Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

AB InBev BE0974293251

Laatste koers (eur)

56,120
  • Verschill

    +0,060 +0,11%
  • Volume

    1.175.113 Gem. (3M) 1,3M
  • Bied

    55,980  
  • Laat

    56,480  
+ Toevoegen aan watchlist

Proost!

5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 172 173 174 175 176 ... 264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Billy 14 januari 2022 12:52
    quote:

    realist schreef op 14 januari 2022 12:30:

    [...]
    Post van paar weken geleden, het kan toch wel snel gaan Billy. Denk dat we er allen blij mee zijn, vasthouden dus.
    Ja, honderden positieve berichten van analysten en van de firma zelf en er gebeurt ongeveer NIETS. Dan start een nieuw jaar en alles ziet er plotsklaps anders uit! Natuurlijk worden we geholpen door de stijgende rente US, maar ook dat is gemakkelijk om te zeggen achteraf natuurlijk. Ik hoop dat we deze dynamiek nu enkele maanden kunnen volhouden en als covid ook wat helpt staan we op +70€. Anderzijds besef ik ook dat deze tendens fragiel is, het kan zomaar weer verdwijnen vrees ik.
  2. forum rang 5 stockholder 14 januari 2022 13:11
    quote:

    stockholder schreef op 3 januari 2022 17:08:

    Het chagrijn is verdwenen. We gaan richting € 60 en daarna zit er nog veel moois in het vat. Kan met wat dipjes maar het gaat komen.
    hebben we niet lang op hoeven te wachten.
  3. forum rang 5 Altijd 14 januari 2022 15:16
    Inmiddels 10 calls dec24 80 euro gekocht. Kan mooi op de plank blijven liggen. Met mijn roze bril op zie ik de dip niet meer komen. Pijnpuntje was weer de enorme spread in bied-en laatprijzen bij de opties. Niet populair in Belgie, opties...
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2022 16:49
    Deutsche Bank verhoogt koersdoel AB InBev .

    Analist Mitch Collett rekent voor afgelopen kwartaal op een autonome volumegroei van 3,3 en een omzetstijging met 8,4 procent.

    Verder voorziet de analist dat de bierbrouwer in 2021 een autonome groei van de EBITDA van 12 procent heeft gerealiseerd. Dit is aan de bovenkant van de door AB InBev zelf afgegeven outlook van een groei van 10 tot 12 procent.

    Op 24 februari opent AB InBev de boeken en krijgen beleggers duidelijkheid.

    Ondanks de "grote onzekerheden" voor 2022, voorziet Collett dat de bierbrouwer een outlook zal afgeven die in lijn zal liggen met de middellange termijndoelstelling van een autonome groei van de bedrijfskasstroom in de bandbreedte van 4 tot 8 procent, ondanks de impact die de inflatie heeft op de kosten van het bedrijf.

  5. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2022 16:57
    AB InBev Efes lanceerde de productie van Bon Season natuurlijke appelcider

    Ruslands grootste brouwerij AB InBev Efes heeft de lancering aangekondigd van haar eigen merk natuurlijke appelcider "Bon Season". Dit is weer een stap in de richting van uitbreiding van de niet-bierportfolio van het bedrijf: kvass in Rusland en cider in Oekraïne werden al in 2020 gelanceerd. Cider "Bon Season" zal tot het middensegment behoren en zal eind januari in de schappen van Russische winkels liggen, en tegen het zomerseizoen zal het volledig in de detailhandel worden gepresenteerd.

    Nu is de categorie cider een van de snelst groeiende op de alcoholmarkt. Volgens Nielsen Scantrack-analyses liet dit segment in 2020 een volumestijging van 27% zien en voor 11 maanden van 2021 was de groei 17% in vergelijking met dezelfde periode in 2020.

    We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze veeleisende klant te voldoen. Als grootste speler in de markt volgen we de trends op de voet en zien we een groot ontwikkelingspotentieel in dit segment en de mogelijkheid tot verdere diversificatie van onze portefeuille. We blijven het assortiment van onze merken uitbreiden via nieuwe categorieën en openen nieuwe smaken voor onze consumenten, door hen te verrassen met producten van de hoogste kwaliteit”, zegt Dmitry Shpakov, President van AB InBev Efes (producent van BUD, Stella Artois, Velkopopovický Kozel, Corona Extra, enz.). ).

    Deze categorie is relatief nieuw voor ons, maar desondanks hebben we ambitieuze plannen om het product snel op de markt te brengen. We zien een groeiende interesse van consumenten in de categorie natuurlijke producten. Daarom hebben we voor de productie van onze cider besloten om de klassieke bereidingstechnologie en het traditionele recept te gebruiken: "Bon Season" is gebaseerd op natuurlijk gefermenteerd appelsap. Dankzij onze uitgebreide expertise in de productie van producten op basis van fermentatie, zijn we ervan overtuigd dat onze consument het nieuwe merk leuk zal vinden”, zegt Olga Gavrilenko, Marketing Director van AB InBev Efes (BUD-fabrikant Stella Artois,
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2022 17:11
    AB InBev SA-NV (Anheuser-Busch InBev) Onderwogen
    NEW YORK (dpa-AFX Analyzer) - De Amerikaanse bank JPMorgan verliet de rating voor AB Inbev op "Onderwogen" met een koersdoel van 55 euro. Na een sterk derde kwartaal verwacht ze een moeilijk vierde kwartaal, dat waarschijnlijk werd gekenmerkt door een aantal volumedalingen in belangrijke markten en verdere kostendruk, schreef analist Celine Pannuti in een op vrijdag beschikbare vooruitzichten.

    Door de versnellende kosteninflatie zou het jaar 2022 ook een uitdaging moeten zijn voor 's werelds grootste brouwerijgroep
  7. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2022 17:27
    Anheuser-Busch: The King Of Beer Stocks

    www.google.com/amp/s/seekingalpha.com...

    Alpha Value

    In Conclusion…
    The bottom line here is that Wolf Report believes BUD is investable because:

    It's the largest brewer in the world, with incredible scale and market share advantages, and recent forays into Africa.
    It does what other brewers do better, with significantly higher earnings and margins.
    It's trading cheaply – unlike some of its peers.
    To reiterate, there's no shortage of potential risks here. But he sees the rewards outweighing the risks.

    As such, he has BUD as a "Buy"
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2022 18:51
    Grootste kroegbaas van Nederland is het spuugzat: 'We gaan zaterdag open’

    In verschillende regio’s in het land openen horecaondernemers zaterdag de deuren, ongeacht wat het kabinet besluit. Dat zegt Laurens Meyer, een van de grootste en meest invloedrijke kroegbazen van Nederland.

    www.ad.nl/werk/grootste-kroegbaas-van...

  9. forum rang 5 Altijd 14 januari 2022 21:40
    Heeft iemand hier de opdracht gekregen om de koers op 59 te zetten en te houden vandaag? Wil je erover vertellen? Opvallend lijntje.
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 15 januari 2022 09:42
    Veel horecazaken vandaag toch open,

    Op veel plaatsen in het land gaan horecazaken vandaag, net als gisteren in het Limburgse Valkenburg, uit protest open.

    In veel gemeenten verspreid over het hele land gaan horecazaken vandaag open. Ze doen dat uit protest, omdat ze ondanks alle versoepelingen dicht moeten blijven. Op veel plaatsen wordt het protest ook gedoogd.

    Nu willen veel meer zaken dat doen. Tal van gemeenten hebben al laten weten de acties te zullen gedogen. Burgemeesters in Flevoland hebben gezegd 'passend om te gaan' met horecazaken die de deuren openen.

    In Noord-Holland Noord staat een aantal gemeenten, waaronder Hoorn, de opening van de horeca toe tot 20.00 uur.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...
  11. forum rang 8 Lepre Chaun 15 januari 2022 10:01
    4300 nieuwe ‘horecabedrijven’ in 2021 .

    Wat gaan we wél in de toekomst zien?

    “De ‘systeemhoreca’ zal het horecalandschap steeds meer gaan domineren. Dit zijn zeer efficiënt ingerichte keukens, met een duidelijke formule en uitstraling aan de voorkant. Daar is ruimte voor. Zo was vóór corona het aantal avondrestaurants dat onderdeel was van een keten met meer dan zeven locaties of honderd medewerkers in de binnensteden van Amsterdam (3%), Den Haag (5%), Maastricht, Groningen (6%) en Utrecht (7%) beperkt.
    In de centra van Londen, Glasgow, Bilbao, Hamburg en Liverpool hebben formules van avondrestaurants een marktaandeel van tussen de 20 en 32%.

    Ook bij caférestaurants en lunchrooms ligt het aandeel vestigingen dat onderdeel is van een keten buiten de Benelux hoger dan het gemiddelde in grote Nederlandse binnensteden.”
    In de cijfers valt verder de stijging van het aantal café-restaurants in Amsterdam op .

    Dus de grote spelers worden groter?

    “Ja, horecaondernemers met meer omvang, kunnen immers ook makkelijker investeren in een aangepast assortiment, digitalisering, robotisering en in het delen van kennis over de keten.

    En natuurlijk een lekkers Pintje van AB Inbev daarbij of laten er een sixpackje of 2 erbij doen .

    www.entreemagazine.nl/4300-nieuwe-hor...
  12. forum rang 5 stockholder 15 januari 2022 19:05
    gewoon om te lezen uit Guruwatch::

    Over aandeel:
    AB InBev
    Sentiment

    Gemiddeld koersdoel 75,23 27,55%
    Totaal aantal adviezen 24
  13. forum rang 8 Lepre Chaun 16 januari 2022 13:29

    DAX-vooruitzichten: steeds meer stemmen zien een nieuwe opleving.

    Strateeg Marko Kolanovic van zakenbank JPMorgan

    Licht aan het einde van de Coronatunnel.

    Vooral marktspelers maken zich zorgen over de hoge inflatie.
    Maar hier dreigden de markten het bij het verkeerde eind te hebben, aldus Janasiewicz. Bovenal zou een verbeterde pandemische situatie de situatie moeten verlichten, en zou de druk op de toeleverings- en toeleveringsketens en de arbeidsmarkten kunnen verminderen.
    Als gevolg hiervan zou de inflatie ook kunnen verzwakken "in een tempo dat sommigen niet verwachten".

    Ook de JPMorgan-analist ziet licht aan het einde van de Corona-tunnel.

    De ommicron-variant van het virus vormt voor het eerste kwartaal nog een zeker risico, schrijft Kolanovic. Na een verwachte forse stijging van het aantal besmettingen in de komende weken, is met het oog op het tweede kwartaal een stevige rugwind voor de economie te verwachten.
    "Als de omicron-golf afneemt, dan is het einde van de pandemie waarschijnlijk in zicht", want "brede natuurlijke immuniteit" zal zegevieren.

    www.deraktionaer.de/artikel/maerkte-f...
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 17 januari 2022 08:31
    Barclays herhaalt het koopadvies voor AB InBev

    maandag 17 januari 2022

    Barclays verhoogt het koersdoel van AB InBev naar € 75,00 van € 71,00.
  15. MQ666 17 januari 2022 20:02
    Waarom kocht ik zwaar rond €48? Wel, om het te zeggen met de woorden van Buffet: "It's far better to buy a wonderful company at a fair price than a fair company at a wonderful price."

    Hetzelde geldt voor Vonovia mijn gedacht...drie aandelen in portfolio. InBev en Vonovia zijn de grootste posities en Stellantis zit bijna na een jaar al aan de verkoopkoers...we gaan dan meer Vonovia kopen....termijnbelegger, ik heb tijd en geduld...veranderen de feiten dan verander ik mijn handelen

    GO INBEV!!!
5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 172 173 174 175 176 ... 264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht