Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Verkiezingen 2023

6.681 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 335 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 11 oktober 2023 21:17
    GroenLinks-PvdA, die bij de vorige peilingen van I&O Research nog op 29 zetels stond, zakt dus met drie zetels.

    Vooral bij Groen Links bestaat onvrede over de uitlatingen van Timmermans en dat vertaalt zich dus in zetelverlies.
  2. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 12 oktober 2023 02:48
    quote:

    closer schreef op 9 oktober 2023 18:43:

    [...]
    Als "mannenbroeder" weet je dat toch wel?
    Nee, LHBQT...XX?? is me te ingewikkeld. Respect voor allen, maar ze moeten me niet bepaalde woorden of afkortingen opdringen.
    Net zoals dat "tot slaaf gemaakten". Iets anders schijn je niet meer te mogen zeggen. Ik vind het taaldictatuur.

    Slaven zijn slaven, en dat was erg.
    Zeggen dat ze dat "gemaakt werden" is populair omdat het een impliciete beschuldiging naar alle witten/Europeanen/kolonisten is. Vergeten wordt dat de meeste slaven dat al waren voor ze in handen van de WIC of hun Britse, Portugese of Franse concurrenten vielen. Slaaf gemaakt door Arabieren of Afrikaanse stamhoofden die hun onderlinge oorlogjes wonnen, en hun 'slaven' verkochten aan geldbeluste witte reders/schippers.

    Kinderen, in Suriname of de VS uit slavinnen geboren, waren automatisch ook slaaf, vanaf hun geboorte. Wie suggereert dat zij (pas later) tot slaaf gemaakt werden kent de geschiedenis niet.

    Overigens blijf ik erbij dat het hebben en profiteren van slaven het privilege was van slechts klein percentage van onze voorouders. De door hen vergaarde rijkdom kan je nog zien aan sommige grachtenpanden in A'dam, het Mauritshuis, en in door rijke stinkerds verzamelde curiosa in het museum Teylers in Haarlem, of de nog raardere verzamelingen in het "Huis van Gein" in Dordrecht of "Meermanno" in Den Haag.

    Maar verreweg de meesten van onze 'blanke' voorouders waren arme schlemielen, bijna de lijfeigenen van herenboeren, of hongerige aardappeleters op de Brabantse zandgronden met de zegen van meneer pastoor, of met hun kinderen arbeidend voor de eerste industriëlen in de 19de eeuw en wonend in krotten waar regelmatig de cholera rondwaarde.

    Ik sluit niet uit dat het leven voor zwarten op de plantages in de West (anglo of dutch) in de 19de eeuw ergens leuker was. Iig altijd mooi weer en veel vers fruit. Veel zang en zelfbewuste mooie nakomelingen.
    Wat wil je nog meer?
  3. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 12 oktober 2023 03:12
    Nog iets over 'Meermanno' in Den Haag, Prinsessegracht.

    Klein maar fijn. Ca 10 jaar geleden hadden ze een kleine tentoonstelling (met stukken uit hun depot) over hoe het puntje rond het jaar 1100 op de i verscheen.
    Niet figuurlijk bedoeld, maar letterlijk.

    Ik stond paf. Volgens mij een van de grootste uitvindingen binnen het geschreven woord. Ik bedoel, je zult maar 'wiskundige' in die tijd zijn... Geen verschil tussen mi, nii, of nn.
    De islamwetenschap was Europa toen voor.
    Toen nog wel.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 oktober 2023 09:47
    Meer huurhuizen in de verkoop door strengere regels voor beleggers

    Beleggers in huurwoningen verkopen die steeds vaker. Van alle woningen die afgelopen kwartaal te koop aangeboden werden was 7 procent afkomstig uit de huurmarkt in de vrije sector.
    Ton Voermans 12-10-23, 03:00 Laatste update: 08:20


    Dit percentage is het afgelopen jaar gestegen van 4 naar 7 procent, meldt woningplatform Pararius. Een huurhuis in de vrije sector is een woning met meer dan 808 euro huur per maand, de huurder kan geen huurtoeslag aanvragen. Meestal worden ze verhuurd door grote en kleine beleggers en niet door woningcorporaties.

    Jasper de Groot, directeur van Pararius: ,,Lange tijd kwam standaard zo’n 3 tot 4 procent van de te koop aangeboden woningen uit de vrijesectorhuurmarkt, maar sinds het vierde kwartaal van 2022 neemt dit percentage sterk toe.’’ Het zijn vooral particuliere beleggers die besluiten hun vrijgekomen huurwoning niet opnieuw te verhuren, maar te verkopen. Volgens De Groot worden de kopers vaak ook de bewoners. ,,Wat het aanbod in de vrije sector - dat al zo gering was - nog verder verkleint.’’

    Vergeleken met een jaar eerder is het aantal beschikbare vrijesectorhuurwoningen voor nieuwe huurders in het derde kwartaal van 2023 gedaald met 31,7 procent, meldt Pararius. Dit heeft gevolgen voor de huurprijzen in de vijf grote steden (Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven): de gemiddelde vierkantemeterprijs steeg ten opzichte van een jaar geleden.

    De gemiddelde vierkantemeterprijs van een huurwoning in de vrije sector is in het derde kwartaal van 2023 gestegen naar bijna 18 euro per vierkante meter per maand, dat is 5 procent meer dan een jaar geleden.
    Overheidsmaatregelen

    In de grote steden liggen de huurprijzen hoger. In Amsterdam betalen nieuwe huurders gemiddeld 27 euro per maand voor een vierkante meter, dat is 8 procent meer dan een jaar eerder; in Den Haag 19 euro (+7 procent); in Rotterdam 19 euro (+9 procent); in Utrecht bleef de gemiddelde huurprijs gelijk op 20 euro; en in Eindhoven steeg de vierkantemeterprijs voor nieuwe huurders met 5 procent naar gemiddeld ruim 18 euro.

    Meer beleggers verkopen huurwoningen vanwege een reeks overheidsmaatregelen die gericht zijn om beleggers minder toegang te geven tot de huizenmarkt. Zo verhinderen gemeenten dat beleggers huizen kopen en de overdrachtsbelasting voor beleggers is opgekrikt naar 10 procent. Particuliere beleggers krijgen daarnaast te maken met box 3 (belasting op inkomen uit sparen en beleggen). Er wordt verondersteld dat er een fictief rendement is van 6,17 procent op de woningwaarde en daar moet belasting over betaald worden. Makelaarsvereniging NVM meldde eerder al dat een groeiende groep particuliere beleggers verlies lijdt op de verhuur, en de huurwoning daarom te koop zet.

    Verhuurders krijgen het mogelijk nog lastiger als woonminister Hugo de Jonge zijn voorstellen erdoor krijgt om ook de middenhuren - huren tussen de 808 en 1075 euro per maand - te kunnen reguleren.

    Dat beleggers zich terugtrekken is goed nieuws voor mensen die een huis willen kopen, maar woningmarktdeskundigen stellen het niet gunstig is voor de groep mensen die is aangewezen op de huurmarkt, omdat ze te veel verdienen voor een sociale huurwoning, maar te weinig om een woning te kunnen kopen.
  5. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 12 oktober 2023 11:21
    quote:

    izdp schreef op 9 oktober 2023 23:44:

    [...]
    Je snapt toch werkelijk geen ene moer van de natuur.
    Klaarblijkelijk kom je nooit in de natuur of hou je je ogen in je zak als je daar wel komt.
    De teloorgang is immers enorm.
    Je noemt bijen en je weet echt niet waar je over praat.
    Ik als imker heb geen zorg voor de honingbij, maar vele andere soorten dreigen echt het onderspit te delven.

    Je bent geen natuurliefhebber. Dat is je verbeelding.
    Waar je opa fuiken zette is het nu onmogelijk geworden.
    Te lage waterstanden, door boeren gewild en dichtgeslibt, te vervuild en paling nauwelijks meer aanwezig.
    Vind je het gek, dat je her en der er niet meer mag komen, om het laatste restje nog te bewaren?
    Maar buiten her en der is er nog steeds heel wat natuur in ons landje waar je nog wel mag komen.
    En waar je bijna geen hond tegenkomt. Ook in de randstad.
    Kortom zeik niet af waar je geen weet meer van hebt.
    Jac P. Thijse is voorbij je dovenmansoren en je oogkleppen gegaan.
    En toen, heel veel vroeger, was het nog heel veel beter dan nu.
    Het is de trend nietwaar?

    Oh en ik stem Volt.
    Gewoon omdat samenwerken de enige kans is voor meer welvaart en welzijn en vrede waarborgt.
    De onzin van BBB, Ja 21,forumpje, Haga, SGP et cetera die zich beperken tot gezin, familie en buren worden gelogenstraft door de feiten.
    Kijk maar eens naar de cijfers van onmin in families. Van buren om geluid, grenzen en ander hinder.
    Naoberschap is geweldig, maar is een romantisch beeld.
    Ook op het platteland bestaat het nauwelijks nog.
    De mannenbroeders veranderen zomaar van kerk om burengeschil.
    Nee, heel veel liever kies ik voor de EU.
    Het grootste vredesproject in de geschiedenis.
    Iets wat conservatief dwars zit. Die zitten nog met het oude testament op schoot.
    Gut, wat een relatief vriendelijk commentaar van jou. Ik ben hatelijker gewend.

    Je erkent tenminste dat ik in de gebieden van mijn opa niet eens meer komen mag. Hoezo, erfgoed?
    Teveel immigratie speelt daarbij zeker een rol.
    Een paar jaar geleden zag ik allochtonen in een beschermd natuurgebied in ZH met stokken noten uit de bomen slaan. Als in hun thuisland, niks niet 'aangepast'.

    Jij stemt Volt, ga je gang. Voor het Europa van Orban, het Putin-vriendje Fico in Slowakije, of de reactionairen in Polen:
    www.ad.nl/video/productie/miljoen-men...

    Mij niet gezien, die dromers van Volt.

    Ik zwom in plassen iets boven Zuilen, en dook er zoetwatermossels op waar de kippen van onze buurman gek van werden. Je weet verdomde goed over welk gebied ik het heb.
  6. forum rang 8 closer 12 oktober 2023 12:29
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 12 oktober 2023 02:48:

    Nee, LHBQT...XX?? is me te ingewikkeld. Respect voor allen, maar ze moeten me niet bepaalde woorden of afkortingen opdringen.
    Moet ik hieruit opmaken dat "got" opzettelijk fout gespeld was?
  7. forum rang 8 closer 12 oktober 2023 12:30
    quote:

    Rider schreef op 11 oktober 2023 15:19:

    Kijk naar Polen, daar zijn er 0 aanslagen geweest door moslimterroristen en het land is één van de veiligste van Europa.
    Polen als voorbeeld, hoe naïef kun je zijn.
  8. forum rang 5 Kees1 12 oktober 2023 17:10
    Polen kan op een aantal terreinen als voorbeeld dienen, te weten:
    1. de Poolse regering investeert volop in defensie. Wat betreft de noodzaak hiervan kan volstaan worden om naar Oekraïne te wijzen. Nederland blijft ver achter.
    2. de instroom van nieuwkomers wordt door de Poolse regering beperkt gehouden. Dit is onontkoombaar gezien de huisvestingsproblematiek. Ook hier schiet Nederland tekort.
    3. de Poolse regering hecht aan veiligheid. Nederland hecht hier ook aan, maar loopt wat betreft de bestrijding van criminaliteit achter de feiten aan.
    4. de Poolse regering neemt maatregelen om te voorkomen dat de rechterlijke macht op de stoel van het bestuur gaat zitten. De Nederlandse regering laat het hier af weten en laat het gebeuren dat deze zelf verrast wordt door de Urgenda uitspraak en dat een van de meest succesvolle Nederlandse bedrijven (Shell) mede door de rechter wordt weggepest.

    Kortom, de Poolse regering wordt in Nederland veel bekritiseerd. Dat kan, maar er is volop ruimte voor een ander geluid dan in de mainstream Nederlandse media gehoord kan worden.
  9. forum rang 9 objectief 12 oktober 2023 17:29
    quote:

    Kees1 schreef op 12 oktober 2023 17:10:

    Polen kan op een aantal terreinen als voorbeeld dienen, te weten:
    1. de Poolse regering investeert volop in defensie. Wat betreft de noodzaak hiervan kan volstaan worden om naar Oekraïne te wijzen. Nederland blijft ver achter.
    Je 1e punt is al complete onzin, want Nederland helpt de Oekraine met miljarden dat is een enorme uitbreiding van de defennsieuitgaven.
    Normaliter is meer geld voor defensie, weggegooid geld wat je beter voor zorg kunt gebruiken.
    En dat doen we ook: onze zorguitgaven zijn 5x zo hoog geworden.
  10. forum rang 5 Kees1 12 oktober 2023 18:06
    quote:

    objectief schreef op 12 oktober 2023 17:29:

    [...]

    Je 1e punt is al complete onzin, want Nederland helpt de Oekraine met miljarden dat is een enorme uitbreiding van de defennsieuitgaven.
    Normaliter is meer geld voor defensie, weggegooid geld wat je beter voor zorg kunt gebruiken.
    En dat doen we ook: onze zorguitgaven zijn 5x zo hoog geworden.
    Je schrijft terecht 'normaliter'. Je moet onderkennen dat de huidige situatie niet normaal is. In Europa woedt de grootste oorlog sinds 1945. Ook elders is onrust (Israël). Hoofdtaak van de overheid is de eigen bevolking te beschermen. De Nederlandse krijgsmacht is daarvoor op dit moment onvoldoende toegerust. De defensie-uitgaven moeten dus omhoog. Kajsa Ollongren (D66) is hier duidelijk in geweest.
  11. forum rang 8 closer 12 oktober 2023 18:08
    quote:

    objectief schreef op 12 oktober 2023 17:29:

    Je 1e punt is al complete onzin
    En niet alleen het eerste punt... maar wat kun je ook verwachten van iemand die het heeft over de "mainstream media"?
  12. forum rang 7 Succes 12 oktober 2023 18:14
    quote:

    Kees1 schreef op 12 oktober 2023 17:10:

    Polen kan op een aantal terreinen als voorbeeld dienen, te weten:
    ...
    4. de Poolse regering neemt maatregelen om te voorkomen dat de rechterlijke macht op de stoel van het bestuur gaat zitten. De Nederlandse regering laat het hier af weten en laat het gebeuren dat deze zelf verrast wordt door de Urgenda uitspraak en dat een van de meest succesvolle Nederlandse bedrijven (Shell) mede door de rechter wordt weggepest.
    ...
    Nou punt 4 ... is nog veeel grotere BS (als dat al mogelijk is)!

    Als U namelijk bedoelt te zeggen dat: de Poolse regering meer invloed wil krijgen op rechters (lees: rechtspraak) ... door voor rechtertje te gaan spelen en de onafhankelijkheid van de rechtspraak teniet wil doen, dan heeft u helemaal gelijk!
    Maar anders slaat uw punt vier als een tang op een varken ... om het netjes te houden.

    Gelukkig is de rechtspraak WEL onafhankelijk in Nederland ...

    www.njb.nl/nieuws/hvj-hervorming-van-...

    nos.nl/artikel/2477868-europees-hof-g...

    www.amnesty.nl/wat-we-doen/landen/men...

    Maar ja ... die vervloekte 'mainstream' Nederlandse media ... zullen het wel weer het verkeerde eind hebben.

    Gelukkig bent u onze 'licht' in de duisternis, haha ... NOT!
  13. forum rang 7 Succes 13 oktober 2023 16:59
    Esmah Lahlah (GroenLinks-PvdA): ‘Kerncentrales zijn duur en overbodig’

    www.businessinsider.nl/esmah-lahlah-g...

    De 43-jarige Esmah Lahlah ontpopte zich de afgelopen jaren als een ongekend populaire politicus in Tilburg. Als wethouder Bestaanszekerheid, Kansengelijkheid en Talentontwikkeling nam ze het op voor kansarmen, bezocht ze talloze voedselbanken en versoepelde de lokale bijstandswetgeving.

    Afgelopen jaar hielp Lahlah haar partij aan een klinkende overwinning in de gemeenteraadsverkiezingen.

    Haar strijd voor bestaanszekerheid leverde Lahlah fans uit alle hoeken van de Tilburgse samenleving op. Zo nam de lokale volkszanger Benno van Vugt zelfs een lied over de wethouder op (“Kijk eens hoe ze op de tafel staat/ het is weer feest, hier in de raad”).

    Na de aanstaande verkiezingen voor de Tweede Kamer verruilt Lahlah het Tilburgse stadshuis voor Den Haag, waar de fusiefractie GroenLinks-PvdA haar op een prominente tweede plek op de kieslijst heeft gezet.

    Voor het tweede interview in onze serie met lijsttrekkers en prominente kandidaat-parlementariërs reist Business Insider dan ook af naar het Tilburgse stadhuis, voor een gesprek met Lahlah.

    Lees verder:
    ...
  14. forum rang 9 objectief 13 oktober 2023 17:53
    quote:

    Succes schreef op 13 oktober 2023 16:59:

    Esmah Lahlah (GroenLinks-PvdA): ‘Kerncentrales zijn duur en overbodig’

    Ze heeft wel goede argumenten, want Nederland is eigenlijk te klein waardoor plaatsing lastig is o.a. langs een grote waterloop voor het koelwater en niet te dicht bij bewoners. Bovendien duurt de planning en bouw extreem lang, zodat je het nuttig rendement niet kunt taxeren.
  15. forum rang 7 JP Samosa 14 oktober 2023 09:43
    ED:
    Moskou bereid om te bemiddelen in oorlog Israël-Hamas, zegt Poetin: ‘Belangrijk om einde te maken aan bloedvergieten’
    ………………
    En dit uit de muil van hitler-opvolger himself.
    Hij blijft verbazingwekkend weerzinwekkend….
  16. forum rang 7 ffff 14 oktober 2023 12:06
    Maar al die oorlogen kosten toch een gigantische tol aan mensenlevens en aan vermogen/ kapitaal. Er wordt toch iedere dag enorm veel met de grond gelijk gemaakt. En dat in een wereled waarin andere mensen juist iets opbouwen.

    Hoewel beslist geen voorstander van Trump: Ik moet wel zeggen dat als Trump weer President wordt je een grotere kans hebt dat die twee oorlogen tot een bestand komen, dan als je al die ophitsende, escalerende politici maar verder laat gaan. Zo heeft ieder nadeel ook een voordeel ! Het moet ondertussen de Amerikanen toch een hele lieve cent gaan kosten, al die ellende daar in Europa.

    Peter
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 14 oktober 2023 12:21
    quote:

    ffff schreef op 14 oktober 2023 12:06:

    Maar al die oorlogen kosten toch een gigantische tol aan mensenlevens en aan vermogen/ kapitaal. Er wordt toch iedere dag enorm veel met de grond gelijk gemaakt. En dat in een wereled waarin andere mensen juist iets opbouwen.

    Hoewel beslist geen voorstander van Trump: Ik moet wel zeggen dat als Trump weer President wordt je een grotere kans hebt dat die twee oorlogen tot een bestand komen, dan als je al die ophitsende, escalerende politici maar verder laat gaan. Zo heeft ieder nadeel ook een voordeel ! Het moet ondertussen de Amerikanen toch een hele lieve cent gaan kosten, al die ellende daar in Europa.
    Peter
  18. forum rang 4 Willempie3 14 oktober 2023 14:59
    Misschien gaat de PVV zich nu mengen in de strijd om de grootste partij van Nederland te worden. Het binnenhalen van 50.000 jonge moslimmannen per jaar zou in de toekomst toch wel eens wat risicos kunnen opleveren. Want op die manier neemt de moslimbevolking in Nederland wel toe tot 6 miljoen en meer.
    Dan krijg je dezelfde verhouding als in Israel.
    Amsterdam West, Rotterdam Zuid, Overvecht en de Schilderswijk zullen dan ons Gaza-stad zijn.

    Wij hebben alleen geen Israëlisch leger dat in 1 week 400.000 man kan mobiliseren......
  19. forum rang 6 Plein777 14 oktober 2023 18:04
    quote:

    hirshi schreef op 11 oktober 2023 21:17:

    GroenLinks-PvdA, die bij de vorige peilingen van I&O Research nog op 29 zetels stond, zakt dus met drie zetels.

    Vooral bij Groen Links bestaat onvrede over de uitlatingen van Timmermans en dat vertaalt zich dus in zetelverlies.
    @ Hirshi, kom je ook 8 November naar seminar ?

    U bent van harte uitgenodigd voor ons gastseminar met Willem Middelkoop over "Investeren voor, tijdens en na the big reset."

    Datum: 8 november
    Tijd: 15.00 - 17.00 uur
    Locatie: SH Villa Gadea, Altea

    Willem Middelkoop is een ondernemer en auteur met acht boeken over financiële markten en economie, die in zeven talen zijn vertaald. Hij biedt perspectieven en inzichten voor beleggers en investeerders wereldwijd.
    Tijdens het seminar zal Willem ingaan op de 'big reset', de economie(ën), beurzen en natuurlijk goud. Ook zal hij zijn visie geven op de laatste ontwikkelingen binnen de BRICS-landen.

    Deelname is gratis, maar reserveren is essentieel vanwege beperkte beschikbaarheid.

    Hugo is uw vertrouwde partner in online beleggen, onder toezicht van de Spaanse AFM, CNMV. We verwelkomen u graag om 15.00 uur met koffie en thee. Het seminar begint om 15.30 uur en wordt gevolgd door een gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. Dit is ook een mooie gelegenheid om weer eens met ons team bij te praten of te leren kennen.
  20. forum rang 8 closer 14 oktober 2023 19:54
    quote:

    Willempie3 schreef op 14 oktober 2023 14:59:

    Want op die manier neemt de moslimbevolking in Nederland wel toe tot 6 miljoen en meer.
    Volslagen lariekoek.
6.681 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 335 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.841
AB InBev 2 5.291
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.520
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.969
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.537
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.136
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 74.000
Air France - KLM 1.024 34.362
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.604
Allfunds Group 3 1.218
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.401
AMG 965 126.138
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.173
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.626
Arcelor Mittal 2.024 318.699
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.124
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.727
ASML 1.762 77.168
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.691
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht