Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

24.958 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 ... 1244 1245 1246 1247 1248 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
1
quote:

Belegde boterham schreef op 19 maart 2019 23:57:


[...]

Dat is grappig, ken weinig leden die zo druk zijn met de 'medemens' als Ratio.

Zal ik eens wat postings van je kopiëren Menneke?


Kun je niet zelf eens iets bedenken?
Vroeger kon je dat toch nog wel. Vertel iets boeiends, een verhaaltje voor het slapen gaan.
Chiddix
0
quote:

izdp schreef op 19 maart 2019 20:03:


[...]

Maurice de Hond is verreweg de meest onbetrouwbare peiler.
Als hij 11 zegt kan het rustig 7 of 15 zijn.
Op het laatste cijfer hoop ik.


Maurice de Hond doet iedereen verbazen met zijn peilingen. VVD en FVD staan gelijk in zijn peilingen. Hoorde ook zeggen, dat Provinciale Statenverkiezingen voor partijen als PVV en FVD niet gunstig zijn doordat veel van hun kiezers niet gaan stemmen. De opkomst van deze verkiezingen zit meestal onder de 50%.
FVD doet voor de eerste keer mee. Ik hou het op 7 of 8 zetels in de EK. De gemiddelde peiling van bureaus is 8 zetels.
Chiddix
0
In het debat gisterenavond kreeg Rutte verwijten van PvdA en SP, dat hij te weinig investeert. Ben ik mee eens. De focus bij Rutte ligt op de staatsschuld en roept dan, we hebben niet genoeg geld om te investeren in de publieke sector.
Rutte en Baudet onderstreepten de klimaatgekte wat kapitalen gaat kosten voor burgers en bedrijven met een uiteindelijk resultaat, 0,00007 graad minder opwarming van de aarde.
Nederland stoot mondiaal 0,35% CO2 uit. China bouwt de ene kolencentrale na de andere. Aanbouw en planning 1173 kolencentrales naast een berg kolencentrales die staan te roken. Omdat de VS en China niet zo nauw kijken, is het waanzin in Nederland honderden miljarden te investeren.
De klimaatdoelen van Parijs zullen nooit gehaald worden(mondiaal).
taurus86
0
Rutte: "Ik kan niet ingaan op de vraag waarom de Veelpleger in Utrecht, niet in bewaring zat. Dat kan zijn aanstaande proces verstoren."
En iedereen zweeg. Alsof er bij een meervoudige moord nog wel sprake zou kunnen zijn van een straf, die lager ligt dan levenslang. Maar de premier is kampioen debater en kent geen morele grenzen bij het vinden van uitvluchten. Maar de winstwaarschuwing van Fed Ex vertelt het werkelijke verhaal. "There's a storm brewing".
Chiddix
0
Bij de scholierenverkiezing komt GroenLinks als grootste uit de bus. Kinderen zijn gehersenspoeld en hebben geen notie, dat binnen GroenLinks Stalinisten en Maoisten rondlopen.
Chiddix
0
De NOS meldt, dat Nederland een plaats gestegen is op de lijst van gelukkigste landen ter wereld. We staan nu op 5. Finland op 1.
In de peiling zullen niet de klimaatplannen zitten van het kabinet.
Cézan
0
Chiddix
0
Kan de tv niet aanzetten of ik hoor de stem van Jan Terlouw. Moet niet gekker worden. Als Rob de robot om het half uur zijn stem liet horen, kon ik het begrijpen.
leek2018
0
quote:

Chiddix schreef op 20 maart 2019 08:48:


Kan de tv niet aanzetten of ik hoor de stem van Jan Terlouw. Moet niet gekker worden. Als Rob de robot om het half uur zijn stem liet horen, kon ik het begrijpen.
Ja, echt storend. Maakt hij nu reclame voor D66 of voor schrijver van kinderboeken.
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 19 maart 2019 21:48:


[...]
Wat een onbehouwen zootje. Ik denk toch dat de nette mensen in VVD en CDA zich een hoedje schrikken als ze toevallig een keertje naar DWDD kijken.


Te gast: Tom-Jan Meeus, Barbara Baarsma, Splinter Chabot, Prem Radhakishun, Özcan Akyol, Maurice de Hond, Eva Crutzen, Soundos El Ahmadi en tafelheer Erik Dijkstra.


Matthijs van Nieuwkerk moest Prem tot de orde roepen met het afbranden van een partij.
Treasury Bond
1
quote:

Belegde boterham schreef op 19 maart 2019 23:23:
De afgelopen 50 jaar zijn er in de EU meer slachtoffers te betreuren door autochtoontjes middels aanslagen dan allochtoontjes.

Sorry voor je onderbuikgevoel, maar eens verder kijken dan het www en de ratiotjes en de henkies zal je ms van ja angsten afhelpen.
Neem je ook even alle zaken mee waaronder het een verwarde man betrof en het zo onder een kleedje werd geveegd? Dank u!

De verdere persoonlijke aantijgingen die je mij geeft, zeggen meer over jezelf.

www.thereligionofpeace.com/attacks/eu...

nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_terro...

sceptr.net/2018/07/terreur-europa-ove...

aextracker
0
quote:

Chiddix schreef op 20 maart 2019 08:21:


De NOS meldt, dat Nederland een plaats gestegen is op de lijst van gelukkigste landen ter wereld. We staan nu op 5. Finland op 1.
In de peiling zullen niet de klimaatplannen zitten van het kabinet.


Nederland staat dit jaar op de vijfde plaats van een groot VN-onderzoek naar de gelukkigste landen ter wereld. Finland staat boven aan de lijst.

Nederland heeft nog nooit zo hoog in de lijst gestaan.
De andere landen in de top 4 zijn Noorwegen, Denemarken en IJsland. Deze drie landen wisselen wel eens van positie, maar staan al jarenlang aan de top van de lijst.
De VN maakte woensdagochtend de resultaten van het World Happiness Report 2019 bekend. De organisatie kijkt voor het samenstellen van de lijst onder meer naar de verdeling van de welvaart, sociale verbondenheid van de burgers, levensverwachting en de keuzevrijheid op een aantal fronten.

worldhappiness.report/ed/2019/#read


Conclusie;


Blijkbaar is "klimaatthematiek"niet van belang voor "tevredenheid", hetheen ik volledig onderschtrjif vanuit de schozfrenie die de Amsterdrammende protesteerders allen betreft. Hoeveel van de 40.000 verregende klimaatsukkels vlogen afgelopen 3 jaar minimaal 3 keer ergens heen?
Ik ken er sowuiso al 4 , die afgelopen 3 jaar "voor familie feestjes" 2 keer naar de US vlogen. Hoezo "ontevredenheid koppelen aan klimaalgedram".

Op basis van de feiten stellen we daarbij o.b.v. VN onderzoek vast dat de "welvaartsongelijkheid" en het bij herhaling in het debat flyeren met een "miljonairstax" door Groen Links & SP in de bak van ïdeologisch getinte leugens en socialistisch gedreven "wishfull taxation-thinking" betreft.

Verbeter de wereld begin bij jezelf politiek Den Haag, waar de lagen boter centimeters dik op voorhoofden zit geplakt;

Alle fractieleden, politici en kamerleden verplichten gebruik te maken van VW Greenwheel polo's en carpoolen, niet meer vliegen naar buitenlanden, doch alles per Video conference ( te beginnen met alle klimaattafeldrammers), dienstreizen in Europa enkel nog met de trein.

Campagne voeren niet meer met auto's, doch gebruik maken van openbaar vervoer (om dichter bij de nederlander te komen en "in gesprek te gaan".

Enkel en alleen voor politiek den haag zijn al 600 maatregelen te bedenken die meer opleveren dan de exhoribtante verbouw van het Binnenhof a Euro 475 Mln (plus 75 Mln overschrijding).

Misschien wordt het tijd dat "de partij ter normalisatie van politiek gedrag" wordt opgericht.

Tracker
Treasury Bond
0
quote:

Belegde boterham schreef op 19 maart 2019 23:32:


[...]

Flut voorbeeld omdat jou het niet goed uitkomt?

De 'grap' is dat een goede vriend van me een collega was (is.) van zijn vader. (Accountant)) En met hem heb ik echt te doen.

Waar jij en ik het over hebben is heerlijk onpersoonlijk maar het zal je zoon maar zijn.

Dat is imo niet te bevatten en dat zal je maar moeten dragen. Helaas.

Daar staan al die roeptoeters alhier nooit bij stil dat ook daders familieleden hebben. Maar ja schelden en roeptoeteren is zo heerlijk en lekker anoniem!

Viva nog maar eens:

www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE


Oh joh... nou dan zitten we dichterbij dan we denken, want moeders werkte voor een vriendin van mij in Alphen aan den Rijn ;)
En ja ik ken de verhalen... en Tristan kwam wel eens op kantoor. Waar ik dan weer vaak was .. voorlopig is het bij jou van horen van, en ik heb deze jongen regelmatig gezien en gesproken, nog wat toe te voegen?
rene l
6
Zo, ik ben net even wezen stemmen en heb in het stemhokje het rondje voor de lijsttrekker van de PVV in onze provincie rood ingekleurd.

Ik heb mijn plicht gedaan!
jaar2018
0
DENK is ook zo beweging:


Door SILVAN SCHOONHOVEN
Vandaag, 06:00 in BINNENLAND


UTRECHT - Jihadbeweging Kalifaatstaat ronselt al langer leden in Utrecht. Terreurverdachte Gökmen T. en zijn familie worden in verband gebracht met deze Duits-Turkse organisatie.


De jihadbeweging, ook wel bekend als ’Im Auftrag des Islam’, heeft veel aanhang in Duitsland.
Twee oudere broers van Gökmen T. hebben zich toegelegd op het geloof, zeggen buurtbewoners. „Ze zijn allebei behoorlijk streng in de leer. Dat zie je aan hun kleding, hun vrouwen lopen ook stevig gesluierd. Die oudste ging ook midden in de stad op zijn knieën zitten om te bidden als het tijd was”, stellen ze. Volgens verschillende buurtbewoners heeft de oudste broer in Tsjetsjenië getraind of gevochten en zou hij banden hebben met de radicale Turkse beweging Kalifaatstaat.


De activiteiten in Utrecht van de extremistische groep zijn al langer merkbaar, zegt de Vlaamse jihadexpert Peter Velle. Hij is een voormalige bekeerling in het radicaal-islamitisch milieu. Hij werkte jarenlang als informant van de Belgische Staatsveiligheid. Hij onderzoekt nu jihadnetwerken en verdiept zich ook in Kalifaatstaat en hun contacten met IS en Al-Qaeda.

Kalifaatstaat, ook wel bekend als ’Im Auftrag des Islam’ of de Kaplanbeweging, heeft veel aanhang in Duitsland. In Nederland zijn Utrecht en Oss in beeld als plekken waar veel volgelingen wonen van Metin Kaplan, de ’Kalief van Keulen’. Die kreeg in 2005 levenslang van de Turkse rechter omdat hij dat land wilde omvormen tot een islamitische staat.

Strijdsymbolen

Van zeker drie Utrechters is bekend dat ze openlijk banden hebben met Duitse Kalifaatstaat-jihadisten. Op hun Facebookpagina’s is te zien dat ze onder meer in de wijk Kanaleneiland poseren met vlaggen en strijdsymbolen van de groep. Een van hen deelde jihadoproepen en foto’s van IS-vlaggen. Deze Utrechter is medevennoot in een taxibedrijf met een broer van Gökmen T.

Op de foto’s is ook te zien dat de stadgenoten naar Duitsland zijn gereisd om deel te nemen aan jihadistische bijeenkomsten en protestacties. Ze poseren samen met topfiguren binnen de beweging in Duitsland. Twee van die kopstukken in Duitsland zijn Bernhard Falk en Furkan Karaçar.

„Met hun organisatie streeft Kalifaatstaat naar een islamitische staat met de sharia als wetgeving”, zegt Velle. „De beweging ligt onder het vergrootglas van inlichtingendiensten.”

De Duitse inlichtingendienst waarschuwt in een rapport voor Bernard Falk en zijn activiteiten. Hij schurkt volgens de Duitse dienst aan tegen Al-Qaeda en IS.

Peter Velle wijst erop dat Falk eerder actief was in een linkse terreurgroep. Hij pleegde verschillende aanslagen in Duitsland, maar bekeerde zich in de gevangenis tot de islam. Sinds zijn vrijlating onderhoudt hij banden met tal van jihadisten. „Zo had hij contact met een bommenmaker uit Keulen die met het gif ricine experimenteerde.”

Twaalf jaar geleden deed de recherche op verzoek van de Duitse justitie invallen op vijf plekken in en om Utrecht. Het ging om drukkerijen en islamitische boekhandels.

De actie was gericht tegen activiteiten van dezelfde groep. Een paar jaar eerder, in 2003, gaf de AIVD aan dat de organisatie steeds meer activiteiten van Duitsland naar Nederland overbracht. Ook de Duitse dienst signaleerde dat in Utrecht geld van de beweging werd gestald.
objectief
0
Normaal stem ik op de PvdA, maar vanwege het gevaar dat Bodet met zijn immense ego de grootste wordt, ben ik uitgeweken naar de VVD. (was moeilijke beslissing)
Treasury Bond
0
quote:

objectief schreef op 20 maart 2019 10:24:


Normaal stem ik op de PvdA, maar vanwege het gevaar dat Bodet met zijn immense ego de grootste wordt, ben ik uitgeweken naar de VVD. (was moeilijke beslissing)


De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Zoiets?
Hoe loyaal ben je dan aan jouw partij?

Verkopen van je rode ziel aan de kapitalistische duivel.
henk38
3
quote:

objectief schreef op 20 maart 2019 10:24:


Normaal stem ik op de PvdA, maar vanwege het gevaar dat Bodet met zijn immense ego de grootste wordt, ben ik uitgeweken naar de VVD. (was moeilijke beslissing)


Van mijn kant zijn er net 3 stemmen naar Fvd gegaan. (was een makkelijke beslissing)
Treasury Bond
1
Psst... speciaal voor de linksen onder ons:

Brabantse juf Kiet waarschuwt: ’Meisjes van 12 ontvoerd en uitgehuwelijkt’


www.telegraaf.nl/nieuws/3320539/braba...
24.958 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 ... 1244 1245 1246 1247 1248 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BEL 20 2.857,05 -38,35 -1,32% 03 apr
BRX20-24h 2.846,39 -10,66 -0,37% 03 apr
BEL 20 GR 8.059,90 -108,18 -1,32% 03 apr
BEL Mid 4.892,09 -27,93 -0,57% 03 apr
AEX 471,46 -6,82 -1,43% 03 apr
AMS25-24h 469,25 -2,21 -0,47% 03 apr
Dutch15-index 13.217,07 -42,47 -0,32% 03 apr
CAC 40 4.154,58 -66,38 -1,57% 03 apr
Germany30^ 9.545,46 -25,36 -0,26% 03 apr
Europe50^ 2.656,16 -6,83 -0,26% 03 apr
Euro30-index 13.622,34 -131,33 -0,95% 03 apr
Citi Dow Jones... 21.053,67 -331,48 -1,55% 03 apr
Citi S&P 500 I... 2.488,60 -36,07 -1,43% 03 apr
Citi NASDAQ 7.526,83 -103,37 -1,35% 03 apr
Citi Nikkei In... 17.681,58 -375,15 -2,08% 03 apr
Gold World Spo... 1.618,22 +2,12 +0,13% 03 apr
EUR/USD 1,0806 -0,0049 -0,45% 03 apr
BTC/USD 6.753,2400 +15,8500 +0,24% 04:40
WTI 28,51 0,00 0,00% 03 apr
Brent 34,41 0,00 0,00% 03 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Telenet Group 30,800 +1,740 +5,99% 03 apr
Proximus 21,780 +0,890 +4,26% 03 apr
UCB 80,100 +1,320 +1,68% 03 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
KBC Groep 41,520 -2,640 -5,98% 03 apr
Ageas 35,420 -1,970 -5,27% 03 apr
ING 4,620 -0,195 -4,04% 03 apr

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group