is TKH de vogende +5% deelneming van Teunis Van Wettum (na zijn recente deelnemingen in Beter Bed en Accell)???

12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
het lijkt dat deze successfole nederlandse vastgoed miljardair op zoek is naar goede nedeerlandse small caps waarin al Darlin (een super nederlands small caps bellegingsfonds van super smallcapsbelegger Frederik van Beuningen) al zit als aandeelhouder en als het het geval was voor Beter Bed, het lijkt dat Darlin gaat voor de +5% belangen van Teunis Van Wettum zorgen, dus zou ik verwachten dat de volgende +5% deelneming van Teunis Van Wettum kan ook in TKH zijn (Darlin zit al in TKH, Macintosh, Beter Bed, Sligro, Accell, Grontmij, Kendrion, ICT en Nedap, dus kan Teunis Van Wettum ook een +5% belang in Sligro, Macintosh, Grontmij, Kendrion, etc. nemen.

in de afgelopen maanden zie ik een grote koper(s) in TKH met veel dagelijke volumes van ruim 50,000 stuks, mischien gaat struks een partij een +5% belang in TKH aanmelden bij AFM……………

laten we wachten, mischien niet te long:)
Hans_U
0
yep,
ik roep het al een tijdje : er is iemand serieus aan het inkopen in TKH. Regelmatig gaan er pakketten van enige tienduizenden stuks over de toonbank.

Afwachten. Ik blijf er bij dat er IETS moet gaan gebeuren bij TKH om op lange termijn meer aandeelhouderswaarde te creeren. Men doet het goed, maar er is veel meer uit te halen met een betere focus; het is m.i. nu teveel een lappendeken.

Ik wacht het af. Succes, groeten, Hans.
[verwijderd]
0
bedankt voor je reactie Hans_U. eigenlijk heb ik onlangs een "short position" in TKH opgeouwd (ik vind het aandeelkoers rond EUR18 een beetje overdrefen (EUR16 zou een "fair price" zijn op de huidige onstandingheden), zo denk ik dat de KW3 gaan niet sterk meevallen en het aandeelkoers kan terug naar rond EUR 16:)

dat klopt, sommige activistische +5 aandeelhouders willen meer focus, maar eigenlijk kan niet voorspellen hoe het aandeelkoers reageren als TKH vekoopt het "bandenmachine divisie" of zoiets.............

laten we wachten tot de KW3 cijfers..........
[verwijderd]
0
aan de andere kant, als TKH gaat Nedap over te nemen, dan verwacht ik dat TKH moet ruim EUR 160-170m betalen voor de hele Nedap en deze prijs zal ook negatief invloeden op het aandeelkoers van TKH op korte termijn, maar op lange termijn vind ik ook TKH een super small cap.............

ik verwacth nog verdere ontwikkelingen rond de fusie/overname van Nedap door TKH (anders waarom zou TKH een 5% belang nemen in Nedap?)....... waarschenlijk gaan we meer over deze tijdens de KW3 cijfers leren,.....

succes!
[verwijderd]
0
Hoi Hans,
Ik hoop dat je in Kendrion zit (vaandag was er vuurwerk voor Kendrion van ruim +10%):) Helaas had ik geen aandelen Kendrion want een deel van mijn geld zit in ICT (long) en het andere deel zit in TKH (short). Ik dacht dat een aandeelkoers van EUR16 voor TKH zou een "true price" zijn op de huidige marktonstandinheden, maar na de prima KW3 cijfers van Kendrion, benk ik nu niet zeker of mijn short positie in TKH gaat me blijmaken op donderdag:)))) Donderdag gaan we dat zien.

Vandaag een mooie volume in TKH van ruim 120,000 stuks met een big block van 100,000, dus kijk ik uit naar donderdag.

BTW, weet je mischien iets over ICT Automatisering? Het andere deel van mijn geld zit in ICT, als je kan me iets over ICT adviseren, dan zou ik dat graag in de forum van ICT horen (ik heb onlangs daar veel over ICT gesgreven). Ik verwacht dat ICT kan overgenomen worden op ruim EUR 8 p.a., maar als er geen overname zal zijn, dan verwacht ik een aandeelkoers van EUR 6 in januari.......

Alvast bedankt!
Hans_U
0
smallcap,
ik zit inderdaad redelijk fors in Kendrion. Paar maanden geleden flink ingestapt. Lijkt er op dat ik eindelijk eens een keer een goede timing te pakken heb.

TKH heb ik al een tijdje en ik weet er eerlijkgezegd niet goed raad mee:
- doen het goed
- scoren goed op innovatie. Is een must tegenwoordig
- goed mgmt

Maar de huidige lappendeken is op termijn geen optimale oplossing. Er moet IETS structureels gebeuren. (ik verval in herhalingen). Kabels mogen wat mij betreft de deur uit. Alle aandacht naar de gebieden waar wel goed geld te verdienen is. Vooraanstaande posities in groeimarkten (ook internationaal), daar wil je naar toe. Kabels verkopen en met de opbrengst Nedap overnemen, lijkt me een goede strategische zet.
Ik weet niet wat er komen gaat, maar er rommelt wel iets. Er worden al tijden opvallend grote pakketten verhandeld. Vandaag dus ook weer. Wie koopt? wie verkoopt? En waarom?
Zal wel niet meer zo heel lang duren voor er iets duidelijk wordt. Vooralsnog gewoon vasthouden. Als er iemand groot instapt bij stijgende koersen, mag je normaliter iets positiefs verwachten.

Ik zie wel, succes, groeten, Hans.


ICT ken ik verder niet. Niet alles op een paard wedden. Ook niet op twee
voda
0
TKH overname van Optelecom-NKF positief - ING


AMSTERDAM (Dow Jones)--De aangekondigde overname door TKH Group (TWEKA.AE) van Optelecom-NKF is "positief", zegt analist Tijs Hollestelle van ING Research. De overname van $9,2 miljoen zal uit beschikbare middelen worden gefinancierd en naar verwachting een positief effect hebben op de winst per aandeel. TKH stelde donderdag bij de kwartaalupdate verder de verwachting voor de winst over 2010 opwaarts bij. ING hanteert een buy-advies en een koersdoel van EUR20,00 op het aandeel. Het aandeel staat vlak na opening 1,8% hoger op EUR18,09. (AGR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

[verwijderd]
0
Dank Hans voor je reactie en dank voda voor het bericht,

Het is goed dat je het Kendrion-boot hebt niet gemist (dus een super timing!!!) als me (helaas had ik geen aandelen Kendrion gekocht, maar ik denk nu een beetje aandelen Kendrion te kopen, mischien is er nog wat ruimte tot EUR 15 p.a. voor Kendrion (wat denk je?). Ik heb onlangs ook veel in de forum van Kendrion gesgrefen, er zijn ook sommige ervaren en interessante LT beleggers als je als Zoef, DoC, Hans, etc. bij de forum van Kendrion).

Wat betreft TKH, ik vind ook TKH een fijn kleintje (goede fundamenten, goed management, veel betrokken aandeelhouders, etc.) maar altijd dacht ik dat the bandenmachinetak zou eerst moet de deur uit. Ik zou ook blij zijn op een overname van Nedap door TKH (deze beide small caps hebben bijna dezelfde aandeelhouders, zijn goed in innovaties, etc.). Nog steeds zee ik hoge volume bij TKH, dus grote jongens hebben plannen en mischien is de free float van TKH is 10%, dus elke grote kooporder kan het aandeelkoers omhoog nemen, daarom heb ik al mijn short op TKH gecoverd met een kleine verlies, ik denk dat alle de KW3 cijfers waren min of meer in lijn met de verwachtingen, maar volgende week gaan we zien hoe de markt gaat reageren…………

Succes, tot volgende posts mischien ook in de post forums van Kendrion en Nedap! Ik ben niet zeker of je ook volgt mijn andere onderstaande focus small caps….. Ik ben een aandelenhandelaar (meer fundamentale - minder technische) maar ik ben geen technische daghandelaar (ik volg ook de jaarverslagen, de trading updates, analisten, insiders, grootaandeelhouders, markt sentiment, industrie (en als is vrije tijd heb kan ik ook Macintosh, Beter Bed, Sligro – winkels bezoeken:), Ik handel alleen met een beperkt aantal van 5-6 fijne kleintjes (TKH, Macintosh, Beter Bed, Sligro, Accell en ICT, maar ik hou ook Nedap, Grontmij, Kendrion en Docdata ik heb minder dan 5 jaar ervaring met de Nederlandse small caps: ik ben een buitenlander en het is ruim 3 jaar dat ik in Holland woon en daarom is mijn Nederlands zo uitstekend:) en ik ken de Nederlandse handelswereld niet goed, daarom stel ik veel vragen aan small cap kenners als je).

Veel winsten!
smallcap
[verwijderd]
0
Vaangad ook een mooie volume van ruim 125,000 stuks met een big block van 100,000 stuks op EUR 17.1, straks gaat een partij een +5% belang aan AFM melden, maar ik hoop het een betrokken langetermijn aandeelhouder zal zijn.
[verwijderd]
0
Vandaag supervolume van ruim 600K stuks met een big block van 500K stuks (ik zie ook hoge volume in Sligro in de afgelopen maanden). Ik hoop Teunis Van Wettum +5% belangen in TKH en Sligro zal nemen, na zijn recente +5% belangen in Beter Bed en Accell!

[verwijderd]
0
quote:

smallcap schreef op 4 april 2011 20:52:


Vandaag supervolume van ruim 600K stuks met een big block van 500K stuks (ik zie ook hoge volume in Sligro in de afgelopen maanden). Ik hoop Teunis Van Wettum +5% belangen in TKH en Sligro zal nemen, na zijn recente +5% belangen in Beter Bed en Accell!


Kempen Oranje Participaties was de verkoper van 500K stuks op 4 april, maar nog steeds geloof ik dat straks een nieuwe +5% aandeelhouder in TKH (ook in Sligro) zal uitkomen:

www.afm.nl/nl/professionals/registers...

P.S. Ik heb vandaag een kleine KT short positie in TKH gebouwd op rond EUR20.6p.a. en denk dat elke dag kan TKH terug naar EUR20p.a.

We gaan zien!
smallcap
s.lin
0

Top 5 aandelen Q2 2011 ABN AMRO

TKH Group (EUR 20.2 – Koersdoel EUR 25.0) – Goed gepositioneerd in groei-markten
TKH Group (TKH) heeft een sterke marktpositie in de segmenten waarin het actief is (geïntegreerde oplossingen voor de
telecommunicatiesector, de bouwnijverheid en de industrie). Het bedrijf heeft zich de laatste jaren geconcentreerd op nieuwe en
innovatieve activiteiten. Doordat bandenproducenten met een inhaalslag op investeringsgebied bezig zijn, is er vooral een grote
vraag naar de geavanceerde bandenmachines van TKH. Ook de activiteiten op het gebied van interne infrastruktuur van kantoren
en bedrijven (Building Solutions) doen het heel erg goed. Daardoor wist het bedrijf in 2010 een sterke omzet- en winstgroei te
realiseren. Wij verwachten dat het winstherstel voor TKH nog maar net begonnen is en zich in de komende jaren krachtig zal
voortzetten.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 mei 2020 09:45
Koers 31,100
Verschil +0,300 (+0,97%)
Hoog 31,480
Laag 31,080
Volume 20.271
Volume gemiddeld 218.964
Volume gisteren 48.538

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group