Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

OpenTV Terug naar discussie overzicht

Geweldige uitspraak van Guggenheim

45 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 mei 2007 18:06
    Ik zie dat het een lijvig rapport is over die patentzaak , dat niet even op een A viertje geschreven kan worden. Bedankt voor het rapport en nu maar hopen dat de rechter , recht weet te spreken en Comcast de oren wast , wanneer ze zich niet constructief opstellen en meewerken.

    Nogmaals een deal is verreweg het beste maar daar moet dan wel een zekere waarde in zitten die aantoonbaar is , anders worden we weer met een kluitje in het riet gestuurd. Guggenheim zal moeten laten zien dat hij geen koekebakker is maar er een mooie deal uit weet te halen.
  2. [verwijderd] 22 mei 2007 21:13
    In principe had Comcast ook al (ruim) voor deze datum deze zaak in de minne kunnen schikken, dat is echter niet gebeurd.
    Daaruit concludeer ik dat de zaak voor de patentrechter komt en dan is de uitslag nog lang geen gewonnen zaak voor Opentv.
    Ik schat in dat indien de zaak voor de patentrechter komt (uitslag morgen) de koers daarna opnieuw een daling zal laten zien richting de 2 dollar, of nog iets lager.
  3. stot 22 mei 2007 22:08
    zo te zien zijn er nog beleggers die een gokje wagen op een positieve uitslag.

    ik geloof er echter niet in, als ze al jaren bezig zijn nader tot elkaar te komen in een langdurige samenwerking etc. dsn wachten ze niet tot de laatste dag om dat akkoord te bereiken.

    de zaak gaat naar de patent rechter en in 2000 toen itv een hipe dacht te worden leek 100 miljoen reeel . misschien is dat nu nog 10 miljoen dollar.

    als cc het liever op een uitspraak laat aankomen en evt het risico neemt dat ze 100 milj moeten betalen dan zegt dat iets over de produkten van open tv , anders had men de spot on deal wel gemaakt om 1 het product 2 van de rechtszaak af te zijn 3 samen te werken met de itv leider in de markt

    jammer maar morgen naar 1.80 is een mogelijkheid denk ik helaas
  4. [verwijderd] 23 mei 2007 10:33
    Ik dacht gisteren dat de storm weer was gaan liggen, na een koersstijging van 5,5% ($2,31).
    Maar als ik de bovenstaande artikelen lees , is er zwaar weer op komst(orkaan). We duiken ditmaal onder de $2. En dat allemaal in verband met de uitspraak van de patentzaak vandaag.

    Veel kleine beleggers hebben gisteren 100 stuks gekocht, een vreemde effectencultuur heerst er wel in dat land. Niet iedereen heeft daar waarschijnlijk de beschikking over veel cash ,om wat meer te kopen dan 100 stuks. Zal daar naar ratio gaan.

    Vandaag is de ontknoping??? van de patentzaak en het kan alle kanten oprollen , als je de meningen leest. Sommigen hebben de waarde van de patentzaak gereduceerd naar $10 miljoen. Daar is intussen dan $90 miljoen afgegaan. Anderen denken zelfs dat het nu meer dan $100 miljoen is omdat Liberate(Comcast) , al een jaar of 7 de patenten van OpenTV schendt. Ik reken mijzelf niet rijk en verwacht een deal van 5 jaar ter waarde van $75 miljoen t.a.v SpotOn(targeted advertising).
    Maar velen geloven het niet meer , zie ik, dat men vandaag voor de rechter gaat vertellen dat men er onderling uitgekomen is.
  5. [verwijderd] 23 mei 2007 12:45
    Velen geloven niet meer dat men (CC en Open Tv) er onderling uit gaan komen. Maar waarom was er dan bij de CC-update van november jl. sprake van een "draft agreement"? Dat is toch geen loze kreet zeker? Dat geeft toch aan dat bij beide partijen in elk geval de intentie aanwezig is, om er onderling uit te komen?
  6. [verwijderd] 23 mei 2007 12:51
    quote:

    hopentv schreef:

    Velen geloven niet meer dat men (CC en Open Tv) er onderling uit gaan komen. Maar waarom was er dan bij de CC-update van november jl. sprake van een "draft agreement"? Dat is toch geen loze kreet zeker? Dat geeft toch aan dat bij beide partijen in elk geval de intentie aanwezig is, om er onderling uit te komen?
    Zolang er geen getekende overeenkomst is, is al het geneuzel eromheen van geen enkele waarde.
    Een 'draft agreement' zegt dan ook helemaal niets.
    Het kan alle kanten opgaan, speculanten weten dit en kopen de dagen voordat er nieuws komt masaal in, en verkopen het daarna een aantal centen hoger. premarket vandaag ongeveer -5%
  7. [verwijderd] 23 mei 2007 12:52
    Ik merk dat veel van ons niet echt meer vertrouwen in deze rechtzaak hebben . Begrijpelijk , we zijn ook al vaak teleurgesteld de afgelopen jaren .
    Er zijn ook positieve ontwikkelingen te melden .
    De 2 partijen willen er allebei graag uitkomen .
    De stijging van 0.12 cent gisteren laat toch ook zien dat niet iedereen het somber inziet .
    Laten we hopen op een positieve verrassing vandaag.
  8. [verwijderd] 23 mei 2007 14:21
    Ik vind dat een "draft agreement" toch wel iets zegt. Het geeft een richting aan, een intentie. Om geloofwaardig te blijven moet je als bedrijf die intentieverklaring verder trachten uit te werken. In hoeverre dat gebeurt, horen we hopelijk op korte termijn.
  9. [verwijderd] 23 mei 2007 21:39
    Vandaag wordt al vanaf 17.00 om de paar minuten slechts partijen van 100 shares uitgewisseld (met een uitzondering van een aantal deals en dat kan ik weten).
    Ik heb vandaag na 16.30 uur, 16100 stuks aangeboden op 2,28, men is daar nog steeds meedoende (21:41 uur).
    Om de paar minuten een SMS, ongelooflijk.
    Er resten nog 1028 stuks.
  10. [verwijderd] 23 mei 2007 21:43
    copie van Cazan:
    23 Mei, wat is er toch met die datum?
    NOTICE OF ANNUAL MEETING OF STOCKHOLDERS
    to be held June 27, 2007
    Dear Stockholders of OpenTV Corp.:
    We cordially invite you to attend the 2007 annual meeting of stockholders of OpenTV Corp. The meeting will be held on Wednesday, June 27, 2007, beginning at 2:00 p.m. (Pacific Time) at our principal executive offices located at 275 Sacramento Street, San Francisco, California 94111.
    We are holding the annual meeting to:
    1. Elect ten directors to our board of directors, each to serve until the next annual meeting of stockholders or until their successors are duly elected and qualified;
    2. Ratify our board of directors’ selection of Grant Thornton LLP as our independent auditors for our 2007 fiscal year; and
    3. Transact any other business as may properly come before the meeting and any adjournment or postponement of the meeting.
    This document describes the annual meeting, the enumerated proposals and other matters. Our board of directors believes that the enumerated proposals are in the best interests of OpenTV and its stockholders, and unanimously recommends that holders of OpenTV Class A and Class B ordinary shares vote for the (1) election of the listed directors and (2) ratification of the appointed independent auditors.
    Only stockholders who owned our stock at the close of business on May 23, 2007, the record date for the annual meeting, may vote at the meeting or at any adjournment or postponement of the meeting. Voting materials, which include this proxy statement, proxy card and the annual report on Form 10-K for the year ended December 31, 2006, will be first mailed to stockholders entitled to vote at the meeting on May 23, 2007. Your vote is important. Whether or not you plan to attend the annual meeting, please read the enclosed proxy statement and then complete, sign and date the enclosed proxy card and return it as promptly as possible in the accompanying postage paid return envelope. Alternatively, you may submit your proxy over the Internet or telephonically. This will ensure that your shares are represented at the meeting. It will not, however, prevent you from later revoking your proxy or changing your vote at the meeting, in each case as more fully described in the attached proxy statement. A list of stockholders eligible to vote at the meeting will be available for review during our regular business hours at our principal executive offices in San Francisco at least ten days prior to the meeting for any purpose related to the meeting.
    Thank you for your continued support and interest in our company.
    Sincerely,

    /s/ André Kudelski
    André Kudelski
    Chairman of the Board
    San Francisco, California
  11. [verwijderd] 23 mei 2007 22:04
    Vandaag wordt al vanaf 17.00 om de paar minuten slechts partijen van 100 shares uitgewisseld (met een uitzondering van een aantal deals en dat kan ik weten).
    Ik heb vandaag na 16.30 uur, 16100 stuks aangeboden op 2,28, men is daar nog steeds meedoende (21:41 uur).
    Om de paar minuten een SMS, ongelooflijk.
    Er resten nog 358 stuks, dus heb vandaag deze partij niet volledig kunnen slijten.
  12. [verwijderd] 23 mei 2007 22:19
    Ik heb op 21.24 uur een verkooporder gedaan voor 6100 stuks op 2.28 dollar en deze waren binnen 1 minuut geheel ineens uitgevoerd. Misschien toch handig om te handelen via internet! ;)
  13. [verwijderd] 23 mei 2007 22:25
    Keverrr,

    Je gelooft het niet, maar bij de POSTBANK is het niet mogelijk via INTERNET te handelen op 2,28 dollar i.v.m afrondingsproblemen.
    Het was wel een gelimiteerde order, dus op 2,28 en niet lager.
    Belachlijk maar waar, daar komt nog een programma update voor.
    Via de telefoon gedaan en dat wordt wel gecorrigeerd op basis van internetkosten.
    De manier waarop je inlegt mag niets uitmaken, dus ik begrijp hier geen ..... van.
  14. [verwijderd] 23 mei 2007 22:29
    Nee het zou ook niets mogen uitmaken. Ik zit momenteel bij Binck en dat is allemaal erg simpel en snel. Sterker nog, wanneer je interesse heb kan ik je een e-mail sturen om zo allebei 50 euro aan transactiekosten GRATIS te krijgen.

    Ik ben blij dat ik zojuist mijn aandelen heb verkocht. Verwacht bij slecht nieuws dat we onder de 2 dollar komen en dan kan het snel gaan. Dat risico vind ik toch te groot voor mijn spaargeld. Mocht er goed nieuws komen, zal ik wel meteen morgen weer bij proberen te kopen. Dan zal het snel omhoog gaan!
45 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.297
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.865
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.020
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.574
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.271
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.773
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.887
Ahold 3.536 74.010
Air France - KLM 1.024 34.375
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.797
Allfunds Group 3 1.226
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.450
AMG 965 126.421
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.525
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.181
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.741
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.175
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.303
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.748
ASML 1.762 77.409
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.729
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 mei

    1. NL werkloosheid april
    2. Aegon Q1-cijfers
    3. Vastned Q1-cijfers
    4. Deutsche Telekom Q1-cijfers
    5. KBC Q1-cijfers
    6. Siemens Q2-cijfers
    7. ArcelorMittal $0,25 ex-dividend
    8. IMCD €2,24 ex-dividend
    9. Shell $0,344 ex-dividend
    10. Unilever €0,4268 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht