Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ArcelorMittal LU1598757687

Laatste koers (eur)

23,780
  • Verschill

    +0,240 +1,02%
  • Volume

    1.356.187 Gem. (3M) 2,5M
  • Bied

    23,780  
  • Laat

    23,790  
+ Toevoegen aan watchlist

APRIL ARCELOR MITTAL VOOR BELIEVERS

2.388 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 120 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Kogovus 19 april 2017 14:37
    quote:

    Octavia 2 schreef op 19 april 2017 14:24:

    [...]

    John zou zo maar kunnen gebeuren , de laatste tijd gedraagt de koers van AM zich net als het weer hier in Nederland : totaal onvoorspelbaar !!!!
    Ook ik ben voorzichtiger geworden de laatste weken. De beurs was al niet voorspelbaar, ook al denken sommigen dit wel, maar er viel gewoon niet meer op te anticiperen, ja, naar beneden. Wel is het leuk om bepaalde dagdelen in kaart te brengen. Na een week of twee weet je nagenoeg zeker in welk tijdsbestek van de dag de verschuivingen plaatsvinden.

    Ik houd zelf altijd de S&P minifuture in de gaten. Deze leg ik naast die van MT. Vaak is het zo dat als de S&P duikt of omhoog gaat, MT binnen een minuut ook reageert. Laten we hopen dat de gemaakte winst van vandaag voor de gretige yanks te weinig is en men gewoon even de boel de boel laat.
  2. [verwijderd] 19 april 2017 14:57
    quote:

    Mittalist schreef op 18 april 2017 20:12:

    Waar is Scalino? Ik las z'n posts altijd met veel interesse. Niet omdat ik iemand met z'n neus op de feiten wil drukken of belachelijk wil maken, maar omdat ik benieuwd ben naar zijn kijk op het geheel. In voda z'n mening ben ik ook geïnteresseerd. Bij voorbaat dank!
    Er zijn me al een aantal personen voor geweest met reageren, constructieve posts worden erg gemist, Scalino was daar zeer actief mee bezig, samen met een aantal andere bekende goede forumleden die nu weinig meer posten.

    Het forum wordt nu veelal vervuild/gevuld door zielige figuren die continue roepen dat het crasht, steeds maar weer de koers vermelden zowel hier als in de VS met de bijbehorende doemscenarios, de premarket in de VS erbij halen, dat AM een slecht aandeel is, enzovoorts.
    Het enige bewijs dat zij aandragen is de dalende koers.
    Er is weer een psychiatrisch patient die om de vijf minuten zijn boodschap herhaald; wanneer deze gast gekocht heeft, groeien de bomen in de hemel, en dat slaaat net zo snel weer om naar het negatieve.

    Ik sluit me bij Voda aan; deze algehele daling van de staalsector had ik niet verwacht, het is meer dan vervelend en het wachten is op het vallend mes van Iron Ore om tot stilstand te komen en weer wat te herstellen.
    De staalindex is al 22% gedaald sinds de top.

    Success iedereen,

    Ozzy

  3. forum rang 4 Diegy 19 april 2017 15:04
    quote:

    kusadasi schreef op 19 april 2017 13:20:

    Koopmoment ArcelorMittal
    Het best presterende fonds binnen de AEX in 2016 was ArcelorMittal. Vaste lezers van mijn column weten dat ik het koersdoel een aantal keren heb verhoogd van 5,80 naar 6,80 en daarna naar 8,80 euro. De 8,80 euro is begin dit jaar gehaald en de afgelopen weken zien we door gezonde winstnemingen de koers wat terugvallen. Gisteren werd bekend dat in 42 Aziatische havens een record van 133 miljoen aan ijzererts ligt. IJzererts ging op dit nieuws 4% naar beneden. Afgelopen maand zagen we al dat de Chinese staalproductie op een all time high stond.

    Recent heeft kredietratingsbureau Fitch de rating van Arcelor verhoogd van negatief naar stabiel. De omstandigheden in de wereldwijde staalmarkt zijn duidelijk verbeterd en de schulden bij Arcelor Mittal zijn duidelijk verlaagd. De recente daling is in mijn ogen een mooi koopmoment. Onder de 7 euro liggen er mooie kansen voor de langere termijn, zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien. Ik verwacht dan ook dat we op korte termijn weer op weg kunnen naar de 8,80 euro, de top van dit jaar. (Bekijk hier de actuele koers van het aandeel ArcelorMittal)

    - See more at: www.beursduivel.be/Column/263110/Arce...
    Zie het zomaar gebeuren dat er morgen een analist zegt dat de koers van Arcelor veel teveel naar beneden is doorgeschoten en dat het nu een mooie koopkans is.
  4. jessebrown 19 april 2017 15:10
    quote:

    Banks schreef op 19 april 2017 14:03:

    Wie kan mij vertellen hoe laat de cijfers van Steel Dynamics komen en waar ik deze kan vinden? En of deze boven of onder verwachting zijn.
    Na het sluiten van de beurs in de VS.
  5. [verwijderd] 19 april 2017 15:11
    quote:

    H.bernard schreef op 19 april 2017 14:35:

    IO in de us staat op $7.38 3,51%hoger
    De pre-market koers in de VS volgt de koers in Europa.
  6. Banks 19 april 2017 15:50
    Eerst om 16:30 de olievoorraden. Wanneer die echt slecht zijn verkoop ik alles weer.
    Sinds vanmorgen ingestapt op 6,85. Maar twijfel wel met mijn aankoop.
  7. Octavia 2 19 april 2017 16:00
    quote:

    Kogovus schreef op 19 april 2017 15:51:

    Voor degene die nog steeds de premarket delay koers in de US volgen. Hieronder de link voor de actuele koers, opslaan, niet meer wegdrukken en niet meer vragen.

    finance.yahoo.com/quote/MT/
    Zou dit nu duidelijk zijn ?
  8. [verwijderd] 19 april 2017 16:05
    Goedemiddag allen.
    Ik zou nog laten weten als ik antwoord had gekregen van Nico Inberg inzake Ilva en de reverse split.
    Zie hieronder zijn antwoord ook met betrekking op de ontwikkeling van de laatste week/dagen.
    Ikzelf heb altijd gezegd te blijven zitten/bij te kopen als de fundamenten intact bleven. Aangezien dit vorige week steeds duidelijker onder vuur kwam te liggen heb ik vorige week alles verkocht op 7.36 euro. Hierbij zijn mijn bijkopen op 7.49 en 7.60 (20%) met verlies verkocht, het gros (80%) heb ik met een (zeer) goed rendement verkocht (meegedaan met emissie). Gisteren en vandaag voorzichtig weer een heeeeeel klein plukje op 6.63 en 6.89 teruggekocht en kijk nu even aan wanneer de rest terug te gaan kopen, want voor de LT (2018-2020) geloof ik nog steeds in hogere koersen (zeker boven de 15 euro).
    Ik had aangegeven niet meer actief te zijn op het forum volgens de redenen die ik aangaf en dat bevalt me prima (ik lees ook niets meer). Ik zal dus ook niet meer posten of hiertoe in de verleiding gaan komen. Ik heb vandaag weer ingelogd om dit te kunnen posten en heb even vluchtig het e.e.a. gelezen en mijn beslissing blijkt de juiste te zijn, sommige “leden” zijn echt te triest voor woorden en snap niet dat hier niet tegen opgetreden wordt vanuit IEX, maar goed dat is niet iets waar ik meer mee hoef te “dealen”. Zelfs 2 maanddraadjes nu zie ik, ik kies dan maar voor de "believers" om deze post te plaatsen ;-)
    Iedereen succes met jullie beslissingen in het beleggen en vooral in "het gewone leven” want die zijn het allerbelangrijkste, laat je niet gek maken en blijf gezond!

    Mail Nico:

    Hi ……… ,

    Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat de Italianen niet kiezen voor de Mittal-oplossing, omdat Mittal samenwerkt met de Italiaanse afnemer van dat staal, Marcegaglia. Ik begrijp dan ook niet dat er nog geen clearance is.
    Momenteel zijn er andere factoren die er spelen, en de koers parten spelen. De Chinezen krijgen het benauwd, door de steeds hogere importtarieven zullen ze minder staal moeten produceren.
    De correctie in grondstoffen en ijzererts zorgt er in mijn ogen voor dat de staalbedrijven weer fors onder druk liggen. X (US Steel) is ook gedaald van boven de 40 naar onder de 30 dollar.
    Bij Mittal lijkt alles wat dat betreft met een turbovaart te gaan. Onderliggend lijkt mij het hele verhaal nog steeds intact, al moet ik wel zeggen dat degenen die hoopten dat Trump flink zou investeren inmiddels hun geloof kwijt aan het raken zijn.
    Ik hield wel rekening met extra investeringen van de Trumpregering maar ik vind en vond Trump zo'n volslagen idioot dat ik eigenlijk niet kon geloven dat hij het geld bij elkaar kreeg om zoiets voor elkaar te krijgen.
    Hij heeft wel het geluk dat de economie wereldwijd (maar vooral hier in Europa denk ik) mooi aantrekt.

    Wbt reverse split: Dat is een simpel verhaal, ze willen een wat hogere koers (minder beweging hopen ze) en het aantal aandelen van 3 naar 1 miljard brengen. Rekent kennelijk makkelijker..... Achterliggende gedachte is altijd minder beweging in t aandeel, en uit de buurt blijven van de status van penny stock, want onder een dollar ben je in de VS het haasje. De beurs zet je dan in een strafhoekje.

    Koersdoel:

    Valt moeilijk te zeggen, de fluctuaties op de beurs zijn hevig, momenteel wordt er flink gecorrigeerd. Ik ging uit van een doorbraak van die 8 euro en vandaar uit verder omhoog. Dat gebeurde, maar de correcties zijn zo hevig dat het ook vaak naar de onderkant doorschiet, helemaal bij aandelen die zo'n steile stijging achter de rug hebben.
    Wat betreft Ilva weet ik niet of Mittal dat nou wel zou moeten doen. Het is altijd een probleem fabriek geweest met gelazer en gedoe, nu weer met milieuregels. Het voegt maar 10% toe aan Mittal's productie en ze moeten eerst fors investeren.
    Ik denk dat Mittal hoopt het voor een prikkie te kunnen overnemen om vervolgens er een fatsoenlijke fabriek van te maken, dat daar de winst zit.
    Het kopen van Ilva hoeft niet per se van invloed te zijn op de koers, ik ga er van uit dat vader en zoon Mittal goed weten wat ze doen, ze hebben al zoveel staalfabrieken overgenomen.
    Vandaag de dag is de focus volledig op de staal- en ijzerertsprijs. Zolang de Chinezen die blijven dumpen, blijft het lastig. De cijfers zullen straks misschien een beter beeld geven.

    gr

    Nico

    Met vriendelijke groet,

    Nico Inberg
    Head of Markets & Research
  9. forum rang 4 Kogovus 19 april 2017 16:07
    quote:

    Octavia 2 schreef op 19 april 2017 16:00:

    [...]

    Zou dit nu duidelijk zijn ?
    Pfff, ik hoop het Oct. ;-)
  10. robo23 19 april 2017 16:11
    quote:

    Scalino schreef op 19 april 2017 16:05:

    Goedemiddag allen.
    Ik zou nog laten weten als ik antwoord had gekregen van Nico Inberg inzake Ilva en de reverse split.
    Zie hieronder zijn antwoord ook met betrekking op de ontwikkeling van de laatste week/dagen.
    Ikzelf heb altijd gezegd te blijven zitten/bij te kopen als de fundamenten intact bleven. Aangezien dit vorige week steeds duidelijker onder vuur kwam te liggen heb ik vorige week alles verkocht op 7.36 euro. Hierbij zijn mijn bijkopen op 7.49 en 7.60 (20%) met verlies verkocht, het gros (80%) heb ik met een (zeer) goed rendement verkocht (meegedaan met emissie). Gisteren en vandaag voorzichtig weer een heeeeeel klein plukje op 6.63 en 6.89 teruggekocht en kijk nu even aan wanneer de rest terug te gaan kopen, want voor de LT (2018-2020) geloof ik nog steeds in hogere koersen (zeker boven de 15 euro).
    Ik had aangegeven niet meer actief te zijn op het forum volgens de redenen die ik aangaf en dat bevalt me prima (ik lees ook niets meer). Ik zal dus ook niet meer posten of hiertoe in de verleiding gaan komen. Ik heb vandaag weer ingelogd om dit te kunnen posten en heb even vluchtig het e.e.a. gelezen en mijn beslissing blijkt de juiste te zijn, sommige “leden” zijn echt te triest voor woorden en snap niet dat hier niet tegen opgetreden wordt vanuit IEX, maar goed dat is niet iets waar ik meer mee hoef te “dealen”. Zelfs 2 maanddraadjes nu zie ik, ik kies dan maar voor de "believers" om deze post te plaatsen ;-)
    Iedereen succes met jullie beslissingen in het beleggen en vooral in "het gewone leven” want die zijn het allerbelangrijkste, laat je niet gek maken en blijf gezond!

    Mail Nico:

    Hi ……… ,

    Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat de Italianen niet kiezen voor de Mittal-oplossing, omdat Mittal samenwerkt met de Italiaanse afnemer van dat staal, Marcegaglia. Ik begrijp dan ook niet dat er nog geen clearance is.
    Momenteel zijn er andere factoren die er spelen, en de koers parten spelen. De Chinezen krijgen het benauwd, door de steeds hogere importtarieven zullen ze minder staal moeten produceren.
    De correctie in grondstoffen en ijzererts zorgt er in mijn ogen voor dat de staalbedrijven weer fors onder druk liggen. X (US Steel) is ook gedaald van boven de 40 naar onder de 30 dollar.
    Bij Mittal lijkt alles wat dat betreft met een turbovaart te gaan. Onderliggend lijkt mij het hele verhaal nog steeds intact, al moet ik wel zeggen dat degenen die hoopten dat Trump flink zou investeren inmiddels hun geloof kwijt aan het raken zijn.
    Ik hield wel rekening met extra investeringen van de Trumpregering maar ik vind en vond Trump zo'n volslagen idioot dat ik eigenlijk niet kon geloven dat hij het geld bij elkaar kreeg om zoiets voor elkaar te krijgen.
    Hij heeft wel het geluk dat de economie wereldwijd (maar vooral hier in Europa denk ik) mooi aantrekt.

    Wbt reverse split: Dat is een simpel verhaal, ze willen een wat hogere koers (minder beweging hopen ze) en het aantal aandelen van 3 naar 1 miljard brengen. Rekent kennelijk makkelijker..... Achterliggende gedachte is altijd minder beweging in t aandeel, en uit de buurt blijven van de status van penny stock, want onder een dollar ben je in de VS het haasje. De beurs zet je dan in een strafhoekje.

    Koersdoel:

    Valt moeilijk te zeggen, de fluctuaties op de beurs zijn hevig, momenteel wordt er flink gecorrigeerd. Ik ging uit van een doorbraak van die 8 euro en vandaar uit verder omhoog. Dat gebeurde, maar de correcties zijn zo hevig dat het ook vaak naar de onderkant doorschiet, helemaal bij aandelen die zo'n steile stijging achter de rug hebben.
    Wat betreft Ilva weet ik niet of Mittal dat nou wel zou moeten doen. Het is altijd een probleem fabriek geweest met gelazer en gedoe, nu weer met milieuregels. Het voegt maar 10% toe aan Mittal's productie en ze moeten eerst fors investeren.
    Ik denk dat Mittal hoopt het voor een prikkie te kunnen overnemen om vervolgens er een fatsoenlijke fabriek van te maken, dat daar de winst zit.
    Het kopen van Ilva hoeft niet per se van invloed te zijn op de koers, ik ga er van uit dat vader en zoon Mittal goed weten wat ze doen, ze hebben al zoveel staalfabrieken overgenomen.
    Vandaag de dag is de focus volledig op de staal- en ijzerertsprijs. Zolang de Chinezen die blijven dumpen, blijft het lastig. De cijfers zullen straks misschien een beter beeld geven.

    gr

    Nico

    Met vriendelijke groet,

    Nico Inberg
    Head of Markets & Research

    Jammer dat je je besluit niet herziet.
    Zoals gezegd, jouw bijdragen worden meer gewaardeerd dan de Diegy's en de Snuffen....
  11. frank02 19 april 2017 16:12
    Thanks Scalino, goed om wat van je te horen!:)
    Is verder wel een duidelijk verhaal en ook mijn mening, alles draait gewoon om China en de iron ore/ staal prijs, en die fundamenten zijn nu tijdelijk onverwacht even flink negatief gedraaid. Het overige is allemaal ver ondergeschikt, inclusief Ilva wat niet veel verandering in de koers zal brengen is mijn vermoeden.
  12. forum rang 4 Kogovus 19 april 2017 16:25
    Scal, jammer dat we niet zien, laat de bashers toch het heen en weer krijgen, hoog op lage koersen, wij, en men weet over wie ik het heb, laten elkaar in waarde.

    Gr. Ko
  13. Octavia 2 19 april 2017 16:29
    Scalino

    Alle begrip voor je besluit alhoewel ik zeker hoop dat je toch nog eens terug komt op dit besluit. Voor wat je het waard vindt ABtje.
  14. forum rang 10 voda 19 april 2017 16:37
    quote:

    Banks schreef op 19 april 2017 15:50:

    Eerst om 16:30 de olievoorraden. Wanneer die echt slecht zijn verkoop ik alles weer.
    Sinds vanmorgen ingestapt op 6,85. Maar twijfel wel met mijn aankoop.

    Amerikaanse olievoorraden dalen

    Benzinevoorraden en capaciteitsbenutting omhoog.

    (ABM FN-Dow Jones) De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week gedaald. Dit bleek woensdag uit cijfers van de Energy Information Administration.

    In de week eindigend op 14 april daalden de olievoorraden met 1,0 miljoen vaten tot 532,3 miljoen vaten.

    De benzinevoorraden stegen daarentegen met 1,5 miljoen vaten tot 237,7 miljoen vaten.

    De voorraden stookolie en andere destillaten liepen met 2,0 miljoen vaten terug tot een totaal van 148,3 miljoen vaten.

    De capaciteitsbenutting steeg van 91,0 naar 92,9 procent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  15. forum rang 10 voda 19 april 2017 16:46
    quote:

    Scalino schreef op 19 april 2017 16:05:

    Goedemiddag allen.
    .....

    Koersdoel:

    Valt moeilijk te zeggen, de fluctuaties op de beurs zijn hevig, momenteel wordt er flink gecorrigeerd. Ik ging uit van een doorbraak van die 8 euro en vandaar uit verder omhoog. Dat gebeurde, maar de correcties zijn zo hevig dat het ook vaak naar de onderkant doorschiet, helemaal bij aandelen die zo'n steile stijging achter de rug hebben.
    Wat betreft Ilva weet ik niet of Mittal dat nou wel zou moeten doen. Het is altijd een probleem fabriek geweest met gelazer en gedoe, nu weer met milieuregels. Het voegt maar 10% toe aan Mittal's productie en ze moeten eerst fors investeren.
    Ik denk dat Mittal hoopt het voor een prikkie te kunnen overnemen om vervolgens er een fatsoenlijke fabriek van te maken, dat daar de winst zit.
    Het kopen van Ilva hoeft niet per se van invloed te zijn op de koers, ik ga er van uit dat vader en zoon Mittal goed weten wat ze doen, ze hebben al zoveel staalfabrieken overgenomen.
    Vandaag de dag is de focus volledig op de staal- en ijzerertsprijs. Zolang de Chinezen die blijven dumpen, blijft het lastig. De cijfers zullen straks misschien een beter beeld geven.

    gr

    Nico

    Met vriendelijke groet,

    Nico Inberg
    Head of Markets & Research

    Hi Scalino, hartelijk dank voor deze post +AB natuurlijk. Wat een antwoord van Nico zeg! En dat via email? Klasse van hem.

    Toch wel grappig om te lezen dat ook Nico, naast ik, zijn bedenkingen omgaande ILVA heeft. Ik ben al vanaf dag 1 tegen dit plan, maar ja, wie ben ik? :-)

    Scalino, ik kan volkomen begrijpen dat je het zat bent, zeker met het aantal forum clowns, wat alleen nog maar toeneemt, nu de koers stukken lager staat.
    Af en toe word ik er ook doodmoe van.

    Succes verder. en laat toch nog eens wat van je horen!

    Met vriendelijke groet,

    Voda (Hans)
2.388 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 120 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht