Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,300
  • Verschill

    +0,002 +0,67%
  • Volume

    16.365 Gem. (3M) 9,2K
  • Bied

    0,286  
  • Laat

    0,300  
+ Toevoegen aan watchlist

Van het DFT-forum : door alias "Vaasje"

38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. panolo 16 augustus 2007 11:48
    omdat de berichtgeving de laatste tijd op de qurius site nogal te wensen overliet heb ik maar een mailtje gestuurd over hoe en wat en de stand van zaken over de laatste maanden:
    vraag:

    hoe komt het dat op jullie site en op alle sites van de overgenomen bedrijven( van watermark tot cabus), bij geen één tak een melding is gekomen van ook maar 1 nieuwe klant of order.

    is dit een fout op de sites of is het inderdaad komkommertijd.

    dat was het eigenlijk, veel succes met dit mooie bedrijf.

    Antwoord 1 vanochtend

    Hartelijk dank voor uw interesse in Qurius.
    Ik ga uw vraag even neerleggen bij een aantal marketeers.
    Nieuwe opdrachten worden vaak gemeld op onze website, maar ook niet altijd. Ik ben Marketingmanager voor de holding, en daardoor niet betrokken bij persberichten over nieuwe klanten in de landenvestigingen.
    Ik zal voor u navragen hoe het zit met nieuwe opdrachten van de laatste tijd. Mogelijk zijn die door vakanties van marketeers niet op de website terecht gekomen. Ik kan het u nog even niet zeggen maar zoek het uit, en zal u wat laten weten.

    Met vriendelijke groet,

    Marijn Meiler
    Marketingmanager Qurius N.V.

    Antwoord 2: 11.00 uur

    Hartelijk dank voor uw e-mail. Ik moet helaas erkennen dat onze websites indniet altijd even actueel zijn.

    De Watermark websites worden niet meer bijgewerkt en op de huidige Qurius website is het soms goed zoeken om bepaalde informatie
    boven water te krijgen. Omdat we per 1 oktober over gaan naar een nieuwe website zijn niet al marketeers even enthousiast meer om de
    site te onderhouden.

    Maar...het is zeker niet zo dat er geen nieuwe opdrachten zijn gescoord de afgelopen maanden!

    Zo hebben o.a. het facilitair bedrijf van de Universiteit van Utrecht, Het Nederlandse Huisartsen Genootschap, relatiegeschenken leverancier Feyen,
    Struik Food, SW bedrijf Westrom voor Qurius gekozen. Zie ook de site persberichten.com voor de business persberichten die wij hierover
    hebben uitgestuurd.

    In ieder geval hartelijk dank voor het signaal. We zullen de komende weken een persbericht uitbrengen met daarin een verzameling van
    de new-wins van de afgelopen maanden.

    Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet, Best Regards,

    Hans Broer

    Marketing Manager
    Qurius Business Solutions

  2. [verwijderd] 16 augustus 2007 12:31
    Gedachtegang: waarom zou Qurius dit soort berichten niet naar buiten brengen? Of is er soms een partij die (toevallig) een (groot) belang in het bedrijf heeft en baat bij lagere koersen heeft om zo op slinkse wijze - via tussenpersonen - het belang te vergroten?

    Ik vind het in ieder geval niet zo dat Q. voor haar aandeelhouders opkomt.

    Wellicht had Mark van Kemenade daar ook zo zijn gedachten over en is dat wel mede de reden van zijn vertrek geweest.

    Echter, ondanks alle perikelen heb en houd ik vertrouwen in Q. Kom maar op met die PB's
  3. [verwijderd] 16 augustus 2007 12:45
    sinds van kemenade weg is heeft hij ook niks verkocht, kan nergens een melding vinden van een insider transactie op afm, de laatste komt uit januari( dhr schut)
  4. [verwijderd] 16 augustus 2007 13:26
    Er vanuitgaande dat dit allemaal klopt - dank en aanbevolen.

    Overigens vind ik het van groot amateurisme getuigen dat een beursgenoteerd bedrijf zijn communicatie zo slecht op orde heeft. De organisatie dient dergelijke belangrijker ontwikkelingen te melden.

    -Emile
  5. [verwijderd] 16 augustus 2007 13:44
    quote:

    emile_vr schreef:

    Er vanuitgaande dat dit allemaal klopt - dank en aanbevolen.

    Overigens vind ik het van groot amateurisme getuigen dat een beursgenoteerd bedrijf zijn communicatie zo slecht op orde heeft. De organisatie dient dergelijke belangrijker ontwikkelingen te melden.

    -Emile

    Dat is inherent aan de branche. Die mensen zijn vaak alleen maar met ict/oplossingen bezig en hebben totaal niet in de gaten hoe belangrijk een website kan zijn.
    Commercieel denkende techneuten zijn zeer schaars. Ik ben er zelden tegengekomen en ik heb toch heel veel mensen binnen bedrijven waaronder o.a. in de ict/branche ontmoet.
    Van een beursgenoteerdbedrijf dat in de ict zit mag je toch zeker verwachten dat zulke zaken goed geregeld zijn. Och, wellicht een gat in de markt om daar op in te spelen. Ik zal er eens over denken.lol mvg, dagtip
  6. panolo 16 augustus 2007 13:56
    Westrom gaat op 01-01-2008 live met Microsoft Dynamics NAV
    Na een gedegen voorbereiding heeft Westrom, het WsW bedrijf van Roermond en omgeving, op 27 juni 2007 een contract getekend voor de aanschaf van het softwarepakket Microsoft Dynamics NAV (Navision) met als leverancier Qurius (voorheen bekend als Watermark). Gedurende de komende maanden zal Qurius samen met Westrom een implementatietraject voorbereiden en uitvoeren. Het prototype van het nieuwe softwarepakket, dat de huidige logistieke, financiële en commerciële softwarepakketten gaat vervangen, is inmiddels op hoofdlijnen gereed.

    Westrom heeft gekozen voor de invoering van een basispakket op 1 januari 2008. Qurius is met Microsoft Dynamics NAV sterk vertegenwoordigd bij Wsw-bedrijven, in het bijzonder in Limburg. Dit biedt veel perspectief voor een goed gebruikersplatform, dat van groot belang is bij de veranderende interne en externe informatiebehoefte.

    Op de foto ziet u de ondertekening van het contract door Stefan Mossel namens Qurius en Jo Kunnen namens Westrom.

    Bron: Internetsite Westrom
  7. panolo 16 augustus 2007 14:11
    Hoogeveen, 9 juli 2007 – Feyen Holding uit Coevorden kiest Qurius als partner voor de implementatie van het geïntegreerde Microsoft Dynamics™ NAV. De reden hiervoor is de enorme groei in orders die Feyen heeft doorgemaakt. Feyen is namelijk overgestapt van traditionele kerstpakketten naar een online geschenkenconcept dat Keuzekado heet. Dit...
    Feyen Holding uit Coevorden gaat de ERP-software Microsoft Dynamics NAV inzetten. Belangrijkste reden hiervoor is de enorme groei in orders die het kerstpakkettenbedrijf heeft doorgemaakt. Feyen is recent overgestapt van traditionele kerstpakketten naar een online geschenkenconcept en dat heeft geleid tot een meer complexe orderstroom.
    Softwareleverancier Qurius mag de software gaan implementeren. Feyen heeft voor Qurius gekozen vanwege de lokale vertegenwoordiging in Hoogeveen. Het gaat hierbij niet alleen om de reistijden, maar Feyen vindt het prettiger werken met consultants die dezelfde noordelijke inslag hebben als de key-users bij het bedrijf. De voorkeur voor Microsoft Dynamics heeft vooral te maken met de brede functionaliteit, de herkenbare user interface en de vergaande integratie met de andere Microsoft Office-programma’s.

    Fasering
    Keuzecadeau FeyenPak en Feyen Groothandel worden als eerste geautomatiseerd. Feyen Groothandel levert producten als koffie, thee en schoonmaakmiddelen aan bedrijfskantines. Deze bedrijven gaan als eerste live, omdat hier van een complexe orderstroom sprake is. FeyenPak verwerkt bijvoorbeeld per kwartaal ongeveer 300.000 verkooporders die automatisch in het ERP-systeem moeten worden verwerkt. De andere bedrijven volgen in een tweede fase. Uiteindelijk zullen er zo’n 60 gebruikers met het systeem gaan werken.
  8. [verwijderd] 16 augustus 2007 14:32
    Goeie actie, Panolo, aanbevolen!

    Goed dat Qurius meer aan PR gaat doen.
    Slecht van de marketeers dat ze niet beseffen wat aandeelhouderswaarde is.
    Maar vooral ook slecht van het management dat ze hier niet strakker op sturen.
    Als ik grootaandeelhouder was of in de RvC zat, dan zou ik de RvB eens een flinke trap onder hun reet geven.
    Wat een amateuristisch gedoe bij Qurius.
    Beursnotering niet waardig.
    Sorry hoor.

    Groet,
    Hajeje

    ps: wel blijf ik geïnteresseerd in Qurius, gaat toch om toekomstig rendement niet waar :-))
  9. [verwijderd] 16 augustus 2007 15:37
    Dank voor het opsporen van de berichten.

    Het mogen dan techneuten zijn, ik snap er geen hout van dat men geen gerucht geeft aan nieuwe klanten. Een bedrijfje als Sopheon zou een moord doen voor het kunnen melden van nieuwe aanwinsten op dat vlak.

    Moeten we uit deze lancune dan maar afleiden dat het 'business-as-usual' is bij Q?

    Met 3k personeel en een top-budget zou je verwachten dat men oog had voor deze promotie-inkoppers.

    Bah,
    -Emile

  10. [verwijderd] 16 augustus 2007 15:49
    quote:

    klobruzie schreef:

    Zeg Hajeje, wordt het geen tijd om nu weer in te stappen of wacht je echt tot hij op 0,80 staat?
    Ik sta wel te trappelen inderdaad, want er is volgens mij een gigantisch rendement te halen met Qurius op de korte termijn. Maar de VS opent ook nu weer in het rood, dus ik denk dat we nog wel verder kunnen zakken. Een week geleden had ik deze visie trouwens nog niet, toen was ik alleen lichtelijk gefrustreerd over de 'drukkers' in deze markt. Als ik op het juiste moment weet in te stappen, kan ik in 1 klap mijn beleggingsjaar weer goed maken. Als ik op 0,80 instap gaat dat zeker gebeuren, echter kan ik me bijna niet voorstellen dat Qurius terug zakt naar 0,80. Maar voorlopig kijk ik gewoon naar de VS, het nieuws en het sentiment, en die vertellen mij dat we voorlopig nog zakken. Ik wacht dus nog even. En jij?

    Groeten,
    Hajeje

    ps: bevelen jullie je eigen postings aan? (zie laatste 3 postings)
  11. Goldcity 16 augustus 2007 15:52
    Heel goed deze berichten inderdaad, nu alleen nog wat financiele details erbij, zou nog mooier zijn. Hajeje, ik ga vanaf nu gestaffeld inkopen, lijkt de beste strategie, kunnen inderdaad nog verder naar beneden maar een correctie omhoog zou ook maar zo kunnen, zo win je altijd.

    Groet,

    Goldcity
  12. [verwijderd] 16 augustus 2007 15:54
    quote:

    Goldcity schreef:

    Heel goed deze berichten inderdaad, nu alleen nog wat financiele details erbij, zou nog mooier zijn. Hajeje, ik ga vanaf nu gestaffeld inkopen, lijkt de beste strategie, kunnen inderdaad nog verder naar beneden maar een correctie omhoog zou ook maar zo kunnen, zo win je altijd.

    Groet,

    Goldcity
    Klinkt goed, Goldcity, ga ik ook overwegen.
    Als ik naar het koersverloop kijk, zie ik een steun op 0,90.
    Ik bedoel de koers afgelopen jaar.
    Mee eens?
  13. [verwijderd] 16 augustus 2007 15:54
    Hajeje, ik dacht dat jij de 'boosdoener' was.

    In antwoord op je vraag. Eerder deze week schreef ik al dat ook mijn vermogen niet onuitputtelijk was. Ik wacht nog even en heb nog een ouwe sok voor evt. max. 10k. Maar ook ik wacht in deze onzekere markt nog ff af.

    groet,

    Klob.
  14. [verwijderd] 16 augustus 2007 15:58
    quote:

    klobruzie schreef:

    Hajeje, ik dacht dat jij de 'boosdoener' was.

    In antwoord op je vraag. Eerder deze week schreef ik al dat ook mijn vermogen niet onuitputtelijk was. Ik wacht nog even en heb nog een ouwe sok voor evt. max. 10k. Maar ook ik wacht in deze onzekere markt nog ff af.

    groet,

    Klob.
    Yep, Dow nu -0,7%, Nasdaq -0,4%.
    Ik wacht dus ook nog even.
  15. Goldcity 16 augustus 2007 16:05
    quote:

    hajeje schreef:

    [quote=Goldcity]
    Heel goed deze berichten inderdaad, nu alleen nog wat financiele details erbij, zou nog mooier zijn. Hajeje, ik ga vanaf nu gestaffeld inkopen, lijkt de beste strategie, kunnen inderdaad nog verder naar beneden maar een correctie omhoog zou ook maar zo kunnen, zo win je altijd.

    Groet,

    Goldcity
    [/quote]

    Klinkt goed, Goldcity, ga ik ook overwegen.
    Als ik naar het koersverloop kijk, zie ik een steun op 0,90.
    Ik bedoel de koers afgelopen jaar.
    Mee eens?
    Denk ik ook. Laten we wel zijn: ik heb vandaag 4k voor 98 cent gekocht, dat is toch niet te duur lijkt me. De volgende 4k op 90 cent zou nog mooier zijn, als ik nu zie dat de Endemol financiering niet doorverkocht kan worden, komt het allemaal wel heel dichtbij...

    Groet,

    Goldcity
38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 21 mei

    1. Envipco Q1-cijfers
    2. Fagron ex €0,30 dividend
    3. Euronext ex €2,48 dividend
    4. Shell jaarvergadering in Londen
    5. Handelsbalans maart (eurozone)
    6. Lowe's Q1-cijfers
    7. Macy's Q1-cijfers
    8. Pharming jaarvergadering
  2. 22 mei

    1. Aalberts Q1-cijfers
    2. Prijzen bestaande koopwoningen april (NL)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht