Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Gaussin FR0013495298

Laatste koers (eur)

0,239
  • Verschill

    -0,003 -1,24%
  • Volume

    57.737 Gem. (3M) 110,4K
  • Bied

    0,239  
  • Laat

    0,240  
+ Toevoegen aan watchlist

Gaussin 2020

1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 91 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Succes 22 juli 2020 19:41
    Nou, aan de resultaten zal het niet liggen ...

    =============

    Héricourt, 22 juli 2020 Groep GAUSSIN publiceert haar inkomsten voor de eerste helft van 2020 Omzet en licenties: € 3 miljoen versus € 13,7 miljoen een jaar eerder * Beveiligde ontwikkelingsvooruitzichten dankzij een orderboek dat is gestegen van € 42,3 miljoen naar € 89,5 miljoen ** Kasstroom van € 24 miljoen * vanaf 22 juli 2020 * Exclusief de opbrengst van de licentie ondertekend met Al Attiyade € 20 miljoen niet erkend in de eerste helft van 2020 ** Inclusief Métalliance 100% geconsolideerd

    ....

    Een versnelling van de orderontvangst tijdens de Covid-19-crisis met bestellingen van in totaal € 55 miljoen Gaussin noteerde een sterke versnelling van zijn bestellingen tijdens de opsluitingsperiode als gevolg van de Covid-19-crisis. Zo bedroegen de bestellingen tussen half maart 2020 en 30 juni ongeveer 35 miljoen euro. De meest opvallende bestellingen zijn: -150 ATM van Blyyd-3 autonome AGV's van PRB (Building Coating Products) -1 bunker voor Total-de verkoop van de licentie aan de Al-Attiya-groep, inclusief een inschrijfgeld van € 20 mln. Deze versnelling wordt grotendeels verklaard door de hausse in e-commerce en de logistieke behoeften van alle grote spelers in de sector. Het weerspiegelt ook de wens van deze spelers om over te schakelen op schone en, in toenemende mate, autonome voertuigen. Gaussin plukt daarmee de vruchten van zijn inzet in de afgelopen jaren in deze niche. De groep toont ook haar vermogen om weerstand te bieden en zelfs beter te presteren tijdens deze crisis, die veel sectoren in moeilijkheden brengt.

    ...

    Ontwikkeling van nieuwe voertuigen in het kader van strategische partnerschappen
    • Partnerschap met Siemens: een exclusief 2-jarig wereldwijd contract voor de exclusieve distributie door Siemens van Gaussin's AGV-oplossingen bestemd voor het transport van ULD's (luchthavencontainers en pallets). De AAT FULL ELEC Automotive Airport Transporter gepresenteerd op de InterAirport-beurs in München in 2019 en de AMDT FULL ELEC Automotive Multi-Directional Transporter zijn 2 schone voertuigen die voortkomen uit de samenwerking met Siemens Logistics en bevinden zich momenteel in de oproepfase voor 'aanbiedingen en voorbereiding voor tests in grote internationale luchthavenhubs.
    • Partnerschap met Bolloré: een raamcontract met voorkeurrechten over 7 jaar betreffende de integratie van de LMP®-batterij van Blue Solutions in Gaussin-voertuigen en de gezamenlijke ontwikkeling van het APM 75T-voertuig bestemd voor het vervoer van containers in havengebieden. Bolloré Port exploiteert 23 havens over de hele wereld en GAUSSIN heeft in 2019 een raamcontract ondertekend met een voorkeurrecht van meer dan 7 jaar en een 1e bestelling voor de haven van Abidjan, waarvan de levering aan de gang is. • GAUSSIN en Bluebus van de Bolloré Group ondertekenden in 2019 ook een samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot de versterking van de 6-meter bluebus waarmee Gaussin deelnam en de wereldcompetitie voor autonome voertuigen in Dubai won in de "Leader Category - Best Energy and Environmental Sustainability".
    • Partnerschap met het bedrijf HYPERLOOP TT: een exclusief 10-jarig contract voor de levering van elektrische en autonome voertuigen AIV HyperloopTT (Automotive Intelligent Vehicle) van GAUSSIN, waarmee containers in magnetische levitatietreinen kunnen worden geleid en overgebracht die in een buis zullen circuleren bij 1200 km / h.
    • Partnerschap met ST Engineering: een exclusief contract voor de distributie van het STROBO-assortiment over 3 jaar. In november 2019 tekende GAUSSIN een exclusieve distributieovereenkomst voor het "STROBO" -assortiment van logistieke afhandelingsoplossingen van ST Engineering Land Systems (STELS) voor Frankrijk, België, Zwitserland, Rusland, Turkije en het Midden-Oosten. en niet exclusief voor de rest van de Europese Unie, met uitzondering van Italië. Door een uitbreiding van het assortiment met STROBO auto- en softwareoplossingen aan zijn bestaande klanten aan te bieden, wil GAUSSIN zijn product- en softwareportfolio uitbreiden naar "Intralogistiek".
    • Vascovisant partnership om het eerste 100% geautomatiseerde systeem te ontwikkelen met begeleiding zonder infrastructuur (zonder grondapparatuur) voor de overslag van containers in haventerminals. Het is ook bedoeld om de efficiëntie van het systeem onder reële omstandigheden aan te tonen. Een demonstratie van een vloot van 100% autonome en 100% elektrische AIV REVOLUTION-voertuigen uitgerust met het ADV (Autonomous Driving Vasco) -systeem werd in mei 2019 uitgevoerd in de haven van Dourges (Nord-Pas-de-Calais). De onderzoeksfase van Onderzoek en Ontwikkeling is nu voorbij en gaat naar de marketingfase. De AIV REVOLUTION heeft grote belangstelling van brown field port operators (bestaande havens) dankzij de onmiddellijke automatisering ervan
    • BLYYD-partnerschap: de BLYYD-distributeur versterkt zijn partnerschap met GAUSSIN via een nieuw contract voor de levering van minstens 150 ATM op de komende 5 jaar, waarmee het huidige wagenpark van 46 voertuigen wordt uitgebreid in meer dan 25 verschillende merken in massadistributie en industrie. Vandaag is er meer dan 300.000 km afgelegd voor deze 100% elektrische parktrekker met grote robuustheid
    • TOTAL partnership: GAUSSIN en TOTAL gaan ART (Aircraft Refueller Transporter) ontwikkelen, de eerste 100% elektrische ART-refueller ter wereld door te vertrouwen op de knowhow van SAFT (een dochteronderneming van TOTAL) voor de keuze van batterijen die dit voertuig zullen uitrusten. De ART heeft een transportcapaciteit van 80.000 liter brandstof, met de tankinrichting (Burden) aan boord. Een eerste voertuig zal in gebruik worden genomen op de AIRBUS-site in Toulouse en zal leiden tot de ondertekening van een raamcontract met TOTAL voor meerdere jaren. Deze samenwerking maakt ook de weg vrij voor de gezamenlijke ontwikkeling van een vloot van innovatieve voertuigen die specifiek zijn gericht op de luchtvaart
    • Partnerschap met Al-Attiya en JV SPEL: GAUSSIN heeft een exclusieve 20-jarige licentie verleend aan Al Attiya Motors and Trading Co. , een bedrijf van de Al Attiya-groep, dat zich richt op zijn elektrische voertuigen voor zeehavens, luchthavens, logistiek en slimme steden. Het comp-contract
  2. kneut 23 juli 2020 17:51
    Mogelijk dat meneer gaussin zelf wat aandelen heeft verzilverd...hij heeft er zat en zou ik ook doen
  3. forum rang 7 Succes 23 juli 2020 19:19
    Notulen van de gewone en buitengewone algemene vergadering van GAUSSIN van 23 juli 2020
    Boursorama CP • 23-07-2020 om 17:45 uur

    GAUSSIN (EURONEXT GROEI: ALGAU - FR0013495298) kondigt aan dat de Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering van de onderneming op 23 juli 2020 bij tweede oproep bijeenkwam, de quorums waren bereikt.

    De aandeelhouders van het bedrijf hebben alle goedgekeurde besluiten die aan hen zijn voorgelegd en gepubliceerd in het Bulletin des Annonces Légales Obligatoires (BALO) van 3 juli 2020, goedgekeurd en op hun website geplaatst:

    www.journal-officiel.gouv.fr/balo/doc...
  4. kneut 24 juli 2020 18:09
    Lol exact 0 vandaag ..goed vooruitzicht voor maandag ..verwacht hoop voorboekingen
  5. symbol 27 juli 2020 12:02
    GAUSSIN: NOG KRACHTIG VERHOGEND POTENTIEEL
    Vandaag om 09:00 uur
    (BFM Bourse) - Nieuwe golf van perspectief te verwachten op aandeel GAUSSIN, als onderdeel van een speculatieve transactie op korte termijn.

    BELANGRIJKSTE GRAFISCHE ELEMENTEN

    Sinds het plotselinge ontwaken van het aandeel op 10 juli, heeft het aandeel alle vakjes aangevinkt, wat een massale en federale mobilisatie van het koopkamp (marubozu op 10/07), onbetwiste bullish gap van de volgende sessie, afwezigheid van corrigerende retracement, aantoont herlancering van de beweging over het omvatten van op 16 juli, met behoud van de volumes op een hoog vermogensniveau, met uitzondering van de drie sessies van gezonde consolidatie van 21 tot 23 juli.

    VOORUITZICHT

    Gezien de belangrijkste grafische factoren die we hebben genoemd, is onze mening op korte termijn optimistisch over het GAUSSIN-aandeel.

    Actieve investeerders zullen een long-positie innemen op het GAUSSIN-aandeel tegen een prijs van € 3.180 met een doel van € 4.990 in het vizier. Ze zullen hun kapitaal beschermen door een stop te plaatsen op € 2.750.
1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 91 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht