering en de verwachte datum van livegang worden begin oktober tijdens het TMG 24/7-event bekend gemaakt.

    Over Telegraaf Media Groep

    Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een van de grootste mediabedrijven van Nederland, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW; regionale dagbladen zoals Haarlems Dagblad en Noordhollands Dagblad; en de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl.
  2. [verwijderd] 30 juni 2016 13:50

    Keesing en Viacom gaan samenwerken

    Gepubliceerd op 30 jun 2016 om 13:38 | Views: 2

    Artikel
    Reacties
    Gerelateerde instrumenten

    TMG 13:28
    3,62 0,00 (-0,77%)

    AMSTERDAM (AFN) - Keesing Media Group, uitgever van puzzeltijdschriften, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Amerikaanse bedrijf Viacom. Dat werd donderdag bekendgemaakt door het onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG).

    Keesing kan nu personages van Viacom-televisiemerk Nickelodeon als Dora the Explorer, SpongeBob SquarePants en Teenage Mutant Ninja Turtles inzetten om een jongere doelgroep beter te bereiken. Keesing biedt in diverse landen een productportfolio met kindermagazines (puzzel- en kleurboeken) aan.

    Financiële details werden niet verstrekt.
  3. [verwijderd] 30 juni 2016 13:54
    Viacom en Keesing hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De overeenkomst biedt Keesing de mogelijkheid om met behulp van de inzet van Nickelodeon characters zoals Dora the Explorer, SpongeBob SquarePants en Teenage Mutant Ninja Turtles het ‘junior’ productportfolio gerichter onder de aandacht van de jongere doelgroep te brengen. Keesing biedt in diverse landen een productportfolio met kindermagazines (puzzel- en kleurboeken) aan. De samenwerking met Viacom stimuleert de bekendheid van deze producten in het hart van de doelgroep.

    Educatief vermaak
    Keesing is de grootste uitgeverij in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Met op de lokale markt afgestemde producten waaronder ook kindermagazines, wordt educatief vermaak geboden aan kinderen tot 12 jaar in verschillende landen. De televisiekanalen (Nick Jr. en Nickelodeon) van Viacom bieden Keesing de gelegenheid om deze producten nog beter onder de aandacht van de doelgroep te brengen én aansprekende nieuwe producten te ontwikkelen gebruikmakend van Nickelodeon characters zoals Dora the Explorer, SpongeBob SquarePants en Teenage Mutant Ninja Turtles.

    Over Viacom
    Viacom is een van 's werelds grootste entertainmentbedrijven dat middels televisie, film, online en mobiele platforms in meer dan 160 landen actief is. Viacom bereikt met haar merken en kanalen wereldwijd meer dan 700 miljoen abonnees. Bekende TV merken van Viacom zijn MTV, Nickelodeon, Nick. Jr., Comedy Central, Spike, BET en filmmaatschappij Paramount Pictures.

    Over Keesing
    Keesing Media Group is de grootste uitgeverij in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Met een oplage van meer dan 100 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Keesing Media Group is onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG).

    nieuws.tmg.nl/viacom-en-keesing-sluit...
  4. forum rang 4 Nel 30 juni 2016 13:57
    Mooie deal en toegevoegde waarde als men Keesing zou verkopen
  5. forum rang 4 Nel 30 juni 2016 14:13
    voor de rest nog akelig stil betreft Talpa deal maar zag wel op de TV de reclame betreft Telesport dus is de aanloop van de TV plannen en daar zou VIACOM ook een insteek voor inbrengen?

    fijne dag
  6. forum rang 4 Nel 30 juni 2016 18:46
    In juli update voorzien.

    Telegraaf Media Groep en Talpa hebben meer tijd nodig om het eens te worden over de invulling van hun samenwerking. Dit maakten beide mediabedrijven donderdag nabeurs in een persbericht bekend.

    TMG en Talpa meldden op 15 januari al een strategische samenwerking te starten voor radio, TV en OTT Televisie en kondigden daarbij aan eind juni met nadere bekendmakingen te komen.

    De twee mediabedrijven "werken op dit moment nog aan de laatste aspecten van de beoogde samenwerking. Dit proces verloopt voorspoedig maar kost iets meer tijd dan verwacht", zo wordt in het persbericht gemeld. "Beide partijen verwachten in juli een update aan de markt te kunnen geven."
  7. Labyrinth 7 juli 2016 16:12
    Tweede kamer heeft donderdag toegestemd in legalisatie on line gokken(bron Z24) Ik had er indertijd een mooi stukje over op het forum gezet ivm TMG die daarin wil anticiperen.kijken of ik het terug kan vinden !
    Kan de koers langzamerhand weer eens omhoog !!!
  8. [verwijderd] 7 juli 2016 16:20
    Jep, idd, jammer dat er niet zo heel veel interesse meer is in tmg en de freefloat word steeds kleiner zo lijkt het.

    Het is echt wachten tot de grootaandeelhouders genoeg aandelen hebben voor het overname bod.
  9. Labyrinth 7 juli 2016 16:24
    Endemol en TMG gaan online bingo aanbieden
    12/02/2014
    Endemol Nederland en Telegraaf Media Group (TMG) slaan de handen ineen om online kansspellen te ontwikkelen. De 2 bedrijven zijn een samenwerking gestart om online bingo en andere spellen en events aan te bieden, zodra dit in Nederland legaal kan.

    Endemol Games heeft ruime ervaring met het produceren van online games. Zo zijn Deal or No Deal, Million Pound Drop Slot en Big Brother Bingo labels van Endemol Games, alle gebaseerd op de eigen tv-producties. Online gaming is volgens de bedrijven een belangrijk en groeiend marktsegment.

    Laurens Drillich, directeur van Endemol Nederland, ziet grote voordelen in een samenwerking tussen de beide mediabedrijven. Zo kan de lancering, promotie en exploitatie van de nieuwe producten eenvoudig via de reeds bestaande kanalen van deze bedrijven plaatsvinden.

    Krachten bundelen

    "Door onze krachten te bundelen profiteren we van een betere uitgangspositie voor de verdere uitbreiding van onze activiteiten. Naast de creativiteit en productie-expertise van Endemol heeft ons bedrijf kennis en ervaring in een wereldwijd netwerk," aldus Drillich.

    Frank Volmer, directeur van TMG Landelijke Media voegt hieraan toe: "Met onze sterke marktdekking en met de creatieve talenten binnen TMG en Endemol achten wij het mogelijk om diverse spelformatten te creëren die bijdragen aan het uitbreiden van onze activiteiten.”

    TMG laat weten dat in de toekomst mogelijk ook andere partners zich bij de samenwerking zullen aansluiten.

    Legale kansspelen

    Momenteel is de wet die het vergunningstelsel voor online kansspelen regelt in voorbereiding. Met een vergunning van de Kansspelautoriteit kunnen bedrijven vanaf begin 2015 een vergunning aanvragen en legaal kansspelen via internet aan te bieden.
  10. [verwijderd] 7 juli 2016 16:33
    quote:

    Labyrinth schreef op 7 juli 2016 16:12:

    Tweede kamer heeft donderdag toegestemd in legalisatie on line gokken(bron Z24) Ik had er indertijd een mooi stukje over op het forum gezet ivm TMG die daarin wil anticiperen.kijken of ik het terug kan vinden !
    Kan de koers langzamerhand weer eens omhoog !!!
    Wellicht kunnen ze het gokken met hun apple tv app combineren oid
  11. Labyrinth 7 juli 2016 16:44
    en heel "toevallig"De heer E van Lambaart, de MAN van van de Ende/Stage is topman van Holland Casino geworden :))
632 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 32 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.486
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.960
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.504
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.109
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.355
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.574
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.382
AMG 965 125.898
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.165
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 319
Arcadis 251 8.624
Arcelor Mittal 2.024 318.680
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.114
Aroundtown SA 1 177
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.709
ASML 1.762 77.086
ASR Nederland 18 4.124
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.683
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht